Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Έτσι-έτσι! Λαλίστατη είμαι απόψε! Ε τί να πω ρε πανμαρ, είσαι περίπτωση κοπέλα μου! Τα πιο πολλά πιστεύω γουστάρουν, άσχετα αν σε λίγο θα βαρεθούν.

εμένα πάντα το ποδόσφαιρο μου άρεσε...... χαχαχαχα!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

εμένα πάντα το ποδόσφαιρο μου άρεσε...... χαχαχαχα!
Περίπτωσηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!! Λοιπόν, πάω για μπάνιο, τα λέμε μετά. Σμουτς! Αλλά μη σε δεσμεύω αν νυστάζεις πήγαινε για ύπνο. Λοιπόν, θα κανονίσουμε τίποτα για Σ/Κ;;;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Α, ξέχασα και τα Αγγλικά, αγγλόφωνος είναι ο σταθμός, χαχαχαχαχαχαχαχα. ΑΔΥΝΑΤΟΝ να πάει σε όλα γιατί κοστίζουν πολύ............... Η/Υ που κάνει φέτος (ααααααχαχαχαχαχαχαχαχα, αυτό σας το έχω πει;;;;)) είναι 25 ευρώ/μήνα. Είμαστε φτωχαδάκια εμείς...

πρόσεχε! μην το πήζεις το παιδί! γιατί σύμφωνα με μια γιαπωνέζικη έρευνα που άκουσα πρόσφατα, τα παιδάκια που κάνουν πάρα πολλές δραστηριότητες όσο είναι μικρά γύρω στα 15 παθαίνουν μπλακ άουτ! χαχαχαχα!

mrdIp3.png

Ρίτα, τότε, θυμίσου το Μιγιάκι, τον καλό προπονητη και τον άλλο τον κακό προπονητή, χιχιχιχιχιχι!!!!!!!!!!!!!!!!

"...wax on, wax off

breath in, breath out..."

και τον βάψαμε τον φράχτη!!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλά..., γράφεις πάλι απόψε. Σε απολαμβάνω, ιχιχιχιχι. Α, ακόμα δεν έχω πάει για μπάνιο... Λοιπόν, δε θέλω να κρασάρει το παιδί μου στα 15 ούτε να βγάλει κέρατα από το πολύ διάβασμα. Ούτε τα πανεπιστήμια με νοιάζουν, αν κι οι σπουδές είναι μια μεγάααλη τεράααααστια εμπειρία, άλλες σπουδές όμως με νοιάζουν καλύτερα να κάνει, να έχει μόρφωση ουσιαστική που δεν κερδίζεις στις σχολές εγώ θα είμαι ευχαριστημένη να είναι ποιοτική κι όχι επιφανειακή και να κάνει πάντα αυτό που θέλει. Και προ πάντων να είναι καλά.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

ακόμα δεν έκανες μπάνιο?????

ααααα εμένα μόλις στέγνωσαν (επιτέλους) τα μαλλιά μου, οπότε πάω για ύπνο σιγά σιγά!

και οι δύο γράφουμε και το πρωί οι άλλες θα μας κράζουν! χαχαχαχαχα!

άντε φιλάκια "φιλάκι" μου!

καληνύχτα και όνειρα γλυκά!

mrdIp3.png

Καληνύχτα, δεν γράψαμε, ζωγραφίσαμε. Κορίτσια, τα δικά μας νέα δεν έχω προλάβει να σας τα γράψω. Γιατί ήθελα να σας διαβάσω, αλλά και να μην πάει τίποτα ασχολίαστο...!!! Πάντως, όλα καλά, δόξα Τω Θεώ. Και... βέβαια... σαν καλή μαμά κι εγώ το κοριτσάκι μου το καμαρώνω, σα χάνος την κοιτάζω, σιγά καλέ κι άλλες γίναν μάνες...!!! Θέλω τόσα να σας πω που μου λέει αλλά τα ξεχνώ, όχι τίποτα σπουδαίο, απλά οι ατάκες που πετάνε τα παιδιά και σε αφήνουν άναυδο!!! Σας φιλώ. Πάει.... καταστράφηκα αύριο με τέτοιο ξενύχτι...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Πόσα;;;;;;; Συγγνώμη αγάπη μου και να θες να κάνεις οικονομία δεν μπορείς, λοιπόν, χωρίς περιστροφές, μήπως θες να βαφτίσεις και το 2ο μου παιδί;;;;; Χαχαχαχαχαχα!!!! Stone, είσαι φοβερή, να τα χαίρεσαι αγάπη μου, είσαι πολύ άξια, μπράβο!

