Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα,

Μαράκι μου να σου ζήσει το μωράκι .Να είναι γερό και καλότυχο!

Συγνώμη κορίτσια μου που δεν σχολιάζω τιποτα άλλο εκτος του ότι εχω παρα πολύ δουλεια είμαιχαλια.

Χθες τα ξημερώματα παραβιάσανε το σπίτι του αδερφού του αντρα μου το οποιο είναι κολλητα με το δικό μου.

Τα παιδια κοιμόταν μεσα αλλα ευτυχως τους ακουσανε και τραπηκαν σε φυγη.

Πήραν μόνο χρήματα και ηα σφάλεια που ηρθε είπε πως ηταν η 3η απόπειρα –ληστεια χθες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

SOULA τα παραλίγο ατυχήματα δεν μετράνε! το ξεχνάμε και προχωράμε!! Στην αδερφή μου μπήκαν πριν από ένα μήνα την ώρα που κοιμόταν, σήκωσαν τα ρούχα και υπολογιστές και φύγανε. Ευτυχώς δεν πήρε χαμπάρι, αλλά και εκείνη στο κέντρο της Αθήνας άφησε ανοιχτό παράθυρο στο ισόγειο !!!

μαμαλευτεράκι σκέψου οτι εμένα ο νονός μου κάποτε την έπεσε στη μαμά μου μέσα στο σπίτι όταν έλειπε ο πατέρας μου, και από τότε φυσικά ξέκοψαν. Τρεις χρονιές μου είχανε φέρει το ίδιο βιβλίο οι καλοί μου οι νονοί!!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Σούλα τι ήταν και αυτό χτες που πάθατε. Τουλάχιστον δεν πήραν πολλά. Είχαν μπει και στο δικό μας σπίτι όσο ήμουν φοιτήτρια στην Αθήνα και, καλά εννοείται ότι τότε δεν είχαν βρει και κάτι να πάρουν, αλλά και μόνο η σκέψη ότι κάποιος παραβίασε το σπίτι σου, ακουμπησε τα πραγμάτα σου κλπ είναι ανατριχιαστική. Πόσο μάλλον όταν έχεις και παιδιά.........

Σανσαν μα στο κέντρο της Αθήνας πώς αφήνεις ανοιχτό παράθυρο σε ισόγειο;;;;; Ούτε εδώ που είναι επαρχία δεν τα κάνουμε πια αυτά. Πώς πάει η εγκυμοσύνη σου; Η Κάτια ηρέμησε καθόλου;

Μαελένη είδα το Γρηγόρη σου στις φωτογραφίες στο φβ και πρέπει να πω ότι φαίνεται φοβερό αντράκι. :P:p:p Είσαι όμως και εσύ κούκλα. Χρόνια πολλά και από εμένα.

Κίκο πώς πάει η δουλειά; Τελικά τι έγινε με το ρεπό σου;

Ρίτα ο Γρηγόρης σου βρε βγάζει το καλλιτεχνικό του στο τραγούδι και την κιθάρα. Μην τα θες όλα δικά σου :D:D

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Giovanna μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και για τις ευχές! Κρίμα που όλες οι κοριτσομάνες έχετε συμπεθεριάσει ήδη, εκτός από μια που το παίζει πολύπορτο χαχαχαχα (Πανμαρ για σένα το λέω!!!!!!!)

Sunsun εσύ πως πας καλό μου? Τελικά μάθαμε το φύλο του νέου μπεμπέ ή μας το φυλάς για έκπληξη??? Αλλά κι αυτά που ανέφερες για το νονό σου απίστευτα και το ένα και το άλλο! Για το πρώτο δεν έχω λόγια βέβαια......αλλά και το δεύτερο? Στα μάτια ενός παιδιού που περιμένει πώς κ πώς το δώρο να εμφανίζεται 2 κ 3 φορές το ίδιο βιβλίο?????

