Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

μπήκα και εγώ πάλι μιας και είδα τη ΜαΕλενίτσα και ήθελα να της πω ένα γεια, πάντως μη νομίζεις δεν είστε οι μόνοι με την πάνα , τη σημαία εμείς την κρατάμε και σίγουρα θα είμαστε οι τελευταίοι εδω μέσα που θα το γιορτάσουμε.

Γειά σου Κικούλα μου!!!!! Και για τον δικό σου Αναστάση αξίζει ένα μεγάλο μπράβο που τα καταφέρνει μια χαρά στο σχολείο.

Το άλλο δεν θα το σχολιάσω....δε με συμφέρει χαχα! Εμείς μαζέψαμε και το γιογιό μιας και δεν το θέλει κι ετοιμαζόμαστε να το χαρίσουμε στο γειτονάκι. (Ετσι του είπα μπας και τον πείσω για το αντίθετο, αλλά μπα......)

Ελπίζω μέχρι να πάει φαντάρος να τις έχει βγάλει!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Περαστικα Κικη μου και γρηγορα και σε σενα και στα μικρα σου.

Οσο για το κερασμα.Δε στελνω τιποτα θα ερθεις απο εδω μια μερα μαζι με τον Αν. και θα σε τραταρουμε οτι θες ;)

Ελενιτσα μεγεια το ποδηλατο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Περαστικα Κικη μου και γρηγορα και σε σενα και στα μικρα σου.

Οσο για το κερασμα.Δε στελνω τιποτα θα ερθεις απο εδω μια μερα μαζι με τον Αν. και θα σε τραταρουμε οτι θες ;)

Ελενιτσα μεγεια το ποδηλατο.

Περαστικά βρε Κική! Μα που το έχω το μυαλό μου :(

Ρίτα ευχαριστούμε πολύ! Μα πού χάθηκες εσύ? Ετσι είπαμε? Εξαφανιζόλ?????

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα από το πρωί δεν πήρα ανάσα, είχα πνιγεί στη δουλειά και..........γύρω στις 12.00 πήραν τηλέφωνο ότι ''και καλά'' μας έχουν βάλει βόμβα :P:p:p. Ποτέ δεν έχει σκάσει κάτι εδώ αλλά δεν το διακινδυνεύεις κιόλας......ειδικά μετά την περσινή έκρηξη στη Θεσσαλονίκη. Έτσι βγήκαμε έξω και πήγαμε για ουζάκι, τσιπουράκι και μεζέ........ Το αστείο είναι ότι μετά μιλήσαμε με τα Δικαστήρια Καβάλας και έιχαν βγει και αυτοί έξω για βόμβα :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Τώρα θα σχολιάσω ότι θυμάμαι......είναι και το ούζο.

Σαρδελάκι ωραία δεν είναι τα μήλα έτσι; Σημείωσα και εγώ την πορτοκαλόπιτα και θα την φτιάξω. Πώς είναι ο Αστέρης;

Μαμαλευτεράκι εγώ γιατί δεν έχω καταλάβει ότι έχουν κάτι τα παιδιά; Επειδή δεν πολυμπαίνω στο φβ μάλλον; Ελπίζω να είναι κάτι περαστικό. Όσο για νονούς που λέτε, γιατί δεν απευθύνεστε σε κάποιον αδερφό ή αδερφή σας; Σίγουρα θα θέλουν να βαφτίσουν το παιδί.

Σούλα καλά έκανες και την έστειλες την Ανδρεάννα. Θα σου έρθει σπίτι όλο χαρά και με κατασκευές.:P:p:p Θα πα΄ρεις καθόλου άδεια για να την χαρείς το Πάσχα; Όσο για αυτό που πάθατε....ευτυχώς που ήταν λίγο το κακό να λες.

Κωνκων σε βλέπω έτοιμη για 3ο; Και εγω΄σκε΄φτομαι το 2ο Ντροπή μου και αίσχος μου έχω να πω. Με υγεία και το καινούργιο σας δωμάτιο. Βάλες μας καμία φώτο. Τελικά ποια έπιπλα πήρες;

Joa Μπράβο στο Χρήστο σου. Αν κόψει την πάνα έτσι εύκολα θα είναι σούπερ.

Μαρίνα πώς είσαι σήμερα; Τα παιδιά φαντάζομαι είναι καλά τώρα.