και το δικο μου δευτερο ..........?????????????/;););)

:tongue::tongue:

Α, ξέχασα και τα Αγγλικά, αγγλόφωνος είναι ο σταθμός, χαχαχαχαχαχαχαχα. ΑΔΥΝΑΤΟΝ να πάει σε όλα γιατί κοστίζουν πολύ............... Η/Υ που κάνει φέτος (ααααααχαχαχαχαχαχαχαχα, αυτό σας το έχω πει;;;;)) είναι 25 ευρώ/μήνα. Είμαστε φτωχαδάκια εμείς...

ναο μονο το κοστοσ ειναι το θεμα το δεν θελω του παιδιου που το πασ ????????????????????????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Ρε Μαρίνα, τώρα που το σχολίασε και η Μαρίζα και το σκέφτηκα καλύτερα, λες γι' αυτό και μένα να με στέλναν και στίβο και τένις και μπάσκετ?

Ποτέ δεν το είχα σκεφτεί έτσι!

(και μεταξύ μας, τους καλύτερους κοιλιακούς τους έκανα πάντα την ώρα που "μελετούσα" πιάνο... καθισμένη στο σκαμπώ, κόντρα τα πόδια στο πιάνο και πάμε!!!)

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:γιαυτο δεν εχω εγω κοιλιακουσ ...........?????????/ΜΑΜΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΣΤΗΛΕΣ ΠΙΑΝΟ ........................ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΚΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑ ΤΩΡΑ :tongue::tongue::tongue:

Πάντως, έχω αρχίσει να κάνω τη σχετική εισαγωγή στην κόρη μου, κι από ότι κατάλαβα κάποια στιγμή που το συζητάγαμε, την ίδια εισαγωγή άρχισε να κάνει κι η δασκάλα της!!! Ωραια, θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας λοιπόν!!!

;);););););););););)

τι είναι αυτό πάλι? ρε μαμαλευτεράκι όλο απορίες έχω μαζί σου!

τι πάει να πει "ντύνουμε οριστικά τα βαφτιστήρια"?

κάπου στα 15 περίπου τα ντύνουμε οριστικά δηλ εσώρουχα ρούχα παπούτσια μπουφάν κτλ επιλογής του παιδιού κ μετα δεν του ξαναπερνούμε ρούχα μονο λαμπάδα σταματά ν πας κάθε Πάσχα παπούτσια προσπαθείς ν προσφέρεις άλλα πράγματα κ όχι ρουχισμό

Να γνωριστούμε κιόλας!!!!! file:///C:/DOCUME%7E1/EUROCO%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image002.gif' alt='clip_image002.gif'>

ο καλός μου θα λείπει...

να μιλήσουμε όμως...

κ εγω θελω να σασ γνωρισωωωωωωωωωωω

πρόσεχε! μην το πήζεις το παιδί! γιατί σύμφωνα με μια γιαπωνέζικη έρευνα που άκουσα πρόσφατα, τα παιδάκια που κάνουν πάρα πολλές δραστηριότητες όσο είναι μικρά γύρω στα 15 παθαίνουν χαχαχαχα!

