Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Mado10 είπε:

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Εε τότε δεν υπάρχει  λόγος ανησυχίας!! Απολαύστε την συνέχεια.. και δες τη θετική πλευρά  της δοτριας..ότι είναι μεα κοπέλα..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γενναμε????????

Κι οτι τελειωνα μια τουρτα(για μια μαζωξη αυριο)και ελεγα ποιον θα κερασω ,ποιον θα κερασω?!

Με το καλο Μαρια!!Με ενα γερο μωρακι και κανεναν πονο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ας γράψω και εγώ για την βατρχοχοοικογενεα που ξανά ανταμώσαμε μετά από 2χρονια σαν φίλες από παλιά τόσο άνετα ένιωσα στο σπιτικό της φίλης μας . .........

θα σχολιάσω τον υπέροχο Τιμουκο με την κουστούμια ........... εκανε μπαμ κουκλοσ κουκλοσ

κολλητήρια με τον Λευτερακι μου τρώγαν αέρα 3 μέρες

τιμο μην ξεμείνεις όμως ΑΠΟ ΑΕΡΑ ρούφηξε πολύ ο Λευτέρης χαχαχ:tongue::tongue::tongue:

τον Θοδωρικο με το τσαχπίνικα βλέμμα ΤΙ ΦΑΣΤΟΝΙ ??????????

τον μπαμπά ΒΑΤΡΑΧΑΚΟ που είναι όλα τα λεφτά;););)

και φυσικά η φιλενάδα μας που είναι μια κούκλα εντυπωσιακή ψυχαρα

έλιωσα που έφυγα είμαστε μακριά ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:-(:sad::-(:sad:

την στονε μας ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ θεοστενα κ είναι κορμί κ έχει τρομερό μυαλό με τον γιο τον κούκλο με τα κόκκινα μαγουλάκια

κ τον χ ...

άρε σαλλλλλλλλλλλονικα σε γουστάρει πολύ ο δικός μου.

ακούς στονε ? να του το πεις λέει ο Ν... και θα ξανα βρεθουμε δυο τσιγαρα ειμαστε θα ερθετε ομωσ κ εσεις ;););)

μαλενι μου ας ξεκινήσω από τον Περικλή ήρεμη δύναμη :D

τωρα να πω και για σένα με το κοκτειλ φόρεμα ???????

η για το μαλλί ?

ηηηηηηηηηηηηηηη

να πω για τον υπέροχο τεράστιο κ φυσικά πανέξυπνο γιο σου ?

κορίτσια από ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΜΑΣ που εγώ είδα

ο Γρηγόρης ειναι ο ποιο ώριμος νοητικά κ ο ποιο ανεπτυγμένος σωματικά απο όλα τα υποληπα

κουβέντα και αντιληψη σαν να είναι 5χρονων

κ ανάπτυξη σαν 6

να σου ζήσει Ελένη μου

Αυτά τα ολογηγα α[πο βατροχοβαφτιση κα συναντηση

Εμείς περάσαμε υπέροχα αυτές τις 3 μέρες χαρήκαμε την φιλοξενία τις φιλιω θα χαρώ πολύ να ανταποδώσω;););)

ο γιος μου ο μεγάλος ένας κύριος στο ταξίδι πολύ συνεργάσιμος κ ο μικρός μου πολύ καλά ειχ αγωνία για τον μπέμπη δεν είχε κάνει τόσο μεγάλο ταξίδι άλλη φορά αλά μια χαρά τα πήγε μουτς σε όλες

:tongue::tongue:

Καλά μπήκα να πω μια καλησπέρα και τι βλέπω?????

Γεννάμε????? Με το καλό Μαράκι μου!! Ολα να πάνε καλά αν πράγματι ήρθε η ώρα!!!!

Αχ τι χαρά, τι ευτυχία!!! Επιτέλους θα αντικρύσεις τον παίδαρο που σε ζόρισε!!!!!

Για τα υπόλοιπα τι να σχολιάσω??? Περάσαμε τέλεια, ευχαριστούμε τα παιδιά για τη φιλοξενεία τους και να τους ζήσει ο μικρός κ με τό όνομα και για τα γενέθλια!!!!

