Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα σας!!!

Ειμαι σχετικα καλυτερα!Οι ανδρες σχολειο και δουλεια!

Εγω λεω σημερα να βγω λιγο εξω.

Εσεις ολες καλα?

Τα αρρωστουλικα?

Αρμα εσυ που εισαι?

Φιλακι (οχι που θα το αφηνα ασχολιαστο χαχα)Καλη αρχη στην εκμαθηση τη τουαλετας!

Καλο σκ!!!!!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνατε χτες βράδυ βρε Φιλάκι και Πανμάρ; Αφού είχατε ορεξούλες και οι δύο δεν το εκμεταλλευόσασταν για 2ο νινάκι; :tongue::tongue:

Αφού ξεκινήσατε να λέτε για τις δραστηριότητες να σας πω ότι οι δικοί μου έκαναν μεγάλο λάθος με εμένα και με ξεκίνησαν γαλλικά από 5 χρονών. Προσπαθούσα να γράψω γαλλικά όταν ακόμα δεν ήξερα ελληνικά. Τη γλώσα τη μίσησα. Έκανα γαλλικά 12 χρόνια συνολικά και δεν θυμάμαι ΤΙΠΟΤΑ!!! Για εμένα ήταν σκέτη αγγαρεία. Ενώ αντίθετα Αγγλικά και Ιταλικά που ξεκίνησα αργότερα, και επειδή το ζήτησα εγώ, τα λατρεύω και δεν χάνω ευκαιρία να μιλήσω.....ειδικά στα Ιταλικά. Μουσική αντίθετα που ήθελα να πάω, και που όλοι στην Κέρκυρα της έχουν μια αγάπη, δεν με έβαλαν γιατί το θεωρούσαν χάσιμο χρόνου. Την Αλεξάνδρα σκέφτομαι να τη ξεκινήσω μπαλέτο αλλά αμ δω ότι το παιδί πιέζεται και δεν το θέλει θα σταματήσουμε.

Ηλιάννα ούτε και εγώ το ξέρω αυτό το οριστικό ντύσιμο των βαφτισιμιών. Εμένα η νονά μου ακόμα με ''ντύνει''....... Όχι βέβαια σταθερά κάθε Πάσχα αλλά το κάτιτίς μου πάντα το έχω. Εγώ πάλι έχω μια βαφτιστήρα που τώρα είναι 25 - 26 χρονών και κάθε Πάσχα έχει λαμπάδα και λεφτά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Σε αυτο που λες με τις ξενες γλωσσες γιοβαννα (επειδη εχω μια λατρεια)εχεις απολυτο δικιο.

Εγω σε οποια γλωσσα πηγα εκτος απο τα αγγλικα που αρχισα 3η δημοτικου και τα τελειωσα γρηγορα γιατι το ειχα ,τις υπολοιπες τις ζητησα μονη μου.Τα ιταλικα μαλιστα τα αρχισα μετα το λυκειο.Ομως το ηθελα πραγματικα.

Η αδερφη μου ομως που την εβαλαν για να μη ζηλευει ή γιατι το ζητουσε η ιδια επηρεασμενη απο μενα δεν το ειχε καθολου κ ετσι εμεινε μονο στο lower χαχα ολα τα αλλα delete.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Και η επίδειξη πάντως μέσα στο πρόγραμμα είναι Ρίτα. Μήπως δεν βλέπουμε κοριτσάκια που έχουν μια ευλυγισία παραπάνω από τα άλλα να κάνουν χοραγραφίες, κατακόρυφους και σπαγγάτ στη μέση του πουθενά; Μην το περιορλιζουμε μόνο στα αγοράκια.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ναι αλλά αλλο να κανεις επιδειξη χορου και αλλο να κανεις επιδειξη με κλωτσιες σε αλλους χαχα!Και γινετε αυτο, το εχω δει.

