Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!

Πως ειστε? Εμείς μια χαρα! Ακόμα δεν μπορω να συνηθησω οτι τα παιδακια μου κοιμουνται μόνα τους! Αχ!

Είμαι ετοιμη για βολτες σημερα!

Ιωάννα μου μπραβο στον Χρηστακο σου! Σου ζηταει μονος τους να κάνει? Εμείς ακομα ειμαστε σε αρχικο σταδιο και ειμαστε ηδη στην 11η μερα.

μαμαλευτερακι τόσο χαλια το μωρό? Μάλλον δεν θα φαινοταν τοσο κοκκινος ο λαιμός του και γι'αυτο δεν σας εδωσε τιποτα. Δειτε και σημερα με καμια μασκουλα. 'Η παρτην ενα τηλ. την γιατρο. Περαστικα σας.

Οσο για τη νύφη.....με χαρά δεχόμαστε την κούκλα σας Κωνκωνάκι ;) !!!!!!!!

Α τέλεια! Εκλεισε το συμπεθεριο! Τον ειδα τον γαμπρουλη μου στο φβ και πραγματικα ειναι κουκλος και δειχνει πολύ μεγαλυτερος!:D

Κωνκωνάκι έτοιμη για το 3ο? Χωρίς καθόλου βοήθεια κοριτσάκι μου πραγματικά έχεις γερά κότσια! Σε παραδέχομαι!

Χαχαχα ας μην ηταν το οικονομικό στη μεση και να εβλεπες για ποτε θα το έκανα....

Πώς ειστε σημερα? Αντε οταν αναρωσετε να ερθετε μια βολτα να δειτε και το νεο μας παιδικό δωματιο.

Και ενω ημασταν ετοιμοι να φυγουμε για μαιευτηριο χθες, μου λεει η μαμα μου΄΄ βλεπω τον Παν.'' λιγο ζεστο. Ειναι με συναχι και δεκατα απο χθες.Οποτε ουτε στο μαιευτηριο δεν μπορω να παω.:mad::mad::mad::mad:

Ωχ περαστικα του. Πώς ειναι σημερα?

Τον κραταει αγκαλια και δεν το πιστευει. Εχει τρελαθει, της φαινεται τοσο μικρός.

Χαχαχα και οταν πάρει αγκαλια την Ευα θα της φανεί τεραστια!:shock::lol: Ετσι μου ειχε φανει ο Κων. οταν επεστρεψα απο το μαιευτηριο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τελικα εκλεισα ραντεβου σε παιδοδερματολογο για την μικρή αφου φουντωσε παλι. Η παιδιατρος μας οταν την ειδε ειπε για ατοπικη δερματιτιδα σε ηπιο βαθμό και ετσι ας παμε μια βολτα να την δει σαν πιο ειδικη στα δερματολογικα.

Καλημερα!!!!

Μια χαρα τα πήγε το Μαρακι μας!!Σημερα ειδικα θα ξεκουραστηκε και θα ειναι φρεσκια φρεσκια να αρχισει να συνειδητοποιεί οτι το όνειρο εγινε πραγματικότητα!!

Ντινα περαστικα στον Παν.

Πως ειστε σημερα;;

Ηλιανα μηπως ειναι ψευτοβηχαλακι;;Αν ηταν κτ πιστεύω ο γιατρος θα το ακουγε με το στηθοσκόπιο..Ηρέμησε και ακου τον γιατρο!

Για τον Χρηστακο δεν ειδα οτι ζητησε βρακακι...Μπραβο σας Ιωαννα!!!Να ξεμπερδεύετε κι εσεις σιγα σιγα!

Σημερα πήγαμε στις 8.30 παιδικό, θα φαμε και πρωινό...:D

Κατα τα αλλα εχω βαρεθει να σβηνω τα 10αρια του, οι δασκαλες εχουν να λένε.. σε περίοδο προσαρμογης κανενα δεν ετρωγε το φαγητό του, ποσο μαλλον να παίρνει και 10!

Χτες εφτιαξαν κουλουρακια με πλαστελίνη και τραγουδουσαν το σχετικο τραγουδακι και ολο το απόγευμα ειχαμε το ιδιο ρεπερτόριο στο σπίτι "πλάθω κουλουρακια με τα 2 χερακιααααα, ελα Διονυσηηη πλάσε το κουλουρακι σου":D:D

Φιλια σε όλες!!Πάω τον μπέμπη στη μαμα μου που πήρε αδεια για σημερα και φευγω Θεσ/νικη να παραλάβω καποια υλικά...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα!!!

