Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να πω οτι θυμαμαι τι γραψατε θα ειναι ψεμα.

Εννοειται οτι δεν θα αφησω ασχολιαστη την απεραντη χαρα της Μαριας για το σίδερο. Θα τα πουμε σε λίγο καιρό κοριτσακι!!! Οσο για το σιδερο κοριτσια , εγω εχω να σιδερωσω απο το 2006 που εμεινα πρωτη φορα εγκυος. Ο Μπαμπακας μου το εχει αναλαβει απο τοτε.

Οσο για τις δραστηριοτητες, εγω εκανα ενοργανη, εξου και το θεϊκό κορμί .Με πολύ προπονηση καταφερα και το διατηρησα . Τα παιδια μου θα ηθελα , ο Παν. να κανει μπασκετ ή τενις και η Βαρβ. μπαλετο. Αν και νομιζω οτι θα της ταιριαζε καλυτερα καμια πολεμικη τεχνη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα η νονα ακομη με χαρτζιλικωνει χριστουγεννα -πασχα και γιορτη!!)
Aχ, ωραίο δεν είναι το χαρτζιλίκι της νονάς!

Φίλες, καλησπέρα!

πανμαρ, συμφωνώ απόλυτα στο μάθε τέχνη κι άστηνε, υδραυλικίνες θα τις κάνουμε, υδραυλικίνες και ποδοσφαιρίστριες, χιχι!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Μαριζα και εγω 6 χρονων ημουνα οταν τη βαφτισα.

Τα εκανα ολα κανονικοτατα, εκτος απο το να την παρω αγκαλια.

Και η δική μου νονα ερχεται παντα. Με δωρο , αυγο σοκολατενιο, τσουρεκι και λαμπαδα. Και παντα στα παιδια ενα δωρακι.Πραγματικα την περιμενω και τα Χριστουγεννα και το πασχα με μεγαλη λαχταρα. Ο νονος του αδελφού μου ειχε 16 βαφτιστηρια και ηταν και στα 16 τυπικότατος .

Α νομιζω το εχω αναφερει ξανα σε εμας λεει οτι εξτρα κανουν(ολα αυτα που λες) δεν θα το χρεωνουν απο του χρονου γιατι δε θελει η διευθυντρια λεει να υπαρχουν ταξικες διαφορες αναμεσα στα παιδια...(ειναι λιγο κουλτουριαρα αλλα καλο αυτο)
Τέλεια Ρίτα η δ/ντρια, μπράβο της αν μπορεί να το στηρίξει. Όντως, είναι κάτι που μπορεί να διαφοροποιήσει τα παιδιά σε αυτά που "μπορούν" και σε αυτά που "δεν μπορούν", ευτυχώς τα μυαλουδάκια τους είναι πολύ αθώα για να εμβαθύνουν σε τέτοια. Μπορεί όμως η κόρη μου πχ να δει τα άλλα της τάξης της να κάνουν μπαλέτο και να πει μαμά γιατί εγώ όχι. Ε θα της πω, αγάπη μου δεν έχουμε λεφτά. Την ξέρει την ατάκα εξάλλου, της ακούει πολλές φορές στην πλ. όταν ζητάει να κάνει αυτοκινητάκια από αυτά που έχουν τα περίπτερα.

Ρίτα, κι εσύ πιάνο!!!!!!! Κορίτσια εγώ δε σας είπα: κιθάρα! Πολύυυυυ πολύ γρήγορα όμως την είχα βαρεθεί παρά τον μεγάλο ενθουσιαμό να ξεκινήσω. Βέβαια, εννοείται, πως δεν ξέρω καν πώς να διαβάσω τις νότες. Το μόνο που μου έμεινε ήταν ο δάσκαλος της κιθάρας που μας είχε οργανώσε και σε χορωδία κι από αυτόν έμαθα Χατζιδάκι και Θεοδωράκη.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Φιλακι (οχι που θα το αφηνα ασχολιαστο χαχα)Καλη αρχη στην εκμαθηση τη τουαλετας!

Καλο σκ!!!!!!!!

Βρε τόσα ζητήματα σας έθεσα και θέματα σπουδαία για ανάλυση εσύ εκεί πάλι το πας!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πάντως, με την Ναταλία, είμαστε πολύ αρχή ακόμα, έχουμε μέλλον μπροστά μας! Όσο για το ΣΚ, θα βρεθούμε καθόλου τί λέτε; Βρε κορίτσια κάτι βροχές άκουσα για την Κυριακή, ισχύουν;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Φιλάκι κι εγώ στην Κρήτη τα στέλνω αλλά με το καράβι κι όχι με κούριερ. Γιατί δεν το κάνετε κι εσείς έτσι? Είναι πολύ πιο φτηνό. Εμείς βέβαια το κάνουμε γιατί βολεύει καλύτερα την αδερφή μου.
Έχεις κι αδερφή που ζει στην Κρήτη; Πού; Εμένα, η κουμπάρα ζουν στα Χανιά... δεν θέλω μωρέ να τη στέλνω στο λιμάνι, δεν ξέρω, δε μου έρχεται καλά... στο λιμάνι για παραλαβή πας τη συγκεκριμένη ώρα που φτάνει το πλοίο, ή τα μαζεύουν τα πακέτα σε κάνενα πρακτορείο και μπορείς να πας όποτε θες να παραλαβεις;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Φιλάκι στην Χερσόνησο είναι η αδερφή μου. Τα πακέτα μπορείς να τα πάρεις όση ώρα είναι εκεί το καράβι.Αν μένει κοντά δεν είναι και ιδιαίτερος κόπος..Τώρα εντάξει αν δεν έχεις το θάρρος δεν μπορείς να το κάνεις. Εμένα αυτό τους βόλευε κι αυτό κανουμε από τότε που μετακόμισαν εκεί.

