Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να μαι παλι !!!

Πικουλινα εισαι καλυτερα ?δεν πειραζει για την διαιτα βρε ...εξαλλου απο φωτο που σε εχω δει μια χαρα fit εισαι!!

καλά Fit δε λέγομαι. Αλλωστε παντα βαζω παλιες φωτο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Παν μαρ η λεχωνα περιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλά ντε! μην φωνάζεις! τώρα το είδα! είχα πάει και στο παιδί μου λίγο... ήθελε να παίξουμε! (απαιτήσεις που έχει ώρες ώρες...)

Γεια σου Άρμα!!!!!

mrdIp3.png

καλησπερα κοριτσια..μπηκα για λιγο και διαβασα για τις τιμες της Νατ. Φιλακι μου ευχομαι να πανε ολα καλα, ξερω την αγωνια σου και ειναι πολυ λογικο καμια φορα "τα νουμερα" μας κανουν και τρελλενομαστε αλλα το ξερω οτι δεν θα ηρεμησεις μονο με τα λογια της αλλεργιολογου, θα το ψαξεις πιο βαθια.

Δεν ειναι απλη υποθεση η δικη σας και καλα θα κανεις ΔΕΝ ειναι απλα νουμερα ... αλλα νουμερα ζωης του παιδιου σου.

ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα καλα κουκλα μου

Διαφημίσεις

Εννοειται πως στο ξαπλωτο το μπιμπερο δεν ειναι καλο εγω το απεφευγα τελειως λογω των αυτιων του.Αλλα απο μια ηλικια και μετα γενικως το μπιμπερο δεν ειναι καλο απο οσα ακουσα.
Κορίτσια καλησπέρα! Κι εμείς που θηλάζουμε ξάπλα το κάνουμε, αλλά δεν πιστεύω αυτά ότι δεν κάνει ξάπλα, απλά δεν τα πιστεύω. Καλό το επιχείρημα;!!!

Πήρα κι άλλα 2 αποτελέσματα σήμερα για 2 πρωτεΐνες γάλακτος, θκατούλες, αύξηση κι εκεί, τουλάχιστον μικρή αύξηση. Η αλλεργιολόγος δεν τα πήρε έγκαιρα τα φαξ μου (κάτι έγινε με τα φαξ κάποιο πρόβλημα) κι έτσι θα μιλήσουμε την Τρίτη που θα είναι ξανά στο Ιασώ Παίδων και θα τα δει.

Μου αρέσει η στάση για το βούρτσισμα των δοντιών!

Σήμερα είχαμε παροξισμό "μόνη μου" και κάτι ακόμα, φοράει βρακάκι, επιμένει και το φοράει και λέει μαμά κρατιέμαι κι άλλα τέτοια. Επίσης, μόλις με "έκανε" (έχρισε δηλ. θέλει να πει) σωματοφύλακα και πάμε να σώσουμε την Πριγκίπισσα Μίνη!!!!!!!!!!!!! Είναι φανερό, βλέπει πολύ Disney!!!

Κορίτσια, σήμερα τα έχωσα για τη βαφτιστήρα, τον ουρανό με τα άστρα της στέλνω στα Χανιά, ελπίζω να τα ευχαριστηθεί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ήταν ο κουμπάρος μου Αθήνα κι έφυγε με τα χέρια γεμάτα. Καλό ταξίδι κουμπαρούλη μουουουουου!

Για το μαλακτικό ρούχων, για τη Ναταλία είναι εντελώς απαγορευμένο από την αλλεργιολόγο, δηλ. τα ρούχα της τα πλένω με προδέρμ κι απαγορεύεται το μαλακτικό προδέρμ!!! Αλλά, παιδιά, μιλάμε για την περίπτωση της Ναταλίας. Πάντως, τα μαλακτικά, όντως, είναι ότι χειρότερο. Πολύ ανθυγιεινά και καθόλου οικολογικά.

Αυτά προς το παρόν!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Μπαίνω για μια καληνύχτα πάλι στα κλεφτά και μια ιδιαίτερη καληνύχτα, στην αφανή λεχώνα μας!

Έπεσα πάνω στο θέμα που λέγατε για τα δόντια και το βούρτσισμα, ρε κορίτσια τα πλένουμε πρωί βράδυ αλλά συνήθως με γκρίνια το μόνο καλό είναι ότι το μπιμπερό το έκοψε πριν γεννηθεί η Μαριαλένα κάπου 17 μηνών και σήμερα 1η μέρα κατά σύμπτωση ήπιε και η μικρή το μισό με καλαμάκι! Βαριέμαι απίστευτα να πλένω μπιμπερό και θα ήθελα να ξεμπερδέψουμε νωρίς!