Ντινα εχθες πηγα στο ταχυδρομειο αλλα το ειχανξαναβγαλει για παραδοση και φυσικα δεν βρηκε παλι καποιον σπιτι ταχυδρομος αλλα θα το κρατησουν εκει και συννενοηθηκα σημερα ή αυριο το πρωι να παω απο εκει να το παρω.Μαλλον για αυριο το βλεπω γιατι σημερα γινεται χαμος στη δουλεια.

Μην ανησυχεις θα σε παρω τηλ.

Τα γενεθλια μας πλησιαζουν επικινδυνα και δε ξερω ακομα τι θα κανω..στο σχολειο σιγουρα θα του κανω παρτακι γιατι το περιμενει πως και πως,εχει κανει και τις παραγγελιες του.Για το σπιτι θα δουμε τι και πως θα κανουμε.

Γιατι ειναι ακριβως η βδομαδα μετα το Πασχα και δε ξερω ποια μερα θα γυρισουμε ακριβως.

Φιλια σε ολες!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Ξεπεράσαμε το χθεσινό σοκ και χθες το βράδυ που συζητούσαμε συνειδητοποιήσαμε ότι όταν βγήκαμε ολοι μαζί εξω με το που μας ειδοποιησε η συνηφάδα μου οι διαρήκτες δεν ειχαν φύγει αλλα ηατν ακομα κρυμενοι στην αυλη και εφυγαν αφου εμεις γυρνούσαμε σαν τους τρελούς μεσα στην αυλη.:shock:

Τελως παντων περασε .

Φιλιώ μου καλοφότιστος ο Θοδωράκος .

Joa μου τι διαβασα?Βάλατε βρακάκι?Καλή αρχή!!!

Πετρούλα μου τι περιπέτεια περάσατε και εσείς?Πω πω αυτό ηταν πολύ χειρότερο από το δικόμ ας.

Με σπρεύ ε?Παναγια μου.

Ντινάκι μου χαρά στο κουραγιο σου που σκέφτεσαι και το τρίτο παιδακι .Μπράβο σου!!!

Α το σπίτι το θυμάσαι ε?Αυτό που ηταν κολητα με το δικο μας!!

Μαμαλευτερακι αντε πες της για τη βάφτιση βρε.Σταματα να το σκέφτεσαι αφου αυτή στο πρότεινε!!!

Μαρινάκι μου ευτυχώς που συνηρθε η μικρουλα σου.Περαστικα και σε σενα καρδουλα μου.

Πικουλίνα μου περαστικα στον μικρο σου!!!

Εμείς σήμερα πήγαμε στον παιδικο ετσι στο ξεκαρφωτο.Ειχαμε πει να την στείλουμε μετα το Πασχα για να μην πηγαινει για μια εβδομαδα αλλα χθες συναντησα μια μανουλα που εχει το παιδακι της εκει και αυτή και μου ειπε ότι εχουν πολλες δραστηριοτητες τωρα.Βαψιμο αυγων καλαθακια κτλ και το σκεφτηκαμε.

Τελικά η μικρη μου σημερα ξυπνησε από τις 7 το πρωι οποτε ο καλος μου την εστειλε χι χι.Ελπίζω μονο μην εχουμε αλλα για 4 μερες που θα παει,πασχαλιατικα.

Α και χθες το καλό μου το παιδακι επαιζε μπαλα μεσα στο σπιτι και μου εσπασε όλα τα διακοσμητικα που ειχα πανω στο τζακι.

Και ειχα ψαξει τοσο πολύ να τα βρω ρε κορίτσια.Ηταν κατι ξύλινα περίεργα και πολύ μου στοίχισε!!!:-(

Φιλια σε ολες

Καλημερα

Καλημέρα!!!!!!

Κίνηση βλέπω πρωί πρωί στο καφέ!

Το Αρμάκι δεν χορταίνει τον γιόκα της ε? Αυτά είναι τα ωραία....!!!

Πικουλίνα περαστικά στο αγοράκι σου!

Πώς είναι σήμερα?

