Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ασχετο καλημερα δεν ειπα δεν μπορω να διαβασω καλεεεεεεεεεεεεεε παντου φλεπω φορεματα κ φουρο χαχαχαχ καποσ παιζουν τα ματια μου κ με κουραζει η οθονη σμουτσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ο Λευτέρakis δεν τρώει σοκολάτα στο σπίτι μασ δεν του δίνουμε

μονό αν πάμε στο χωριό του δίνει ο πεθερός μου κρυφά πλεον

(κάνω πωσ δεν καταλαβαίνω γιατί έχουμε μαλώσει πολλές φόρες κ μυαλό δεν βάζει που παπους σ είναι :evil::evil::evil:)

κ τώρα που το λέτε την Κυριακή πριν εμφανιστείς είχαμε πάει στο χωριό

ΛΕΤΕ ?????????

ΟΧΙ ΡΕ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ο Λευτέρης ειχε κάνει μια μεγαληηηηηηηη βόλτα με το τρακτέρ κ τον παππού :confused::confused::confused::confused:

χμμμμμ φανταστείτε πόσο μεγάλη θα ήταν ΚΑΙ η σοκολάτα

τον 400γρ λακτα στάνταρ :mad::x:x:x

μωρέ μην του έδωσε κ δυο ????????/ λετε ?

ικανό τΟν εχω τον πεθερό μου

μαλώνουμε συνεχεία γιαυτο κ πλέων το κάνει κρυφά κ ο μικρός ολοι διπλά του μόλις πάμε στο χωριό

ΟΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑΑ ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ

:tongue::tongue:

Καλημέρα κορίτσια,

Καλημέρα Μαράκι (arma) .Μου επιτρέπετε μια ξεχωριστη καλημερα στην "φρεσκια " μανουλα του καφε ???

Μαριζάκι μου υπομονή κοριτσάκι μου μεχρι την Τρίτη.Δεν μπορεί ρε γμτ καποια εξηγηση θα υπαρχει!!

Εμείς κοριτσακια παλι χαλια.

Η μικρή μου χθες το βράδυ μου εκανε 2 εμετούς εναν βαρβατο και εναν λιγο και γενικα ηταν ανυσηχη.

Θα σκασω αν ειναι γαστρεντεριτιδα.

Τι το θελαμε και την πηγαμε στον παιδικο ?????

Βεβαια εχω μια υπονοια γιατι χθες της εδωσε η γιαγια καρπούζι.Ναι ρε κοριτσια τετοια εποχη καρπουζι!!!!

Το εβγαλε ολο !!!

Τι να πω?Ευχομαι να ειναι καλυτερα το κοριτσακι μου σημερα.Το αφησα να κοιμαται και περιμενω να ξυπνησουν για να με παρουν τηλεφωνο.

Φωτεινή μου εχεις απολυτο δικιο !!!!(ξερεις εσυ) Εχω ακριβως την ιδια αποψη

Εμείς κοριτσακια παλι χαλια.

Η μικρή μου χθες το βράδυ μου εκανε 2 εμετούς εναν βαρβατο και εναν λιγο και γενικα ηταν ανυσηχη.

Θα σκασω αν ειναι γαστρεντεριτιδα.

Τι το θελαμε και την πηγαμε στον παιδικο ?????

Βεβαια εχω μια υπονοια γιατι χθες της εδωσε η γιαγια καρπούζι.Ναι ρε κοριτσια τετοια εποχη καρπουζι!!!!

Σούλα, περαστικά, γνώμη μου είναι να την πηγαίνεις παιδικό, να την πηγαίνεις και σιγά-σιγά θα δεις ότι θα σταματήσει να είναι τόσο ευαίσθητη και θα αρρωσταίνει σπανιότερα. Όσο για το καρπούζι... τί να πω... Οι γιαγιάδες το έχουν χάσει νομίζω το μυαλό!!!... Διάβαζω και πιο πάνω για τον παπππού του Λευτέρη και τη σοκολάτα....

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημέρα σε όλες!!!

Αρμάκι καλημέρα! Αντε, με το καλό σπιτάκι σας σήμερα...

Σουλίτσα περαστικά σας... Συνεχίζει με εμετούς η Ανδρεάνα?

Φιλάκι, εσύ δεν έχεις δουλειά σήμερα?

Σήμερα έχω ξυπνήσει πολύ στραβά... δεν ξέρω γιατί... αλλά είμαι μεσ' τα νεύρα!

(το καημένο το παιδάκι μου θα την πληρώσει! χαχαχα! και το έχει πάρει χαμπάρι, μάλλον και είναι όλη την ώρα πάνω μου και μου δίνει φιλάκια!)

Δεν έχω κέφι να σχολιάσω τίποτα άλλο... συγνώμη...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Καλημέρα Άρμα.....περιμένουμε να μας πεις τα νέα σου μόλις μπορέσεις.

Πανμάρ γιατί έχεις νεύρα κοριτσάκι μου; Τώρα που έρχεται και ΣΚ δεν επιτρέπονται τέτοια.

Σούλα περαστικά στην Ανδρεάννα σου. Μην την σταματήσεις όμως από τον παιδικό. Είναι δύσκολα το ξέρω και το είπαμε και στο τηλέφωνο αλλά είναι κάτι που πρέπει να το περάσουν.....

