Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

filaki πρόσεχε στα ξενύχτια... μην πίνεις πολύ..... δεν ξέρεις ποτέ!! όλο για τη ρίτα λες...

βαφτιστήρια δεν έχω και δεν θα επιδιώξω να αποκτήσω (γιατί δεν είμαι θρησκευόμενη και θα το θεωρούσα υποκριτικό να συμμετέχω σε αυτό το μυστήριο ως νονά), αλλά θα έπαιρνα λαμπάδα και καλό παιχνίδι. Τα ρούχα νομίζω πως πρέπει να είναι του γούστου της μαμάς, ενώ γενικά τα ρούχα δεν ενδιαφέρουν και τόσο πολύ τα παιδιά. Γενικά πιστεύω πως πρέπει τα παιχνίδια να ΄ναι καλά και τα ρούχα φθηνά και άνετα (πλην εξαιρέσεων).

όσο για τις δραστηριότητες, πιστεύω οτι το ελεύθερο απογευματινό πρόγραμμα προς το παρόν είναι το καλύτερο.. Ειδικά τώρα που άνοιξε ο καιρός! Βέβαια την πήγε ΟΑΚΑ τις προάλλες ο μπαμπάς στο κολυμβητήριο για να δεί, και της άρεσε πολύ οπότε το σκέφτομαι.. Αλλά εδώ στην περιοχή έχουμε πολύ ωραία πάρκα και παιδικές χαρές!

Λαμπρινή στο Ψυχικό γυρνάω κι εγώ. Έχει πανηγύρι αυτό το ΣΚ στο Κολλέγιο Ψυχικού. Για αυτό το ΣΚ δεν έλεγες; Στείλε μου πμ. αν θέλεις να συναντηθούμε..

Υπάρχει σεμινάριο αύριο το απόγευμα για τις Αθηναίες με ελεύθερη είσοδο για πρώτες βοήθειες σε παιδιά. http://parentscafe.gr/showpost.php?p=954641&postcount=39

C5lUp3.pngMWF6p2.png

filaki πρόσεχε στα ξενύχτια... μην πίνεις πολύ..... δεν ξέρεις ποτέ!!
sunsun μου, το μότο μου είναι: ότι είναι να γίνει ας γίνει! Αλλά... δεν πολυ-πίνω τελευταία, έγραψα ότι ήπια...; Δεν το θυμάμαι, μήπως είχα πιει; Χαχαχαχαχαχα!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κορίτσια μου μακάρι να μπορούσα να γράψω και να διαβάσω...απο το πρωί είμαι χάλια με το στομάχι μου...δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου.... και το κερασάκι στην τούρτα ήρθε... ο Γιαννάκης ξεκίνησε εμετούς απο τις 3.30 και κάθε 20 λεπτο μεχρι τις 5,30...ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι αυτό ήταν.... :-(:sad:

Φιλιά σε όλες αν είμαι καλύτερα αύριο θα σχολιάσω και τα νέα σας....

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Ξεκινάω από το τέλος αλλά δε μπορώ κι αλλιώς! Deleni μου συμπάσχω, δεν ξέρεις πόσο συμπάσχω! Η μικρή μου είναι χάλια δε μας φτάνανε τα δέκατα από Δευτέρα -Πέμπτη και οι διάρροιες από Τετάρτη βράδυ ξεκίνησε και εμετούς που σημερα είναι όλη μέρα! Το καυμένο φυσικά δεν έχει όρεξη να φάει τίποτα και είναι κομμάτια! Και βέβαια κόλλησα κι εγώ και πήγα κομμάτια στη δουλειά! Για να δούμε θα τη γλιτώσει ο Γιώργος που ολημερίς φιλιόμαστε?

Για τις δραστηριότητες κορίτσια όπως σας είπα εγώ ημουν ένα παιδάκι που ήθελα διαρκώς κάτι να κάνω! Από 1η-2α δημοτικού δεν έχανα ευκαιρία να συμμετέχω στα πάντα και η αλήθεια είναι τους έτρεχα λίγο τους γονείς μου αλλά είχα το θετικό ότι στο χωριό μας είχαμε έναν πολύ ενεργό πολιτιστικό σύλλογο οπότε είχα την ευκαιρία και συμμετείχα και σε θεατρικό εργαστήρι, και σε μαθήματα γραφομηχανής, σε χορόκαι σε χορωδία δωρεάν. Μετά τους έβαζα και πλήρωναν για μπάσκετ, βόλευ, στίβο, παλιοπιάνο που πήγαινα έτσι γιατί μου είχε κολλήσει κι ας ήμουν ανεπίδεκτη και όχι τίποτα άλλο αυτό σήμαινε και σολφέζ και θεωρία! Μέχρι και κατηχητικό πήγαινα τις Κυριακές! Εντομεταξύ ούτε βόλτες θυμάμαι να στερήθηκα ούτε παιχνίδι, ίσως γιατί μεγάλωσα και στην επαρχία οπότε με το που τελείωνα το σχολείο πήγαινα απευθείας τη βολτούλα μου, εκτός του ότι διάβαζα τα μαθήματα στα διαλλείματα για να μην έχω για το σπίτι!:shock::shock::shock: Τρελή από τότε, όχι αστεία! Όλα αυτά τα λέω γιατί θέλω να πω ότι τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας καθοδηγήσουν, μπορεί από νωρίς να βρουν κάτι που τους ενδιαφέρει και να κολλήσουν και να θέλουν να κάνουν αυτό μπορεί όμως και να είναι πιο ανήσυχα και να θέλουν να δοκιμάζουν πολλά. Όσο μπορούμε θα τα στηρίζουμε και ας επιλέξουν εκείνα!

mGKop3.png60Jvp3.png

αυτό σήμαινε και σολφέζ και θεωρία!
Αχ, ναι, αυτά μου αρέσουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τρελαίνομαι!