Λοιπόν στείλτε αν θέλετε το ταξί με τα ρούχα, όσο προλαβαίνω!

Γεια σου ρε φιλενάδα με την ενόργανη!!! Καλά για την Βαρβάρα κάνε όνειρα για το μπαλέτο..Αυτό το παιδί δεν είναι για τέτοια! Μη μου το χαλάς!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Αααα να απαντησω και για τα βαφτιστηρια!Νομιζω πως εχω κλεισει, στα τρια ειμαστε καλά, ειναι και μικρα οποτε εχουμε μελλον ακομη με λαμπαδες, αυγα, χριστουγεννιατικα παιχνιδια κοκ!!!Με γυροφερνει αυτη την περιοδο μια φιλη μου αλλα αν με ρωτησει στα ισια μαλλον θα της αρνηθω και στενοχωριεμαι πολύ αλλα πιστευω πως δεν θα μπορεσω να ανταπεξελθω στις απαιτησεις που εχει ενα βαφτιστηρι!!Αυτο ειναι και στην αλλη ακρη της Ελλάδας, οποτε αν δεν μπορω να το βλέπω, να ειμαι διπλα του και απο την αλλη να του στελνω τα δωρα του οπως τα επιθυμει και τα περιμενει, δεν εχει νοημα πιστευω...
Κορίτσι μου, όπως σου είπα να είσαι πάντα άξια και να τα χαίρεσαι και, μακάρι, στο εύχομαι όταν μπορέσεις να αποχτήσεις κι άλλο πνευματικό παιδί. Εμείς... κλάψ χάνουμε προς το παρόν μια καταπληκτική νονά, αλλά τιμή μας που σε έχουμε έστω φίλη μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Φιλακι γιατι βρε παιδι μου δεν τα στελνεις με καραβι??Το ιδιο συντομα θα φτασουν αφου και η acs με την ακτοπλοϊα τα στελνει!
Κορίτσια, θα το ψάξω το θέμα, έχω δώσει αρκετές φορές πολλά λεφτά για την αποστολη, σε περιπτώσεις που έχω στείλει βαριά δέματα, κι έχω πληρώσει κι 25 ευρώ, κρίμα να πηγαίνουν στην Acs κι όχι στο παιδί.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Πετρουλα ποσα βαφτιστητρια να κανεις βρε παιδι...δυσκολο αν σε ρωτανε παντως και εγω ειμαι σε δυσκολη θεση αυτο το διαστημα οχι γιατι δε θελω να βαφτισω το παιδι που μου προτειναν απλα γιατι σκεφτομαι οτι με μια ενδεχομενη γεννα του χρονου και με τις υπολοιπες υποχρεωσεις ισως ειναι δυσκολο....
Ντουπ, έσκασε η βόμβα!!!!!! Με το καλό με το καλό!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Άντε;;;;;; Απίστευτο μου φαίνεται που κάποιος χαίρεται που σιδερώνει χι, χι, χι.
Κι εμένα μου αρέσει το σιδέρωμα κοριτσάκι κι ανυπομωνώ κάθε φορά, αλλά δε βρίσκω χρόνο... Μακάρι να μπορούσαμε να ανταλλάξουμε δουλειές, θα σας έδινα το μαγείρεμα και θα αναλάμβανα τα ασιδέρωτα σας.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Βρε τόσα ζητήματα σας έθεσα και θέματα σπουδαία για ανάλυση εσύ εκεί πάλι το πας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αααα με παρεξηγησες παλι δεν το παω πουθενα σε τοσα σου απαντησα λαλιστατη ημουν.Εγω ενα καλη αρχη ευχηθηκα μονο για το θεμα,ουτε αυτο να μην πω?

α πα πα...λες και οσες φορες εχει τεθει το θεμα εχει τεθει ουρανοκατεβατα απο μενα χωρις καποιος να εχει ρωτησει κατι....;)

Για ξανασκεφτειτε το !

Ξαναλεω λοιπον καλη αρχη Ναταλακι με το καλο να βγαλεις την πανα σου!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

''Ο Ονορε συγγραφεας,ενα απογευμα του εδωσε ο γιος του ενα σημειωμα απο την παιδαγωγο που ελεγε οτι ο γιος του ειχε ιδιατερη κλιση στη ζωγραφικη.Κατι τετοιο ηταν αρκετο για να φανταζεται οτι ογιος του θα γινει ο νεος πικασο.Αρχισε λοιπον να ψαχνει στο ιντερνετ για μαθηματα ζωγραφικης και δασκαλους.Το επομενο πρωι το ονειρο του διαλυθηκε οταν ο γιος του, του ειπε:''Μπαμπα δε θελω να παω σε μαθημα ζωγραφικης εμενα μου αρεσει απλως, να... ζωγραφιζω.Γιατι εσεις οι μεγαλοι θελετε να μπλεκεστε σε ολα;''..................................... ;);););)
Τρο-με-ρό. Ποιό είναι το περιοδικό Ρίτα;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...