αχααααααααααααααααα γιαυτο δεν πήγαινα εγω πουθενά εεεεεεε ? ήξερα για το μπλακ άουτ,,,,,,,,,,,??????????/

! αντε ρε Μαράκι ν το πεις κ στην μανά μου που είχε μεράκια κ με έστελνε με το ζορι παντουυυυυυυυυυ

μπιαχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Καλά..., γράφεις πάλι απόψε. Σε απολαμβάνω, ιχιχιχιχι. Α, ακόμα δεν έχω πάει για μπάνιο... Λοιπόν, δε θέλω να κρασάρει το παιδί μου στα 15 ούτε να βγάλει κέρατα από το πολύ διάβασμα. Ούτε τα πανεπιστήμια με νοιάζουν, αν κι οι σπουδές είναι μια μεγάααλη τεράααααστια εμπειρία, άλλες σπουδές όμως με νοιάζουν καλύτερα να κάνει, να έχει μόρφωση ουσιαστική που δεν κερδίζεις στις σχολές εγώ θα είμαι ευχαριστημένη να είναι ποιοτική κι όχι επιφανειακή και να κάνει πάντα αυτό που θέλει. Και προ πάντων να είναι καλά.
να συμπληρώσω ………???????? Παιδία τίποτα άλλο κ αν οι γονείς μας ήταν αμόρφωτη χωρίς σπουδές μας έμαθαν να σεβόμαστε κ να μην πατάμε επί πτωμάτων ήταν εκει παντααααααααα

μπορω ν διδάξω στα παιδία μου σεβασμό κ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ???????

κ ας μην πάει σε κανένα σχολειό κ ας μείνουν ανορθόγραφα σαν εμένα.

νηστικά κ χαραμοφάηδες δεν θα γίνουν ποτέ δεν θα γελάσουν άνθρωπο δεν θα φερθούν π@στ@κα θα έχουν 5 αξίες ……..

ποπό πρωι πρωι αμπελοφιλοσοφω ……….

ΤΙΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥΤΣ ΜΟΥΤΣ Κ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΗΝ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΦΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Ούτε τα πανεπιστήμια με νοιάζουν, αν κι οι σπουδές είναι μια μεγάααλη τεράααααστια εμπειρία, άλλες σπουδές όμως με νοιάζουν καλύτερα να κάνει, να έχει μόρφωση ουσιαστική που δεν κερδίζεις στις σχολές εγώ θα είμαι ευχαριστημένη να είναι ποιοτική κι όχι επιφανειακή και να κάνει πάντα αυτό που θέλει. Και προ πάντων να είναι καλά.

κι εμένα δεν με νοιάζει καθόλου αν θα γίνει γιατρός ή δικηγόρος ή μάνατζερ...

καλός υδραυλικός μπορεί να γίνει? αυτό είναι επάγγελμα! και με σίγουρη δουλειά!

σχεδόν 5 χρόνια ζούμε εδώ στο χωριό και έναν υδραυλικό της προκοπής δεν έχουμε βρει!!!!! :tongue:

Καλημέρααααααα!

Τι έχετε γράψει πάλι! Πού να τα σχολιάσω όλα αυτά! χαχαχαχα!

Μαρινάκι και Γιατρέ πώς είναι τα κοριτσάκια σας?

Λοιπόν! Έχω να σας πω ότι το παιδί μου είναι ανώμαλο!!!!

Πριν 15 μέρες έκανε μπάνιο στην θάλασσα και χθες βράδυ για να κοιμηθεί, ήθελε να της φορέσω φανελάκι κοντομάνικο, φανελάκι μακρυμάνικο, πυτζάμα, κάλτσες και να την σκεπάσω με τέσσερεις κουβέρτες!!!!

Εκτός αν ήθελε να κάνει σάουνα για να λιώσει λιγάκι...

Τι να πω?????

Κι η δικιά μου με τραγούδι ξύπνησε σήμερα!

"είσαι για μένα το πιο γλυκό παιδάκι

είσαι για μένα τα πάντα εσύ!!!"

Κι εγώ σ'αγαπάω Σοφία μου, αλλά δεν μπορείς να μου το πεις το τραγουδάκι σου γύρω στις 9? Είναι ανάγκη από τις 7.15?????

Αχ! Ωραία μέρα σήμερα!

Αλλά το είχε πει το γειτονάκι μου!

