Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φιλακι απορω που το βαζεις το φαί κι εσυ ρε παιδι μου!!Μεταμεσονυκτιες εξορμησεις στο ψυγειο δεν εχω κανει ποτε παρα τα τοσα κ' τοσα ξενυχτια, αλλα ειναι να μη σου μπει η ιδεα!!Πιο πολύ στο μυαλο ειναι παρα πραγματικη πείνα νομίζω...
Ναι Stone μου, είμαι κοιλιόδουλη, τρε-λαί-νο-μαι για φαγάκι!
Κοριτσια τι δωρο λέτε για τα βαφτιστηρια φετος???
Καλή ερώτηση. Θα προσπαθήσω ακόμα μια φορά να τα συνδιάσω όλα. Και ρούχα/παπούτσια και παιχνίδι. Της έχω στείλει βιβλία και τελευταία που ζητάει "άλλο ένα βιβλίο, νονά" και πολύ με ευχάριστεί αυτό. Κλασικά, όπως σε όλα τα παιδιά, της αρέσει ο Ευγένιος Τριβιζάς, 4 μισό, είναι η αγάπη μου. Αλλά θα της στείλω και λεφτά, να της πάρει η μαμά λαμπάδα/αβγό/τσουρέκι, πού να τα στέλνω αυτά από τη Νίκαια στα Χανιά... Αυτό που μου τη δίνει, είναι το ποσό που αντί να το δίνω σε εκείνη το δίνω στους κούριερ... αλλά βρε κορίτσια κι από την άλλη δεν θέλω να της στέλνω απλά ένα ποσό... νομίζω άλλη χάρη έχει το δώρο.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Την καλησπέρα μου να πω και τώρα πια στην arma μας, με το καλό αγάπη μου ο μπέμπης σου να έρθει και να σου φέρει πολύ-πολύ χαρά. Αλλά συμφωνώ με όλες τις υπόλοιπες, κοίτα arma μη μπεις και στον 10ο!!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχα, καλώς να έρθει!!!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

. Αυτό που μου τη δίνει, είναι το ποσό που αντί να το δίνω σε εκείνη το δίνω στους κούριερ... αλλά βρε κορίτσια κι από την άλλη δεν θέλω να της στέλνω απλά ένα πόσο... νομίζω άλλη χάρη έχει το δώρο.
σωστα αλλα καποια ανθωπολεια εχουν λαμπαδεσ κ μπορεισ αν στηλεισ με ιντερφολρ ;););)

:tongue::tongue:

Καλημέρααααααααα!!!!! Ναι κορίτσια μου, είναι αλήθεια! ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ!!!!!!215079g923g99vxm.gif

Αχ, μπορείτε να φανταστείτε πως αισθάνομαι ε???

:lol:

δεν μπορω να φανταστω γιατι ξερωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Για τα κοριτσακια πολυ καλο κανει το μπαλετο (οχι ενοργανη) ακομα και απο 3 ετων.
Θέλω πολύ να ξεκινήσει του χρόνου, μμμμ, σίγουρα θα το δοκιμάσει! Θα την παροτρύνω. Άσε το άλλο, έχουμε στη γειτονιά μας μια σχολή χορού για παιδάκια κι όλο βλέπω τα κοριτσάκια στην προσέλευση ή στο τελείωμα με τα καλσονάκια τα ροζ και τα μαλλάκια πιασμένα μικρούς κότσους, και τρελαίνομαι!!! Επίσης, θέλω να ξεκινήσει πιάνο από τα 5 της και να σπουδάσει γενικότερα μουσική. Ζητάω πολλά;;; Έχω ένα ψώνιο κι εγώ... με την μουσική την "πρήζω" από τότε που ήταν σποράκι στην κοιλιά μου. Έλα, πλάκα κάνω, δε θα είμαι πολύ καταπιεστική.

Μπαλέτο/πολεμική τέχνη/κολύμβητήριο/πιάνο θα έχει την ευκαιρία να τα δοκιμάσει και στο σχολείο, για να δούμε, θα ξεπαραδιαστούμε μου φαίνεται... στα παιδιά δεν θες να κάνεις οικονομία. Α, και θεατρικό εργαστήρι θα έχει από του χρόνου στο σχολείο, καλά αυτό, οπωσδήποτε!!!!!!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Ενα αλλο κουλουρακι που ο γρηγορης κοβει φλεβα.Να φανταστεις σε μια μερα εφαγε 12.. και μετα αργησα να τα ξανακανω γιατι ειχε κολλησει

ειναι αυτο.

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5122&Itemid=49

Αυτή η συνταγή φαίνεται πιο εύκολη Ρίτα μου, έτσι όπως είμαι άσχετη με την κουζίνα αυτή π.χ. η συνταγή για τα νηστίσιμα τα τσουρέκια μου φαίνεται παν-δύσκολη...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Θέλω πολύ να ξεκινήσει του χρόνου, μμμμ, σίγουρα θα το δοκιμάσει! Θα την παροτρύνω. Άσε το άλλο, έχουμε στη γειτονιά μας μια σχολή χορού για παιδάκια κι όλο βλέπω τα κοριτσάκια στην προσέλευση ή στο τελείωμα με τα καλσονάκια τα ροζ και τα μαλλάκια πιασμένα μικρούς κότσους, και τρελαίνομαι!!! Επίσης, θέλω να ξεκινήσει πιάνο από τα 5 της και να σπουδάσει γενικότερα μουσική. Ζητάω πολλά;;; Έχω ένα ψώνιο κι εγώ... με την μουσική την "πρήζω" από τότε που ήταν σποράκι στην κοιλιά μου. Έλα, πλάκα κάνω, δε θα είμαι πολύ καταπιεστική.

