Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Θελετε να πουμε για πανες μηπως?χαχαχαχαχα!
Πάντως, έχω αρχίσει να κάνω τη σχετική εισαγωγή στην κόρη μου, κι από ότι κατάλαβα κάποια στιγμή που το συζητάγαμε, την ίδια εισαγωγή άρχισε να κάνει κι η δασκάλα της!!! Ωραια, θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας λοιπόν!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν νεο θεμα..νονες και βαφτιστηρια!!

Εγω ελεγα φετος να τη βγαλω με παπουτσια και λαμπαδα και κανενα αυγο αλλα τελευταια στιγμη θα λακισω και θα εξαφανιστει πάλι ο μισθος με τα 3 βαφτιστηρια και τα αδερφια τους!!

Πόσα;;;;;;; Συγγνώμη αγάπη μου και να θες να κάνεις οικονομία δεν μπορείς, λοιπόν, χωρίς περιστροφές, μήπως θες να βαφτίσεις και το 2ο μου παιδί;;;;; Χαχαχαχαχαχα!!!! Stone, είσαι φοβερή, να τα χαίρεσαι αγάπη μου, είσαι πολύ άξια, μπράβο!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Οσο για τα βαφτιστηρια η μεγαλη μου, γενναει απο μερα σε μερα πια. Οποτε αυτην την εχει αναλάβει η μανα μου.
Αχ συγγνώμη βρε κοριτσούλι, σάστησα, έχεις βαφτιστήρα που γεννάει;;;; Κάτι δεν κατάλαβα καλά;...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ασχετο ρε κοριτσια, αλλα νομιζω οτι καθε μερα νιωθω ολο και περισσοτερο ευτυχισμενη. Τα παιδακια μου παιζουν πια τελεια , οταν ειναι να παιξουν. Γιατι εννοειται οτι τσακωνονται και αρκετα. Εχουν αρχισει να κανουν κομμα και οταν τα μαλωνω αγκαλιαζονται και με αντιμετωπιζουν σαν ενα. Οταν χτυπαει το ενα τρεχει στο αλλο για αγκαλια. Ακομα και τωρα ειναι πολλες οι φορες που δεν πιστευω , οτι τελικα τα καταφεραμε και αποκτησαμε τα παιδακια μας. Ασχετο το θεμα μου, αλλα σημερα ειμαι πολυ φορτισμενη ψυχολογικα.

Παμε παρακατω.

Κοριτσούλι μου, αυτά που περιγράφεις είναι με λίγα λόγια τα σπουδαιότερα πράγματα στη ζωή μας. Ευτυχία, όντως, μπόλικη ευτυχία. Πάντα να είσαι έτσι.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Βάλε-βάλε!!! Νομίζω κι εγώ όοοοοοοολα τα κοριτσάκια του κόσμου τρελαίνονται για μπαλέτο, όσα αντέχουν συνεχίζουν, όσα βαρυγκομούν σταματούν, πολύ απλό!

όχι όλα Μαρίζα! εγώ ξέρω ένα που δεν το χώνεψε ποτέ!

με το ζόρι πήγα μια χρονιά (στην δευτέρα δημοτικού) και μετά τελείωσε το μπαλέτο για μένα!

Καλησπέρα! Μπήκα να σου κάνω παρέα να μην μονολογείς!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Κατά τα άλλο διάβαζα τις δύο Μαρίες που δεν τις άφηναν να ασχοληθούν με τα αθλήματα μην τυχόν και πάθουν τίποτα τα χεράκια τους που έπαιζαν θεικές μελωδίες και έλυσα λοιπόν ένα μεγάλο μυστήριο για μένα: γιατί οι γονείς μου μια χαρά με έτρεχαν σε στίβο, μπάσκετ, βόλευ, χορούς κλπ (το απαιτούσα όχι αστεία)! Το κάνανε μπας και πάθω τίποτα και σταματήσω αυτό το παλιοπιάνο που ήμουν τελείως ανεπίδεκτη μαθήσεως και τους έπαιρνα τα αυτιά με τις πρόβες!:tongue::tongue::tongue: και δεν έλεγα να το σταματήσω τρομάρα μου!
Έχεις πολύ χιούμορ και... είσαι το 3ο πιάνο της παρέας!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Αχ συγγνώμη βρε κοριτσούλι, σάστησα, έχεις βαφτιστήρα που γεννάει;;;; Κάτι δεν κατάλαβα καλά;...

γιατί? σου φαίνεται περίεργο? κι ο δικός μου ο μεγάλος είναι 26 χρονών... δεν θα μπορούσε να γεννάει τώρα? (αν ήταν κορίτσι...)

mrdIp3.png

Κορίτσια μου μπήκα να σας πω τα νέα μου και πάω να συνεχίσω το παιχνίδι με το κοριτσάκι μου! Ναι ναι! Δεν είμαι ξαπλωμένη!!!

