Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Τι κάνετε; Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα αρρωστούλικα να έχουν συνέλθει πλήρως. Σήμερα είχε μια πολύ όμορφη, σχεδόν Καλοκαιρινή, μέρα και βολτάραμε με το ζουζούνι μου οι δυό μας γιατί ο καλός μου δούλευε. Τώρα την έχω αφήσει στη μαμά μου να τη κρατήσει και εμείς λέμε να βγούμε. Εύχομαι σε όλες σας Καλό Σαββατόβραδο και να περάσετε καλά ό,τι και αν κάνετε. Φιλάκια.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Από ότι διαβάζω -κι απ' ότι δε διαβάζω, μιας και όλες φαίνεται να λείπατε σήμερα- καταλαβαίνω ότι εκμεταλλευτήκατε την ημέρα και πολύ καλά κάνατε!!! Εμείς οριακά δεν πήγαμε νοσοκομείο τα ξημερώματαχάλι αφού η μικρή πήγαινε από το κακό στο χειρότερο, ευτυχώς μετά άρχισε να πίνει τους ηλεκτρολύτες και από τις 7 το πρωί είναι χωρίς εμετό, έκανε βέβαια διάρροιες και είναι πολύ καταπονημένο το κοριτσάκι μου. Εγώ έχω δέκατα και νιώθω λίγο χάλια αλλά τουλάχιστον το πρωί πήγαμε να κάνουμε οικογενειακώς κάτι ψώνια.

Εντομεταξύ σήμερα βάφτιζε η Βατραχίνα μας το Θοδωράκο της? Έχω χαθεί λίγο! Καλοφώτιστος να είναι ο γιόκας σου Φιλιώ μου και πάντα η Χάρη του Θεού να το συντροφεύει πάντα.

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα! Καλημέρα!

Μαρινάκο, Γιατρέ πως είναι τα κοριτσάκια σας? Εσείς? Ελπίζω καλύτερα σήμερα...

Μαρίνα, το βατραχάκι σήμερα βαφτίζει τον μικρό της!

Αντε, με το καλό, να είναι γερό και ο Θεός μαζί του!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε? Βολτάρετε?

Εμείς πάντως (με την κόρη μου) δεν έχουμε κάτσει λεπτό μέσα!

Χθες την πήρε το πρωί η αδερφή μου και την πήγε στο μουσείο, μετά πήγαν στην μαμά μου για φαϊ, μετά την πήρε ο αδερφός μου και πήγαν στο πάρκο στρατού στο Γουδί και μετά την πήρα κι εγώ (ω! ναι! θυμήθηκα ότι έχω και κόρη!) και πήγαμε στο "καφενείο" στην πλ.Προσκόπων μαζί με την θεία μου και την ξαδερφούλα μου!

Εγώ πιο απλά πράγματα... ψώνια, καφέ, βολτίτσα...

Σήμερα δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνουμε...

Αλλά σήμερα δεν θα την αφήσω! χαχαχαχα!

Έχει καμμιά σας καμμία ιδέα?

Πολλά φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Έχει καμμιά σας καμμία ιδέα?
πανμαρ, υπέροχες βόλτες διαβάζω, εποικοδομητικό το Σαββατοκύριακο. Κοίτα, μόλις πριν λίγο που πήγα να απλώσω κατάλαβα τί καιρό έχει κι έτσι λέω να... ξεμεσημεριάσω στην πλατεία, μέχρι και ταπερ με φαΐ θα πάρω μαζί. Αν δεν έχετε τί να κάνετε πάρε τηλ.

Φιλιά!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα ,

Με το καλό η βάφτιση του Θοδωράκου μας.

Εμείς χθες την βγαλαμε ολη μερα στην αυλή μια και ειχε καλό καιρο αλλα σήμερα φυσαει ενας τρελος αερας οποτε παλι μεσα.

Τωρα μαγειρευω και επιτελους ξεκολησε λιγο το κοριτσακι μου και πηγε στη γιαγια.

Συμπεθέρα επειδη δυσκολευομαο να βαζω λινκ η συνταγη που ζητας:

1 ποτηρι νερου σπορελαιο

1 ποτηρι ζαχαρη

1 φακελακι μπεικιν

2 βανιλιες

1 γιαουρτι 0% (εγω εβαλα 2%)

2 αυγα

ξυσμα απο ενα πορτοκαλι (εγω εβαλα και λιγο χυμο)

1 πακετο φυλλο κρουστας

σιροπ1

3 ποτηρια ζαχαρη

3 ποτηρια νερο

ξυσμα απο 3 πορτοκαλια

και λιγο χυμο πορτοκαλιου

Χτυπας τα υλικα θρυματιζεις το φυλλο και ανακατεβεις καλα

Βουτυρωνεις το ταψακι και ψηνεις σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 για περιπου μιση ωρα.

