Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλέ κορίτσια σιδέρωσα!!!1134123ayfjpcpywq.gif Δεν το πιστεύω! Έκανα πολύ ώρα βέβαια αλλά νιώθω και πάλι λίγο άνθρωπος!

Κικίτσα μου έμαθες τελικά για το ρεπό σου ή ακόμα σε κρατάνε σε αγωνία?

Σουλίτσα νηστικό το κοριτσάκι σου ε? :lol: Ρε τι πλάσμα είναι αυτό!!!

Πετρούλα μου κι εγώ πραγματικά να την ''ρουφήξω'' αυτή την εβομάδα..(αν προλάβω...χαχαχα!)

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Να 'μαι και πάλι.........και συνεχίζω......εγώ θα βαφτίσω Σεπτεμβριάτικα το μπεμπάκι της φίλης μου που κινδύνεψε με τη γέννα, αλλά αυτό δεν θεωρείτε ακόμα βαφτιστήρι, έτσι δεν είναι;; Κάτι συμβολικό θα το αγοράσω όμως και γι΄αυτό το γλυκούλι μας.

Ρίτα και Κική εμάς μας είχαν πει στο σχολείο ότι πρέπει να τα ρωτάμε τι έκαναν και τι έμαθαν στο σχολείο για να καταλάβουν ότι αυτά τα δύο -σχολείο και οικογένεια- έχουν μια συνέχεια και ότι δεν τα στέλνουμε απλά εκεί για να κάτσουν κάποιες ώρες, αλλά νοιαζόμαστε και μας ενδιαφέρει αν περνάνε καλά. Επίσης αυτή η κουβέντα βοηθάει και στο λόγο. Η Αλεξάνδρα πια μου κάνει αναλυτική περιγραφή κάθε μεσημέρι.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Πετρούλα δες εδώ

http://www.corfu.gr/web/guest/ethima/pasha

μετά θα σου έχω και άλλα.......;););)

Καλέ κορίτσια σιδέρωσα!!!1134123ayfjpcpywq.gif Δεν το πιστεύω! Έκανα πολύ ώρα βέβαια αλλά νιώθω και πάλι λίγο άνθρωπος!

Άντε;;;;;; Απίστευτο μου φαίνεται που κάποιος χαίρεται που σιδερώνει χι, χι, χι.

Άντε;;;;;; Απίστευτο μου φαίνεται που κάποιος χαίρεται που σιδερώνει χι, χι, χι.

Κι εμένα μην νομίζεις! :lol:

Λοιπόν για το βαφτιστήρι που λες οι νονοί της Εύας το πρώτο Πάσχα που δεν την είχαν βαφτίσει της είχαν φέρει ένα τεράστιο πασχαλινό αυγό από αυτά που έχουν στα ζαχαροπλαστεία έτσι για το καλό και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι, νομίζω ενα παιχνιδάκι..

Διαφημίσεις

Ουου!!Γυρισα αλλος ανθρωπος!Ωραια μερα εχει.

Ενα θα σας πω κοπελιες!Ειμαστε παντα μεσα σε ολα τα θεματα που προβληματιζουν γονες!!!Θα μπορουσαμε να βγαλουμε και περιοδικο χαχα!

Γιατι το λεω αυτο?Ειχα παει με τη φιλη μου για καφε και αγορασαμε περιοδικα.Εκεινη πηρε για το κοριτσακι της ενα που εχει μεσα μικροφωνο

τεσπα εχω ριξει το γελιο.Το συγκεκριμενο περιοδικο ειχε πολυ ωραια αρθρα.Μεταξυ αλλων ,πως θα μεγαλωσουμε χαρουμενα παιδια χωρις στρες,για τις αθλητικες και λοιπες δραστηριοτητες,για διαζυγια(μακρια απο εμας),για αλλεργιες και ...Last but not least :tongue: Πανοθεμα...:D

Στα δε μισα απο οσα διαβαζα νομιζα οτι μας εχουν αντιγραψει...χμμ...μπορει κιολας...:rolleyes:

Το πηρα και εγω λοιπον το περιοδικο (ωρε θα σηκωσουμε τη γειτονια στο ποδι με το μικροφωνο το μεσημερι).

