Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εχουμε και εμεις νεα ...ο Χρηστος πηγε σχολειο σημερα με ....βρακακι...
Μπράβοοοοοοοοοο βρε joa! Καλοφόρετα τα νέα σας σλιπάκια, χιχι. Όσο για τη βόλτα σας την οικογενειακή και πάλι εύχομαι καααααααλή αρχή σε τέτοιες βόλτες, ήρθε η Άνοιξη!!!!!!!!!!!

Κορίτσια καλησπέρα!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμεις για κουμπαρο στο γαμο μας θελαμε εναν κολλητο μας που τοτε δεν εργαζοταν και περνουσε πολυ δυσκολα το παιδι.Μας το ειχε προτεινει νωριτερα αλλα μετα προεκυψε θεμα με την εργασια του.Παρολα αυτα και ενω ειχαμε προτασεις θελαμε εκεινον και εκεινος επεμενε.Οποτε του ειπαμε να αναλαβουμε ολα τα εξοδα και εκεινος πληρωσε μονο τα στεφανα για το καλο .
Μπράβο Ρίτα, είστε φοβεροί άνθρωποι. Το θέμα στην κουμπαριά καθόλου δεν είναι όοοοολα αυτά τα έξοδα που κάνουμε για το τίποτα...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Το θέμα στην κουμπαριά καθόλου δεν είναι όοοοολα αυτά τα έξοδα που κάνουμε για το τίποτα...

Ακριβως και στο γαμο και στη βαφτιση διαλεξαμε τους πιο κολλητους μας ανθρωπους για να τους κανουμε συγγενεις μας.

Ειναι σχεση ζωης ολο αυτο και ειλικρινα δε μας ενοιαζε να μη δωσουν ουτε ενα ευρω.

Ειναι πολυ ασχημο ολο αυτο το θεμα με τα εξοδα σε τετοιο ειδους υποχρεωσεις διοτι ο κοσμος ''κολωνει'' και αναγκαζεσαι να κανεις κουμπαρο με βαση την τσεπη του...και αυτο ειναι το ασχημο.

Ξεχασα να πω νωριτερα αλλα τρεχω σημερα, καλη επιτυχια στο Χρηστακο μας και Ελενιτσα χρονια πολλα για τους μεγαλους ανδρες της οικογενειας!Να τους χαιρεσαι!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Βρε Πικουλίνα πες μας καμια λεπτομερεια για το μωρο και τη μαμα...ειναι πολύ νωρις για να παρουμε τηλ εμεις.

Ταλαιπωρηθηκε αρκετα, οχι τοσο απο πόνους αλλα απο τις πολλες ωρες. Ειχε συσπασεις γεννας, αλλα το μωρο ήταν πολύ ψηλά και ο τραχηλος κατασκληρος. Ταλαιπωρηθηκε λιγο με την επισκληριδιο. Το μωρό βγηκε πολύ γρηγορα τελικα, αφου οριακα προλαβαν να ντυθουν γιατρος και λοιποι. Ποναει αρκετα τωρα, αλλα ειναι τρισευτυχισμενη. Το μωρο κοιμαται γενικα και εχει αρχισει να τρωει.

Και ενω ημασταν ετοιμοι να φυγουμε για μαιευτηριο χθες, μου λεει η μαμα μου΄΄ βλεπω τον Παν.'' λιγο ζεστο. Ειναι με συναχι και δεκατα απο χθες.Οποτε ουτε στο μαιευτηριο δεν μπορω να παω.:mad::x:x:x

Και ενω ημασταν ετοιμοι να φυγουμε για μαιευτηριο χθες, μου λεει η μαμα ΄΄ βλεπω τον Παν.'' λιγο ζεστο. Ειναι με συναχι και δεκατα απο χθες.Οποτε ουτε στο μαιευτηριο δεν μπορω να παω.:mad::x:x:x
Ουχ, μην πας κοριτσάκι μου, μην πας. Καλά, διαβάζω η arma, OK, δεν ήταν ούτε το πιο εύκολο αλλά ούτε και το πιο δύσκολο. Θα έχουν να θυμούνται! Πώς είναι η arma μας;;;; Τί λέει;;; Το είδε έτσι να τον ευχαριστηθεί;;; Πολλές ερωτήσεις!!! Δώσε της τα φιλιά μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Δε σου είπα η αναίσθητη περαστικά για το γιόκα σου, όλα τα φώτα πάνω στην arma βλέπεις. Περαστικά του μωρέ.

Σιγα ρε Μαριζακι , το αρμομωρό ειναι σε πρωτο πλανο. Τον κραταει αγκαλια και δεν το πιστευει. Εχει τρελαθει, της φαινεται τοσο μικρός.

Διαφημίσεις

Σιγα ρε Μαριζακι , το αρμομωρό ειναι σε πρωτο πλανο. Τον κραταει αγκαλια και δεν το πιστευει. Εχει τρελαθει, της φαινεται τοσο μικρός.

Αχ μωρέ το κοριτσάκι μας!!! Και μετά από όλο αυτό το ζόρι τόσο καιρό πώς να το πιστέψει τόσο απλά και να μην τρελαθεί?????

Αχχχχ αυτά είναι!

Ρίτα ευχαριστούμε για τις ευχές!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Πικουλίνα να είσαι καλά που μας ενημέρωσες! Τους πόνους θα τους ξεχάσει γρήγορα η Μαρία μας, τόσα πέρασε! Πάντως με κανά 2 μηνύματα που τα είπαμε μου φάνηκε μια χαρά ανεβασμένη είχε όρεξη και για πλακίτσα!