Τι βλέπω? Έκλεισε και καινούριο συμπεθεριό? Άντε βρε! Να ζήσουν τα παιδιά! Και καλούς απογόνους!

Κωνκωνάκι σου κακοφαίνεται που τα παιδάκια σου κοιμούνται μόνα τους ε? Θα το ξεπεράσεις σιγά σιγά! χαχαχα!

Μαρινάκι πώς είναι η ξανθομαλλούσσα σήμερα?

Γειτονάκι η επιθυμία του Χρηστάκου για βρακάκι συνεχίστηκε και σήμερα? χαχαχα

Ψηλή μου, όμορφη, πανέξυπνη, ξανθιά...... σμουτς! σμουτς! ;););)

καλά ψώνια!!!

Μαμάλευτεράκι, τι τον έπιασε πάλι τον μικρούλι σου? Αφού σου λέει η παιδίατρος ότι δεν είναι τίποτα, γιατί αγχώνεσαι?

Σουλίτσα μου, πώς είσαι σήμερα? Τι ήταν κι αυτό πάλι? Παπαπαπαπαπα!

Τι ξέχασα? Κάτι θα έχω ξεχάσει είμαι σίγουρη....

Εμείς καλά! Η κορούλα μου ξύπνησε πρωί πρωί και ήθελε σοκολάτα! (αχ!αχ! οι κακές παρέες που της την μάθανε φταίνε...)

Χθες το απόγευμα πήγαμε και μια βόλτα από το γειτονάκι μου να παίξουν τα παιδάκια μας!

Ένα θα σας πω, ή μάλλον δύο... Το γειτονάκι μου αδυνατίζει και θα εξελιχθεί σε σούπερ μόντελ! Θα βγει με το μαγιώ το καλοκαίρι και θα μείνει άφωνη όλη η παραλία!

Και..... αυτός ο Πολωνός τι παιδί είναι!!!!!!!! Δεν υπάρχει! Κάθε φορά που τον βλέπω είναι ακόμα πιο φανταστικός! Και γελάει!!!!!!!! Κάποια στιγμή είχε πάει η Ιωάννα με τον Χρήστο και την Σοφία στο δωμάτιο του Χρήστου, οπότε είχα μείνει εγώ με τον μικρό στο σαλόνι και είχαμε πιάσει μια κουβέντα.... άλλο πράγμα! Φτου! Φτου! Γειτονάκι μου! Να είναι γερό το παιδί!

Αυτά για την ώρα τα δικά μας!

Πολλά φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Καλημέρα!!!

Καλά Σούλα και Πετρούλα έχω πάθει με την περιγραφή... ούτε να τα σκέφτομαι δε θέλω....:(:(

Ιωάννα ΜΠΡΑΒΒΟΟ στον Χρηστάκη!!!! είδες που σιγά σιγά όλα γίνονται;;;;:D:D

Πικουλίνα περαστικά σας..

Μαμάλευτεράκι μπορεί και να μην είναι τίποτα... να έχει λίγες μυξούλες το παιδί και γι αυτό να μην βήχει πολύ... (ελπίζω δηλαδή..):D:D

Όποια μιλήσει με τη Μαρία ας της μεταφέρει τις ευχές μου...:D:D

εμείς είμαστε καλά, να δούμε πως θα πάμε μέχρι την Μ. Πέμπτη.... :rolleyes:

Τα λέμε μετά τσούπρες...:D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

καλημερα κουκλες εχω χασει πολλα επεισοδια!

αν και με τις περισσοτερες μιλαμε στο φεις,εσεις που δεν ειστε, μου λειπετε λιιιιιγο!!!

πολλα φιλια στις φιλες που δεν "βλεπω"

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

καλημέρα κι απο μένα...

Πετρούλα δεν την έκανα την πορτοκαλόπιτα γιατι κυριακάτικα δυστυχώς δεν είχα φύλλο κρούστας στην κατάψυξη. Οπότε τώρα θα την κάνω άλλη μέρα.

Χθες όμως έκανα την συνταγή της Γιοβαννας μας με τα μήλα κι ομολογώ πως μπαμπάς και γιος δεν άφησαν τίποτε! Τα τσάκισαν!