Βαζεις το σιροπι αφου κρυωσει το γλυκο και κοβεις σε κομματια.

Φιλια

καλημέρα ,

Με το καλό η βάφτιση του Θοδωράκου μας.

Εμείς χθες την βγαλαμε ολη μερα στην αυλή μια και ειχε καλό καιρο αλλα σήμερα φυσαει ενας τρελος αερας οποτε παλι μεσα.

Τωρα μαγειρευω και επιτελους ξεκολησε λιγο το κοριτσακι μου και πηγε στη γιαγια.

Συμπεθέρα επειδη δυσκολευομαο να βαζω λινκ η συνταγη που ζητας:

1 ποτηρι νερου σπορελαιο

1 ποτηρι ζαχαρη

1 φακελακι μπεικιν

2 βανιλιες

1 γιαουρτι 0% (εγω εβαλα 2%)

2 αυγα

ξυσμα απο ενα πορτοκαλι (εγω εβαλα και λιγο χυμο)

1 πακετο φυλλο κρουστας

σιροπ1

3 ποτηρια ζαχαρη

3 ποτηρια νερο

ξυσμα απο 3 πορτοκαλια

και λιγο χυμο πορτοκαλιου

Χτυπας τα υλικα θρυματιζεις το φυλλο και ανακατεβεις καλα

Βουτυρωνεις το ταψακι και ψηνεις σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 για περιπου μιση ωρα.

Βαζεις το σιροπι αφου κρυωσει το γλυκο και κοβεις σε κομματια.

Φιλια

το σιρόπι ζεστό και το γλυκό κρύο; Το φύλλο κρούστας το αφήνουμε ανοιχτό για να ξεραθεί και να θρυματίζεται;

m57Zp2.png

Συγνωμη εφυγα αποτομα αλλα ηρθε κοσμος.

Το γλυκο το αφηνεις να κρυωσει καλα και το σιροπι μολις βρασει (γυρω στα15 λεπτα) το ρίχνεις.

Το φυλλο εγω το αφησα ανοιχτο αλλα δεν ξεραθηκε πολυ

Γεια σας φιλενάδες!

Βατραχάκι μου καλοφώτιστος ο Θοδωράκης σου!

Μαρινάκι πως είναι είναι η μικρή σήμερα? Ελπίζω καλύτερα..ταλαιπωρήθηκε πολύ ρε γμτ..:-(

Πανμαρ μια χαρά το βρίσκω το Σοφάκι! Ελπίζω να περάσατε καλά και σήμερα!

Σουλίτσα μου κι εσείς καλά απ'ότι βλέπω περάσατε!

Εγώ κορίτσια εχτές πήγα για ψώνια το πρωί για το βαφτιστήρι και κάτι άλλα και το απόγευμα πήγαμε για σουβλάκι με την πικουλινοοικογένεια και περάσαμε απλά τέλεια! Τα παιδάκια μας ξεσάλωσαν κι αυτά! Ένιωθα σαν άλιεν στον έξω κόσμο! Κοιτάω γύρω γύρω σαν την χαζή! Σε λίγο θα πάω να δω και την ανηψούλα μου την καινούρια!

Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλησπέρα κορίτσια. Τι κάνετε;

Μαρίνα ελπίζω να έχει συνέλθει πια η Μαριαλένα σου και να είστε όλοι καλά.

Φιλιώ να σας ζήσει ο νεοφώτιστος Θεοδωρής. Να είναι γερός και........χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του......έστω και καθυστερημένα.:oops::oops:

Ρίτα που είσαι;;; Ξαναέφτιαξα τα γλυκά με τον καφέ αλλά αυτή τη φορά έβαλα στη ζύμη και 1/2 κούπα κουβερτούρα και νομίζω ότι βγήκαν ακόμα καλύτερα από την προηγούμενη φορά. Πολύ ωραία η συνταγή σου. :P:p:p:p:p

Άρμα του έδωσες και κατάλαβε. Τα δύσκολα πέρασαν μικρή μου. Θα γεννηθεί ο μπομπιράκος σας με το καλό και αφού καλοκαιριάζει σύντομα θα ξαναρχίσετε τις βόλτες.

Εμείς χτες βγήκαμε με τον καλό μου και περάσαμε πολύ ωραία τα δυο μας. Σήμερα έχει πανέμορφη μέρα και πήραμε το πρωί το ζουζούνι μας για καφέ και κούνιες και μετά στην πεθερά μου για φαγητό. Γυρίσαμε πριν από λίγο και η μικρούλα μας ξεράθηκε στον ύπνο, ο καλός μου κάνει δουλειές στον κήπο και εγώ πίνω έναν καφέ χαζεύοντας. ;);););););)

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσια μου!!