Λοιπον για το θεμα των δραστηριοτητων μεταξυ αλλων διαβασα κατι που μου αρεσε παρα πολυ, σας το μεταφερω

''Ο Ονορε συγγραφεας,ενα απογευμα του εδωσε ο γιος του ενα σημειωμα απο την παιδαγωγο που ελεγε οτι ο γιος του ειχε ιδιατερη κλιση στη ζωγραφικη.Κατι τετοιο ηταν αρκετο για να φανταζεται οτι ογιος του θα γινει ο νεος πικασο.Αρχισε λοιπον να ψαχνει στο ιντερνετ για μαθηματα ζωγραφικης και δασκαλους.Το επομενο πρωι το ονειρο του διαλυθηκε οταν ο γιος του, του ειπε:''Μπαμπα δε θελω να παω σε μαθημα ζωγραφικης εμενα μου αρεσει απλως, να... ζωγραφιζω.Γιατι εσεις οι μεγαλοι θελετε να μπλεκεστε σε ολα;''..................................... ;);););)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα και Κική εμάς μας είχαν πει στο σχολείο ότι πρέπει να τα ρωτάμε τι έκαναν και τι έμαθαν στο σχολείο για να καταλάβουν ότι αυτά τα δύο -σχολείο και οικογένεια- έχουν μια συνέχεια και ότι δεν τα στέλνουμε απλά εκεί για να κάτσουν κάποιες ώρες, αλλά νοιαζόμαστε και μας ενδιαφέρει αν περνάνε καλά. Επίσης αυτή η κουβέντα βοηθάει και στο λόγο. Η Αλεξάνδρα πια μου κάνει αναλυτική περιγραφή κάθε μεσημέρι.

Συμφωνω απολυτα και εμας γενικως ολο το κουβεντολοι μας του κανει πολυ καλο!Να μην τα ρωταμε ιδιατερα και κυριως να μην τα πρηζουν ολοι γυρω- γυρω,μας το ειχαν πει στις αρχες κατα την προσαρμογη γιατι οι περισσοτερες μαμαδες ελεγαν εκει οτι τα παιδια δεν ηθελαν να αναφερονται στο σχολειο καθολου στο σπιτι.

Εμενα και τοτε κουτσοελεγε διαφορα τωρα ομως τα λεει μολις μπει και σε ανυποπτο χρονο συμπληρωνει και αλλα.

Εχθες μου ειπε οτι στην κ.Κων τη δασκαλα του δεν αρεσουν τα πιστολια...

Θα ειχε αρχισει φαινεται ο Γρ.κανα μπαμ μπουμ με φανταστικο πιστολι και του την ειπε....χαχαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα καλό ξεσάλωμα με το μικρόφωνο! Και εμένα της το έφερε η μάνα μου προχτές και γίνεται χαμός! Το περιοδικό ακόμα δεν το έχω διαβάσει εγώ..

Όσο για το σίδερο..κάτσε να κάνω τα δικά μοτ και θα σου ρθω μετά! :lol:

Πολύ ωραίο το κειμενάκι!

Γιοβάννα μου , όπως θα διάβασες παραπάνω και εγώ έγραψα ότι κάθε φορά που πάω σπίτι πλέον ρωτάω το γιο μου τι έγινε στο σχολείο και τι μάθανε σήμερα δεν το διαπραγματεύομαι καθόλου ίσα ίσα που πρέπει να μάθω αν κυλάνε όλα ομαλά και το ίδιο θα κάνω σε κάποια εξωσχολική του δραστηριότητα ,εγώ λέω πως δεν θέλω να τον παροτρύνω συνέχεια να μου δείξει τα νέα του κατορθώματα προκειμένου να ικανοποιηθεί ο δικός μου εγωισμός γιατί θεωρώ πως με αυτό τον τρόπο και ο μικρός δίνει μεγαλύτερη σημασία σε πράγματα που δεν πρέπει. Αν καμιά φορά τραγουδάει πιο συχνά απ'ότι πρέπει μέσα στο σπίτι και παίζει κιθάρα νομίζω ότι εγώ ευθύνομαι γι'αυτό γιατί μόλις βρω ευκαιρία τον φωνάζω να μου παίξει ένα τραγουδάκι , συνεπώς με το που πατήσει άνθρωπος στο σπίτι η πρώτη κίνηση του Ανασ. είναι να φέρει τη κιθάρα να του δείξει πως τραγουδάει και χορεύει.