Συμπεθέρα μου ανατρίχιασα ολόκληρη...τρέλλα μου ΄ρχεται και μόνο στην σκέψη ! Πω πω...πάντως στο χωριό μας έχουν κάνει μεγάλο ντου εδώ και πολύ καιρό και η αστυνομία κοιμάται. Τώρα σαν να ηρέμησαν λίγο τα πράγματα , αλλά θα σας πω μόνο ότι μέσα σε μία εβδομάδα είχαν ανοίξει 10 σπίτια και όλα σπίτια που ξέρανε ότι υπήρχαν λεφτά! Και το κακό δυστυχώς συνεχίζεται....

Με το Μαράκι μας μίλησα το πρωί...είναι πολύ καλύτερα σήμερα και είχε τον μπέμπαρο της αγκαλίτσα ! Είναι λέει πολύ ήσυχος ενώ από τα κλοτσίδια που έτρωγε στην εγκυμοσύνη νόμιζε πως θα γεννηθεί και θα τους αρχίσει στις μπουνιές χαχα , αλλά τελικά είναι ήσυχος!

Αυτά....

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Ναʼμαι και εγώ έτοιμη να πέσω κάτω από το γραφείο και να κοιμηθώ μέχρι αύριο το πρωί. Χάλια κορίτσια χάλια σας λέω , μάλλον με κόλλησε το παλικαράκι μου και είμαι με κρυάδες και πονόλαιμο, πονάνε όλα μου τα κοκάλα. Τι άσχημο πράγμα αυτό βρε παιδάκι μου , χίλιες φορές να έχω πυρετό παρά αυτό το πράγμα. Τα μωρά μου καλά , συνεχίζει να ρέει η μύξα άφθονη αλλά ευτυχώς την ελέγχουμε μέχρι στιγμής, βέβαια σήμερα θα πάνε και τα δυο γιατρό γιατί κλείσαμε πλέον 15 μέρες και βελτίωση καμία.

Εγώ πήρα το μεγάλο οκ με το ρεπό και έτσι το 3ημεράκι έρχεταιιιιιιιι.

Να δώσετε τις ευχές μου στο Αρμάκι όποια μιλήσει μαζί της και με το καλό να πάνε σπιτάκι τους μαμά και γιος.

Πικουλίνι περαστικά στο γιό σου, ελπίζω να είναι καλύτερα σήμερα.

Πετρούλα και εμένα ο δικός μου στο φαγητό έχει κάνει στροφή 180 μοιρών, μέχρι και ψαρόσουπα έφαγε που στο σπίτι ούτε να τη δει δεν ήθελε. Αυτό μου λέγανε οι δασκάλες του ότι αν και καινούργιος εγκληματίστηκε πάρα πολύ καλά και ιδιαίτερα στο φαγητό.

Σουλίτσα από χθες που διάβασα το περιστατικό σας μιλάμε όλο το βράδυ / μία ώρα σηκωνόμουν και κοίταζα τις πόρτες μπας και έχει γίνει καμιά διάρρηξη και δεν έχω καταλάβει τίποτα. Τι τραγικό πάντως όταν σου συμβεί γιατί μετά είσαι συνέχεια μέσα στην ανασφάλεια και στην αβεβαιότητα μέχρι να περάσει ένα χρονικό διάστημα και ξαναβρείς πάλι τους ρυθμούς.

Συγνώμη που δεν προλαβαίνω να σχολιάσω κάτι άλλο αλλά δεν έχω αντοχές.

Τα φιλιά μου σε όλες.

Υ.Γ Ρίτα άσχετο αλλά η πατατόπιτα σούπερ την έφτιαξα χθες με έτοιμο φύλλο κουρού που είχα και έγινε ανάρπαστη. Τη μεγαλοβδομάδα θα τη ξαναφτιάξω σίγουρα.

Μπραβο Κικη μου χαιρομαι που σου αρεσε, για νηστισιμη καλη ηταν.

Εγω εχθες ειχα ενα μινι παρτακι-μαζωξη σπιτι και μου εχουν μεινει ενα σωρο πραγματα οποτε θα κανω ρηλαξ σημερα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γειά σας κοριτσάκια μου!

Καλά τι διάβασα και το άφησα ασχολίαστο.....

1. για την ορκομωσία της Πετρούλας! Μα και στο ξενοδοχείο οι αφιλότιμοι???