Εννοειται οτι βρισκω απολυτως λογικο τα παιδια(ειτε κοριτσια ,ειτε αγορια) να θελουν να επιδειξουν αυτο που εμαθαν απλα οταν κατι ισως μπορει να προκαλεσει προβλημα πρεπει να το λαμβανουμε υποψιν μας.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου! Αν και δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ από τις συσπάσεις, αν και τώρα δεν μπορω να κουνηθώ από τους πόνους στη μέση και στα πόδια η διάθεσή μου είναι πολύ καλή!!! Βέβαια δεν ξέρω αν θα την βγάλω μέχρι το Σάββατο, εχτές το βράδυ ήπια το τελευταίο χάπι και οι συσπάσεις έχουν δυναμώσει..Δεν με απασχολεί! ό,τι θέλει ας γίνει! :lol:

Τι να πρωτοσχολιάσω τώρα???

Λοιπόν στο βαφτιστήρι(που είναι και ανηψιός μου) θα στέιλω λαμπάδα, παπούτσια, ένα μικρό παιχνίδι και αυγό. Στην αδερφή του ένα παιχνιδάκι.Το καλό είναι πως με την αδερφή μου συννενονούμαστε.

Φιλάκι κι εγώ στην Κρήτη τα στέλνω αλλά με το καράβι κι όχι με κούριερ. Γιατί δεν το κάνετε κι εσείς έτσι? Είναι πολύ πιο φτηνό. Εμείς βέβαια το κάνουμε γιατί βολεύει καλύτερα την αδερφή μου.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Aντε Μαρια ξεκινα να ντυνεσαι σιγα σιγα!Εεεερχεται!!!

Αχ τι ωραια!!!!

Α για τις λαμπαδες οταν δουλευα σε μεγαλη μεταφορικη πολλοι ηταν αυτοι που τελικα λογω κοστους δεν εστελναν τα πραγματα με εμας αλλα τα πηγαιναν οι ιδιοι στα καραβια οπως λεει η Αρμα.Ειναι μια καλη λυση.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μια γλυκιά καλημέρα σε όλες, όπως βλέπετε τώρα που είμαι στη δουλειά έχω περισσότερο χρόνο να διαβάσω τα νέα σας απ’ότι όταν είμαι στο σπίτι.

Εμείς καλύτερα , ο μεγάλος ειδικά είναι μια χαρά , ο μικρός πάλι ακόμα ταλαιπωρείται με τη μύξα που δεν λέει να υποχωρήσει.

Ω ναι εδώ είμαι σήμερα, καμία απάντηση σχετικά με το ρεπό μου και έχω αφηνιάσει , ξύπνησα όλο νεύρα σήμερα αλλά με τέτοιο καιρό δεν κράτησαν πολύ τα νεύρα μου, να πω ότι και ο δικός μου ο γιος ξύπνησε με τραγουδάκι. Τα μάτια ήταν κλειστά ακόμα από τη νύστα και έλεγε: και ένα δύο τία πάμε, στου γιαού τα βότσαλάκια , κάθονται δυο κάβουάκια κ’όλο κλαίνε τα καημένα , μόνα παραπονεμένα. Η μαμά τους η κυία καβουίνα πάει τσάκα με το σπάο στην αθήνα (μαμά γιατί πάει η καβουίνα βότα με το σπάο στην Αθήνα), κάθε φορά που λέει αυτό το τραγούδι αυτό το παιδί σε αυτό το σημείο του τραγουδιού έχει την ίδια απορία και εγώ του λέω : αφού δεν πάμε εμείς βόλτες παιδάκι μου πάει τουλάχιστον η καβουίνα.

Ρίτα είσαι καλύτερα σήμερα;

Πικουλίνα δεν σου κρύβω πως ζω και αναπνέω για αυτές τις στιγμές , να μεγαλώσει δηλαδή και άλλο το μωρό και να αναπτύξουν μεταξύ τους τα αδέρφια αυτό το δέσιμο που θα τους κάνουν αχώριστους παρ’όλη τη μεγάλη διαφορά της προσωπικότητάς τους.

Αρμάκι τέλεια νέα , το επόμενο Σάββατο δηλαδή του Λαζάρου θα ζήσει και η Αρμοοικογένεια μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές. Όλα καλά να πάνε εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου.