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

SOULA τα παραλίγο ατυχήματα δεν μετράνε! το ξεχνάμε και προχωράμε!! Στην αδερφή μου μπήκαν πριν από ένα μήνα την ώρα που κοιμόταν, σήκωσαν τα ρούχα και υπολογιστές και φύγανε. Ευτυχώς δεν πήρε χαμπάρι, αλλά και εκείνη στο κέντρο της Αθήνας άφησε ανοιχτό παράθυρο στο ισόγειο !!!

Τι εννοείς παρολίγον?????

Παραβιασανε κανονικοτατα την μπαλκονοπορτα και αλλωνιζανε στον ακτω οροφο του σπιτιου μεχρι που τους αντιληφθηκαν τα παιδια και ελεγαν οτι περνουν τηλ. την αστυνομια και τραπηκαν σε φυγη οι κλεφτες περνοντας μαζί τους τσαντες και πορτοφόλια.

Καθολου παρολιγον δεν το βλεπω συν του οτι και μονο η αισθηση οτι κοιμοταν η κορουλα τους και αυτα τα καθαρματα μπηκαν μεσα εμενα προσωπικα μου φτανει

Να μας ζησει το αρμοπαιδο βρε κορίτσια!!Αντε βρε Μαρακι αλλαζει τελειως το σκηνικο απο εδω και περα....

Γερος και δυνατος ο μπέμπης και πάντα καλότυχος!!Καμια αλλη λεπτομερεια δε γνωριζουμε???Που εισαι βρε Ντινα μας τα πεις απο πρωτο χερι??

Σούλα εγω δεν εκπλήσσομαι με αυτα μιας και εχω και εγω πολύ ασχημη εμπειρια οταν την ημερα της ορκομωσιας μου κι αφου επιστρεψαμε απο το τελευταιο φοιτητοξενυχτι μπήκαν μεσα στο δωματιο του ξενοδοχείου (απο το μπαλκονι σε ημιοροφο) και ενω κοιμομασταν μεσα με τη μαμα μου, πήραν οτι βρηκαν μπροστα τους..Φωτογραφικη μηχανη, κοσμηματα, τσαντες (που περιειχαν τα εισητηρια της επιστροφης), πορτοφολι μεχρι και τα τσιγαρα πήραν και αλλα ποσα που αν τα θυμηθω θα πεσω παλι σε μελαγχολία, οπως τοτε...Καταφεραν τα παλιοπρεζονια να μου χαλασουν μια απο τις πιο ομορφες μερες της ζωης μου!!!Τεσπα ευτυχως φροντισαν να μας κοιμισουν καλά (με κανενα σπρέι) γιατι με τετοιο θρασος που ειχαν αν ξυπνουσαμε ποιος ξερει τι θα μας εκαναν!!!

Ευτυχως στους δικους σας δεν εκαναν τπτ!!!Αλλο κακο να μην τους βρει....

Ελένη να τους χαίρεσαι τους μεγαλους αντρες της ζωης σου!!Γεροι και δυνατοί ως τα βαθια γεράματα!!Οσο για τον Γρηγορη ειναι πραγματικα πολύ ευστροφο παιδι και πολύ μεγαλο παιδι!!Ειναι τεραστιος και μπροστα του ο Αναστασης (που κι ο δικος μου ειναι αρκετα ανεπτυγμενος) μοιαζει μικροτερος κατα 2 χρονια...Ομως σε παρακαλώ πολύ Ελένη μην ξερογλύφεσαι για την Αλεξ.:):)

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλησπερα και καλη εβδομαδα!

Χαθηκα λιγακι αυτες τις μερες! Την Παρασκευη ειχα παει μια βολτα στον γιατρο μου και πηρα μαζι μου και τον Κων. Στην επιστροφη καναμε σταση στο allou και περασαμε τελεια! Δεν κατεβηκαμε απο το σκουλικι! :D

Σκ βαψαμε το παιδικο δωματιο, πηραμε κρεβατακια και τωρα τα ζουζουνια μου κοιμουνται μαζί! Εγω ακομα δεν εχω καταφερει να κοιμηθω μονη χωρις τη Χριστίνα διπλα μου. Με επιασε το κατι τις μου με τα ψυχολογικα μου. Αχ ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τα μωρακια μας! Μήπως να κανω άλλο ένα?