Περαστικά και στο γιόκα σου Πικουλίνα μου δε θα είναι τίποτα σπουδαίο αλλά είναι κρίμα που δε θα καταφέρεις να δεις το μπεμάκο! Υπομονή όμως και σε λίγο καιρό θα γίνει κι αυτό!

Ξέχασα να αναφερθώ στο Χρηστάκο! Μπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο που ζήτησε μόνος του βρακάκι! Εϊναι πολύ σημαντικό ότι μόνο του το παιδί το ζήτησε! Με το καλό να ξεμπερδεύεται Ιωάννα μου και ποιός σας πιάνει τώρα στις βόλτες που μεγαλώνει και ο μπεμπούκος!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλημεραααααααααααααααααααααααααααααααααα κούκλες

χτεσ βραδάκι πήγα τον μπέμπη παιδίατρο σαν ν τον άκουγα λίγο να θροΐζει

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΟΦΕΡΝΕΙΣ ΣΤΟ ΕΙΠΑ 10000 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

με το ζόρι ν τον βγάλουμε άρρωστο μου λέει :o:o:o:o

είχε μια φορά κ ενα καιρό βρχοχειολιτιδα

ΠΑΕΙ ΠΕΡΑΣΕ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ

ΠΗΓΑΙΝΟΦΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΚΟ μου χάρισε την επίσκεψη πάλι

μου λέει εσύ έχεις ορεξη να με πληρώνεις άντε φεύγε τώρα κ ασχολήσου με τίποτα άλλο μια χαρά είναι τα παιδία σου

:rolleyes::rolleyes:μα πωσσσσσσσσσσ αφου

γυρίσαμε σπίτι κ έβηχε πάλι :P:p:p:p:p

στη βεράντα την βγάλαμε με βαρδιεσ ολοι νυχτα

κλασικά μετά τσακώθηκα με τον στεφανι μου

όταν έχω μωρό με γρινια ουφφφφφφφφφφφ χάνω την ψυχραιμία μου πανικοβάλλομαι κλαίω μαλώνω μαζί του κ γίνομαι λιώμα ποπό νιώθω κουρασμένη ο σύζυγος εχει πυρετουλη ουφφφφφφφφφφφφφφ δύσκολο βράδυ περάσαμε :(:(:(:(:(:( κ θα τον ξανα παω στον παιδιατρο το πρωι οταν γυρισω κ ασ λεει αφτοσ εγω θα τον παω ν τον ξανα δει απο που ειναι αυτο ο βηχασ ? κ αυτον ο μπεμπησ μολισ παμε εκει κιχ δεν κανει δεν βηχη λιγακι

αυτα τα νυχτερια μασ :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ριτα79 να τον ρίξουν στην κολυμπήθρα έχω νονούς κ δεν υπάρχει περίπτωση να με αφήσουν να πληρώσω έξοδα έλα που δεν ψάχνω αυτό..!!!

δεν θέλω απλά να τον βουτήξω σε νερό …

θέλω ποιο ουσιαστικά πράγματα από τον νονό του παιδιού μου ;);););)

marina28ξ ξουυυυυυυυυυυυυυοοοοοοοοοοοοοοοο ιώσεις

ξ

Μπράβοοοοοοοοοο βρε joa! Καλοφόρετα τα νέα σας σλιπάκια, χιχι. Όσο για τη βόλτα σας την οικογενειακή και πάλι εύχομαι καααααααλή αρχή σε τέτοιες βόλτες, ήρθε η Άνοιξη!!!!!!!!!!!

Κορίτσια καλησπέρα!!!!!!

καλέ Ιωάννα με βρακι μπράβο του παιδιού είδεςΜπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο που ζήτησε μόνος του βρακάκι!

απιστευτο όταν όμως έχεις μεσάζοντα την παναγία γίνετε πραγματικό

:tongue::tongue:

σουλααααααααααα ούτε να το σκεφτώ..........:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

στονε μου τι έπαθες έχω σοκαριστεί πρωί πρωί

μα με σπρέι ? κ εσείς μέσα κοιμόσασταν δηλ τώρα ν με ρίξουν σπρέι κ ν σε πάρουν τα παιδια ? θα τρελαθώ λέμε παναγια μου

εφυγα καλημερα

:tongue::tongue:

μια καλημερα και απο μενα :D:D

να μας ζησει και παλι ο μπεμπης της αρμας, Μαρακι μου να καμαρωνεις παντα τα παιδακια σου και να σου χαριζουν μονο ευτυχια και χαρά.

διαβαζω οτι εχουμε αρρωστουλικο πικουλινακι περαστικα σας, μαμαλευτερη ευχομαι να μην ειναι τιποτα για τον μπεμπη.

οσο για την διαρηξη στο σπιτι του κουνιαδο σου Σουλα μου..ανατριχιασα...στην σκεψη και μονο σου ερχετε τρελλα.

παει χαλασε ο κοσμος ... ουτε να κοιμηθεις ησυχα στο ιδιο σου το σπιτι δεν ειναι καποιος ασφαλης..ασε για να περπατησεις στον δρομο οταν σουρουπωσει πρεπει να εχεις ματια και στην πλατη σου για να βλεπεις ποιος ερχετε και με τι διαθεσης

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...