Καλά μέσα σε όλα ξέχασα να πω χρόνια πολλά στον αντρούλη μου κ στον μπαμπά μου μιας κ σήμερα εορτάζουν οι: Ηρακλής, Περικλής, Μιλτιάδης.....και δεν θυμάμαι άλλος ποιός!

Θέλω να σχολιάσω κι άλλα, αλλά η είδηση της Μαρίας τα επισκιαζει όλα!!!!!!!!!!

Φιλιά σε όλες!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Μαράκι μου τι διαβάζω??? Κούκλα μου με το καλό, αν έφτασε η μεγάλη στιγμή να αντικρύσεται τον παίδαρο με έναν πόνο εύχομαι! Όλη μας η θετική ενέργεια σε σένα να γεννήσεις με έναν πόνο!

Τελικά εγώ βάφτισα το Θοδωρίκο μία μέρα νωρίτερα!:tongue: Να σας ζήσει Φιλιώ μου και στην ώρα του αυτή τη φορά! Ήμουν σίγουρη ότι όλα θα ήταν τέλεια και επιβεβαιώνομαι απ' ότι διαβάζω! Θέλουμε φώτο οπωσδήποτε! Πετρούλαααα για σένα χτυπάει η καμπάνα πρώτα!

Πολύ χαίρομαι κορίτσια που περάσατε τόσο τέλεια! Μπράβο στα παιδάκια σου μαμά Λευτεράκη που ήταν τόσο καλά στο ταξίδι!

Μαελένη μου να χαίρεσαι τον αντρούλη και το μπαμπάκα σου και φυσικά το αγοράκι σου που διαβάζω είναι ένας πανέξυπνος παίδαρος!

Ρίτα αρχίσατε τις βόλτες στις παραλίες? Είναι τέλειο που φτιάχνει ο καιρός και μεγάλωσε και η μέρα!

Μαράκι νομίζω περνάς καλύτερα όταν λείπει ο καλός σου! :) :) :)

Σούλα και Γιοβάννα τι χρυσοχέρες είστε ρε κορίτσια?

Εμείς είμαστε λιιιίγο καλύτερα, αφού η μικρή από χτες το πρωί δεν ξανάκανε εμετό, και έφαγε και λίγο σήμερα, από διάρροια όμως κρατάμε καλά ακόμα! :-(. Ας ελπίσουμε από αύριο να συνέλθει. Το πρωί πήγαμε στο άλσος που έχει αρκετές παιδικές χαρές μέσα και το καταευχαριστήθηκαν τα πιτσιρίκια, αλλά το καλύτερο ήταν τώρα το βράδυ που πήγαμε στο πάρτυ ενός συμμαθητή του μικρού που το έκανε σε παιδότοπο! Πραγματικά είναι συγκινητικό να βλέπεις το παιδί σου να περνάει τόσο καλά και αυτό είναι που αξίζει, να είναι γερά και χαρούμενα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κοριτσούλια μου καλησπέρα, πριν λίγο μπήκα σπίτι και βλέπω έχουμε εξελίξεις. armaκι με το καλό μωρό μου. Κορίτσια, να αλληλοενημερωνόμαστε. Ελπίζω αργότερα να έχω χρόνο να διαβάσω εκτενέστερα και τα υπόλοιπα και να σχολιάσω.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα....

Μαρία κούκλα μου εύχομαι να πάνε όλα καλά και με κανέναν πόνο....:D:D:D:D

Μαρίνα ελπίζω αύριο να είστε καλύτερα.... εμείς ακόμα κρατάμε λίγο (κυρίως ο μικρός και εγώ) αλλά ελπίζω ότι αύριο θα είμαστε καλά....

Μαελένη να χαίρεσαι τους άντρες σου!!!

Φιλιώ καλοφώτιστος και πολύχρονος ο Θοδωρίκος σου...και εμέις θέλαμε να έρθουμε αλλά είμαστε σε... καραντίνα!

