Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Μετα τα 5(το 5 φοραει τωρα) το Χαος...τι εχω να ψωνισω παλι...με το σταθμο εχουμε καταστραφει μιλαμε οτι θελουμε ΤΑ ρουχα...και το κακο ειναι οτι ολα αυτα θελουν πλυσιμο και σιδερο..

Και παρα τις συμβουλες μου δε βλεπω καμμια να ερχεται για βοηθεια....χαχαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να μαι παλι ...ο πολωνος προσπαθει να πιασει κατι παιχνιδακια και εγω αρακτη..

Αχ φιλακι τα ιδια παθαμε ..εμεις εχουμε 6 βρακια τα λερωσαμε ολα σε 2 μερες οποτε τωρα απο αυριο θα ματαξεκινησουμε ...θα παω για ανεφοδιασμο ...μαργαριτακι που εισαι και ειδικη επι του θεματος υπαρχουν βρακια mc queen???γιατι αυτα με τον τομ και τζερρυ δεν του πολυαρεσαν ...

Ωραιο το τιπ για τα βρακια...εχω δευτερη βαφτιση μπροστα και ποσα πια αγοριστικα ρουχα να παρω οποτε θα πηξουμε στο σωβρακο!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Την καλυτερη δουλεια θα κανετε...εμεις περσυ ειχαμε περασει ΥΠΕΡΟΧΑ ολες οι μετακινησεις ηταν θαυμα!Ο Γρηγορης ειχε ξεσαλωσει και γενικα πολυ θελω να κατσω και φετος εδω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Θα πάμε στο χωριό μας (Ορεινή Ναυπακτία), καθαρά τις ημέρες των γιορτών. Εσένα, Ρίτα, δε σε ξαναρωτάω, είπαμε, ινκόγκνιτο.

Ελα μωρε...για να σου λεω δε θελω να παω...μαντεψε...:rolleyes:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μετα τα 5(το 5 φοραει τωρα) το Χαος...τι εχω να ψωνισω παλι...με το σταθμο εχουμε καταστραφει μιλαμε οτι θελουμε ΤΑ ρουχα...και το κακο ειναι οτι ολα αυτα θελουν πλυσιμο και σιδερο..

ααααααααχ! πίκρα! μεγάλη!!!!!!

για κόψε λίγο τις συμβουλές να δούμε μήπως και φιλοτιμηθεί καμμία!!!!

mrdIp3.png

Στο έχω πει, στείλε μου το σίδερο και φτιάχνε φαγάκι να τρώμε, εσύ, νομίζεις ότι αστειεύομαι.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Να μαι παλι ...ο πολωνος προσπαθει να πιασει κατι παιχνιδακια και εγω αρακτη..

Αχ φιλακι τα ιδια παθαμε ..εμεις εχουμε 6 βρακια τα λερωσαμε ολα σε 2 μερες οποτε τωρα απο αυριο θα ματαξεκινησουμε ...θα παω για ανεφοδιασμο ...μαργαριτακι που εισαι και ειδικη επι του θεματος υπαρχουν βρακια mc queen???γιατι αυτα με τον τομ και τζερρυ δεν του πολυαρεσαν ...

Ωραιο το τιπ για τα βρακια...εχω δευτερη βαφτιση μπροστα και ποσα πια αγοριστικα ρουχα να παρω οποτε θα πηξουμε στο σωβρακο!!!

Φυσικα υπαρχουν και μακουιν.Αλλα εισαι ανεπιδεκτη και εσυ,(μουτς) τοση ωρα τι γραφω ρε φιλεναδα;Κυνηγα τον λιγο με πανα -βρακακι οπως λεμε και μετα βαλτου βρακι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...