Σήμερα θα κατέβω Αθήνα! Εύχομαι μόνο, να μην έχει πορείες ή απεργία το μετρό...

Άντε! Αντε! Να ξυπνάμε!!!!!!!!!

Καλημέρα και φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

καλημερα κουκλες:D

εμεις ημαστε καλα:D:D τωρα κοιματε η τσουπρα μου και ειπα να σας γραψω λιγο:D

δεν διαβασα και πολλα γιατι ειστε και πολυλογουδες:)

κατι πηρε το 'ματι μου' για δραστηριοτητες για τα παιδακια μας....πιανο, μπαλετο, πολεμικες τεχνες κτλ

οταν η βικυ ηταν πρωτη δημοτικου ο μπαμπας μας ειχε ενα φιλο ο οποιος ειχε ωδειο και τον ζαλισε τον μπαμπα μας να παει την βικυ για πιανο.

δεν θα ξεχασω το μαρτυριο που τραβηξε το παιδακι μου τοτε.

καναμε την βλακεια να αγορασουμε και πιανο απο την πρωτη βδομαδα ... αλλα δεν ρωτησαμε την βικυ:shock: η καημενουλα δεν το ηθελε με τιποτα ...πηγε αν θυμαμαι καλα 7 χρονια.

προχηρησε παρα πολυ παρολο που το αγαπησε καθολου.

Μας εμεινε το πιανο και το καναμε κλεισμα:tongue: εκανα και ιδιαιτερα μαθηματα στην Καλλη για λιγους μηνες αλλα ουτε και εκεινη το αγαπησε.

Το ιδιο λαθος εκανε και ο πατερας μου οταν ημουν 12 χρονων, μου αγορασε ενα ακορντεον και μου εφερε δασκαλο για να μαθω χα χα χα χα χα χα εκει ηταν το γελιο ....

Παρολο αυτα το μετανιωσα πολυ που δεν το συνεχεισα, πηγα και πολεμικες τεχνες για ενα 6μηνο αλλα στο τελος βαρεθηκα και σε αυτη την περιπτωση και παλι μετανιωσα πολυ....γυρναω πισω και σκεφτομαι το ποσο χαζη ημουν.

καλο ειναι να ξεκινησουν σε λιγο τα μικρα μας κατι γιατι αν το αγαπησουν στην πορεια μπορει που ξερεις να το κανουν και καριερα.

απο ολα αυτα θα προτημουσα της πολεμικες τεχνες γιατι σε προσφερουν αυτοαμυνα, αυτο εκτιμηση, αυτελενχο, αυτοσυγκεντρωση, ειναι αθλημα για το μυαλο, νου και σωμα...αν βεβαια ειναι σωστος ο δασκαλος...

αυτα για την ωρα ..σας ζαλισα πρωι πρωι:D:D

παω να κανω κανενα κεκακι για να φαει η μικρη μου εγγονουλα

καλη σας μερα και φιλακια σε Ο Λ Ε Σ !!!

Καλημεραααα

καλα του quοte εγινε εδω χθες!!!!ξεκινησε ο μονολογος του φιλακιου ,επειτα πηγαμε στο μονολογο του γειτονακιου ,επειτα στο πινγκ πονγκ φιλακιου -γειτονακιου και τελειωνουμε με μονολογο μαμα λευτερακιου...να προσθεσω οτι διαβασα μεν ξεχασα δε...

Εμεις ειμαστε καλα ..ο Χρηστος σχολειο με χειμωνιατικη μπλουζακι και απο πανω καλοκαιρινο (του εφερε η νονα του μια μπλουζα με το mc queen οποτε καταλαβαινετε...)το μπεμπακι κοιμαται και μολις ξυπνησει θα το παρω να παμε φαρμακειο..

Λετε για βαφτιστηρια ...εγω δεν θα παρω τιποτα γιατι βαφτιστηρι δεν εχω ...χθες παντως πηρε η νονα του χρηστου τα παπουτσια του (αυτο ηλιαννα με το ντυσιμο το οριστικο πρωτη φορα το ακουω ..εμενα η νονα ακομη με χαρτζιλικωνει χριστουγεννα -πασχα και γιορτη!!)

