Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ηρθα..τι νεα?

Καλα ο Γρηγορης σημερα τα εδωσε ολα μιλαμε λαλησε εδω μεσα ειχε πολυ αερα και κρυο και δεν τον εβγαλα.Θα επανελθω με φωτο να γελασετε.

Οσο για την Αθηνα εγω κοριτσια τα Χριστουγεννα τη λατρευω..μου αρεσει το γιορτινο κλιμα,οι εκδηλωσεις ,οι στολισμοι.

Εχω κανει Χριστουγεννα και αλλου και δεν ειναι το ιδιο αν και μια Θεσ/κη δε θα με χαλαγε χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εμεις δεν βγηκαμε και το παιδί δεν προβλέπεται σήμερα να βγεί..Μόνο η μαμα το βραδυ..χαχα, κανονιστηκε γυναικεία έξοδος..μη φανταστείτε για φαγητό, αλλά είναι μια καλή ευκαρία για γυναικοσυζήτηση....

Ρίτα ο δικος μου κοιμηθηκε 11.30-13.00 και τώρα πάλι με το μπαμπα του νανουρίζονται..Ισως φταίει ο καιρός που είναι ετσι χουχουλιαρικος και θελει να κοιμάται...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κοριτσάκια μου ,

Εγώ ακόμα δεν εχω καταλάβει οτι ερχονται Χριστούγεννα.

Ελπίζω να καταφερουμε τουλάχιστον να στολίσουμε σήμερα το δεντρο!!!!

Εγώ εχω αρκετές μερες αδεια τα Χριστούγεννα δλδ σταματάμε 18-12 και θα επιστρέψω στις 4-1-2010.

Μάλλον θα τα φτύσουμε (kiko) και θα την ψάχνουμε τη δουλειά...

stone και η Ανδρεάννα κοιμήθηκε από τις 9 μέχρι τις 1 παρα αλλα τωρα δεν ξερω τι κανει.

Ευχομαι να ξανακοιμηθεί γιατί θελω και εγω να ξαποστασω κομματακι.

Αχ πολύ σε ζηλευω για την εξοδο!!

Εχω πολλλλλλλλλλλλυυυυυυυυυυυυυυυ καιρο να το κανω και δεν προβλεπεται και στο αμεσο μελλον.

stone και η Ανδρεάννα κοιμήθηκε από τις 9 μέχρι τις 1 παρα αλλα τωρα δεν ξερω τι κανει.

Ευχομαι να ξανακοιμηθεί γιατί θελω και εγω να ξαποστασω κομματακι.

Αχ πολύ σε ζηλευω για την εξοδο!!

Εχω πολλλλλλλλλλλλυυυυυυυυυυυυυυυ καιρο να το κανω και δεν προβλεπεται και στο αμεσο μελλον.

Κοιμήθηκαν κιολας Σούλα μου..Δεν ακούω τπτ απο κάτω...Αντε ρε κορίτσι να τελειώνετε και εσεις πολύ ταλαιπωρηθηκατε με τις παλιοαρρώστιες....

Οσο για την έξοδο, τπτ δεν είναι μωρε..ήταν να βγούμε χτες, δεν έκατσε και σημερα επεσε τηλ. για επιβεβαίωση...

Θα είμαστε γυρω στις 8 γυναικες, αναμεσα τους και η μαμα με την πεθερα ε...μην ξεχνιόμαστε...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Λες Πετρούλα να τα φτύσω και στα μέσα της άδειας να παρακαλώ να επανέλθω στη δουλειά; χαχαχα είδωμεν.

Πολύ το φοβαμαι κικο μου...
Κοριτσάκια μου ,

Μάλλον θα τα φτύσουμε (kiko) και θα την ψάχνουμε τη δουλειά...

τσς τσς τσς ..αμαθες ειστε..:lol:

Θα σας κανω σεμιναρια ''πως δε θα πατε στο Δαφνί''

:lol::lol:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να και μια λαιτ καταστροφη που μπορεσα να αποθανατισω καρε καρε χαχαχα

....................

....................

.....................

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εχει δικιο η κικο! Να δω ποτε θα συναντηθουμε εμεις οι Αθηναιες! Και κυριως που! Εχουμε πιασει και ολα τα σημεια του οριζοντα!!! Καμια προταση παιζει???

http://www.christmasinathens.gr/

Για ριξτε κι εδω καμια ματια! Εγω παντως θα τον παω σιγουρα στον Εθνικο κηπο!!!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Μαργαρίτα αψογο το βρίσκω το παιδάκι σου !!!!!

Εξάλλου το ειδα εγω ακαταστατο ηταν το ντουλ'απι σου τ'ιποτα δεν μπορουσε να βρει και ειπε να .....συμαζεψει λίγο.

Χα χα.Το τελειότερο είναι το χαμόγελο στο τέλος της καταστροφής!!!!!

Αψογος!

Stone ασε την πεθερα εκτός...........................

Πες καλέ οδηγιες μπας και τη βγαλουμε καθαρή τόσες μέρες.

Α και για τη συνάντηση θα μου πείτε και μενα?????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...