Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσακια.

Μπήκα να πω μια καλησπέρα και παω να κανω ενα μπανακι γιατι ειμαι κομματακια.

Ειχα ολο το απόγευμα στο σπίτι μια φιλη με 2 παιδακια τον κολλητο της κορης μου 6 χρονων και το αδερφακι του11 μηνων .

Το σπιτι δεν μπορω να περιγραψω πως εγινε και οτι μαζεψα μαζεψα.

Εκανα και τα γεμιστα μου τα εβαλα στο φουρνο και παω για μπανακι!!!

Μαργαριτα μου ευχαριστω.(προκαταβολικα)

Μαριζάκι μεσα ειμαι για τη βομβα γιατι αλλιως δεν βλεπω να ξεκουραζομαι καθολου!!!

Η δικια μου σημερα δεν μου ειπε τιποτα για τον παιδικο αλλα μου παραπονεθηκε οτι δεν εκαναν καλαθακια (χθες με ακουσε που το ελεγα στον μπαμπα της και συζητουσαμε αν θα την στειλουμε)

Φιλια

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχαχα, όντως Δόξα Τω Θεώ έχουν αρχίσει κι αυτοεξυπηρετούνται!!!! Μου αρέσει που πολλές φορές που είμαι ξάπλα της ζητάω το τηλεκοντρόλ ή το κινητό!!!! Μεγαλείο!!!!

καφέ πότε θα μάθει να μου φτιάχνει?

εγώ αυτό περιμένω!!!!!!!!!!!!!!!!!

mrdIp3.png

Τώρα που σου γράφω, μόλις τελειώσαμε ένα καταπληκτικό δείπνο, μπλιάαααχ, χάλια τα έκανα.... Προσπάθησα να κάνω γλώσσα τηγανιτή....... απέτυχα.... έφτιαξα και για τον άντρα μου.... τον καημένο.....

Πάλι θα νοσταλγεί το φαγάκι της μανούλας του ε? χαχαχαχαχαχαχα!

μην τον λυπάσαι βρε! δεν παθαίνουν τίποτα!!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Ρίτα, μίλα, δε θα το πούμε σε κανέναν!

πανμαρ, πώς πάει η Σοφία;;;; Κοιμάται ακόμα στη σκηνή; Εγώ, πριν λίγο την πήγα στο δωμάτιο της. Μια φορά το μήνα το θυμάμαι και την πάω στο δωμάτιο της για ύπνο.

Ρίτα, έχω ένα θέμα με τις... εξελίξεις. Μου αρέσει να μην κουνάω το δαχτυλάκι μου κι όλα να συμβαίνουν μόνα τους. Για αυτό και λέω και για το θηλασμό πως με βόλεψε. Τώρα, με την πάνα, ελπίζω να ξεκινήσει η προσπάθεια από το σχολείο και να τη συνεχίσουμε στο σπίτι. Ε, σίγουρα κάποτε θα την βγάλει την πάνα, αυτό δε με απασχολεί. Πιο πολύ στην άκρη του μυαλού μου έχω το θέμα κόψιμο του θηλασμού, αυτό λίγο με τρομάζει. Ελπίζω κι εκεί τα πράγματα να έρθουν όσο πιο φυσικά γίνεται...

Όσο για τη βαρεμάρα, ναι, είμαι λίγο τύπος χαλαρά, και πολλές φορές νιώθω ότι έχω υπερβάλλει εαυτό από τότε που έγινα μάνα, συγκριτικά με τα δεδομένα μου μιλάω, έτσι; Αλλά, όοοοοπως ακριβώς όλοι μας, προσαρμόζω τις καταστάσεις στα μέτρα μου. No stress!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

καλημερααααα

μαμαλευτερακι, να επιμένεις αν βλέπεις κάτι στο μικρό. Άκουσε το ένστικτο σου: όλοι οι παιδίατροι του κόσμου εμπιστεύονται τυφλά το μητρικό ένστικτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μου το έχει κάνει κι η Ναταλία αυτό, να είναι χάλια και στο ιατρείο ούτε γκουχ.

αυτο ακριβοσ αυτο :D:D:D:D

ρε κορίτσια τον πήγα και στο νοσοκομείο κ εκεί με αποπήραν ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΕΣ ..............:shock::shock::shock: ΜΑΑΑΑΑ ΣΠΙΤΙ ΒΗΧΕΙ ΠΟΛΥ..δωστε κατι ενα σιροπι κατι μια κρεμα κατι ρε αδερφε δυο παιδια ο ενασ με βηχα κ ο αλοσ φουντομενοσ με σπινθουρια να ξυνετε ολοι μερα τι θα κανω ειμαι λιωμααααααααααααααααααααα

η ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ εεεεεεεεεε κυρια μου κατι τΑ ενοχλη ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

κ μαλον η αλαγη απορυπαντικου αυτην ΜΠΟΡΕΙ ευθηνετε κ ΓΙΑ ΤΑ σπινθουρακια του λευτερακι Κ ΙΣΩΣ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΦΟΥΚΑΡΑ

μαλων εχω δυο παιδια με αλεργιεσ ουφφφφ καλημερα

δυσκολη νυχτα στην βεραντα παλι ολο το βραδυ Κ κ μεσα ν γρινιαζει οτι φαγουριζετεο λευτερησ να φυγω να φυγω ..............

δεν ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΤ ΚΙΟΥΤ ΔΕΝ ΣΧΧΟΛΙΑΖΩ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΛΕΣ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...