Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

μαριζακι μου μην στεναχωριεσαι ακουσ ματακια μου ολλα για καλο ειναι εσυ κανεισ οτι καλητερο θα μπορουσεσ για την μικρη μουτσ το πρωι θα σου γραψω περισοτερα ειμαι πολυ κουρασμενη φιλια πολλα

:tongue::tongue:

Καλησπέρα!!!

Τις μεγαλες ωρες....

Μαριζα μου μην αγχωνεσαι κοριτσακι μου..μιλα αυριο με την αλλεργιολογο και ολα θα εχουν μια εξηγηση!!Ευχομαι οτι καλύτερο...

Ηλιανα πως ειναι ο βηχας σας??

Ντινα κι εσεις καμια βελτίωση...?

Κωνκων περαστικα σας με τους εμετους!!Ευχομαι να μην ειναι γαστρεντερίτιδα..

Καλό βραδυ σε όλες και φιλακια!!Μαρακι μου σε σενα ενα φιλακι παραπάνω ή μαλλον 2, ενα για το μπέμπη κι ενα για σενα!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=0vOO1phPHA8

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα επιτέλους κοιμηθήκαμε ολόκληρο βραδύ κιχχχχχχχ ολοι νυχτα

ο μεγάλος δεν ξυνόταν ουφ ηρέμισε η ψυχούλα μου

κ ο μικρόςενα δυο γκουχ

αλλα έχω πλύνει όλο το σπίτι όλα τα ρούχα από την αρχή μάλλον το απορρυπαντικό είναι κ η γύρι

ποιο ξέρει?????????/

τώρα τους κοίταξα κοιμούνται σαν αγγελούδια ουφφφφφφφ ελπίζω να πέρασε

δεν διάβασα σχεδόν τίποτα έπεσα σε κάτι σαιτ με ρούχα κ τα κοιτάζω αχ όλα θέλω ν τα πάρω αν κ έχω σταμπάρει ένα δυο τα θέλω όλα

μαριζα μου μουτς μουτς μην στενοχωριέσαι

ΑΡΜΑ ΜΟΥ πως είναι το μπεμπέ ? η ψυχούλα μου αχ θέλω κιαλο μωράκι ο μπέμπης μου μεγάλωσε θέλω ένα μικρουλι μικρουτσικο

:tongue::tongue:

Καλημέρα!

Μα τι καιρός είναι αυτός? Χθες καλοκαίρι, σήμερα χειμώνας...

Τουλάχιστον, ας ρίξει μια καλή βροχή να καθαρίσουν τα πεύκα από την γύρη...

ΑΡΜΑΚΙ! Καλημέρα!!!!

Πετρουλίνι μου! Πού χάθηκες? Ένα πρωί πήγες για ψώνια και μετά... εξαφανίστηκες!

Μαμαλευτεράκι, καλύτερα τα αγοράκια σου ε? Αν νομίζεις ότι έφταιγε το απορρυπαντικό τελικά, να σου πω ότι η γυναίκα του αδερφού μου (επειδή ο μικρός τους έχει πάρα πολύ ευαίσθητο δέρμα και με το παραμικρό κάνει ερεθισμούς και εκζέματα) τα ρούχα τους τα πλένει μόνο με αρκάδι και αντί για μαλακτικό βάζει ξύδι αραιωμένο με νερό (μην τρομάξεις! δεν μυρίζουν ξύδι μετά!) Απλά το ξύδι τα μαλακώνει (γιατί σπάει τα άλατα) και φωτίζει πολύ και τα χρώματα!

Πικουλίνα πώς είσαι σήμερα?

Κωνκωνάκι, ο μικρός? Την γλύτωσε την γαστερντερίτιδα? Σήμερα δερματολόγο ε?

Φιλάκι! Περιμένουμε νέα από την αλλεργιολόγο...

Άντε να ξυπνάμε! Γειτονάκι, Γιοβάννα, Ρίτα, Σούλα.... έλα οι πρωινές!

Καλημέρα!

mrdIp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Τι κάνετε;

Τι κρύο είναι αυτό;;;; μπρρρρρρρ

Ρε Μαριζάκι τώρα διάβασα για τους δείχτες της Ναταλίας. Θα πας σήμερα στην αλλεργιολόγο; Μην σε παίρνει από κάτω αφού το παιδί είναι καλά. Από το άλλο θέμα; Έκανε άλλο πυρετό;

Μαμαλευτεράκι πάει πέρασε και αυτό. Μάλλον κάτι τα ενόχλησε. Να σε ρωτήσω κάτι; Μήπως ο Λευτέρης σου τρώει πολλή σοκολάτα; Και αυτή φταίει καμιά φορά για τα σπυθουράκια.

