Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά βρε βατραχάκι μου πως σου καίγονται??? Μήπως κάτι δεν κάνεις σωστά???

Πάντως το Multi νομίζω οτι είναι το καλύτερο, επειδή έχω δοκιμάσει και άλλα το Multi τα πολτοποιεί καλύτερα!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

όχι...είναι αυτό που βάζεις και είναι ψηλά το μωρό για άλλαγμα και τέτοια!

λεω κι εγω μονο τοσο;

τιποτα συγκεκριμενο γλυκια μου δεν ψαχνω απλα κοιταω οπου μπορω να βγαλω ακρη χαχαχα

αν ειχε το παρκοκρεβατο ομως τοσο σιγουρα θα το επερνα χαχα

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

κοριτσια τα νευρα μου καηκε το μπλεντερ μου παλι ειναι το τριτο που μου καιγετε ειναι και μαρκα παναθεμα το το μουλτι ΙΖΖΥ ειχα για πειτε κανενα αλλο καλο να παρω να τα πολτοποιει καλα ομως!

Βατραχακι δεν εχει εγγύηση;;Πόσο καιρό το εχεις;;

Και εγώ αυτο έχω....

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλά βρε βατραχάκι μου πως σου καίγονται??? Μήπως κάτι δεν κάνεις σωστά???

Πάντως το Multi νομίζω οτι είναι το καλύτερο, επειδή έχω δοκιμάσει και άλλα το Multi τα πολτοποιεί καλύτερα!!

τι να μην κανω σωστα βρε Ευα μου ενταξει ειμαι ξανθια αλλα οσο για να το βαζω στη μπριζα και να παταω το κουμπακι το ξερω χαχα

α το ενα καηκε στα χερια της πεθερας μου που δεν ειναι ξανθια :D

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Ριτα τη συνταγη να την κανεις και μια φορα πριν τις γιορτες για να εισαι σιγουρη! Ειναι παντως απιστευτη! Περιμενω να μου πεις εντυπωεις!

Ευακι ολα καλα θα πανε! Καλη επιτυχια!!!:D

t7fQp3.png

μπράβο ρε Βικάκι...είσαι μεγάλη ψυχή γλυκιά μου...

Εύα μου σου έστειλα πμ...κι εγώ δεν θα μπορέσω σήμερα...παρασκευή θα λείπω αν θέλεις θα την αφήσω στην θεία που μένει από κάτω να περάσεις να την πάρεις γιατι μεσολαβούν και γιορτές και θα λείπω απο το σπίτι και έπειτα φεύγουμε Γερμανία!

Γλυκειά μου επειδή ήθελα να σε γνωρίσω κιόλας, έστω την Δευτέρα δεν θα είσαι σπίτι??? Πότε φεύγεται για τα Χριστούγεννα??? Και πότε για Γερμανία??? Κανένα κενό δεν υπάρχει??? Δεν με πειράζει να την πάρω και αργότερα απλά να σε έβλεπα μωρε!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

τι να μην κανω σωστα βρε Ευα μου ενταξει ειμαι ξανθια αλλα οσο για να το βαζω στη μπριζα και να παταω το κουμπακι το ξερω χαχα

α το ενα καηκε στα χερια της πεθερας μου που δεν ειναι ξανθια :D

Ρε συ εννοούσα μήπως βάζεις μεγάλα κομάτια και ζορίζεται το μηχάνημα....τι να πώ????:P:p:p

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Γλυκειά μου επειδή ήθελα να σε γνωρίσω κιόλας, έστω την Δευτέρα δεν θα είσαι σπίτι??? Πότε φεύγεται για τα Χριστούγεννα??? Και πότε για Γερμανία??? Κανένα κενό δεν υπάρχει??? Δεν με πειράζει να την πάρω και αργότερα απλά να σε έβλεπα μωρε!!!!!

χμμμμμμμμμμμμμμμμ ίσως την άλλη τρίτη...άλλο κενό γιοκ! :(

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Ευα Καλη επιτυχία!ολα θα ειναι τελεια!

Σουλιτσα που εισαι να μας πεις για την κουκλα?Πως ειναι?

Sun sun σιδερενια καλη μου η κουκλιτσα σου!Πολλα φιλια και ολα καλα να πανε απ οεδω και περα!!

Μαργαριτάκι εγραψα πιο πάνω.

Καλά είναι απλα εχει ακόμα λίγη υπνηλία και λεω οτι μπορει να φταει και η αντιβίωση γιατι συνήθως μας ρίχνει.

Εχει πολύ λίγο βήχα και καθόλου πυρετό.

Την Παρασκευή θα τη δει και ο γιατρός για σίγουρα.

Κορίτσια παλευω να στολίσω το δεντρο αλλα με τις αρρώστειες να δω ποτε θα τα καταφέρω.

Βλέπω και εκείνη τη διαφήμιση του jumbo με την αντίστροφη μέτρηση και σκέφτομαι οτι πρωτη χρονια δεν εχω στολίσει.

Και εγώ μία από τα ίδια. Βγαίνω σε άδεια 24/12 και επανέρχομαι 4/1. Λες Πετρούλα να τα φτύσω και στα μέσα της άδειας να παρακαλώ να επανέλθω στη δουλειά; χαχαχα είδωμεν.

Ευάκι με το καλό σήμερα , καλή δύναμη και όλα καλά θα είναι θα το δείς.

Η Βόρεια Ελλάδα την κανόνισε τη συναντησούλα , εμείς οι Αθηναίες ρε κορίτσια δεν θα κανονίσουμε τίποτα;

Α΄επειδή το ανέφερες Πετρούλα μου , η Αθήνα τα Χριστούγεννα είναι πάτα με να σε πατώ, γι'αυτό μη τρελένεσαι για να μας επισκεφτείς. Η καλύτερη περίοδος είναι τον 15 Αυγουστο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...