Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Mado10 είπε:

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Εε τότε δεν υπάρχει  λόγος ανησυχίας!! Απολαύστε την συνέχεια.. και δες τη θετική πλευρά  της δοτριας..ότι είναι μεα κοπέλα..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!!

Τι έγινε η Μαρία;;;; Ο Βιαστικός μας τα άλλαξε;;;;:D:D Ελπίζω να έχει γεννήσει μέχρι τώρα και να κρατάει τον μικρούλι αγκαλίτσα...περιμένω νεότερα φιλιάαααααα:D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Μαργαριτα εμεις ειμασταν το πρωι ....πηγαμε νωρις στις 10 το πρωι εως τις 12.30 ...ειχαμε και το μπεμπε και δεν ειχα παρει και αλλο γευμα γαλακτος μαζι οποτε δεν μπορουσαμε να κατσουμε αλλο...

ωχ μωρε το αρμακι απο χθες το βραδυ ειναι μεσα και ακομη να γεννησει ...δεν παλευεται αυτη η αναμονη ...θυμηθηκα το δικα μου που ολα πηγαινα να γεννησω και ολο καποια μου επαιρνε την σειρα!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααααααα!

ΑΡΜΑΚΙ!!!!! Τι έγινε? Γεννήσαμε????????

Πικουλίνα περιμένουμε νέα!!!!

Βατραχάκι μου, κι επισήμως, να σας ζήσει ο νεοφώτιστος Θεόδωρος!

Απ'ότι είπαν τα κορίτσια, όλα ήταν τέλεια!

Γειτονάκι τι διάβασα? Μπράβο στον Χρηστάκο!!!!

Εμείς είμαστε μια χαρά! Τελικά δεν βρεθήκαμε με την Ρίτα, αλλά δεν κάτσαμε πάλι καθόλου σπίτι... μόνο για μεσημεριανό!

Μετά τις κούνιες, φαγητό και μετά η κόρη μου αλήτεψε πολύ! Πήγαμε σ'ένα μπαράκι στον Κεραμεικό (που είχε γενέθλια μια φίλη μου) και κατά τις 6 ήρθε ο μπαμπάς της και την μάζεψε (να μην γυρνάει η κόρη του από τα τρία της στα μπαράκια!!! χαχα) και την πήγε κούνιες και μετά για σουβλάκια, οπότε είχα κι εγώ άνεση και έκατσα και λίγο παραπάνω...

Αυτά....

άντε Αρμάκι.... μακάρι τώρα να έχεις αγκαλιά τον μάγκα σου!

mrdIp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου. Τι κάνετε;

Ακόμα νέα από την Άρμα μας;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Μόλις έγραψε η Βίκυ στο φ/β...

δεν έχει γεννήσει ακόμα...

την έχουν με ορό, της έκαναν και πρόκληση, αλλά δεν μαλακώνει ο τράχηλος....

Άντε Μαράκι... λίγο ακόμα υπομονή...

mrdIp3.png

Καλημέρες σε όλες!

Αναμένουμε με αγωνία τα νέα της Arma μας!!!!! Μάλλον ο μικρός αποφάσισε ότι δεν θέλει να αφήσει τη ζεστασιά της μανούλας κ τη δυσκολεύει τώρα που ήρθε η ώρα ε? χαχαχα!!!

Αρρωστούλικα περαστικά σας, μιας και ξέχασα να το αναφέρω χτες! Ελπίζω να έχει ξεκινήσει μια καλύτερη βδομάδα και να έχετε ήδη πάρει τα πάνω σας!!!!

Oι υπόλοιπες μανούλες ελπίζω να είστε καλά!

Εμείς είμαστε μια χαρούλα!

Ο μικρός ξύπνησε με ακριβώς αυτά τα λόγια: "μαμά η μαμαλευτεράκι μου πήρε ένα μεγάλο φορτηγό μαύρο, το έβαλα πάνω στο τραπέζι που πίναμε την πορτοκαλάδα. Ακούσαμε τα κατσικάκια, (ήταν σε ένα φορτηγό και φώναζαν τα καημένα) και ήρθε ο Αν. και τρέχαμε! Και πήρα το Γκούφη και τον Ντόναλντ, αλλά δεν ήταν δικά μου (χαχα ήταν του Αν.)

Πότε θα πάμε να παίξουμε με το Λευτ?

Και τα ξαναλέει 10 φορές από το πρωί, τόση εντύπωση του κάνατε όλοι!!!!!!

Να το κάνουμε πιο συχνά βρε κορίτσια! Πρέπει μόνο κοινωνική εκδήλωση να υπάρχει ε???????

Περάσαμε περίφημα να ξαναπώ και τα παιδιά ήταν υπέροχοι οικοδεσπότες που καμάρωναν τα παιδάκια τους κι έλαμπαν από ευτυχία!!!!!!

Επίσης ξέχασα να πω στην Κίκο καλή αρχή και για το σχολείο και για την εργασία της. Δεν ξέρω αλλά είχα την εντύπωση ότι θα καθυστερούσε λίγο ακόμα να επιστρέψει.