Μαρακι μου συγχαρητηρια και απο εδω! Και εγω που νομιζα οτι εκανες τις βολτουλες σου χαχαχαχα ευτυχως πετυχα τον καλό σου στο τηλ.

Σούλα μου το σπιτι που ειναι κολλητα με το δικο σου ε? Απαπαπαπα. Αμαν ρε παιδί μου πιά! Τί να πω! Ευτυχως που φυγαν μολις τους άκουσαν και δεν εγινε και τιποτα άλλο. Βεβαια το ψυχολογικο τωρα δεν ξεπερνιεται ευκολα. Σουλιτσα μου διπλωκλειδωστε και τα σπιτια σας και την πορτα της αυλης.

maeleni μου δεν ειδα φωτο του γιου σου ακομα, αλλά η κόρη μου ειναι ελευθερη ακομα!;) Αφου εχω κουκλα νυφη (τη Φωτεινουλα) θελω και εναν κουκλο για γαμπρό!:D Να χαιρεσαι τον μπαμπακα σου και τον αντρουλη σου!

Μαρινα μου ακομα χαλια? Πω πω ρε παιδι μου τί να πω! Περαστικα κοπελα μου!

vatraxaki μου βαφτισατε? Καλοφωτιστος! Να τον χαιρεστε! Περιμενουμε φωτο στο φεις.

Ντινα μια μερα βγηκα και σημερα ηρθε ο ταχυδρομος θα παω απο βδομαδα ταχυδρομειο(και για σενα γιοβανα επιτελους) και θα σε παρω τηλ.να σου πω.

Το πηρες? Ενα θα σου πω...μαζι με το δικο σου ειχα στειλει και ενα δεμα στην Ουαλία το οποίο έφτασε πιο γρηγορα εκεί. Πώς γινετε αυτο!

Το πηρες? Ενα θα σου πω...μαζι με το δικο σου ειχα στειλει και ενα δεμα στην Ουαλία το οποίο έφτασε πιο γρηγορα εκεί. Πώς γινετε αυτο!

ΑΓΝΩΣΤΕΣ Η ΒΟΥΛΕΣ ΤΟΝ ΕΛΤΑ ΕΓΩ 2 ΦΟΡΕ ΣΜΟΥ ΠΗΓΕΝΟΕΡΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΗΡΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΕΣ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Ελένη να τους χαίρεσαι τους μεγαλους αντρες της ζωης σου!!Γεροι και δυνατοί ως τα βαθια γεράματα!!Οσο για τον Γρηγορη ειναι πραγματικα πολύ ευστροφο παιδι και πολύ μεγαλο παιδι!!Ειναι τεραστιος και μπροστα του ο Αναστασης (που κι ο δικος μου ειναι αρκετα ανεπτυγμενος) μοιαζει μικροτερος κατα 2 χρονια...Ομως σε παρακαλώ πολύ Ελένη μην ξερογλύφεσαι για την Αλεξ.:):)

maeleni μου δεν ειδα φωτο του γιου σου ακομα, αλλά η κόρη μου ειναι ελευθερη ακομα!;) Αφου εχω κουκλα νυφη (τη Φωτεινουλα) θελω και εναν κουκλο για γαμπρό!:D Να χαιρεσαι τον μπαμπακα σου και τον αντρουλη σου!

Πετρούλα και Κωνκων ευχαριστούμε για τις ευχές, αλλά για το άλλο μην τα παραλέτε και με κάνετε κ κοκκινίζω..........