Φιλάκι περαστικά και στη Ναταλία σου. Είναι τουλάχιστον καλύτερα;

Πετρούλα δεν σε φοβάμαι εσένα. Θα τα καταφέρεις όλα και θα είναι τέλεια. Περαστικά στον Αναστάση σου για την τούμπα. Να του δώσεις φιλάκια.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Κορίτσια μου δεν εχω σκοπό να την σταματήσω από τον παιδικο.

Απλα για αυτές τις 4 μερες που την εστειλα τωρα λεω ενώ καθοταν τοσο καιρο και ειχαμε πει μετα το Πασχα να παει.

Δυστυχως ξαναεκανε εμετο αλλα της δωσανε ένα μπουκαλι τσαι και ηπιε .

Δεν προλαβα να τους πω να της δινουν λιγο λιγο .

Μαρια μου γιατι εχεις νευρα κοριτσακι?

Και ναι αυτό που καταλαβες είναι.

Μαριζάκι μου περαστικα και στο κοριτσακι σου.

Καλημεραααα!!!

Παρασκευηηη!!!

Αρμα ποτε βγαινεις;Με το καλο να πατε σπιτι!

Περαστικα σε ολα τα αρρωστουλικα μας!

Σουλιτσα ευχομαι να μην ειναι τιποτα.

Πηγα προχθες στην παιδιατρο του ταμειου μονη μου να γραψω το εμβολιο της ανεμοβλογιας για το Γρηγορη για να το κανουμε να τελειωνουμε επιτελους και ειδα πολλα παιδακια με γαστρεντερικα θεματα κ αλλα τοσα με εξανθηματα, φανταζομαι λογω εποχης...

Πανμαρ τι εχεις κουκλα μου;

Φιλακι μην αμφιβαλεις...σου λεω το εχω ρωτησε σε 3ωρλαδες το θεμα με την ξαπλωτη σταση στο γαλα ασε που γενικως απο μια ηλικια και μετα δεν το βρισκω και λογικο...εμεις πινουμε οτιδηποτε ξαπλωτοι;Αυτα τα ανθρωπακια πλεον γιατι να πινουν;

Αντε να δουμε τι θα πει και η αλλεργιολογος.

Μαμαλευτερακι προσεξε το αυτο με τον παππου και τη σσοκολατα.Σου λεω και εγω με τις αλλεργιες ετσι ξεκινησα.Θα στα πω καποια στιγμη που θα εχω χρονο.

Πετρουλα 20 προσκλητηρια τσακα τσακα ε;Αστερι εισαι!

Εμεις καλα !!!!!!!!!περιμενουμε εν αγωνιως το σκ

Φιλακια!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ρίτα, με βρακάκι είναι, αλλά πριν λίγο δεν άντεξα και την πήγα τουαλέτα χωρίς να μου το ζητήσει, τη ρώτησα ακόμα μια φορά δηλ. και μου είπε όχι, στην τουαλέτα έκανε τσισάκια άρα είχε. Σωστό αυτό; Δεν ξέρω, αλλά δεν θέλω να ξανα-κατουρηθεί πάνω της. Για να δούμε.

Σήμερα στην τηλεόραση είδα τον Κήπο με τα Αγάλματα και Το καπλάνι της βιτρίνας της Άλκης Ζέη, δηλ. αυτά που έβλεπα όταν ήμουν μικρή. Τί νοσταλγία.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Εννοειται Μαριζα μου θα την πηγαινεις εσυ τουαλετα τωρα στις αρχες.Και θα τις λες να στο ζηταει κιολας εκεινη οταν θελει.

Αλλα δεν ειναι καλο να κατουριεται πανω της θεωρω για να μαθει οποτε καλως την πηγες εσυ.

Να της το θυμιζεις ανα τακτα διαστηματα και επειδη μπορει να βαριεται και να σου λεει ''οχι'' εσυ καθε μιαμιση το πολυ ωρα για αρχη θα τη βαζεις.Το οτι εκατσε και εκανε ειναι καλο.

Προφανως και στο σχολειο τους τα εχουν κανει αυτα δλδ να τα πηγαινουν κτλ.

Σιγουρα!Αλλα να ξερεις δεν αρκει αυτο πρπει να υπαρχει μια συνεχεια και στο σπιτι δλδ να της το θυμιζεις και να την πηγαινεις εσυ.Για τα κακα που ειναι λιγο πιο υπουλα και δεν εχουν πολυ υπομονη στην αρχη να καθησουν, να καθεσαι απο διπλα και να την απασχολεις με κατι γιατι ειναι πολυυυ σημαντικο και το θεμα κακα.

Δε θα κρατησει πολυ αυτο, μην τρελενεσα!χαχα

Και προς Θεου μην την μαλωσεις αν τα κανει πανω της ειναι θεμα συγχρονισμου ακομα.

Οτι αλλο θες, να το πουμε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πάντως Ρίτα χτες τα έκανε συνέχεια πάνω της... Παρ' όλο που επέμενε μόνη της να βάλει βρακάκι και μου έλεγε μαμά θα κρατηθώ και θα στο πω, στο τέλος της φεύγανε... Μήπως δεν είναι έτοιμη μωρέ; Ή μήπως ξεκινώ έτσι να την προετοιμάζω σιγά-σιγά;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...