Αυτά τα δικά μας νέα.......περιμένουμε να μάθουμε νέα για το ζόρικο αντράκι!!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Οτι θα εκαναν και προκληση αυτο δεν το περιμενα!Θα κανει ομως ενα τσουπ ο μικρος και θα βγει οπου να ειναι!

Νηστευει καμμια σας?

Πατατοπιτα νηστισιμη

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5519&Itemid=49

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλή εβδομαδα!!!!

Με το καλό να μας ερθει ο πασχαλιατικος μπέμπης!!!!!

ΑΑΑΑΑ εγώ δεν είμαι στην άλλη άκρη στο κέντρο είμαι :tongue:

φιλακι σε εσένα σε ξέκοψε ..........

εγω εχω ελπίδες ακόμη χαχαχαχαχ… :tongue:

περά από τον χαβά πως σε γυροφέρνει τι σου λέει ? πες Μέρι ν πω κ εγώ …………. Δεν τα μπορώ δεν τα μπορώ ...

ουφφφφφφφφφφ

αλήθεια λέτε σας πρότειναν πως ?????????

Ναι βρε τρελο, μια συμφοιτητρια μου απο την Κρητη καθε φορα που μιλάμε στο τηλ μου λέει "ελα και το αλλο μου κοπελιιι θα μου το λαδωσεις εσυ!!!"

Για το επόμενο με καπαρωσε...χαχαχα!!

Ρε φιλεναδα μακαρι να μπορουσα αλλα εσυ εχεις νονους για τον μπέμπη..Οπως τα ειπαμε θα κανεις γιατι πρεπει κι αυτο να δρομολογηθει..Αντε, μην το καθυστερείς..βαλτο στο προγραμμα!

Ειμαι σιγουρη πως μεχρι το μεσημερι θα εχουμε νεα!!Αχ ρε μαγκα, ηρθε η ωρα σου!!!Να σε δω πως θα τη γλυτωσεις τωρα....

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ετσι ειναι ελενη τα παιδακια που γνωριζουν θελουν να τα βλεπουν συνεχεια.Και ο δικος μου εχθες που του ειπα οτι μπορει να ερχοταν να μας βρει η Σοφουλα ολο ερχοταν απο το παιχνιδι και ρωτουσε αν ηρθε.

Παντως τι καλα που παιζει πια ρε παιδια χωρις να τον ακολουθουμε.

Δε σηκωνομαστε καθολου!

α εχθες εκει που ειμασταν ειχε και καλλιτεχνικο εργαστηρι που εφτιαχναν λαμπαδες τα παιδια...εεε... εγω εκανα μια ωραιοτατη λαμπαδα και ειχα το Γρηγορη πανω απο το κεφαλι μου να μου λεει ''εγω θελω λαμπαδα μπεν τεν,εγω θελω μαστορακο,εγω θελω...εγω θελω...''

Καμμια καλλιτεχνια μεσα του ..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μια μεγάλη καλημέρα και απο'μένα και καλή εβδομάδα να έχουμε.

Αρμάκι μου συγχαρητήρια , να σας ζήσει το νέο μέλος, να είναι πάντα γερό και χαρούμενο στη ζωή του εύχομαι και εσύ με το καλό να επιστρέψεις σπίτι σου γεμάτη δύναμη για πολλά σιδερώματα απο εδώ και στο εξής.:P

Βατραχάκι μου να σας ζήσει και εσάς ο νεοφώτιστος , να είναι πάντα χαρούμενος και γερός.

ΜαΕλενίτσα χρόνια πολλά για τους άντρες της ζωής σου , σύζυγο και μπαμπάκα , να τους χαίρεσαι και εσύ βρε κοπελιά σαν τα ψηλά βουνά.

πολλά φιλιά σε όλες τις υπόλοιπες.

Ριτάκι μου δεν αμφιβάλλω ότι έτσι είναι με τα παιδάκια, απλά αναφέρει τους νέους του φίλους ονομαστικά και δεν μπερδεύει κανέναν! Ούτε τις μαμάδες τους, ούτε τους μπαμπάδες τους! Εχει πλάκα να ακούς ένα σκατουλάκι να σε διορθώνει χαχα!!!

Κικούλα ευχαριστώ για τις ευχές.......χαχα εμείς το θυμηθήκαμε λίγο αργούτσικα, αφού μας τηλ μια θεία για ευχές.

Βλέπεις τόσα χρόνια κανείς από τους δυο δεν ήξερε ότι έχει γιορτή!!!

Αχ τι ευχάριστα ήταν αυτά για το Armaki μας!

Αντε να πάρει επιτέλους αγκαλιά το ζόρικο αντράκι της!!!! Να ευχηθώ κι από εδώ να ζήσει το νέο μέλος και να είναι γερό κ καλότυχο!!!!

Φιλιά σε όλες κοριτσάκια!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...