Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βαριέμαι να ασχοληθώ!!!

Και εγω Μαριζα!! Βαριεμαι!!!! Και τα δυο μου το λενε όταν ειναι να κανουνε , αλλα εγω βαριεμαι τωρα με τα χαλια. Το καλοκαιρι. Ακομα και η Βαρβαρα , οταν ειναι να τα κανει μου λέει , μαμα κακα. Και εγω περα βρεχει !!! λεω ενα μπραβο για να τα ενθαρρυνω και τελειωσε.

Για την πανα δε λέμε ή ειμα εκτος θεματος;;;;

Διαφημίσεις

Εμένα που δεν εχουν δασκάλα;;;;;;;

Που να απευθυνθώ;;;;;

Πωπω, σε λυπάμαι... έχεις και δύο... Ρίτα, ανέλαβε, help, βοήθεια!!! Επίσης, η Μαρίνα είναι εξπέρ, στείλε ένα στη Ρίτα, ένα στη Μαρίνα!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κορίτσια καλησπέρα! Στο σχολείο της κόρης μου μεθαύριο θα φτιάξουν τα πραγματικά κουλούρια τα Πασχαλινά, οπότε ευκαιρία για τη Ναταλία να κάνει την ¨κοπάνα¨ της μια και τα υλικά είναι απαγορευμένα. Αύριο όμως θα πάνε εκδρομούλα κάπου στην Παιανία, σε εργαστήρι επεξεργασίας σιταριού και θα πλάσουν και θα φουρνίσουν ψωμάκι. Ακίνδυνο ακούγεται, είπα όμως της μικρής μου να έχει το νου της και μακριά από το σουσάμι. Σε λιγο θα πάμε να κάνουμε εξετάσεις αίματος, τους δείκτες της αλλεργίας. Για να δούμε, είμαι αισιόδοξη. Κι η Ναταλία είναι. Λέει "θα φάω το τυρί μου", ότι μας πει η αλλεργιολόγος μας, της λέω εγώ..

πλακα εχει που εχουν το ιδιο προγραμμα ολοι οι σταθμοι.

Εμεις τη δευτερα κουλουρια,την τριτη αυγα και καθε μερα κατασκευες κτλ

Καλα αποτελεσματα στις εξετασεις και συγχαρητηρια για μια ακομα φορα ειναι πολυ ωριμο παιδι η Ναταλια!Το αντιμετωπιζει αψογα το θεμα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κοριτσούλι, θα πάτε στο γνωστό, υπέροχο νησί σας;

Οχι αλλου θα παμε.Στο νησι παμε μονο καλοκαιρι που να ανοιγουμε σπιτι χειμωνιατικα και φετος πρωτα ο Θεος θα κατσουμε και πολυ απο οτι υπολογιζουμε.

Βαριέμαι να ασχοληθώ!!!

Δεκτον!

Και εγω Μαριζα!! Βαριεμαι!!!! Και τα δυο μου το λενε όταν ειναι να κανουνε , αλλα εγω βαριεμαι τωρα με τα χαλια. Το καλοκαιρι. Ακομα και η Βαρβαρα , οταν ειναι να τα κανει μου λέει , μαμα κακα. Και εγω περα βρεχει !!! λεω ενα μπραβο για να τα ενθαρρυνω και τελειωσε.

Για την πανα δε λέμε ή ειμα εκτος θεματος;;;;

Και αυτο δεκτον!

Για την πάνα λέμε. Βαριέμαι............. Ας ασχοληθεί η δασκάλα της. Τί μάνα είμαι Θε μου!

Λυσε μου μια απορια αν σου ελεγε πειναω,διψαω,νυσταζω κτλ θα βαριοσουν;

Πωπω, σε λυπάμαι... έχεις και δύο... Ρίτα, ανέλαβε, help, βοήθεια!!! Επίσης, η Μαρίνα είναι εξπέρ, στείλε ένα στη Ρίτα, ένα στη Μαρίνα!

Εγω να δεις πως βαριεμαι τωρα πια!:tongue:

Α πα πα γιογιο ,απασχοληση ,επιβραβευση...τωρα πια(πανω απο 6μηνο) παει, ερχεται ουτε που ασχολουμαι.

Αχ εχετε ορεξη καριτσια μου εσεις , αλλα ειλικρινα αν και αγαπημενο θεμα βαριεμαι αφανταστα να το αναπτυξω(καλυτερα ε; χαχα!) αλλη ωρα που θα εχω κεφια γιατι με ελιωσε στις κουνιες το αγορι.

Σουλιτσα συνδεθηκα για να σου γραψω τη συνταγη οποτε σε λιγο τη στελνω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα!

Μπήκα μία στα γρήγορα να σας πω τον πόνο μου!