Κωνκων περαστικά και σε εσάς. Σταμάτησαν οι εμετοί;

Χτες είχαμε συνάντηση στο Σταθμό με παιδοδοντίατρο. Μάθαμε πολλά χρήσιμα πράγματα, κάποια τα ήξερα και κάποια όχι. Π.χ πρέπει να πλένουμε τα δοντάκια των παιδιών μας ενώ η πλάτη τους ακουμπάει στην κοιλιά μας (το γράφω έτσι για να καταλάβετε) - σαν να πλένουμε τα δικά μας δηλαδή και όχι face to face και να σηκώνουμε τα χείλη τους για να κάνουμε και τα ούλα. Σε αυτή την ηλικία δεν είναι απαραίτητη η χρήση οδοντόκρεμας, αλλά αν χρησιμοποιούμε να είναι πάντα παιδική και η ποσότητα που θα βάλουμε να είναι στο μέγεθος φακής. Τα παιδάκια μας πρέπει να τρώνε σκληρές τροφές και κρέας (ακούς Πανμάρ;;) γιατί έτσι καθαρίζουν και δυναμώνουν τα δόντια και μπιμπερό, πιπίλες, θηλασμός καλό είναι να κοπούν μέχρι τα τρία, όχι μόνο γιατί χαλάνε τα δόντια αλλά και γιατί λιμνάζει το γάλα στο στόμα και μένουν υπολλείμματα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Σε αυτή την ηλικία δεν είναι απαραίτητη η χρήση οδοντόκρεμας, αλλά αν χρησιμοποιούμε να είναι πάντα παιδική και η ποσότητα που θα βάλουμε να είναι στο μέγεθος φακής. Τα παιδάκια μας πρέπει να τρώνε σκληρές τροφές και κρέας (ακούς Πανμάρ;;) γιατί έτσι καθαρίζουν και δυναμώνουν τα δόντια και μπιμπερό, πιπίλες, θηλασμός καλό είναι να κοπούν μέχρι τα τρία, όχι μόνο γιατί χαλάνε τα δόντια αλλά και γιατί λιμνάζει το γάλα στο στόμα και μένουν υπολλείμματα.

Τ'ακούω! Τ'ακούω!

Μπορεί στο μέλλον να έχουμε πρόβλημα αναιμίας και σιδήρου, αλλά τα δόντια μας θα είναι τέλεια!!! χαχαχα!

Ωμά καρότα, κρέατα (μαζί και με τα κόκαλα αν είναι δυνατόν), μόνο η κόρα από το ψωμί (την ψίχα την αφήνουμε για τα πουλάκια), κριτσίνια, κράκερ, φρυγανιές παξιμάδια....μόνο τέτοια τρώμε! πόσο πιο σκληρά ακόμα!!!! (παγάκια και πέτρες δεν την αφήνω να τρώει! χαχα!)

Άσε που έχει έρωτα με το πλύσιμο των δοντιών! Όποτε περνάει έξω από την τουαλέτα, θέλει να πλένει και τα δόντια της!

Μπιμπερό, πιπίλα, θηλασμό τα έχουμε κόψει....

Το χαμόγελο των αστέρων θα έχουμε!!!!

Πού είναι και η γιατρέσσα μας να μας πει την γνώμη της!

Καλημέρα Γιοβάννα!

mrdIp3.png

Καλημεραααα

Φιλακι περιμενουμε και τα νεα σας απο την αλλεργιολογο...ολα θα πανε καλα κοριτσακι μου..

Μαμα Λευτερακη ολα καλα με τα αγορια σου ..αντε παω και αυτο!!

ρε παιδια σας ακουω που λετε για τριτα και ουτε σαν μακρυνη σκεψη δεν θελω..δλδ να μου ελεγαν οτι αν γενναγα τριτο παιδι θα επαιρνε το νομπελ και παλι δεν θα εκανα!!!!

Ντινακι 1 & 2 ελπιζω να ειναι καλυτερα τα παιδια (για την ντινα 1)και η ιδια (ντινα2)

Μαρακι καλημερααααα

Εμεις παρασκευη θα παμε οδοντογιατρο γιατι ο χρηστος παραπονιεται πολυ οτι τον πονανε τα δοντια του οποτε θα τον παω στον οδοντογιατρο μου να τον δει!!!!