Οσο για τη νύφη.....με χαρά δεχόμαστε την κούκλα σας Κωνκωνάκι ;) !!!!!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Πετρούλα και Κωνκων ευχαριστούμε για τις ευχές, αλλά για το άλλο μην τα παραλέτε και με κάνετε κ κοκκινίζω..........

Οσο για τη νύφη.....με χαρά δεχόμαστε την κούκλα σας Κωνκωνάκι ;) !!!!!!!!

ελα τα προξενια δινουν κ περνουν τον δικομου γιο ποια θα τον παρει ? ποια θα τον βαφτιση οεοοοοοοοοοοοοο??????????

ουτε αραβωνιαρα εχουμε ουτε νουνο παλι κολωσα σημερα τιποτα δεν ειπα ........σνιφ σνιφ

:tongue::tongue:

Σιγουρα μαμα και γιος απολαμβανουν ο ενας τον αλλον τωρα!!!

Περιμενουμε κανα νεοτερο.

Βρε μαμαλευτερακι απευθυνσου σε φιλους κοντινους και ζητησε τους να βαφτισουν το παιδι.Τοσο απλα.

Αν ζοριζονται οικονομικα επειδη ειναι και δυσκολοι οι καιροι στην τελικη προτεινε τους να συμμετεχεις στα εξοδα.

Εμενα η φιλη μου που μου το ζητησε το ειπε ευθεως και ευθεως της ειπα τους προβληματισμους μου.

Εμεις για κουμπαρο στο γαμο μας θελαμε εναν κολλητο μας που τοτε δεν εργαζοταν και περνουσε πολυ δυσκολα το παιδι.Μας το ειχε προτεινει νωριτερα αλλα μετα προεκυψε θεμα με την εργασια του.Παρολα αυτα και ενω ειχαμε προτασεις θελαμε εκεινον και εκεινος επεμενε.Οποτε του ειπαμε να αναλαβουμε ολα τα εξοδα και εκεινος πληρωσε μονο τα στεφανα για το καλο .

Τελικα μας εδωσε ενα ποσον σα δωρο σε χρηματα χωρις δευτερη κουβεντα ομως σημασια εχει οτι δεν τον φεραμε εμεις σε δυσκολη θεση σε σχεση με την κουπαρια και καταλαβε οτι τον θελαμε πραγματικα και νιωθαμε ολοι καλα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να μας ζήσει, να μας ζήσει ο Αρμογιος! Ήρθε ο μάγκας που έδειξε το ζοριλίκι του από την κοιλιά! Να τον καμαρώνετε γερό και χαμογελαστό Αρμάκι μου!!!

Είδα φώτο από τη βάφτιση του Θοδωρίκου! Τι αγόρι είναι αυτό, σκέτη γλύκα! Και η μαμά όμως κουκλάρα μέσα στην πετρόλ τουαλέτα της! Μπράβο σας κοριτσάκια που καταφέρατε και πήγατε και τα είπατε και πάλι από κοντά!

Σουλίτσα, ανατρίχιασα λέμε!!! Εϊμαι τόσο φοβιτσιάρα που ακόμα και στη σκέψη ότι μπορεί να μου συνέβαινε αυτό είμαι ικανή να μην κοιμάμαι ολόκληρα βράδυα και να παραφυλάω! Δεν το λέω για πλάκα το έκανα σχεδόν 2 χρόνια φοιτήτρια, δεν κοιμόμουνα αν δεν ξημέρωνε!:shock:

Κωνκωνάκι έτοιμη για το 3ο? Χωρίς καθόλου βοήθεια κοριτσάκι μου πραγματικά έχεις γερά κότσια! Σε παραδέχομαι!

Κατά τα άλλα η μικρή μου άρχισε να συνέρχεται, εγώ ακόμα χάλια νιώθω συνέχεια με αναγούλες και αυπνίες, δεν ξέρω πια τι έχω πάθει, υπόσχομαι όμως να μη σας ξαναγκρινιάξω όμως θα πάρω τα πάνω μου αρκεί να είναι καλά τα πιτσιρίκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...