Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μηπως ρε παιδι μου ανεβηκαν οι δεικτες τυχαια (εννοω να ηταν συμπτωματικο επειδη ισως ειχες φαει εσυ κατι)και αν το ξανακαναντε να ηταν καλυτερα;

Λες;;;;;

Γιοβαννα αυτα που λες για τα δοντακια τα πιο πολλα τα ηξερα αλλα με τη θεση βουρτσισματος οχι.Πολυ ενδιαφερον.Παντως η φιλη μου που ειχε το αγορακι της στο νοσοκομειο για αλλο θεμα οταν τον ειδαν οι γιατροι με το μπιμπερο το βραδυ τους εβαλαν χερι.Καλο ειναι σιγα σιγα να κοπει και αυτο.

Μαμαλευτερακι ...ιδιως τα μαλακτικα δημιουργουν θεματα.Χαιρομαι που ειστε καλυτερα.Αυτο με τη σοκολατα που σου λεει η γιοβαννα κοιταξε το ομως ..στο ειχα ξαναπει σε καποια φαση στο φατσοβιβλιο εμενα οι αλλεργιες μου απο τη σοκολατα ξεκινησαν...

Ναι, και εγώ ήξερα αρκετά, αλλά ομολογώ ότι η θέση βουρτσίσματος μου έκανε εντύπωση. Να τα αφήνουμε λέει να τα βουρτσίζουν μόνα τους, αλλά μετά να τα περνάμε και εμείς ένα χέρι χι, χι,χ χι. Όσο για το μπιμπερό, είπαμε ότι ιδανικά 18 μηνών πρέπει να κοπεί.....αλλά τι είναι ιδανικό πια; χι, χι, χι. Τουλάχιστον εγώ δεν της το δίνω στο κρεββάτι......φοβάμαι και τις ωτίτιδες....

Με τη σοκολάτα την πάτησε ο μικρός μιας φίλης μου που έβγαλε αλλεργία γύρω στα τρία και αυτός. Ήρθε και φούντωσε το παιδί και τελικά βρήκαν ότι φταίει η πολλή σοκολάτα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρακι μου εδω ειμαι χωμενη στις κορδελες και στις πετρες μου...γμτ την πετροδικη μου!!Εχω μπερδεψει τα μπουτια μου κοινώς....

κι εγώ νόμιζα ότι μου θύμωσες και μου κρατάς μούτρα...... "Άβερελ":tongue::tongue::tongue:

mrdIp3.png

Καλημέρα. καλημέρα!

Τι κάνετε;;;;

Ιωάννα είναι τόσο ακριβό...εξαρτάται βέβαια και από άλλα πράγματα αλλά... κοστίζουν...

Πικουλίνα περαστικά!

Στα ιδιότροπα παιδάκια βάλτε και τα δικά μου...μακαρόνι και πάλι μακαρόνι!!!!:rolleyes: Εμείς ακόμα ταλαιπωρούμαστε με τη γαστρεντερίτιδα.... τρελή διάρροια...:rolleyes::rolleyes: πότε θα έρθει ο καιρός που δεν θα ξαναμιλήσω για αρρώστιες οεο;;;;;;:P

Φιλάκι υπομονή...μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα...μίλα πρώτα με τη γιατρός σας..

Γιοβάνα μου μια χαρά σας τα είπε η παιδοδοντίατρος...:D όσο για τη θέση είναι κατάλληλη γιατί μπορείς να κρατήσεις πιο εύκολα το παιδί!;)

Φεύγωωωωωωω....

Φιλιά σε όλες!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Εννοειται πως στο ξαπλωτο το μπιμπερο δεν ειναι καλο εγω το απεφευγα τελειως λογω των αυτιων του.Αλλα απο μια ηλικια και μετα γενικως το μπιμπερο δεν ειναι καλο απο οσα ακουσα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κι εγώ νόμιζα ότι μου θύμωσες και μου κρατάς μούτρα...... "Άβερελ":tongue::tongue::tongue:

Εσενα μωρε????Γουτσου γουτσου μου!!Ευτυχως προχτες ειπες την αλήθεια...

Ψηλή μου, όμορφη, πανέξυπνη, ξανθιά...... σμουτς! σμουτς! ;););)

καλά ψώνια!!!

Ονομα βεβαια δεν ανεφερες αλλα ξερω οτι αναφεροσουν σε μενα...Το καταλαβα απο τα "ψώνια"!

Ουουουιιιιιιιιι!!!!!!!!!!χαχαχαχα

Ριτα δεν λέω γιατι ακομη, δεν εχω καταλήξει (χαχαχαχα) και αν πω κτ που δεν θα ισχυει, μετα θα λέτε πως δεν ειμαι αξιοπιστη!!!!:tongue::tongue:

Εμεις τα μπιμπερο τα εχουμε κοψει εδω και παρα πολύ καιρό, το καλαμακι πειτε μου πως θα κοψουμε!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Που εισαι βρε Λενιω???Πολλά φιλακια στα παιδακια σου και περαστικα σας!!!

Ριτα λίγο από ολα!!

Απλά με εχει αγχωσει λίγο το προσκλητηριο γιατι λόγω εορτων εχουν εξαφανιστει ολες οι κορδελες απο τους χονδρεμπορους και προσπαθω να τα βολέψω με αυτα που βρηκα...Τυρκουαζ και λαχανι τα χρωματα!Ξεκινησα με προσκλητηριο...