Κίκο εσύ πώς είσαι; Και εγώ σήμερα ξύπνησα με πόνο στο λαιμό και μια βραχνάδα. Καλά να πάθω γιατί χτες το έπαιζα παληκάρι και ήμουν με τα κοντομάνικα......ελπίζω να την σκαπουλάρω. :rolleyes::rolleyes:

Πικουλίνα περαστικά στον Πανούλη σου. Εύχομαι να είναι κάτι ελαφρύ.

Ντελένι εσείς πώς είστε; Αναρρώσατε όλοι; Μακάρι να ήταν αυτό το τελευταίο γιατί και εσείς φέτος ταλαιπωρηθήκατε.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Κικη μου περαστικά σου.

Τρόμαξες ε κορίτσι μου?Εγώ παντως περα απο το οτι ασφαλισα καλα ολες τις πορτες και παντζουρια κοιμηθηκα σαν ξερη .Ημουν χαλια χθες.

Το κοριτσάκι μου περασε πολυ καλα στον παιδικο.Φοβόμουν μετα απο τοσο καιρο πως θα το παρει αλλα εφαγε το φαγακι της και τους τρελανε στα τραγουδια .

Αν τους ειπε ολα αυτα που μαθαμε το διαστημα αυτο που ειναι σπιτι δεν θα προλαβανε να κανουνε τιποτα αλλο ολη μερα.:rolleyes:

Μαργαρίτα μαργαριτα κατι περιμενω και λαβε υποψιν σου οτι εχω και τον συζυγο να με ρωταει συνεχως !!!!!:tongue:

Το άλλο δεν θα το σχολιάσω....δε με συμφέρει χαχα! Εμείς μαζέψαμε και το γιογιό μιας και δεν το θέλει κι ετοιμαζόμαστε να το χαρίσουμε στο γειτονάκι. (Ετσι του είπα μπας και τον πείσω για το αντίθετο, αλλά μπα......)

Ελπίζω μέχρι να πάει φαντάρος να τις έχει βγάλει!

Θα έχετε και εμάς για παρέα.........:confused::confused: Η Αλεξάνδρα παέι αν τη βάλω εγώ και όταν της λέω γιατί δνε μου το λέει απαντάει: ''Μα δεν το λέει ούτε ο Κωνσταντίνος'' - το κολλήτάρι στον παιδικό χμμ.......κακές παρέες :rolleyes::rolleyes: Με το που περάσει το Πάσχα όμως θα της βγάλω τις πάνες και ότι είναι να γίνει θα γίνει.....

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Δε σε ξεχασα Σουλιτσα ,το εχω υποψιν μου ..ξερω ειπα μεχρι το Σαββατο αλλα δεν ηρθε η γιαγια το σκ απο εδω καθολου να μου πει τι γραφει στο τετραδιο και δεν τα εβγαζα.Μολις παω σπιτι θα στη γραψω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Δεν εχει σημασια αν το λενε ή οχι, σημασια εχει να κρατιουνται και γενικως να μην τα κανουν πανω τους ειτε φορανε πανα ,ειτε βρακι.Η πανα σαν πανα ειναι το λιγοτερο.Αν ασχοληθειτε εντατικα καποιες μερες ωστε να φροντιζετε να μην τα κανουν πανω τους και αντιμετωπιζετε την πανα-βρακακι σαν υφασματινο ακομα και αν τα προλαβαινετε και τα βαζετε εσεις χωρις να το ζητησουν μετα θα καταλαβουν οτι δεν πρεπει να λερωνονται και θα αναγκαστουν ή να το ζητησουν ή να κρατιουνται ή να προσεγγιζουν μονα τους το γιο γιο τους.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Τα μωρακια μου κοιμουνται!

giovanna μου μια χαρα περασατε σημερα!:D

Σουλα μου μια χαρα η μικρη στο σχολειο!

kiko μου περαστικα σας!

maeleni μου ναι τωρα πρεπει να γνωριστουνε τα παιδια! Αν και η μικρη πιστευω απο του χρονου θα δειξει κοριτσακι, ακομα ειναι νινί.

maeleni και Giovanna για το παιδικό, τελικα πηραμε κρεβατακια απο το ικεα 1.65 μακρος, αυτα τα παιδικα. Πιστευω οτι θα μας κρατησουν γυρω στα 6-7 χρόνια και μετα θα βαλουμε κουκετα. Φοβηθηκα να παρω κουκετα απο τωρα γιατι ξερω τις βλακιες που κανει ο Κων. και ποιός μου λεει οτι και η μικρή δεν θα τον ακολουθησει. Είναι πολύ όμορφο. Βεβαια η μικρη κοιμαται ακομα στη κουνια της και χαιρομαι εγω το κρεβατακι της που και που.;)

μαμαλευτερακι ουτε εγω καταλαβα κατι για τον μεγάλο. Και το πρωι μονο για τον μικρό σε ρωτησα:oops:.

