Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσακια!

Πώς ειστε?

Δειτε αυτο το άκουσα και στο ραδιοφωνο το πρωί.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=292004&cid=5

Εγω ολη μερα πλενω.... Οσο μπορω δηλαδη με 2 παιδιά στο σπιτι. Ο μεγαλος εκανε εναν εμετο το βραδυ αλλά απο τοτε ολα καλα. Βεβαια με πηραν τηλ απο το σχολειο και μου ειπαν οτι λειπουν τα μισα παιδακια με γαστρεντεριτιδα:shock:. Αυτο μου έλειπε τωρα. Ουφ....δεν μπορω να καθαριζω εμετους:mad: δεν το αντεχω καθόλου, όλα μυρίζουν.

μαμαλευτερακι δωσε λιγο atarax ή xozal ή οτι εχεις τελος παντων σε αντισταμινικο για 2-3 μερες να ηρεμησουν τα παιδιά. Ρωτα και την παιδιατρο σου για τα cc.

Ιωάννα μου κριμα που πρεπει να γυρίσεις τόσο νωρίς. Τουλαχιστο θα εχεις μειωμενο ωραριο?

Σήμερα το πρωί η Αλεξάνδρα διάβαζε παραμύθι στο γιογιό και έλεγε: "Ήταν μια φορά και έναν καιρό, ένα καταπράσινο, κόκκινο φασολάκι'' :-D:grin::-D

Εχω σκασει στα γέλια!!!:lol::lol::lol:

Με γειά και τα ρουχαλακια σας!

Βαριέμαι να ασχοληθώ!!!

Και εγω Μαριζα!! Βαριεμαι!!!!

χαχαχαχαχαχα είστε τρελοκομεια και οι 2.:mrgreen:

Εμείς ακομα φεεεεεεεεετα! Χαλαρααααααααααα!:tongue:

Ουουουουουουουου!!!! Σου απαντάω εγώ για το Φιλάκι! χαχαχαχα!

Άπειρες φορές!

"μαμά πεινάω!" "άνοιξε το συρτάρι και φάε κρακεράκια!" χαχαχα

"μαμά νυστάζω" "κοιμήσου τώρα εδώ στον καναπέ μαζί μου και θα σε πάω μετά στο κρεββάτι σου!"

εγώ τι μάνα είμαι?

χαχαχαχαχαχαχα

Χαχαχαχαχα εμενα δεν μου λεει καν. Ανοιγει την τροφαποθηκη ή το ψυγειο και παιρνει οτι θελει. Επίσης βαζει μονος του νερο απο τη βρυση οταν διψαει και μου φερνει και μένα ενα ποτηρακι:wink: να με ξεδιψασει, το καμαρι μου!:-D

πρέπει να σώσει τα άγρια ζώα, μου είπε!!! :confused::confused:

χαχαχαχα ΘΕΑ!!! Πολύ γελιο σημερα....

Δερματολογο θα παμε την Πεμπτη.

Σούλα στο σπιτι χαμός? Εγω πλέον δεν στεναχωριεμαι για τιποτα. Πετάω αβερτα! Ε καποια στιγμη που θα μεγαλωσουν κάτι θα γινει...

Που ειστε σημερα καλε ολες?????
Όντως, πού είστε κυρίες σήμερα που ειμαι σπίτι κι έχω όρεξη για κουβεντούλα!

Ρίτα για να επανέρθω στο θέμα βαρεμάρα, με απασχολεί πολύ βλέπεις, με ένα δεύτερο παιδί, πόσα περιθώρια απομένουν για χαλάρωμα και ρέκλα, ωχ-ωχ-ωχ, έβλεπα, π.χ., στην εκδρομή μας όσες έχουν δύο, πολύ τρέξιμο, ωχ-ωχ-ωχ!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Να 'μαι πάλι κι εγώ!

Κωνκωνάκι καθάρισμα ε? Ευτυχώς που έχει ήλιο! Εύχομαι να μην σου κολλήσει τίποτα...

Φιλάκι πώς είναι η Ναταλία?

Η Σοφία κοιμήθηκε πάλι στην σκηνή! Ε! Ρε μπελά που βρήκαμε...

Εν τω μεταξύ, ό,τι και να κάνω, η κόρη μου δεν τα τρώει τα ρεβύθια με τίποτα!!!

Της τα έκανα πουρέ, δεν... Της τα έβαλα μέσα στον τραχανά της, δεν...

Μάλλον πρέπει να το παρω απόφαση!

Θα κάνω και μια τελευταία προσπάθεια αύριο, να της τα δώσω με μανιτάρια κι αν ούτε έτσι τα φάει, σηκώνω τα χέρια ψηλά!

mrdIp3.png

Εγω φιλακι μου τα ξερω αυτα για αυτο και καθυστερησα το δευτερο.

Η χαλαρωση ειναι κατι το απαραιτητο κακα τα ψεμματα.

Πανμαρ θα το παρεις κ εσυ αποφαση οπως πηρα κι εγω αποφαση και η δασκαλα και ολοι οτι δεν τρωει φασολαδα με τιποτα.Σιγα το πραγμα.