Διάβασα τις βόλτες σας και πολύ τις ζήλεψα...εμείς δεν πήγαμε πουθενά, εγώ όλο το σάββατο σερνόμουνα και σήμερα φοβηθήκαμε τον αέρα και καθίσαμε στα αυγά μας!

Πολλά φιλιά κούκλες! θα τα πούμε αύριο!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Μαράκι με το καλό. Εύχομαι όλα να πάνε κατ' ευχήν.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Ένιωθα σαν άλιεν στον έξω κόσμο! Κοιτάω γύρω γύρω σαν την χαζή! Σε λίγο θα πάω να δω και την ανηψούλα μου την καινούρια!
arma μου μόλις λευτερωθείς θα επανενταχτείς κι εσύ στην κοινωνία μας, χιχι! Υπέροχη εποχή για επανένταξη, μόλις λίγο ξεπεταχτεί ο μπέμπης, βουρ για καροτσάδες στον ανοιξιάτικο καιρό, τέλεια εποχή γεννάς!!! Θα ευχαριστηθείτε έξω νομίζω. Να σου ζήσει η ανηψούλα, συνομήλικη θα είναι με τον δικό σου!!!

Μαρινάκι μου, πώς είναι η μικρή ξανθούλα μας;;; Περαστικά βρε κορίτσια.

vatraxaki μου να το χαίρεσαι τον Θοδωρή σου, το καφέ μας είχε αρκετή συμμετοχή, μπράβο βρε κορίτσια! Συμπεθερούλα, βάλε μας φωτο να δούμε, να σας καμαρώσουμε. Όλη την οικογένεια, εσένα, το νεοφώτιστο αλλά και το γαμπρούλη μου, άντε βάλε και μια να γνωρίσω το συμπέθερο!!!!!!

Και πάλι γυρνώ στην arma μας, κορίτσι μου, σε σκεφτόμαστε, ελπίζω να έχεις πια στην αγκαλιά σου το γιο σου arma μου!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?????????????????

ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΛ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΤΗΛ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΦΕΙΣ

ΑΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΛ Ν ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ……….. ΑΡΜΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ 15 ΦΟΡΕΣ ΜΠΗΚΑ ΟΛΟΙ ΝΥΧΤΑ

SOULA33 σην αρχή νόμισα πως την αφήνουν νηστική μετα κατάλαβα οτι λέει ψέματα η σουσουράδα:rolleyes:

GiovannaXA να έρθω κ εγώ το Πάσχα??????

να σου φέρω κ τα ρημάδο ντιβιντι ..... χιχιχιχο

ριτα79 δεν σε ξέχασα για τα σκονάκια αλλα φύγαμε αύριο θα ξέρω να σου γράψω κ εγώ έπαιρνα κάποτε περιοδικά για γονείς τώρα ποια βρίσκω ότι θέλω στο νετ ;)

ΚΩΝ ΚΩΝ ΚΑΛΟΣ ΤΟΝ ΔΕΧΤΙΚΕΣ

Και η δική μου νονα ερχεται παντα. Με δωρο , αυγο σοκολατενιο, τσουρεκι και λαμπαδα. Και παντα στα παιδια ενα δωρακι.Πραγματικα την περιμενω και τα Χριστουγεννα και το πασχα με μεγαλη λαχταρα. Ο νονος του αδελφού μου ειχε 16 βαφτιστηρια και ηταν και στα 16 τυπικότατος .
ΠΕΣ ΤΟΥ Κ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΙ 16 ?

ΤΙ 17? κ να παραλείψει κάτι εμείς δεν παρεξηγούμε χιχιχιχι:tongue::tongue::tongue::tongue:

με γυροφερνει αυτη την περιοδο μια φιλη μου αλλα αν με ρωτησει στα ισια μαλλον θα της αρνηθω και στενοχωριεμαι πολύ αλλα πιστευω πως δεν θα μπορεσω να ανταπεξελθω στις απαιτησεις που εχει ενα βαφτιστηρι!!Αυτο ειναι και στην αλλη ακρη της Ελλάδας, οποτε αν δεν μπορω να το βλέπω, να ειμαι διπλα του και απο την αλλη να του στελνω τα δωρα του οπως τα επιθυμει και τα περιμενει, δεν εχει νοημα πιστευω...