Συμπεθερα Βικυυυυυ(τωρα εχω κ άλλη συμπεθερα!:D) να μπαινεις και εδω για ενα "γεια". Φιλακια.

Εμεις οικογενειακώς με βηχα και πυρετό τελικά!!!

Κωνκωνακι μεγεια το δωματιακι σας. Εννοειται οτι η Χριστινα θα ακολουθουσε τον Κων/νο. Η Βαρβαρα ότι και να κανει ο Παν. το κανει απο πίσω.

Κικο καλημερααααα. Περαστικα .Και εγω καπως ετσι αισθανομαι σημερα.

Χτες εφτιαξαν κουλουρακια με πλαστελίνη
Κορίτσια καλησπέρα! Στο σχολείο της κόρης μου μεθαύριο θα φτιάξουν τα πραγματικά κουλούρια τα Πασχαλινά, οπότε ευκαιρία για τη Ναταλία να κάνει την ¨κοπάνα¨ της μια και τα υλικά είναι απαγορευμένα. Αύριο όμως θα πάνε εκδρομούλα κάπου στην Παιανία, σε εργαστήρι επεξεργασίας σιταριού και θα πλάσουν και θα φουρνίσουν ψωμάκι. Ακίνδυνο ακούγεται, είπα όμως της μικρής μου να έχει το νου της και μακριά από το σουσάμι. Σε λιγο θα πάμε να κάνουμε εξετάσεις αίματος, τους δείκτες της αλλεργίας. Για να δούμε, είμαι αισιόδοξη. Κι η Ναταλία είναι. Λέει "θα φάω το τυρί μου", ότι μας πει η αλλεργιολόγος μας, της λέω εγώ. Μιας και το έφερε η κουβέντα, κι αφού πέρασε ο καιρός και δεν αναφέρθηκα τελικά στην υπέροχη εκδρομή μας, ήθελα μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω ΟΛΕΣ για την ευαισθησία που δείχνετε όλες στο θεματάκι μας, από τα δώρα που φέρατε διαλεγμένα με έννοια μέχρι... που, το είδα, πάντα την είχατε στο νου σας στο σαλόνι που καθόμασταν όλες μαζί και μασουλάγαμε με τα πιτσιρίκια, κι όλο μου την προσέχατε. Σας ευχαριστώ κορίτσια μου, είστε μοναδικές, είστε καταπληκτικές.

μαμαλευτερακι, να επιμένεις αν βλέπεις κάτι στο μικρό. Άκουσε το ένστικτο σου: όλοι οι παιδίατροι του κόσμου εμπιστεύονται τυφλά το μητρικό ένστικτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μου το έχει κάνει κι η Ναταλία αυτό, να είναι χάλια και στο ιατρείο ούτε γκουχ.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Ξεπεράσαμε το χθεσινό σοκ και χθες το βράδυ που συζητούσαμε συνειδητοποιήσαμε ότι όταν βγήκαμε ολοι μαζί εξω με το που μας ειδοποιησε η συνηφάδα μου οι διαρήκτες δεν ειχαν φύγει αλλα ηατν ακομα κρυμενοι στην αυλη και εφυγαν αφου εμεις γυρνούσαμε σαν τους τρελούς μεσα στην αυλη.:shock:

Πωπω... σοκ... επίσης, με της Πετρούλας κουφάθηκα... ε όχι και σε ξενοδοχείο............. Θα τρελαθούμε.... Αχ, ελπίζω να μη μας τύχει πάντως παρόμοια κατάσταση.......... κυρίως δεν ξέρω πώς θα το διαχειριστώ αν τύχει να ξυπνήσω και τους ακούσω, αν δε μείνω στον τόπο την ίδια στιγμή από το φόβο μου.
Α και χθες το καλό μου το παιδακι επαιζε μπαλα μεσα στο σπιτι και μου εσπασε όλα τα διακοσμητικα που ειχα πανω στο τζακι.
Αααααααχαχαχαχαχα, και δεν της φαίνεται βρε Σούλα μου, δεν της φαίνεται!!!!! Είναι σωστός άγγελος, αγγελούδι, τις θυμάσαι τις ξενυχτούδες στην εκδρομή;;;;!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...