ΠανΜαρ μάλλον η κόρη σου προετοιμάζεται ψυχολογικά και σωματικά για να επισκεφθεί από κοντά τους αυτοκρατορικούς πιγκουίνους, νομίζω πως τώρα που πιάσανε οι ζέστες είναι η κατάλληλη περίοδος για το Σοφάκι,

Να προσθέσω για τις πολεμικές τέχνες πάνω σε αυτό που είπε η Ρίτα

[Ελατε ρε παιδια για τις πολεμικες τεχνες που λεμε...ωραια ο καθε δασκαλος θα την πει τη φιλοσοφια στα παιδια πειτε μου εσεις τα παιδια τα μικρα μεχρι 8-9 χρονων την επιδειξη τους δεν θα την κανουν?Και ολα αυτα που βλεπαμε να κανουν καρατε στα παρτυ,στο προαυλιο,στα παρκα κτλ ,/QUOTE]και οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα κάνουν τα παιδάκια μας , σχετικά με αυτό που είπες Ρίτα ότι δηλαδή , μεγάλο μέρος σε αυτή την επίδειξη που κάνουν τα παιδιά έχουν οι γονείς γιατί όταν όλη μέρα πιπιλάμε το παιδί μας να μας δείξει τι έμαθε σήμερα στο σχολείο , τι έμαθε σήμερα στο καράτε , δείξε πως κάνεις καράτε , δείξε πως κλωτσάς τη μπάλα έτσι ωραία, δείξε πως τραγουδάς όμορφα τότε αυτομάτως το παιδί κάθε ώρα και στιγμή δεν θέλει να κάνει τίποτε άλλο παρά μόνο να επιδεικνύει αυτά που μαθαίνει και τα οποία εμάς μας κάνουν χαρούμενους. Αν εμείς δεν δώσουμε ιδιαίτερη σημασία σε αυτές τους τις δραστηριότητες τότε σίγουρα και το παιδί δεν θα θεωρήσει πως με την επίδειξη αυτή γίνεται το επίκεντρο της προσοχής.

Σούπερ, όλα είναι καλά. Είδατε το βάρος του μικρούλη;

Όχι giovanna μου μόνο καρδούλα ακούσαμε, την άλλη Πέμπτη θα κάνουμε τις μετρήσεις.

Άνθρωπος μου Νο 2 λοιπόν. Αλλά βρε κορίτσια γιατί σας πίεζαν τόσο μην πάθουν κάτι τα δάχτυλα σας;;;; Μήπως είσασταν παιδάκια-θαύματα-ταλέντα;;;

Εγώ με τίποτα! Δεν το ήθελα καθόλου! Απλά μάλλον επειδή ήμουν μικρή και τα ''έπαιρνα'' εύκολα περνούσα τις εξετάσεις πάντα με άριστα. Το αστέρι της οικογένειας είναι η αδερφή μου η μεσαία η οποία από τις τρεις μας ήταν αυτή που τελικά διέπρεψε. Εγώ όταν πια είχα ''άποψη'' το άφησα και πήγα χορό.

Πάντως κορίτσια είναι πολύ τραγικό να στέλνουν οι γονείς τα παιδιά κάπου με το ζόρι.Όταν δίδασκα στη σχολή μου είχαν δώσει κι ένα γκρουπάκι με 4 κοριτσάκια 1ης δημοτικού. Καλά είχαν μεγάλη πλάκα! Αλλά το ένα δεν ήθελε με τίποτα. Σε όλο το μάθημα ήταν μουτρωμένο και αντί να κάνει βηματάκια κοπανούσε τα πόδια του. Μίλησα με την μαμά του και μου είχε πει ''θα κάνει θέλει δεν θέλει, ό,τι την αρχίζουμε θέλει να το σταματάει!''. Το καημένο το κοριτσάκι το είχε λυπηθεί η ψυχή μου..