ΑΑΑΑΑ εγώ δεν είμαι στην άλλη άκρη στο κέντρο είμαι :tongue:

φιλακι σε εσένα σε ξέκοψε ..........

εγω εχω ελπίδες ακόμη χαχαχαχαχ… :tongue:

περά από τον χαβά πως σε γυροφέρνει τι σου λέει ? πες Μέρι ν πω κ εγώ …………. Δεν τα μπορώ δεν τα μπορώ ...

ουφφφφφφφφφφ

αλήθεια λέτε σας πρότειναν πως ?????????

f

βαφτιστήρια δεν έχω και δεν θα επιδιώξω να αποκτήσω (γιατί δεν είμαι θρησκευόμενη και θα το θεωρούσα υποκριτικό να συμμετέχω σε αυτό το μυστήριο ως νονά), αλλά θα έπαιρνα λαμπάδα και καλό παιχνίδι. Τα ρούχα νομίζω πως πρέπει να είναι του γούστου της μαμάς, ενώ γενικά τα ρούχα δεν ενδιαφέρουν και τόσο πολύ τα παιδιά. Γενικά πιστεύω πως πρέπει τα παιχνίδια να ΄ναι καλά και τα ρούχα φθηνά και άνετα (πλην εξαιρέσεων).

Υπάρχει σεμινάριο αύριο το απόγευμα για τις Αθηναίες με ελεύθερη είσοδο για πρώτες βοήθειες σε παιδιά. http://parentscafe.gr/showpost.php?p=954641&postcount=39

δεν μας κανεισ εσυ για νουνα εμεισ δεν θέλουμε τα δώρα ΑΛΟ ψάχνουμε κ έχουμε μείνει ρέστη ...........:(:(

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΝΟΝΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΔΩΡΑ ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ :(

πολύ καλό για τησ πρώτες βοήθειες έχει κάνει η αδέρφη μου στον ερυθρό σταυρό κ σκΕφτομαι ν παω κ εγώ;)

DeleniΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΣΑ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ Κ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ Ν ΔΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΑΘΗΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Α….

marina28 ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΛΙΩΣΑΤΕ ΠΑΛΙ ΦΕΤΟΣ

Κορίτσια πάνω από όλα είναι το ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

....

ΣΩΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τσουπρες άντλησα μια κατσαμακα :shock: πανμαρ άγνωστη λέξη η κατσαμακα ? χαχαχ μουτς έφυγα

:tongue::tongue:

Καλημερααα

καλε γεννησαμε ???να παρω τηλ ??ντρεπομαι ...μην 3νοχλησω ...θα στειλω ενα μνμ και θα παρω αργοτερα την πικουλινα ..Αχ Μαρια μου ολα να πανε καλα!!!!Δεν ξερω αν κρατας ηδη στην αγκαλια σου το βλασταρι σου αλλα ευχομαι να ειναι ενα γερο και τυχερο παιδακι !!!!

Να μας ζησει και ο νεοφωτιστος θοδωρης!!!!Βατραχινα μου να χαιρεστε τον πριγκηπα σας!!!περιμενουμε φωτο!!!

Εχουμε και εμεις νεα ...ο Χρηστος πηγε σχολειο σημερα με ....βρακακι...ετσι στο ξαφνικο το Σαββατο το πρωι αποφασισε οτι θελει να βαλει βρακι ε και απο τοτε φοραει βρακι ...στους υπνους του φοραω ομως πανα..ειχαμε και καποια ατυχηματα αλλα τα παμε καλα!!!να δουμε...

το Σαββατο περασαμε σουπερ!!!πηγαμε στον φλοισβο και ο χρηστος ξεσκιστηκε στο παιχνιδι και μετα πηγαμε και βολτα στην παραλια...περασαμε η τετραμελης μας οικογενεια τελεια!!!!

Περαστικα στο Μαριαλενακι!!!

Πολλα φιλακιααααααααααααααααα..παω να στειλω μνμ ...δεν σχολιαζω τιποτα αλλο ..εμεινα με την ειδηση της Μαριας..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...