Μπαλέτο/πολεμική τέχνη/κολύμβητήριο/πιάνο θα έχει την ευκαιρία να τα δοκιμάσει και στο σχολείο, για να δούμε, θα ξεπαραδιαστούμε μου φαίνεται... στα παιδιά δεν θες να κάνεις οικονομία. Α, και θεατρικό εργαστήρι θα έχει από του χρόνου στο σχολείο, καλά αυτό οπωσδήποτε!!!!!!!!!!!!!!!

καλλα καλα σε ολα στηλτο να μην παιζη ποτε :tongue::tongue::tongue::tongue:

Σε ολα πιστευω χρειαζεται σωστη καθοδηγηση η οποια ξεκιναει απο το δασκαλο και μετα απο την οικογενεια.Να μαθει αρχικα το παιδι πως αυτα που θα διδαχθει δεν θα χρησιμοποιηθουν χωρις σοβαρο λόγο..
Κοίτα, νομίζω ότι στις πολεμικές τέχνες δε διδάσκεσαι μόνο πώς να... βαράς, αλλά και πώς να... μή βαράς. Θέλω να πω ότι η εκπαίδευση έχει να κάνει τόσο με το σώμα αλλά και με το νου και την ψυχή. Τέτοια είναι η φιλοσοφία αυτών των αθλημάτων. Πιστεύω ένας σωστός προπονητής μπορεί να κάνει θαύματα σε ένα παιδί "άπλαστο" τόσο στο σωματάκι του όσο και στην ψυχούλα του. Και το αντίθετο βέβαια. Stone, επίσης συμφωνώ πως κάθε παιδί θα ασχοληθεί με αυτό που του αρέσει ή θα σταματήσει. Πόσα δεν ξεκινήσαμε να κάνουμε σε εκείνες τις ηλικίες κι ύστερα απλά τα βαρίομασταν και στοπ.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ηταν και η εποχη καρατε κιντ ταινιων τοτε και ηταν πολυ της μοδας.
Ρίτα, τότε, θυμίσου το Μιγιάκι, τον καλό προπονητη και τον άλλο τον κακό προπονητή, χιχιχιχιχιχι!!!!!!!!!!!!!!!!

Stone, ... κι ο δικός μου την κόρη μας... ποδοσφαιρίστρια θέλει να την κάνει... αχ αυτό το παιδί τί θα τραβήξει...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Εγω πάλι επαιζα μπάσκετ και θελω παρα πολύ τα παιδια να ασχοληθουν με αυτο το αθλημα αλλα δεν θα τα επηρεασω καθολου!!Μονο μια μπασκετα εχω παραγγειλει και περιμενω να μας ερθει απο μερα σε μερα...αχαχαχαχαχ
Μπουάχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, είσαι θεάαααααααα!!!!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Αχ θα σας βαλω καποια στιγμη φωτο μου 3 ετων στη σχολη !!!
Βάλε-βάλε!!! Νομίζω κι εγώ όοοοοοοολα τα κοριτσάκια του κόσμου τρελαίνονται για μπαλέτο, όσα αντέχουν συνεχίζουν, όσα βαρυγκομούν σταματούν, πολύ απλό!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Να ξεκινησω πρωτα με την προγνωση καιρου ..ο καιρος θα τα "σπαει" το ΣΚ ..κοινως βαλτε το γυαλι ,ανετα παπουτσακια και αντιηλιακο και ετοιμαστειτε για καφεδια κατω απο τον ηλιο !!!η θερμοκρασια θα φτασει μεχρι και 25 βαθμους...
Κοριτσάκι μου, πολύ χαρούμενη με έχεις κάνει!!!!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Εγω παλι εχω δωσει αλλες βασεις στο παιδι...:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μαστερ σεφ junior o Γρηγορης :D

DSC_0437.jpg

Καταπληκτικός, μπράβο Ρίτα, φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι γιος σου!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ε ρε καμάρι που θα κάνεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Αχ! Αρμάκι πώς το καταλαβαίνω αυτό! Κι εγώ μία από τα ίδια... μην κάνεις αυτό θα χαλάσεις τα δάχτυλά σου! μην κάνεις το άλλο, θα χαλάσεις τα δάχτυλά σου! Γι' αυτό κι εγώ στο γυμνάσιο παράτησα το πιάνο κι άρχισα το μπάσκετ! χαχαχα!
Άνθρωπος μου Νο 2 λοιπόν. Αλλά βρε κορίτσια γιατί σας πίεζαν τόσο μην πάθουν κάτι τα δάχτυλα σας;;;; Μήπως είσασταν παιδάκια-θαύματα-ταλέντα;;;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...