Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να μαι παλι!!!!

Ο Χρηστος παιζει με κατι κερια που τα εχει κανει γκαραζ για αυτοκινητακια ,ο μπεμπης προσπαθει να πιασει κατι κουκλια στο παρκο..ολα καλα...εγω κανονικα επρεπε να σιδερωνω αλλα φεεετα

Μαρακι ουουου!!!!!!γλεντα το τωρα στο μαιευτηριο ....μετα τρεχατε ποδαρακια μου ..και μην ξεγελιεσαι ..ειπαμε και ο χρηστος αρνι ηταν στο μαιευτηριο..την συνεχεια την ξερεις χαχαχα!!!

Οσο για φαι ο χρηστος ....μιλαμε τρωει τα παντα ...μεχρι και φρικασε(μπλιαχ..),αρνι (μπλιαχ)..φασολια και ρεβυθια δεν του εχω δωσει γιατι απλα δεν φτιαχνουμε...δεν τα τρωει ο αντρας μου κ να φτιαχνω 2 φαγητα δεν παιζει...(δεν με λες και το πρωτο νοικοκυροκοριτσο..)μαλιστα αν εχουμε κρεας ..καθεται κατω απο τον φουρνο και λεει αντε τσιτσι !!!!!θελω μαμ!!!

Πικουλινα περαστικα βρε κοριτσακι !!!τι εγινε πολυ της μοδος η αμυγδαλιτιδα!!!να σου ζησει το πνευματικο εγγονι!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Εδώ μου είστε όλες ε???? Όταν μπαίνω "αλλού" είστε όλες εδώ, και όταν μπαίνω εδώ δε βρίσκω καμία! Γκρρρρ! Ξυπνάμε όμως τώρα οπότε ισα-ίσα που προλαβαίνω να σας πω μια καλησπέρα και περαστικά στη "γιαγιά" του καφέ μας! Να σας ζήσει το μπεμπάκι!

Έχω τρελαθεί με αυτό το τραγούδι:

! Με ανεβάζει τρελά σε συνδυασμό με τον ήλιο! Άντε και το Πάσχα φτάνει και θέλω να πιστεύω ότι θα την κάνουμε για Γιάννενα!

Πάω και ίσως προλάβω να ξαναμπώ σε λίγο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ρίτα κάτι έψαχνα στο internet για τον Παπαδόγιαννη (θα κάνει έναν υπέρηχο η Ναταλία, εκκρεμεί από τη φάση που έκανε τις ουρολοιμώξεις το χειμώνα) κι έπεσα πάνω σου!

Ναι τοτε που ειχαμε το τρελο θεμα με τη ΓΟΠ.Ειναι απο τους καλυτερους λενε υπερηχολογους .Αλλα γινεται χαμος.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

!
Α, μόλις τους έβλεπα στην Μπήλιω, τους είχα δει και το χειμώνα live στο Οξυγόνο live, τραγούδαγε μαζί τους και μια ξαδερφούλα μου!!! Τέλοιοι.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

!
Α, μόλις τους έβλεπα στην Μπήλιω, τους είχα δει και το χειμώνα στο Οξυγόνο live, τραγούδαγε μαζί τους και μια ξαδερφούλα μου που είναι του χώρου!!! Τέλοιοι.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ναι τοτε που ειχαμε το τρελο θεμα με τη ΓΟΠ.Ειναι απο τους καλυτερους λενε υπερηχολογους .Αλλα γινεται χαμος.
Κοίτα, αρχικά προσπάθησα να κλείσω στο Παίδων, δωρεάν, αλλά δε βρήκα καν διαθέσιμο ραντεβού κι έτσι έκλεισα σε αυτόν που είναι και σύσταση του παιδίατρου.

Τώρα σε λίγο θα ξέρω τα αποτελέσματα στην αλλεργία κι έχω τρελή αγωνία. Οι προηγούμενες είχαν γίνει σχεδόν ένα χρόνο πριν, στις 5/5/2010, έχει περάσει πολύ καιρός, λέτε να έχουμε μεγάλες και θετικές αλλαγές;;;;;

Κατά τα άλλα, η μικρή μου πριν κανένα 2ωρο έκανε πάλι ένα 38αράκι και τώρα κοιμάται.

πανμαρ, ξεκαθάρισε μας τουλάχιστον αν έχει γυρίσει ο άντρας σου και δε θα κάνουμε πονηρές σκέψεις, χιχιχιχιχιχι!!!!!!!!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

πανμαρ, ξεκαθάρισε μας τουλάχιστον αν έχει γυρίσει ο άντρας σου και δε θα κάνουμε πονηρές σκέψεις, χιχιχιχιχιχι!!!!!!!!!!!!!!!!!