Πριν λίγο μπήκαμε και εμεις μεσα μιας και πήγαμε στη βατραχοβαφτιση!!Περασαμε υπέροχα!!!!!Ο νεοφωτιστος ηταν ενα κουκλάκι, εκλαψε πολύ λίγο και χαμογελουσε σε όλους!!!Ο αδερφουλης του με το κοστουμι απλά τελειος, η μαμα μια καρακουκλάρα με την πετρολ τουαλετα και πολύ ανετη και χαλαρη, μκπραβο βατραχακι πολύ σε χαρηκα!!! Ολα ηταν αψογα, απο τα μπαλονια μεχρι τη γραβατα του νεοφωτιστου και συμμαχος ολων ο ηλιολουστος καιρός!Φ. & Δ., ευχαριστουμε πολύ για τη φιλοξενία, να σας ζησει ο Θοδωρης σας και να καμαρωνετε τα πανεμορφα και γλυκυτατα παιδακια σας!!!

Ποιοι αλλοι ηταν εκει....??Η μαμαλευτερακη και η μαελένη μας!!Κουκλες μαμαδες, η μαελένη με τα αερινα της και η μαμαλευτερακη με τα στενα της, ελαμπαν!!!!Θα σας βαλω φωτο μιας και αυτη τη φορα χρεη φωτογραφου ανελαβε η αφεντια μου....

Μαρια πολύ ομορφη η βολτα σας!!Αντε βγαλε πρόγραμμα για την εβδομαδα που ξεκιναει απο αυριο...:D:D

Ιωαννα μου πολύ καλά κανατε και βγηκατε το ζευγαρι!Σημερα αλλωστε η μερα ηταν αφιερωμενη στη μικρη σας!

Τις πιο τρελες βολτες ομως τις εκανε η Σοφια διαβαζω..βγηκε νοκ αουτ Μαρια ή εβγαλε ολους τους αλλους???

Φιλακι εσεις που καταλήξατε τελικά???

Σαρδελάκι μερακλωσες κι εσυ και το εριξες στη ζαχαροπλαστικη, ε??Καλοφαγωτη η πορτοκαλόπιτα σας!

Σουλα εσυ το Σαβ/κο το ριχνεις στις μαγειρικες..εγω πάλι το πήρα απόφαση να απέχω αυτες τις 2 μερες, οσο μπορω φυσικά...

Μαρινα τι επαθε πάλι μωρε η μικρη..??Απο τη γαστρεντεριτιδα ταλαιπωρειστε ακομη??Περαστικα και σε αυτην και σε σενα!

Ντελένη μου περαστικα στο αγορακι σου..Ευχομαι να ειστε καλύτερα!!

Ριτα εσεις ..ξεφαντωσατε καθολου????

Η δικη μου η φωνη εχει πλέον κλείσει..λίγο απο τα γελια, λίγο απο τον πονολαιμο, λίγο απο τις φωνες, εγινε η φραγη!!

Φιλια σε ολες και να εχουμε μια καλή βδομαδα απο αυριο!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Γεια σας κοπελιες!

Πως περασατε? εμεις σουπερ!Δε μας ειδε το σπιτι καθολου εχουμε καμμια ωρα που μαζευτηκαμε.

Βατραχακι να σας ζησει ο νεοφωτιστος!!Γερος και τυχερος να ειναι παντα στη ζωη του!

Περασατε ομορφα διαβαζω στη βαφτιση ε?Παντα τετοια!!!

Εμεις με τη Μαρια(πσνμαρ) αν και στην ιδια περιοχη και παροτι μιλησαμε, δεν καταφεραμε να βρεθουμε χαθηκαμε στις εξωτικες παραλιες!Σε αλλη παραλια η μια, σε αλλη η αλλη χαχα.

Καλη εβδομαδα να εχουμε!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κορίτσια εδώ και μία ώρα έχω τακτές συσπάσεις. Πήρα τον γιατρό και μου είπε να πάρω ένα μπουσκοπαν και αν δεν περάσουν σε μισή ώρα φεύγω για μαιευτήριο..για να δούμε..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Κορίτσια εδώ και μία ώρα έχω τακτές συσπάσεις. Πήρα τον γιατρό και μου είπε να πάρω ένα μπουσκοπαν και αν δεν περάσουν σε μισή ώρα φεύγω για μαιευτήριο..για να δούμε..

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ;););)

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...