Λείπει και ο καλός μου και δεν έχω πού να τον πω...

Η κόρη μου σήμερα αποφάσισε να κοιμηθεί στην σκηνή γιατί θέλει να κάνει κάμπινγκ!!!

Και κοιμάται τώρα στο πάτωμα!!!! Μόνο ένα παπλωματάκι της έστρωσα από κάτω...

Τι θα κάνω με αυτό το παιδί???

Φιλάκι! Στείλε την Ναταλία σε μένα! Δεν βαριέμαι καθόλου! Πιο πολύ βαριόμουνα την πάνα! Βέβαια εμείς δεν την έχουμε κόψει τελείως... την βραδινή ακόμα την φοράμε... αλλά τουλάχιστον μέσα στην μέρα δεν έχουμε πάνες!

Πικουλίνα, για να μην μείνεις παραπονεμένη, μετά στείλε μου και τα δικά σου! Δεν έχω πρόβλημα! χαχαχαχαχα!

Κανένα νέο από το Αρμάκι έχεις να μας πεις? Πώς είναι?

mrdIp3.png

Ουουουουουουουου!!!! Σου απαντάω εγώ για το Φιλάκι! χαχαχαχα!

Άπειρες φορές!

"μαμά πεινάω!" "άνοιξε το συρτάρι και φάε κρακεράκια!" χαχαχα

"μαμά νυστάζω" "κοιμήσου τώρα εδώ στον καναπέ μαζί μου και θα σε πάω μετά στο κρεββάτι σου!"

εγώ τι μάνα είμαι?

χαχαχαχαχαχαχα

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Μωρε και εγω το κανω αυτο αλλα του λεω(οταν δεν το κανει απο μονος του) και πως να ικανοποιησει την αναγκη του.

Φερε το σκαλι και ανοιξε βρυση να βαλεις νερο,πηγαινε να ξαπλωσεις,εχω βαλει μεχρι και τροφιμα στα χαμηλα για να μη μου αδειαζει ολο το ντουλαπι κτλ κτλ κτλ

Μανες δραματα ειμαστε!χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Με όλα αυτά που αναφέρεις βαριέμαι αλλά τί να κάνω... Για μεγάλο χρονικό διάστημα όλα τα παραπάνω καλύπτονταν με το στήθος. Ααααααχ, αυτές ήταν ωραίες εποχές! Πλάκα κάνω, και τώρα υπέροχα είναι. Ειδικά το φαΐ, ξέρεις πόσο το βαριέμαι. Τώρα που σου γράφω, μόλις τελειώσαμε ένα καταπληκτικό δείπνο, μπλιάαααχ, χάλια τα έκανα.... Προσπάθησα να κάνω γλώσσα τηγανιτή....... απέτυχα.... έφτιαξα και για τον άντρα μου.... τον καημένο..... Και την προηγούμενη εβδομάδα που τις έφαγα σε μια φίλη.... ήταν τόσο νόστιμο φαγάκι...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Η κόρη μου σήμερα αποφάσισε να κοιμηθεί στην σκηνή γιατί θέλει να κάνει κάμπινγκ!!!

Και κοιμάται τώρα στο πάτωμα!!!! Μόνο ένα παπλωματάκι της έστρωσα από κάτω...

Τι θα κάνω με αυτό το παιδί???

Τέλεια ιδέα, είναι υπέροχα στη σκηνή, μπράβο βρε Σοφία!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρίτα, πού θα πας παιδί μου για Πάσχα, πες μας!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ουουουουουουουου!!!! Σου απαντάω εγώ για το Φιλάκι! χαχαχαχα!

Άπειρες φορές!

"μαμά πεινάω!" "άνοιξε το συρτάρι και φάε κρακεράκια!" χαχαχα

"μαμά νυστάζω" "κοιμήσου τώρα εδώ στον καναπέ μαζί μου και θα σε πάω μετά στο κρεββάτι σου!"

εγώ τι μάνα είμαι?

χαχαχαχαχαχαχα

Χαχαχαχαχαχα, όντως Δόξα Τω Θεώ έχουν αρχίσει κι αυτοεξυπηρετούνται!!!! Μου αρέσει που πολλές φορές που είμαι ξάπλα της ζητάω το τηλεκοντρόλ ή το κινητό!!!! Μεγαλείο!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Αν λοιπον βαριεσαι ολα αυτα κουριτσουδι μου να δεις τι ξεκουραση ειναι να μην ξεσκατίζεις! ;) χαχα!

Αφου στο επομενο μαλλον δε θα φορεσω πανα απο την αρχη! ΣΟΚ ΣΟΚ βομβααα!!!χαχαχα!

Μην ψαρωνεις!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...