γύρισε ο άντρας μου και φύγανε μαζί με τον κουμπαρο και τις "γκόμενες" για το βουνό!!!!

όπως είδες Μαργαρίτα μου, αδιαφόρησα για τα "πονηρά μυαλά" και έκανα κανονικά το μπανάκι μου!

ΑΡΜΑΚΙ!!!!!!!!!! Φιλιά πολλά!!!

Πότε με το καλό πας σπιτάκι σου?

(ρητορική η ερώτηση γιατί δεν μπορείς να απαντήσεις! χαχαχαχα!)

Γιαγιά Πικουλίνα περαστικά σου! Να σας ζήσει!

Μαρινάκο πώς είναι η ξανθομαλλούσσα?

Σουβλάκια η Σοφία τα τσακίζει... πίτσα μόνο τις γωνίες γιατί δεν της αρέσει το τυρί! χαχαχαχα!

Κρέας... όλα τα είδη!!! (παιδί μου! χαχα)

μέχρι και συκώτι! (όχι παιδί μου!)

Γιοβάννα μου, να ξέρουμε, αν ποτέ βρεθούνε οι κόρες μας, μόνο μακαρόνια μπορούμε να τους φτιάξουμε! χαχαχα

mrdIp3.png

Είμαι λίγο χάλια... Οι τιμές της Ναταλίας ανέβηκαν... όλες εκτός από το ασπράδι αβγού... Ο κρόκος και 2 πρωτεΐνες γάλακτος (2 άλλες θα βγουν αύριο) ανέβηκαν... Απίστευτο.... τη 2η φορά είχαν πέσει σε σχέση με την 1η, τώρα γιατί ανέβηκαν... πήρα την αλλεργιολόγο να της πω τον πόνο μου... μήπως φταίει ο θηλασμός και το ότι εγώ δεν απέχω από ότι πειράζει τη Ναταλία... Μου έδωσε κουράγιο, μου είπε ότι αυτό συμβαίνει, και μου ζήτησε να της στείλω αύριο τα αποτελέσματα και θα με πάρει αμέσως τηλ., τώρα της μίλαγα γενικά, δεν είχα καν τα αποτελέσματα μπροστά μου, απλά ότι μου είπε ο Κων/νος στο τηλ. Και μου είπε ότι αφού έπεσε το ασπράδι μπορεί να δοκιμάσουμε, πρώτα στο δέρμα, μείγμα με αβγό, π.χ. κέικ. Αχ, ελπίζω να υπάρχει κάποια εξήγηση για όλα αυτά...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Τώρα σε λίγο θα ξέρω τα αποτελέσματα στην αλλεργία κι έχω τρελή αγωνία. Οι προηγούμενες είχαν γίνει σχεδόν ένα χρόνο πριν, στις 5/5/2010, έχει περάσει πολύ καιρός, λέτε να έχουμε μεγάλες και θετικές αλλαγές;;;;;

ακομα να τις παρεις;;;;;

Είμαι λίγο χάλια... Οι τιμές της Ναταλίας ανέβηκαν... όλες εκτός από το ασπράδι αβγού... Ο κρόκος και 2 πρωτεΐνες γάλακτος (2 άλλες θα βγουν αύριο) ανέβηκαν... Απίστευτο.... τη 2η φορά είχαν πέσει σε σχέση με την 1η, τώρα γιατί ανέβηκαν... πήρα την αλλεργιολόγο να της πω τον πόνο μου... μήπως φταίει ο θηλασμός και το ότι εγώ δεν απέχω από ότι πειράζει τη Ναταλία... Μου έδωσε κουράγιο, μου είπε ότι αυτό συμβαίνει, και μου ζήτησε να της στείλω αύριο τα αποτελέσματα και θα με πάρει αμέσως τηλ., τώρα της μίλαγα γενικά, δεν είχα καν τα αποτελέσματα μπροστά μου, απλά ότι μου είπε ο Κων/νος στο τηλ. Και μου είπε ότι αφού έπεσε το ασπράδι μπορεί να δοκιμάσουμε, πρώτα στο δέρμα, μείγμα με αβγό, π.χ. κέικ. Αχ, ελπίζω να υπάρχει κάποια εξήγηση για όλα αυτά...

δεν ειδα οτι ειχες γραψει ρε Μαριζα και ειχα αγωνια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...