Μαριζάκι μου το Ναταλάκι έχει συνηθίσει και προσέχει το φαγητό του, ίσως όμως η εξέταση που κάνετε με μεμονωμένες τροφές έχουν πιο ασφαλή αποτελέσματα και σιγά σιγά δείτε από εκεί τι μπορείτε να βάζετε!

mGKop3.png60Jvp3.png

μάλλον βρήκαμε σπίτι και μετακομίζουμε... θα το δεί και ο Σωτ. και βλέπουμε! Αν το νοικιάσουμε θα είμαστε κοντά εδώ που μένουμε.. Θα 'χω επιτέλους χώρο για ΠΑΡΤΥ!! Θα χουχουλιάζουμε και με τα παιδάκια μας του χρόνου στο τζάκι, ωραία ε;
sunsun, άντε μακάρι. Δηλ. είναι ακόμα καλύτερο από το τωρινό σας;;;; Πωπω τέλειο θα είναι. Ελπίζω κι η τιμή του να είναι... έστω λίγο, προσγειωμένη.

Σχετικά με νοίκια, ξέχασα να σας τα πω: ο αντρούλης μου κάλεσε τη σπιτοκοικοκυρά στο σπίτι και της ζήτησε μείωση ενοικίου 100 ολόκληρα ευρώ. Εκείνη ζήτησε λίγο χρόνο να το σκεφτεί και περιμένουμε απάντηση. Πολλοί φίλοι μας έχουν ζητήσει κι έχουν πετύχει μείωση ενοικίου.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

φιλακι δε ξερω για θηλασμο αλλα μπιμπερο σε ξαπλωτη σταση ειναι καλο να αποφευγεται.Το εχω καρατσεκαρει με 3 ωρλαδες...αν υπαρχει θεμα με ωτιτιδες ειναι οτι χειροτερο.

Μαρινα καλα εκανες και ξεκινησες τη Μαριαλενα καλαμακι εμεις αν θυμαστε απο 12 μηνων πιναμε τα φρουτα με καλαμακι και με ειχε καραβολεψει οπου και αν ημουν του επαιρνα εναν φυσικο χυμο αναμεικτο και τελειωνα .Ουτε εγνοια ειχα για φρουτα ,ουτε τιποτα και εννοειται οτι μετα κοψαμε το μπιμπερο σε ενα βραδυ.Ειναι το μονο θεμα που δεν συζητησαμε καν.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

φιλακι δε ξερω για θηλασμο αλλα μπιμπερο σε ξαπλωτη σταση ειναι καλο να αποφευγεται.Το εχω καρατσεκαρει με 3 ωρλαδες...αν υπαρχει θεμα με ωτιτιδες ειναι οτι χειροτερο.
Θηλασμός/μπιμπερό, υπερβολή μου φαίνεται. Δεν ξέρω...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Να σας πω και εγώ μια γρήγορη καληνύχτα γιατί σέρνομαιαιαιαιαιαιαι.....αποκοιμιεμαι στον καναπέ σαν τους παππούδες.

Μαριζάκι συζήτησε με την αλλεργιολόγο το θέμα των τιμών των αναλύσεων. Σίγουρα αυτή ξέρει καλύτερα να σου εξηγήσει και να σε κατευθύνει. Ό,τι και να λέμε εμείς εδώ είναι....... Αυτή είναι η ειδικός και θα σας δώσει λύση. Με υγεία τα πραγματάκια που αγόρασες για το βαφτιστήρι σου. Εύχομαι να τα χαρεί. Όσο για το θηλασμό, η παιδοδοντίατρος μας τόνισε, ότι το ίδιο κακό προκαλεί και αυτό στο ξαπλωτό. Για τα δόντια μιλούσαμε πάντα. Γιατί να διαφέρει βρε Μαρίζα; Με το μπιμπερό λιμνάζει το γάλα και με το θηλασμό όχι; :confused::confused::confused: Δεν μιλούσαμε για τα οφέλη του θηλασμού........

Πικουλίνα πώς είσαι; Είχες και πυρετό;

Σανσαν με το καλό να μετακομοίσετε στο νέο σας σπίτι και να είναι πάντα γεμάτο από γέλια και χαρές.

Μαρίνα και άλλοι γονείς έλεγαν χτες ότι τα μικρά τους γκρινιαζουν με το βούρτσισμα και μας έλεγε να προσέχουμε γιατί τρίβουμε παιδικά δοντάκια και όχι πατώματα :P:p:p:p....κατάλαβες; Μήπως τα πονάμε δηλαδή.

