Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερααααα

χθες δεν μπηκα ,ουτε εχω παρει τηλ την μαρια..εχω ξενερωσει αφανταστα...επιστρεφω τελικα γραφειο 27/4...η διαθεση below the low....το θετικο...ξεκουραστηκα χθες..κοιμηθηκε ο χρηστος 9.15 κ το μπεμπακι 9.20 κ ξυνπησαμε τον χρηστο 7.10 κ ο μπεμπης ξυπνησε 7.15....

δεν σχολιαζω τιποτα..αργοτερα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα και απο εμένα κοριτσάκια μου.

Φιλάκι δεν νομίζω ότι είσαι από τις μάνες που βαριούνται. Έχεις χειριστεί τόσο καλά το θέμα της αλλεργίας που μόνο βαρεμάρα δεν δείχνει αυτό. Όλα θα έρθουν στη σειρά τους.

Μαμαλευτεράκι δεν παίρνει κάποιο αντισταμινικό ο Λευτέρης; Φαντάζομαι ότι έχετε ήδη αποκλείσει ανεμοβλογιά, οστρακιά κλπ......μα δεν του έδωσαν κάτι για να τα καταπραϋνει και να ηρεμήσει το παιδί;

Πανμάρ μα με τόσες εκδρομές που έχει παέι το Σοφάκι πώς να μην θέλει σκηνή; Τελικά εκεί την έβγαλε όλη τη νύχτα;

Εμείς χτες κατεβήκαμε με τη νονά για ψώνια. Κορίτσια, αγόρασε για την Αλεξάνδρα παππούτσια, 2 φουστάνια και 1 μπουφανάκι......έχω καταϋποχρεωθεί.

Σήμερα το πρωί η Αλεξάνδρα διάβαζε παραμύθι στο γιογιό και έλεγε: "Ήταν μια φορά και έναν καιρό, ένα καταπράσινο, κόκκινο φασολάκι'' :D:D:D

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Μαρίζα περαστικά στο Ναταλάκι σου.

Ιωάννα γιατί πρέπει να γυρίσεις τόσο νωρίς έτρσι ξαφνικά; Άλλα δεν είχατε κανονίσει;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέραααααα!

κι έχει και πολύ ωραία μέρα!

Φιλάκι και Σούλα, στείλτε μου τα τηλέφωνα στην δουλειά σας να πάρω για την βόμβα!!!

Τι κάνουμε σήμερα?

Πώς είναι τα αρρωστούλικα?

Μαρινάκο, Πικουλίνα? Κωνκωνάκι τι σας είπε ο δερματολόγος? Κίκο εσείς?

Μαμάλευτεράκι, τα δικά σας τα διάβασα!

Μαρίνα και γειτονάκι πού είστε? Πήρατε απουσία χθες!

πανμαρ, πώς πάει η Σοφία;;;; Κοιμάται ακόμα στη σκηνή;

No stress!!!

Φιλάκι μου, μέχρι τη 1.30 περίπου που ανέβηκα στο δωμάτιό μου για ύπνο, ήταν στην σκηνή. Τώρα για το τι έκανε μετά δεν ξέρω!

Όσο για το "no stress" πολύ καλά κάνεις! Συμφωνώ μαζί σου! Άμα αγχώνεσαι τι θα καταφέρεις? Μόνο να γεράσεις πιο γρήγορα!

Τα νέα μας... ήσυχα! Τίποτα συγκλονιστικό ή διαφορετικό από χθες...

Βλέπω, όμως, έτσι τον καιρό και αρχίζω να μετανοιώνω που δεν πήγα εκδρομούλα σήμερα με τους γονείς μου στην Αίγινα...

Άντε να ξυπνάμε!!!!!

Φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Σήμερα το πρωί η Αλεξάνδρα διάβαζε παραμύθι στο γιογιό και έλεγε: "Ήταν μια φορά και έναν καιρό, ένα καταπράσινο, κόκκινο φασολάκι'' :D:D:D
Ιχιχιχιχιχ! Με γειά τα δωράκια, τί καλή νονά!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

γιατι απο οτι φαινεται ειμαι ο ακρωγωνιαιος λιθος της εταιρειας ...δεν μπορει η εταιρεια χωρις εμενα...αλλα μην νομιζεις οτι αυτο ανταμειβεται υλικα οχι παιρνω μονοτα credits προφορικα ...