Εγώ πάντως θέλω να κάνουν ό,τι τους ευχαριστεί. Βέβαια αν μας βγουν καλλιτέχνες ο καλός μου θα πάθει ένα εγκεφαλικο( αδερφές και γαμπροί του καλλιτέχνες και οι δυσκολίες πολλές..). Προτιμά να σπουδάσουν και να κρατήσουν τα καλλιτεχνικά για χόμπι όπως έκανε και ο ίδιος..Γερά να είναι τα παιδάκια μας! Αυτό είναι το σημαντικότερο.

Ρίτα τέλειος ο Γρηγόρης!!!! Καλέ του πάει πολύ το ''μαγειρικό''! Φτου φτου φτου!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Σωστο και αυτο κικη στο σχολειο μας ειχαν πει οταν ξεκινησαμε να μην τα παραρωταμε για τη μερα τους και θα μας πουν εκεινα οτι θελουν οταν ειναι ετοιμα.

Οταν ομως στελνεις το παιδι σου σε ενα ξενο περιβαλλον και ειδικα τοσο μικρο σιγουρα θα ρωτησεις για να μαθεις τι γινετε.Εγω ρωτουσα και ρωταω ακομα και για να ικανοποιηθει οτι του λεμε μπραβο(ειναι σημαντικο κομματι η επιβραβευση σε αυτη την ηλικια) και για να μαθω τι γινετε και αν δεν ρωτουσα εγω ρωτουσαν ολοι οι αλλοι (δε σου εχει τυχει ηδη?) ομως βλεπω οτι απο μονος του χωρις να του λεμε τιποτα ιδιατερο πλεον καθε μερα επιδεικνυει και κατι αλλο, με το που μπαινει μεσα.Για αυτο λοιπον θελει ωριμη σκεψη τι θα κανουμε και φυσικα οπως ειπαμε εξαρταται απο το παιδι.Τωρα αν ο Γρηγορης πραδειγμα τραγουδαει ολη μερα σε γνωστους και αγνωστους ειναι ας πουμε ...χαριτωμενο.. αν αρχισει ομως να κανει αλλα δε θα ειναι και τοσο.

Ασε που πολλες φορες βλεπω να λεει πραγματα σε αλλα παιδια και του λενε και πραγματα που εμας δεν τα εχει ξαναπει και ειναι λογικο και αυτο γιατι ξερουν ηδη απο αυτη την ηλικια και αφου εχουν καθημερινη επαφη με παιδια τι θα κανουν ή θα πουν με αλλο συνομηλικο για να κανουν το ''κομματι'' τους.

Ειναι σημαντικο να υπαρχουν ισορροπιες.Ας πουμε εγω δε θα γελασω ποτε αν ακουσω το Γρηγορη να λεει μια βρισια και σιγουρα δε θα γελασω ποτέ αν χτυπησει καποιον μπροστα μου ή αν του πεταξει μια μπαλα εστω με υποδειγματικο σουτ.Θεωρω λοιπον οτι τα παιδια ξερουν τι ειναι επιτρεπτο και τι οχι για τους γονεις,για το σχολειο,για το αθλημα τους κτλ κτλ απλα ειναι παρορμητικα και πολλες φορες οι αντιδρασεις τους ειναι απροβλεπτες.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Σωστο και αυτο κικη στο σχολειο μας ειχαν πει οταν ξεκινησαμε να μην τα παραρωταμε για τη μερα τους και θα μας πουν εκεινα οτι θελουν οταν ειναι ετοιμα.

Οταν ομως στελνεις το παιδι σου σε ενα ξενο περιβαλλον και ειδικα τοσο μικρο σιγουρα θα ρωτησεις για να μαθεις τι γινετε.Εγω ρωτουσα και ρωταω ακομα και για να ικανοποιηθει οτι του λεμε μπραβο(ειναι σημαντικο κομματι η επιβραβευση σε αυτη την ηλικια) και για να μαθω τι γινετε και αν δεν ρωτουσα εγω ρωτουσαν ολοι οι αλλοι (δε σου εχει τυχει ηδη?) ομως βλεπω οτι απο μονος του χωρις να του λεμε τιποτα ιδιατερο πλεον καθε μερα επιδεικνυει και κατι αλλο, με το που μπαινει μεσα.Για αυτο λοιπον θελει ωριμη σκεψη τι θα κανουμε και φυσικα οπως ειπαμε εξαρταται απο το παιδι.Τωρα αν ο Γρηγορης πραδειγμα τραγουδαει ολη μερα σε γνωστους και αγνωστους ειναι ας πουμε ...χαριτωμενο.. αν αρχισει ομως να κανει αλλα δε θα ειναι και τοσο.