Επιτελους Παρασκευηηηηηηη

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Βάλε-βάλε!!! Νομίζω κι εγώ όοοοοοοολα τα κοριτσάκια του κόσμου τρελαίνονται για μπαλέτο, όσα αντέχουν συνεχίζουν, όσα βαρυγκομούν σταματούν, πολύ απλό!

Οχι απλα εκανα μπαλετο ειχα φτασει μεχρι χορο στις μυτες, πουεντ κτλ...ομως οταν μπηκα στο γυμνασιο δε γινοντουσαν ολα μαζι.Οποτε το σταματησαμε και κρατησα μονο μοντερνο χορο για λιγα χρονια.Γενικα οι γονεις μου δεν ηθελαν ποτε να πιεζομαστε χρονικα για να εχουμε χρονο και για παιχνιδι.

Έχεις πολύ χιούμορ και... είσαι το 3ο πιάνο της παρέας!!!!!!

Βαλτε και μενα στα πιανα...Βεβαια οι δικοι μου με τη λογικη που ανεφερα παραπανω ηξεραν οτι δεν το εννουσα απλα ειχα ζηλεψει απο συμμαθητριες και απλα με εστειλαν μαθηματα και μου αγορασαν αρμονιο(πιο οικονομικο ;))στο 5ο μαθημα που δεν ειχα καταλαβει τιποτα απο νοτες(στοκος μιλαμε)σταματησα και κρατησα το αρμονιο για να προβαρω τα καλαντα :rolleyes:

Α νομιζω το εχω αναφερει ξανα σε εμας λεει οτι εξτρα κανουν(ολα αυτα που λες) δεν θα το χρεωνουν απο του χρονου γιατι δε θελει η διευθυντρια λεει να υπαρχουν ταξικες διαφορες αναμεσα στα παιδια...(ειναι λιγο κουλτουριαρα αλλα καλο αυτο)

πρόσεχε! μην το πήζεις το παιδί! γιατί σύμφωνα με μια γιαπωνέζικη έρευνα που άκουσα πρόσφατα, τα παιδάκια που κάνουν πάρα πολλές δραστηριότητες όσο είναι μικρά γύρω στα 15 παθαίνουν μπλακ άουτ! χαχαχαχα!

Μην το γελας αυτο.. εχω εγω πολλα παραδειγματα γνωστων υπερδραστηριων που με το ζορι βαζουν σφραγιδες σε δημοσια υπηρεσια τωρα....οχι οτι ειναι κακο μακαρι να ειχα και εγω μια θεσουλα αλλα βαρυγκομουν και για αυτο.Νομιζω εχασαν με την πολυ πιεση απο το σπιτι το ενδιαφερον τους .

"...wax on, wax off

breath in, breath out..."

και τον βάψαμε τον φράχτη!!!!

Hands up ,hands down!xaxaxa!!

Ελατε ρε παιδια για τις πολεμικες τεχνες που λεμε...ωραια ο καθε δασκαλος θα την πει τη φιλοσοφια στα παιδια πειτε μου εσεις τα παιδια τα μικρα μεχρι 8-9 χρονων την επιδειξη τους δεν θα την κανουν?Και ολα αυτα που βλεπαμε να κανουν καρατε στα παρτυ,στο προαυλιο,στα παρκα κτλ ,δε μπορει θα τα εχετε δει ,που φυτρωσαν?Δεν ηταν απο σχολη αυτα? Αυτο εννοουσε ο προπονητης που μιλουσα και για να το λεει θα του εχουν πει πολλοι γονεις ''αχ τι να κανω που μας κανει καρατε ολη μερα?''

Σωστη!

εμενα η νονα ακομη με χαρτζιλικωνει χριστουγεννα -πασχα και γιορτη!!)

Καλε και εμενα ο νονος μου ακομα με χαρτζηλικωνει!!!Ειναι σχεση ζωης ολο αυτο!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...