Λοιπόν εχω και μια καινουρια συνταγη...αμ τι νομιζες Ριτα, μονο εσυ θα εισαι η συνταγολόγα της παρεας????

Ειχα 2 ανοιχτα πακετα με κριθαρακι στο "μπακαλη" και οταν τα αδειασα και τα 2 στην κατσαρολα συνειδητοποιησα οτι το ενα ηταν κους κους!!Αρα κριθαρακι με κους κους σημερα ή κουσκουσοκριθαρακι??????????:D:D

Μαρακι-αρμακι καλημεραααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια ,

Ωχ μωρε Μαριζάκι μου στεναχωρέθηκα.:(

Αλλα ας περιμένουμε να μας πει και η αλλεργιολόγος !!

Ιωάννα μου νομίζω ότι η γέφυρα είναι λίγο «αλμυρή»!!!!

Πετρούλα μου καλή δύναμη στις κατασκευές σου .Χαρά στο κουραγιο σου κοριτσακι!!!

Ιωάννα μου δεν το ήξερα ότι πρέπει να είναι σε αυτή τη θέση για το πλύσιμο των δοντιών.

Εγώ πάντως τις τα κανω πρωτα και μετα η μικρη ασχολειται κανενα μισάωρο μονη της οπότε γυαλίζουν τα δοντακια μας.

Πάντως το μπιμπερό για το πρωινο και βραδυνο γαλα τωρα αρχισε να το κοβει και μαλιστα το ζηταει μονη της.

Να πω την αλήθεια δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα και από ότι φαινεται εφτασε η ωρα που δεν το θελει και μονη της.

Περαστικά στα αρρωστούλικα!!!!

Εμείς σχετικά καλα.Η μικρη σχολειο εγω στη δουλεια !!

Χθες ανακάλυψα μια μελανια στο γονατο της και της λεω που χτυπησες παιδι μου ?

Και η απάντηση???

Με εριξε ο παππους στις σκαλες!!!!:shock:

Τι θα κανω με αυτό το παιδι .Τοσο ψεμα????

Βεβαια τι ηθελα και το εψαξα το θεμα.Στο μπάνιο μετα λύσαξε να της βγάλω τη μελανια.-Δεν τη θελω μαμα παρτην !!!!!

Αντε να εξηγησω η μανα!!!!

Φιλια

Ωραιο!!!Την καταγραφω τη συνταγουλα!χαχα!

Αν θες καμμια βοηθεια σε κορδελες να ψαξω να σου βρω.

Εγω εχθες μαντεψτε τι εφτιαξα;;;

Κουρκουμπινιααααααα!Τρελαινομαστε!ειναι και νηστισιμα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Μαράκι μου (arma) καλημερα.

Ακόμα σε παίρνω τηλεφωνο η γαιδούρα!!!

Το θεμα είναι οτι ξεχασα να πω και στις υπόλοιπες προχθες που ειχα τα παιδακια στο σπίτι το τηλεφωνακι μου "ηπιε" μπολικο χυμό και τα φτυσε!!!!

Σήμερα με πήραν απο τον Γερμανο οτι σώθηκε η καρτα μου ευτυχως οπότε θα εχω και παλι τηλεφωνακι απο το απογευμα.

Οπότε επιφυλάσσομαι;)

Μαργαριτα τα κουρκουμπινια του Ακη ???ημουν ετοιμη να παω να αγορασω φυλλο αλλα ειμαι σε διαιτα και ειπα να το αφησω μην ξαναπαρω τα 4,5 κιλα που εχω χασει ...

φαινονται λαχταριστα παντως..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

και ξαφνικά νέκρα στο καφέ μας...

θα αρχίσω να μονολογώ πάλι!!!

Κουρκουμπίνια????? Θέλω κι εγώ!!! Ρίταααααα! Την συνταγή!!!

Το τέρας μου κοιμήθηκε για τρίτη μέρα στην σκηνή...

Θα το κάνει σύστημα, μάλλον... το μεσημέρι στην σκηνή και το βράδυ στο κρεββάτι της!

Αρμάκι! Καλό μεσημέρι!

Φιλάκι! Πού είσαι να μας πεις νέα?

mrdIp3.png

Το θεμα είναι οτι ξεχασα να πω και στις υπόλοιπες προχθες που ειχα τα παιδακια στο σπίτι το τηλεφωνακι μου "ηπιε" μπολικο χυμό και τα φτυσε!!!!

είπα κι εγώ.... καμμία απώλεια δεν είχες? :tongue::tongue:

ευτυχώς αποδείχτηκε ανώδυνη! χαχαχαχα!

mrdIp3.png

Χθες ανακάλυψα μια μελανια στο γονατο της και της λεω που χτυπησες παιδι μου ?

Και η απάντηση???

Με εριξε ο παππους στις σκαλες!!!!:shock:

Τι θα κανω με αυτό το παιδι .Τοσο ψεμα????

παρόμοιο ψέμα μου είπε κι εμένα την περασμένη Κυριακή! απλά αντί για τον παππού, ήταν μια φίλη μας!

και μετά ήθελε να βάλουμε πάγο στο πόδι της... δεν μπορούσε να περπατήσει...

κ.λ.π. γνωστά!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...