Ασε που πολλες φορες βλεπω να λεει πραγματα σε αλλα παιδια και του λενε και πραγματα που εμας δεν τα εχει ξαναπει και ειναι λογικο και αυτο γιατι ξερουν ηδη απο αυτη την ηλικια και αφου εχουν καθημερινη επαφη με παιδια τι θα κανουν ή θα πουν με αλλο συνομηλικο για να κανουν το ''κομματι'' τους.

Ειναι σημαντικο να υπαρχουν ισορροπιες.Ας πουμε εγω δε θα γελασω ποτε αν ακουσω το Γρηγορη να λεει μια βρισια και σιγουρα δε θα γελασω ποτέ αν χτυπησει καποιον μπροστα μου.Θεωρω λοιπον οτι τα παιδια ξερουν τι ειναι επιτρεπτο και τι οχι για τους γονεις,για το σχολειο,για το αθλημα τους κτλ κτλ απλα ειναι παρορμητικα και πολλες φορες οι αντιδρασεις τους ειναι απροβλεπτες.

Κοίταξε Ρίτα αυτό που λες είναι άλλο, δεν είναι το ίδιο να ρωτάς το παιδί σου τι έμαθε σήμερα στο σχολείο που για μένα δεν σου κρύβω πως είναι κάτι δεδομένο το να κάνω δηλαδή αυτή την ερώτηση στο γιο μου κάθε φορά που έρχεται από το σχολείο από το να του ζητάω όμως κάθε λίγο και λιγάκι να μου επιδείξει σε’μένα μόνο ή και μπροστά σε άλλους τα νέα του κατορθώματα ,γιατί ένα είναι σίγουρο ότι εγώ τον παροτρύνω να δώσει μεγαλύτερη σημασία απ’ότι πρέπει σε αυτό που κάνει. Σε όλα σε ότι έχει σχέση με τα παιδιά μας θέλει μέτρο , ναι επιζητούν την επιβράβευση γιατί την έχουν ανάγκη σε αυτή την ηλικία αλλά μέχρι ενός σημείου.

Καλημερα!!!!!!!!!!!!

Εκανα τοσες πολλες παραθεσεις που στο τελος τις εσβησα γιατι δεν ηξερα τι να πρωτοσχολιασω!!

(σχολιαζω οτι θυμαμαι)

Μαρια απιστευτο ε???Τελος το αγχος και το στρες!Αντε τωρα να απολαυσεις την τελευταια εβδομαδα, να τη ρουφηξεις!!

Πως ειναι τα αρρωστουλικα μας σημερα??Μικρα και μεγαλα...

Εγω εχω ακομη τον πονολαιμο που ειναι χειροτερος απο χτες!

Ηλιανα κι εγω πρωτη φορα το ακουω αυτο για το οριστικο ντυσιμο.Μαλλον ειναι κπ δικο σας έθιμο!

Φιλακι γιατι βρε παιδι μου δεν τα στελνεις με καραβι??Το ιδιο συντομα θα φτασουν αφου και η acs με την ακτοπλοϊα τα στελνει!

Ποσο δικιο εχεις σε αυτα που λές για την μορφωση (Ούτε τα πανεπιστήμια με νοιάζουν, αν κι οι σπουδές είναι μια μεγάααλη τεράααααστια εμπειρία, άλλες σπουδές όμως με νοιάζουν καλύτερα να κάνει, να έχει μόρφωση ουσιαστική που δεν κερδίζεις στις σχολές εγώ θα είμαι ευχαριστημένη να είναι ποιοτική κι όχι επιφανειακή και να κάνει πάντα αυτό που θέλει. Και προ πάντων να είναι καλά.)