Περαστικα στο κοριτσακι σου ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Βλέπω, όμως, έτσι τον καιρό και αρχίζω να μετανοιώνω που δεν πήγα εκδρομούλα σήμερα με τους γονείς μου στην Αίγινα...
Θα έχει καλό καιρό σήμερα, θα το έκανε το 2ο μπάνιο της η Σοφία! Αχ, γιατί δεν πήγες, λίγο θαλασσινό αεράκι, καραβάκι (να μπαίνουμε στο νόημα του καλοκαιριού) κι έπειτα νησάκι, ε και στην ταβέρνα κάποια στιγμή ουζάκια και θαλασσινά, πωπω υπέροχη εκδρομή!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Αααααααα.... ωραία!

Μέχρι να γράψω, έχετε εμφανιστεί!

Ωωωωωωχ! Γειτονάκι μου! Φαντάζομαι τα κέφια σου.... Και επιστρέφεις κανονικά ή με μειωμένο?

Φιλάκι.... περαστικά στο Ναταλάκι σου... Τι είναι αυτό πάλι?

Γιοβάννα μου! Καλημέρα! Με γεια τα ρουχαλάκια σας! Και του χρόνου να είστε καλά!

"καταπράσινο, κόκκινο ε?" χαχαχαχαχαχα!

mrdIp3.png

γιατι απο οτι φαινεται ειμαι ο ακρωγωνιαιος λιθος της εταιρειας ...δεν μπορει η εταιρεια χωρις εμενα...αλλα μην νομιζεις οτι αυτο ανταμειβεται υλικα οχι παιρνω μονοτα credits προφορικα ...
Φαντάζομαι... Αλλά, επιστρέφεις νωρίτερα κι από το κανονικό ή μου φαίνεται;;;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Θα έχει καλό καιρό σήμερα, θα το έκανε το 2ο μπάνιο της η Σοφία! Αχ, γιατί δεν πήγες, λίγο θαλασσινό αεράκι, καραβάκι (να μπαίνουμε στο νόημα του καλοκαιριού) κι έπειτα νησάκι, ε και στην ταβέρνα κάποια στιγμή ουζάκια και θαλασσινά, πωπω υπέροχη εκδρομή!

βρε τώρα που βλέπω την μέρα κι εγώ το μετανοιώνω σου λέω!

αλλά όταν το κανονίζανε βαριομουν!

πού να τρέχω τώρα πρωί πρωί στο λιμάνι.......

χαχαχαχα!

mrdIp3.png

Καλημερα!!!

Τι κανετε;

Γιοβαννα μεγεια τα ρουχαλακια!!!Και εγω θα παω σημερα αυριο με το νονο για τα δωρα και νιωθω παλι τοσο ασχημα....προτιμω να πηγαινει μονος του.

Φιλακι μου περαστικα κριμα που εχασε την εκδρομουλα της μωρε!

Οσο για το no stress καλα κανεις!Και εγω μαζι σου!Δεν αγχωνομαι ουτε εγω ειδικα για τετοια πραγματα αλλα ειμαι στην περα οχθη.Δεν αγχωνομαι οταν ειναι ολα under control :tongue:

Πανμαρ επρεπε να πας βρε!Ζηλεψα!

Αχ Ιωαννα μου στην ξαναεκαναν ε;Να σου πω απο οτι θυμομουν απο την πρωτη φορα το πιστευα οτι θα στην κανουν....ζορικα στα ελεγαν εξ αρχης...τι να πω;Οτι καλυτερο να γινει.

Εμεις καλα!

Φιλια σε ολες

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Ιωάννα μου σου ειπα δυστυχως ο ιδ.τομεας τα εχει αυτα.Τι να κανεις κοριτσι μου.

Μαρία μακαρι να ειχα και εγω τετοια ευκαιρια δεν θα την εχανα με τιποτα.

Μαριζα περαστικα .Τι επαθε μωρέ η μικρούλα ετσι ξαφνικα?

Ιωάννα αυτο το παιδι θα μας τρελανει.Τη μια με τα αυγα τωρα με αυτο.χα χα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...