Λοιπόν το άλλο Σάββατο πρώτα ο Θεός(αν δεν έχω μπει νωρίτερα), θα μπω για πρόκληση γιατί ο μπέμπης έχει οριακή ταχυπαλμία λόγω της φλέβας μου που πιέζεται και ο πλακούντας είναι πια τελείως ώριμος οπότε ο γιατρός δεν θέλει να με αφήσει άλλο.Μετρήσεις κλπ θα κάνουμε την άλλη Πέμπτη, σήμερα ακούσαμε μόνο καρδούλα.

Αυτά! Θα τα πούμε το πρωί! Σας φιλώ!

Με το καλό Μαρία μου, ότι πει ο γιατρός σου. Με το καλό!!!! Έρχεται η αγαπη σου, φτάνει!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κατά τα άλλο διάβαζα τις δύο Μαρίες που δεν τις άφηναν να ασχοληθούν με τα αθλήματα μην τυχόν και πάθουν τίποτα τα χεράκια τους που έπαιζαν θεικές μελωδίες και έλυσα λοιπόν ένα μεγάλο μυστήριο για μένα: γιατί οι γονείς μου μια χαρά με έτρεχαν σε στίβο, μπάσκετ, βόλευ, χορούς κλπ (το απαιτούσα όχι αστεία)! Το κάνανε μπας και πάθω τίποτα και σταματήσω αυτό το παλιοπιάνο που ήμουν τελείως ανεπίδεκτη μαθήσεως και τους έπαιρνα τα αυτιά με τις πρόβες!:tongue::tongue::tongue: και δεν έλεγα να το σταματήσω τρομάρα μου!

Ρε Μαρίνα, τώρα που το σχολίασε και η Μαρίζα και το σκέφτηκα καλύτερα, λες γι' αυτό και μένα να με στέλναν και στίβο και τένις και μπάσκετ?

Ποτέ δεν το είχα σκεφτεί έτσι!

(και μεταξύ μας, τους καλύτερους κοιλιακούς τους έκανα πάντα την ώρα που "μελετούσα" πιάνο... καθισμένη στο σκαμπώ, κόντρα τα πόδια στο πιάνο και πάμε!!!)

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

αααααααα για τα βαφτιστηρια εγ=μεισ φετοσ θα τον ντυσουμε τον μεγαλο και τελος εσεισ ποτεντυνετε οριστικα τα βαφτιστηρια ?

τι είναι αυτό πάλι? ρε μαμαλευτεράκι όλο απορίες έχω μαζί σου!

τι πάει να πει "ντύνουμε οριστικά τα βαφτιστήρια"?

mrdIp3.png

καλλα καλα σε ολα στηλτο να μην παιζη ποτε :tongue::tongue::tongue::tongue:
Α, ξέχασα και τα Αγγλικά, αγγλόφωνος είναι ο σταθμός, χαχαχαχαχαχαχαχα. ΑΔΥΝΑΤΟΝ να πάει σε όλα γιατί κοστίζουν πολύ............... Η/Υ που κάνει φέτος (ααααααχαχαχαχαχαχαχαχα, αυτό σας το έχω πει;;;;)) είναι 25 ευρώ/μήνα. Είμαστε φτωχαδάκια εμείς...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

όχι όλα Μαρίζα! εγώ ξέρω ένα που δεν το χώνεψε ποτέ!

με το ζόρι πήγα μια χρονιά (στην δευτέρα δημοτικού) και μετά τελείωσε το μπαλέτο για μένα!

Καλησπέρα! Μπήκα να σου κάνω παρέα να μην μονολογείς!

Έτσι-έτσι! Λαλίστατη είμαι απόψε! Ε τί να πω ρε πανμαρ, είσαι περίπτωση κοπέλα μου! Τα πιο πολλά πιστεύω γουστάρουν, άσχετα αν σε λίγο θα βαρεθούν.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

γιατί? σου φαίνεται περίεργο? κι ο δικός μου ο μεγάλος είναι 26 χρονών... δεν θα μπορούσε να γεννάει τώρα? (αν ήταν κορίτσι...)
Ναι, OK, όντως. Και της Ναταλίας η μικρή η νονά μόνο 6 χρόνια την περνάει, κάποτε θα κάνουν παρέα, να είναι καλά.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κορίτσια μου μπήκα να σας πω τα νέα μου και πάω να συνεχίσω το παιχνίδι με το κοριτσάκι μου! Ναι ναι! Δεν είμαι ξαπλωμένη!!!

Μπράβο ρε Αρμάκι!!!!!!!!!!

(Τρίτη πρωί τι κάνετε? Έχετε κανονίσει τίποτα? χαχαχαχαχα!)

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...