Αυτο θελω κι εγω και τπτ αλλο!!Να ειναι καλά τα παιδια μας!!Αυτο το απλό και τοσο σημαντικο!

Ιωαννα, τρεντυ εγινε κι ο Χρηστακος σαν τη Σοφια, την κοντομανικη πάνω απο τη μακρυμανικη εε???Αντε να βολταρετε κι εσεις το Σ/Κ αφου ψαχτηκες με το δελτίο καιρού, εκμεταλλευτειτε το!

Συμπεθερα μου τον τελευταιο καιρό ολο για Κερκυρα ακουω!Τι ωραια που εχετε τις ετοιμασιες τωρα...Κανε μας μια περιγραφη,μετεφερε μας λίγο εκει!Ειχα ξεσηκωθει απίστευτα για Πασχα στην Κερκυρα αλλα φροντισε ο καλός μου να με προσγειωσει όμορφα...

Φωτεινη κι εσυ του καρατε???Σε ολα μεσα ησουν και εξακολουθεις να εισαι!Ειπαμε super granma!

Πάντως ειστε πολλες του πιανου εδω ε???Καμια που να γνωριζει ακομη??

Αααα να απαντησω και για τα βαφτιστηρια!Νομιζω πως εχω κλεισει, στα τρια ειμαστε καλά, ειναι και μικρα οποτε εχουμε μελλον ακομη με λαμπαδες, αυγα, χριστουγεννιατικα παιχνιδια κοκ!!!Με γυροφερνει αυτη την περιοδο μια φιλη μου αλλα αν με ρωτησει στα ισια μαλλον θα της αρνηθω και στενοχωριεμαι πολύ αλλα πιστευω πως δεν θα μπορεσω να ανταπεξελθω στις απαιτησεις που εχει ενα βαφτιστηρι!!Αυτο ειναι και στην αλλη ακρη της Ελλάδας, οποτε αν δεν μπορω να το βλέπω, να ειμαι διπλα του και απο την αλλη να του στελνω τα δωρα του οπως τα επιθυμει και τα περιμενει, δεν εχει νοημα πιστευω...

Ουπς ξυπνησε ο μικρουλης!!Σας αφηνω προς το παρόν..αν δεν ξαναρθω, θα σιδερωνω!!Εχω και κομμωτηριο σημερα οποτε το απογευμα θα τα ξαναπουμε, φιλια!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κοίταξε Ρίτα αυτό που λες είναι άλλο, δεν είναι το ίδιο να ρωτάς το παιδί σου τι έμαθε σήμερα στο σχολείο που για μένα δεν σου κρύβω πως είναι κάτι δεδομένο το να κάνω δηλαδή αυτή την ερώτηση στο γιο μου κάθε φορά που έρχεται από το σχολείο από το να του ζητάω όμως κάθε λίγο και λιγάκι να μου επιδείξει σεʼμένα μόνο ή και μπροστά σε άλλους τα νέα του κατορθώματα ,γιατί ένα είναι σίγουρο ότι εγώ τον παροτρύνω να δώσει μεγαλύτερη σημασία απʼότι πρέπει σε αυτό που κάνει. Σε όλα σε ότι έχει σχέση με τα παιδιά μας θέλει μέτρο , ναι επιζητούν την επιβράβευση γιατί την έχουν ανάγκη σε αυτή την ηλικία αλλά μέχρι ενός σημείου.