Αχ για τον Αναστάση τι να πω!!! Σε όλα πρώτος και καλύτερος είναι κι όταν γελάει.....πεθαίνεις! Τι τρυφερούλης, τι καλό παιδάκι!!!! Μπράβο Αναστάση με τα 10άρια σου!!!

2. για το βρακάκι του Χρηστάκου! Είδες Ιωάννα.....στο είπα θα μείνουμε στο τέλος εμείς!

3. για τα κατορθώματα της Ανδρεάνας! Είπαμε Σούλα μου. Τα καμάρια μας αποφάσισαν να μας αλλάξουν τη διακόσμηση του σαλονιού, μιας και ο δικός μου την προηγούμενη Κυριακή που τον άφησα μόνο με τον μπαμπά του να κάνω μπάνιο, κατάφερε κι έσπασε το γυάλινο τραπέζι του σαλονιού! Πώς???? Ακόμα δεν κατάλαβα!

Οσο για τους κλέφτες που ήταν ακόμα στην αυλή? Τι να πω γμτ. Πάλι καλά που δεν ήταν οπλισμένοι.......και ήταν μάλλον ερασιτέχνες! Ο Θεός σας φύλαξε!!!!!

4. για τον Πανούλη που είναι αρρωστούλης κ δεν μπόρεσε η Pikoulina να πάει να δει το μωράκι και να μας τα πει κι από πρώτο χέρι :) Περαστικά σας

5. μαμαλευτεράκι δεν είχα καταλάβει ότι ο Λευτ. έχει θεματάκι. Περαστικά στο πουλάκι μου κι ελπίζω σύντομα. Θα κάνετε, κάνατε κάποιες εξετάσεις? Βρήκατε τι τον έχει ενοχλήσει?

Οσο για τον junior τι να πω. Εύχομαι να μην είναι τίποτα. Περαστικά κ στον μεγάλο με τον πυρετό......Εσύ όμως ελπίζω να είσαι καλά κ ακμαία!!! Μουτσ.

6. Κωνκων μεγειά το νέο δωμάτιο!!!

Δεν μας είπες αν κατέληξες σε κάποιο από τις τότε φωτο.

Πάντως θα συνηθίσεις τη νέα κατάσταση και είναι θέμα χρόνου, εκτός κι αν σε προλάβει άλλο μωράκι.......:)

Οσο για το συμπεθεριό έκλεισε έτσι? Χαχα πρέπει να κάνουμε και τη γνωριμία των παιδιών λοιπόν ;)

7. Μαρίνα κ Deleni ελπίζω να είστε καλύτερα οικογενειακώς! Deleni μια χαρούλα θα είστε ως την Πέμπτη και θα πάτε και θα περάσετε και πολύ όμορφα :)

Αχ δεν ξέρω τι άλλο ξέχασα να σχολιάσω.......δεν τα θυμάμαι και όλα! Δεν μπήκε και η Κικο να κάνει τη σχετική ανασκόπηση :tongue:

Αχ μόλις την είδα που μπήκε! Πάω να διαβάσω να δω τι ξέχασα!

Εμείς είμαστε μια χαρά. Ο μικρός από το πρωί καβάλα στο ποδήλατο που του πήρε δώρο ο παππούς. Καμαρώνει κ βολτάρει!

Φιλιά σε όλες!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

μπήκα και εγώ πάλι μιας και είδα τη ΜαΕλενίτσα και ήθελα να της πω ένα γεια, πάντως μη νομίζεις δεν είστε οι μόνοι με την πάνα , τη σημαία εμείς την κρατάμε και σίγουρα θα είμαστε οι τελευταίοι εδω μέσα που θα το γιορτάσουμε.

Να πω επίσης περαστικά και στους άντρες της Ηλιάνας και γρήγορα.

Ιωάννα χωρίς να θέλω να σε προβληματίσω και εμένα ο μικρός μέχρι πριν 2 βδομάδες ήταν φαν του ταβανιού και γενικά του απλανές βλέμματος και του ρηλάξ και τελευταία έχει αγριέψει και θέλει συνέχεια αγκαλιά, αλλά και πάλι μπορεί εσείς να έχετε πιο ωραίο ταβάνι απο'μας και να το κρατήσει για αρκετό καιρό ακόμα.

Ρίτα στείλε τίποτα απο'δω μπας και πέσει ο πυρετός.χιχιχι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...