Αρμάκι είπαμε να νιώσεις άλλος άνθρωπος αν βγεις απο το σπίτι και πας καμιά βόλτα όχι με το να σιδερώσεις κανα ρούχο:tongue:

Διαφημίσεις

Καλησπερα!

Καλεεεεεε τα σπουδασατε κιόλας τα παιδιά σας? Χαχαχαχα δεν παιζεστε!

Οσο για τις δραστηριοτητες θα δοκιμασουμε καποια αθληματα στο μέλλον και αν του αρεσει κατι οκ.

Εγω επειδη μεγαλωσα σε χωριο όλα αυτα ήταν πολύ περιορισμενα. Εκανα 13 χρονια παραδοσιακο χορο, επειδη ερχοταν δασκαλος στο χωριο και για αγγλικα πηγαιναμε με ταξι σε αλλο χωριο, τουλαχιστο πηρα το lower. Νομιζω οτι ειναι νωρις ακομα για τα παιδιά μου.

Μαρακι έρχετε??? Σας βλεπω μεσα στο ΣΚ να κανετε τη βολτιτσα σας κατα Ρέα μερια! Αντε με το καλό!

Sorry δεν σας εχω διαβασει:oops:. Σε λιγο ερχετε ο καλός μου επιτελους!

σουλιτσα τη βιαζεσαι τη συνταγη?Γιατι ειναι χειρογραφο της γιαγιας μου και πρεπει να τη ρωτησω για αποκρυπτογραφησω κατι λεπτομερειες.Θα στη στειλω με πμ μεχρι αυριο.

Αρμα πας να με ριξεις...μεχρι να τελειωσεις τα δικα σου μπορει να εχεις παει μαιευτηριο.χαχα!Να το διαβασεις το περιοδικο,καλο ειναι.

Κικιτσα μην αγχωνεσαι ολοι το κανουμε αυτο και δεν το βρισκω κακο ισα-ισα απασχολουνται ομορφα.

Εξαλλου αν ακουσεις το Γρ.να τραγουδαει θα καταλαβεις αμεσως οτι τραγουδιστης δε θα γινει, οποτε δεν τιθεται θεμα να του μεινει το κουσουρι ή μπορει?χμμμ :tongue::tongue:ε πως θα γεμισουν και αυτες οι εκπομπες με ταλεντα....χαχαχα!!!

Ντινα μια μερα βγηκα και σημερα ηρθε ο ταχυδρομος θα παω απο βδομαδα ταχυδρομειο(και για σενα γιοβανα επιτελους) και θα σε παρω τηλ.να σου πω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

να μαστε παλι...σιδερωσα 2 πλυντηρια(που να το ηξερα οτι η εγκυμονουσα ενδιαφερεται να εβαζα την μπουγαδα σε ενα ταξι..)πηγαμε με τον μικρο την καροτσαδα μας ,βαλαμε την αποστειρωση μας κ να μαστε...

ριτακι εμεις εχουμε μικροφωνο μαζι με αρμονιο και ειμαστε σαν τους γυφτους στα πανηγυρια....ενα ενα-δυο..στην αρχη τα νευρα μου ειχαν πειραχτει αλλα το ξεπερασα...

κωνκων με το καλο να δεχτεις τον καλο σου..

οσο για τον παιδικο ,εγω τον ρωταω..μου αρεσει να μαθαινω απο το παιδι τι εκαναν αν του αρεσε με ποιον επαιξε...εμεις ειμαστε κ παλιες καραβανες στον παιδικο πια...

αρμακι να ενημερωσω οτι οταν με το καλο γεννησεις σκεψου οτι θα εχεις δυο πλυντηρια τουλαχιστον παραπανω την εβδομαδα..εμεις πλεον ειμαστε στα 7 πλυντηρια εβδομαδιαιως..οποτε εχεις να χαρεις σιδερο ουουουου..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μαργαρίτα μου μην αγχώνεσαι.

Στείλτην οποτε μπορείς βρε κοριτσι.

Μαρακι αν θελεις σιδερο να σου στείλω και εγω μερικα πλυντηριακια??????

Αντε καλε πανε καμμια βολτα και ασε το σιδερο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...