Συμφωνω απολυτως !Ομως τωρα το στελνεις σχολειο και το ρωτας και καλα κανεις και εγω το ιδιο κανω.Αν σε 2 μηνες το στειλεις καπου αλλου, παλι θα το ρωτας.Και ξαναλεω το θεμα δεν ειναι αν το ρωτας εσυ ,το θεμα ειναι οτι ρωτανε και ολοι οι αλλοι και οτι ακομα και απο μονο του το παιδι θελει να δειξει τις νεες δεξιοτητες.Οποτε καταληγω,θεωρω οτι καλο ειναι ακομα τα παιδια μας να ειναι ξεγνοιαστα να αναπτυξουν μονα τους μεσω παιχνδιου,σχολειου και καποιων δραστηριοτητων καταλληλων για την ηλικια τους κτλ κτλ καποιες κλισεις και αν μετα θελουν και το ζητησουν να πανε και καπου αλλου που θα ειναι πιο ωριμα.Εγω καπως ετσι το εχω στο μυαλο μου.

Πετρουλα ποσα βαφτιστητρια να κανεις βρε παιδι...δυσκολο αν σε ρωτανε παντως και εγω ειμαι σε δυσκολη θεση αυτο το διαστημα οχι γιατι δε θελω να βαφτισω το παιδι που μου προτειναν απλα γιατι σκεφτομαι οτι με μια ενδεχομενη γεννα του χρονου και με τις υπολοιπες υποχρεωσεις ισως ειναι δυσκολο....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

Για το θέμα που συζητάτε.

Εμενα οι γονείς μου ποτε δεν με ζόρισανε να παω καπου.Μόνη μου ζήτησα καποια στιγμη να παω να μαθω κιθαρα αλλα μετα από 1,5 χρόνο την παράτησα γιατι δεν μου πολυαρεσε, οποτε τωρα απλα στολιζει το παλιο μου δωματιο.

Αγγλικα πήγα σε μια νορμαλ ηλικία νομίζω .

Όλα τα υπόλοιπα τα έκανα σε μεγαλη ηλικία και ηταν καθαρη επιλογη μου.

Δεν θα ζόριζα σε καμμια περίπτωση την μικρη .

Θα ηθελα να παει καπου αφου κλείσει τα 3 χρόνια , δεν ξερω ακομα τι θα είναι αυτό αλλα μονο και μονο για να απασχοληθει με κατι δημιουργικο.

Αν δεν θελει ή την στεναχωρει εννοειτε το σταματαμε αμεσως.

Τωρα γι’ αυτό που λέτε (Κικη και Μαργαρίτα) και εγω νομίζω ότι ενισχύουμε καποια πράγματα ρωτόντας τα συνεχεια .Τι ειπατε ? τι κανατε? Πες αυτό το τραγουδι κλπ.

Εγω τουλαχιστον αυτό που βλεπω με την δικια μου είναι ότι οσο ρωταω δεν μου λεει τιποτα.Απο μονη της όμως στο ασχετο μου τα ξεφουρνιζει όλα.

Μαρακι μου γλυκο τωρα ας κανει ότι θελει το παληκαρι μας.Αφου εκανε τοση υπομονη τωρα μπορει να βγει.

Χθες η μικρη εδωσε παλι ρεσιταλ ψευτιας.

Το απογευμα μου λεει:

-Μαμα οι γιαγιαδες δεν μου δινουν τιποτα να φαω. Η γιαγια Κ. κατι μου δινει αλλα η γιαγια Τ. τιποτα.

Και δεν εφαγες τιποτα παιδακι μου?

-Ε λιγες πατατες.

-Δεν ειχε κρεατακι ?

-Ειχε αλλα δεν μου εδωσαν.Και δεν με αφηνουν να παω στην κουζινα να παρω ότι θελω !!!!Αφου είναι δικο μου σπιτι !!!!:shock:

Το καημενο νηστικο μου το αφηνουν!!!

Α χθες το βραδυ εκανα κατι πιτουλες και εγιναν μουρλια.

Εβαλα 2 αυγουλακια λιγο γαλα λιγο αλευρι λιγο αλατι λιγο νερακι , κομματακια σαλαμι , φετα τριμενη και λιγο κασερι τριμενο.

Της τηγανισα για λιγο και ετοιμες.Τις τσακισε ο καλος μου και η μικρη.

Μαργαριτα εκεινη τη συνταγη για τον «μπαμπα» που λεγαμε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...