Παντως σχετικα με αυτα που λεει η γιοβαννα μας εχει μεινει το μπιμπερο αλλα δεν το κοβουμε λογω μωρου ..(θελει να τον ταιζουμε !!!)αλλα πινει εκει μονο το βραδυνο γαλα ολη μερα απο ποτηρι

Γιατρεεεεε πηγα και εγω οδοντογιατρο και μου ειπε θελω γεφυρα !!!!ειναι τοσο ακριβο οσο ακουγεται ???

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο μενα!!!

Μαρακι μου εδω ειμαι χωμενη στις κορδελες και στις πετρες μου...γμτ την πετροδικη μου!!Εχω μπερδεψει τα μπουτια μου κοινώς....

Ιωαννα μου (giov) τι ωραιες πληροφορίες μας εδωσες!!Στο επόμενο προγραμματισμενο ραντεβου μου στον οδοντίατρο εχω σκοπο να παρω και τον Ανασταση.

Ηλιανα μου για δοκιμασε την συμβουλη της Μαριας με τα απορρυπαντικα της νυφης της..μπραβο της που ακολουθει αυτη τη μεθοδο στο πλυσιμο των ρουχων!

Ιωαννα μου, αφου δεν υπαρχει περίπτωση να τρεναρεις λίγο ακομη την επιστροφη σου, μην αγχωνεσαι και δες και λίγο τα θετικά,καπου στο βααααααθος θα τα βρεις..Ειναι πολύ ατιμο όμως απο μερους τους οταν σε φερνουν σε αυτη τη θεση

Ο μαμακιας μου νυσταξε..πάμε για νανι,φιλάκια!!!!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Παντως σχετικα με αυτα που λεει η γιοβαννα μας εχει μεινει το μπιμπερο αλλα δεν το κοβουμε λογω μωρου ..(θελει να τον ταιζουμε !!!)αλλα πινει εκει μονο το βραδυνο γαλα ολη μερα απο ποτηρι

Ναιαααιιιιι, μα και για εμάς το ίδιο ισχύει. Τα πάντα τα πίνει με το ποτήρι αλλά πρωινό και βραδινό γάλα στο μπιμπερό. Το ίδιο είπαν και άλλοι γονείς που ήταν χτες εκεί, ότι δηλαδή αυτό δύσκολα κόβεται, και το ίδιο είπε και η γιατρός που έχει 2 παιδάκια. Μας είπε όμως αν γίνεται να μην δίνουμε το γάλα στο κρεββάτι, για τα υπολλείμματα που έγραψα πιο πάνω....., και αν μπορούμε να τους δίνουμε λίγο νεράκι μετά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερα!!!

Πολυ στεναχωρεθηκα που στεχωρεθηκε το φιλακι μας αλλα νομιζω οτι ολα θα ειναι καλα τελικα Μαριζακι!Μηπως ρε παιδι μου ανεβηκαν οι δεικτες τυχαια (εννοω να ηταν συμπτωματικο επειδη ισως ειχες φαει εσυ κατι)και αν το ξανακαναντε να ηταν καλυτερα;Δε ξερω τι αλλο να πω μονο υπομονη!Οτι σας πει η ειδικος!

Γιοβαννα αυτα που λες για τα δοντακια τα πιο πολλα τα ηξερα αλλα με τη θεση βουρτσισματος οχι.Πολυ ενδιαφερον.Παντως η φιλη μου που ειχε το αγορακι της στο νοσοκομειο για αλλο θεμα οταν τον ειδαν οι γιατροι με το μπιμπερο το βραδυ τους εβαλαν χερι.Καλο ειναι σιγα σιγα να κοπει και αυτο.

Πετρουλα καλες ετοιμασιες!!!Αντε ωραια πραγματα!Τι φτιαχνεις τελικα;

Ντινες πως ειναι τα παιδια και εσεις?

Μαμαλευτερακι ...ιδιως τα μαλακτικα δημιουργουν θεματα.Χαιρομαι που ειστε καλυτερα.Αυτο με τη σοκολατα που σου λεει η γιοβαννα κοιταξε το ομως ..στο ειχα ξαναπει σε καποια φαση στο φατσοβιβλιο εμενα οι αλλεργιες μου απο τη σοκολατα ξεκινησαν...

Ιωαννα καλυτερα σημερα;Ανεβηκες;

Πανμαρ και εμεις παντως μαζι σας!Χαμογελο colgate!χαχα!

Φιλια σε ολες!

Αρμαααα καλημερααααααααααα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

εμεις δεν το πινουμε στο κρεβατι το γαλα -γιατι βαριεμαι να ανεβοκατεβαινω τις σκαλες- δλδ του το δινω πριν ανεβουμε πανω ή το πρωι μολις ντυθουμε και κατεβουμε κατω....βαριεμαιιιιι τις σκαλες!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...