Περαστικά βρε κοριτσάκια μου. Κουράγιο.

Προσκοπισμό πήγαινε καμιά; Ή μάλλον Οδηγισμό!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Deleni και Μαρίνα περαστικά στα κουκλάκια σας. Άντε βρε κορίτσια να ανοίξει για καλά ο καιρός και να σταματήσουν οι παλιοαρρώστιες. Περαστικά και σε εσάς κορίτσια.

Και εγώ ως παιδί ασχολήθηκα με πολλά, και μπαλέτο πήγα και σε θεατρική ομάδα ήμουν και έπαιξα πάαααρα πολύ και μακάρι να έχει και το παιδάκι μου την ίδια ευκαιρία.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Κορίτσια πάνω από όλα είναι το ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι εγώ έκανα στίβο Μαρίνα, πολλάαααα χρονάκια στο ταρτάν, στον Εθνικό Πειραιά, προπονήσεις στο Καραϊσκάκη με φιλοδοξία κι όνειρα να γίνω μια πρωταθλήτρια, ναι καλά. Δεν είναι έτσι εύκολο. Όντως, ξεκινησα πολύ δυναμικά κι ύστερα από 4 χρόνια άρχισα να βαριέμαιαιαιαι... Εσύ σε ποιά ομάδα ήσουν;

Σιδερώνω.......................................................

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Αχ παιδιά παιχνίδι και πάλι παιχνίδι πρώτα και πάνω από όλα, αλλά νομίζω ότι αναγκαστικά αυτό θα το στερηθούνε τα παιδάκια μας, αφού ποιός αφήνει πια τα παιδιά του να παίξουν στη γειτονιά χωρίς να μπορεί να τα βλέπει διαρκώς? Έχω αρχίσει να σκέφτομαι αρκετά σοβαρά το ενδεχόμενο να γυρίζαμε στα πάτρια εδάφη όταν τα παιδιά μεγαλώνανε λίγο ακόμα αλλά έχουμε ένα καραβασικό πρόβλημα! Τι δουλειά θα κάνει ο καλός μου οέο?

Φιλάκι μου άλλαξα 2-3 συλλόγους στα Γιάννενα, αφού ξεκίνησα από μικρή μετά από κάτι σχολικούς αγώνες, κάποια στιγμή σταμάτησα και στο γυμνάσιο με πήρανε στο αθλητικό σχολείο αλλά τελικά με επηρέασε αρκετά το περιβάλλον μου και δεν πήγα (όχι ότι το μετανιωσα δηλαδή) και μετά στο λύκειο ήμουνα σε άλλο πάλι σύλλογο! Ούτε καν θυμάμαι πώς λεγονταν! Θυμάμαι ωστόσο να τρέχω σε κάτι βουνά και λαγκάδια παρέα με κάτι μαντραχαλέους και ο μόνος λόγους που τους προλάβαινα και έφτανα στο τέρμα ήταν γιατί κάπου εκεί τριγυρνούσε ένας άγριος σκύλος και μου πήγαινε 3 και 1!:D:D:D Αλήθεια εσύ τι έκανες? Εγώ κυρίως αντοχή.

mGKop3.png60Jvp3.png

Θυμάμαι ωστόσο να τρέχω σε κάτι βουνά και λαγκάδια παρέα με κάτι μαντραχαλέους και ο μόνος λόγους που τους προλάβαινα και έφτανα στο τέρμα ήταν γιατί κάπου εκεί τριγυρνούσε ένας άγριος σκύλος και μου πήγαινε 3 και 1!:D:D:D Αλήθεια εσύ τι έκανες? Εγώ κυρίως αντοχή.
Χαχαχαχα, θυμάμαι να έχω πάθει κι εγώ κάτι ανάλογο σε αγώνα ανώμαλου δρόμου σε κάτι κατσάβραχα. Στην ταχύτητα ήμουν καλή. Μαρίνα, δεν είχα καταλάβει ότι μεγάλωσες στα Γιάννενα. Τέλεια πόλη. Δεν συμβαδίζει καθόλου με τη δουλειά του άντρα σου;;;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημέρα!!! Δεν ξέρω κι εγώ μετά από πόσο καιρό εχτες το βράδυ κοιμήθηκα και σήμερα νιώθω άλλος άνθρωπος! Η μέρα φαίνεται πως θα είναι τέλεια!Να περάσετε καλά ό,τι κι αν κάνετε!

2563117advhfk5op0.gif

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα!!

Πως ειναι τα παιδακια με τη γαστρεντεριτιδα?

Και εσεις οι μαμαδες προσεξτε λιγο γιατι εχω κακη εμπειρια απο το θεμα.

Αρμα αντε ποιος σε πιανει τωρα!!!

Εγω εστειλα τους ανδρες για κουρεμα και παω να τους βρω να βολταρουμεεεεε!!!!

Φιλακια καλο σκ σε ολους!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημέρα σε όλες τις φίλες...να έχετε μιά πανέμορφη μέρα ! Μπήκα απλά να σας καλημερίσω, χρόνος για παραπάνω δεν υπάρχει - ίσως αργότερα - γιατι σε λίγο θα χτυπήσει το κουδούνι μια νυφούλα για πρόβα!

Να περάσετε ένα όμορφο ΣΚ! Εμείς σήμερα μετά από πάρα πολύ καιρό θα βγούμε βολτίτσα με τον σύζυγο!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...