Δοκιμασε ομως και ρεβυθοκεφτεδες.;)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πανμαρ θα το παρεις κ εσυ αποφαση οπως πηρα κι εγω αποφαση και η δασκαλα και ολοι οτι δεν τρωει φασολαδα με τιποτα.Σιγα το πραγμα.

Δοκιμασε ομως και ρεβυθοκεφτεδες.;)

Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν τρώει καθόλου όσπρια...

Και είχα μια ελπίδα ότι με τα ρεβύθια θα μπορούσα να την ξεγελάσω...

κεφτέδες δεν τρώει ούτε τους κανονικούς... σιγά μην φάει από ρεβύθια! χαχαχα!

Ενώ όλα τα κρέατα τα τσακίζει... κιμά δεν τρώει σε καμμία μορφή! ούτε μπιφτέκια, ούτε κεφτεδάκια, ούτε γιουβαρλάκια, ούτε μακαρόνια με κιμά!

Είναι πολύ στριμμένη σου λέω!!!

mrdIp3.png

Η Ναταλία δεν έχει ξανακάνει πυρετό, αλλά έχει αυτό το βηχαλάκι κι έτσι της ξεκίνησα για καλό και για κακό aerolin, flixotide κάνει έτσι κι αλλιώς πρωί-βράδυ ως προφύλαξη για αλλεργική αντίδραση. Λέω να μην πάω προς το παρόν παιδίατρο.

πανμαρ, ειδικά η κόρη σου δεν είναι και σπουδαίο πράγμα που δεν τρώει ένα φαΐ, και ποιό φαΐ, τα ρεβύθια (αν και, προσωπικά, τα λατρεύω). Έι, ανθρωπάκια είναι κι έχουν κι αυτά τα γούστα τους, εσύ, δηλ., τα τρως όλα τα φαγητά; Παρεμπιπτώντως, προχτές σε ένα κρητικό μεζεδοπωλείο, η Ναταλία είδε να σερβίρουν σαλιγκάρια και φυσικά τρέξαμε στο τραπέζι που τα σέρβιραν για να δούμε το θέαμα κι οι κοπέλες που τα είχαν παραγγείλει καθάρισαν και πρόσφεραν ένα μεζέ στη Ναταλία, αλλά φοβήθηκα βρε κορίτσια να την αφήσω τελικά να δοκιμάσει, μήπως τυχών κι είναι κι αυτά αλλεργιογόνα. Σας αρέσουν τα σαλιγκάρια; Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ και κολλάω να δοκιμάσω είναι αλήθεια.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν τρώει καθόλου όσπρια...

Και είχα μια ελπίδα ότι με τα ρεβύθια θα μπορούσα να την ξεγελάσω...

κεφτέδες δεν τρώει ούτε τους κανονικούς... σιγά μην φάει από ρεβύθια! χαχαχα!

Ενώ όλα τα κρέατα τα τσακίζει... κιμά δεν τρώει σε καμμία μορφή! ούτε μπιφτέκια, ούτε κεφτεδάκια, ούτε γιουβαρλάκια, ούτε μακαρόνια με κιμά!

Είναι πολύ στριμμένη σου λέω!!!

Ουγκ, νόμιζα πως τα τρώει όλα η Σοφία, γράψε λάθος.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Ναι καλα απο τον δικο μου πιο στριμμενη αποκλειεται!

Λοιπον εμενα φακες τις ειχε κομμενες απο 15 μηνων.

Τωρα τις κουτσοτρωει.

Ρεβυθια και φασολαδα επουδενι.Μονο ρεβυθοκεφτεδες.

Τρωει ομως μαυροματικα σαλατα με τρελα.

Και γιγαντες τον επεισα ετσι

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5342&Itemid=49

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

μωρέ δεν αγχώνομαι... απλά θα ήθελα να έχει μια μεγαλύτερη ποικιλία στο φαγητό της...

τρώει πολύ και συνέχεια, αλλά συγκεκριμένα πράγματα!

δεν τρώει καθόλου όσπρια και πρασινάδες! (έτσι έφαγε σκάλωμα και με τους κιμάδες... επειδή είχαν μέσα μαϊντανό!)

εγώ από την άλλη με το φαϊ... τι να σου πω! άλλος παράξενος άνθρωπος! χαχαχα!

(σε τόσα πράγματα μπορούσε να μου μοιάσει... στο φαϊ βρήκε!)

για τα σαλιγκάρια που λες... κι εγώ σαν εσένα είμαι... κολλάω να τα δοκιμάσω!

mrdIp3.png

Μαργαρίτα, ωραίοι μου φαίνονται αυτοί οι γίγαντες...

λες να τους φάει? θα το δοκιμάσω!

(μήπως τους φάω κι εγώ! χαχαχαχα)

αυτό είναι για φαγητό ή για συνοδευτικό?

mrdIp3.png

Εγω εκανα κανονικα για εμας στο φουρνο και κρατησα και μερικους για τον μικροπαραξενο και τους εκανα ετσι...τι να σου πω ; τους εφαγε ...αυτος κοβει φαγητα απο την εμφανιση.

Ασε που δε γουσταρει καθολου τα μαγειρευτα,.Δηλαδη και φασολακια θα τα φαει μονο σαλατα.

Ειναι πολυ fit...xaxa!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...