Άρμα καληνύχτα......και αν ήδη κοιμάσαι......καλό ξημέρωμα.

Καληνύχτα και στις υπόλοιπες......

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Λαλησπέρα!!ναι ναι λαλησπέρα, γιατι λαλησα!!!χαχα

εκανα 20 προσκλητηρια περικαλώ!!!!:D:D:D

Πήγαμε παιδιατρο το απόγευμα για το εμβολιο του μπέμπη και ειμαστε 73 πόντους και 7500 κιλά, ξεκιναμε φρουτακια απο αυριο κιολας και αν θελουμε ρυζαλευρο..θα δουμε για το ρυζαλευρο, ισως ψαξω κανενα βιολογικό

Ο Αναστασης ειναι 16 κιλά και 102 πόντους, σημερα το αγορι μου εφαγε και την πρωτη του τουμπα στο σχολειο και μαυρισε το μαγουλο του κατω απο το ματι..Μου εφερε και μια πασχαλιτσοκατασκευη και φυσικά το 10 (μην ξεχνιομαστε!)

Μαριζακι, υπομονη ως την Τριτη, πολλά φιλακια στο Νατ/κι!

Sunsun με το καλό να μετακομισετε και καλοριζικο το νεο σπιτικό!!Να το χαρείτε!

Ντινουσκα κριμα μωρε για το παιδακι που δεν μιλάνε οι γονείς..Ειναι νωπο ομως ακομη, στην πορεία θα δουν οτι κτ τετοιο δεν διευκολύνει καθολου την κατασταση και θα επανελθουν οι σχεσεις τους..Ευχομαι οτι καλύτερο!!Συγκινητικη και η σταση του νονού...

Κικη μου περαστικα σου!!Το θεμα μας θα ειναι θαλασσινό, οχι ομως καραβακια και ναυτακια, ο βυθος με ψαρακια και αστερίες-ετσι τουλάχιστον το σκεφτομαι

Ριτα ευχαριστω και για την προσφορα!!Οτι χρειαστω θα σου πώ, καποια απο τα υλικα μου τα εχω παραγγείλει απο τον Νικολή..

Μαρινα μπραβο στη μικρη, δειχνει και εκεινη να ειναι πολύ συνεργασιμη!!!

Φωτεινη καλώς τα δεχτηκες!!Τι δωρακι έλαβες???

Πανμαρ αλλη μια νυχτα στη σκηνη?

Ιωαννίτσα σμουτσ!

Μαρακια σμουτσ χ2!!Αυριο θα αγκαλιασεις και το Ευάκι κοριτσακι μου, πολύ συγκινηση σου επιφυλάσσει και η αυριανη μερα..

Καλό βραδυ και φιλακια σε ολες!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Όσο για το θηλασμό, η παιδοδοντίατρος μας τόνισε, ότι το ίδιο κακό προκαλεί και αυτό στο ξαπλωτό. Για τα δόντια μιλούσαμε πάντα. Γιατί να διαφέρει βρε Μαρίζα; Με το μπιμπερό λιμνάζει το γάλα και με το θηλασμό όχι;
Για τα δόντια σίγουρα πειράζουν μπιμπερό/θηλασμός. Για το ξαπλωτό γάλα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι κάνει ωτίτιδες, αυτό έγραφα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

sunsun, άντε μακάρι. Δηλ. είναι ακόμα καλύτερο από το τωρινό σας;;;; Πωπω τέλειο θα είναι. Ελπίζω κι η τιμή του να είναι... έστω λίγο, προσγειωμένη.

Σχετικά με νοίκια, ξέχασα να σας τα πω: ο αντρούλης μου κάλεσε τη σπιτοκοικοκυρά στο σπίτι και της ζήτησε μείωση ενοικίου 100 ολόκληρα ευρώ. Εκείνη ζήτησε λίγο χρόνο να το σκεφτεί και περιμένουμε απάντηση. Πολλοί φίλοι μας έχουν ζητήσει κι έχουν πετύχει μείωση ενοικίου.

XAAAAAAA SVSTOSSSSSS και εγω ζητησα αλλα μου ειπε μηποσ χρειαζομαι δανικα :shock::shock::shock: να το κατεβαση δεν μπορει κτλ κτλ να του τα δινω λιγα λιγα κτλ κτλ

κ τα ακουσα κ απο το ΤΟΝ ΣΥΖΗΓΟμου ΤΙ

ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...