Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μια δοκιμή θα μας δείξει! χαχαχαχα!

και η Σοφία δεν τρώει μαγειρευτά!

γενικώς δεν θέλει ανακατεμμένες και μπερδεμένες γεύσεις...

τα θέλει όλα να τα βλέπει ξεχωριστά στο πιάτο της (για να μην σου πω ότι και πολλές φορές τα θέλει και σε διαφορετικά πιάτα! χαχαχα)

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν βάζω ποτέ μαϊντανό στον κιμά. Για μπιφτέκια τουλάχιστον.

αν θυμάμαι καλά, ήταν σε κάτι κεφτέδες της πεθεράς μου, που είχαν μέσα δυόσμο... απλά η Σοφία όλες τις πρασινάδες τις μικρές τις λέει "μαϊντανό" και τις μεγάλες "μαρούλι"!!!

mrdIp3.png

αν θυμάμαι καλά, ήταν σε κάτι κεφτέδες της πεθεράς μου, που είχαν μέσα δυόσμο... απλά η Σοφία όλες τις πρασινάδες τις μικρές τις λέει "μαϊντανό" και τις μεγάλες "μαρούλι"!!!
Α, κατάλβα, η Ναταλία, αντίστοιχα, τα λέει σέλινο!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Α, κατάλβα, η Ναταλία, αντίστοιχα, τα λέει σέλινο!

το σέλινο δεν το ξέρει!

δεν το τρώω εγώ, οπότε δεν μπαίνει στο σπίτι! χαχαχαχα!

όπως και τις πιπεριές!

(ακούς Μαργαρίτααααααααα! χαχαχαχα!)

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

το σέλινο δεν το ξέρει!
Δεν το έβαλες στις σούπες της; Εγώ, μάλλον το παραέβαζα, ολόκληρο μπουκέτο έριχνα... το σιχάθηκε το παιδί. Βάζω σίδερο, δοκίμασα να την κοιμίσω αλλά τίποτα, οπότε ξεκινώ.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Βρε κοριτσακια τωρα που πλακωσε σε μενα η δουλεια μαζευτηκατε?

Τι να σας πω.

Πανω σε αυτα που λετε η δικια μου φυσικα δεν τρωει οσπρια αλλα δεν εχω δοκιμασει να της δωσω σε ταβερνα γιατι εκει τρωει και πετρες .

Α και ολες τις μικρες πρασιναδες σελινο τις λεει η κορη μου!!Εγω το χρησιμοποιω πολυ συχνα.

Μακαρονια με κιμα ειναι το αγαπημενο της φαγητο και ενω πριν δεν ετρωγε κεφτεδακια με τιποτα τον τελευταιο καιρο τα τσακιζει.

Βεβαια χθες τολμησα να της δωσω σπαραγγοκεφτε και μου τον εφτυσε στη μουρη.

Εγω κοριτσακια σαλιγκαρια τρωω .Στην Κρήτη οι θειες μου και η γιαγια μου τα εκαναν θαυμα.

Δεν το έβαλες στις σούπες της; Εγώ, μάλλον το παραέβαζα, ολόκληρο μπουκέτο έριχνα... το σιχάθηκε το παιδί. Βάζω σίδερο, δοκίμασα να την κοιμίσω αλλά τίποτα, οπότε ξεκινώ.

της έβαζα λίγα κλωναράκια...

αλλά τότε ήταν μηνών! δεν καταλάβαινε! ό,τι και να της έδινα το έτρωγε! χαχαχα!

άντε πήγαινε... καλό σιδέρωμα!

mrdIp3.png

Μακαρονια με κιμα ειναι το αγαπημενο της φαγητο και ενω πριν δεν ετρωγε κεφτεδακια με τιποτα τον τελευταιο καιρο τα τσακιζει.

Βεβαια χθες τολμησα να της δωσω σπαραγγοκεφτε και μου τον εφτυσε στη μουρη.

μα σπαραγγοκεφτέ???? πού σου ήρθε? χαχαχα!

την Κυριακή είχε η μαμά μου παστίτσιο...

η κορούλα μου το είχε διαλύσει... έβγαλε την μπεσαμέλ (το εύκολο) και μετά καθάριζε και τα μακαρόνια από τον κιμά για να τα φάει σκέτα!!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...