Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

fotinipap είπε:
Ριτακι ωραία η συνταγή για της κουραμπιέδες,

θα σας πω και εγώ που είμαι γλυκαντζού, η κουραμπιέδες είναι το χειρότερο μου ΑΛΛΑ αν έχω μπροστά μου της Νέας Καρβάλης κουραμπιεδες το βατραχάκι ξέρει καλυτερα και θα σας πει,,,, η της Βεφας Αλεξιαδου η συνταγή είμαι ικανή να τσακίσω όλο το ταψί ειναι τελειες και λιωνουν στο στομα ειδικα η παραλαγη με επικαλυψη σοκολατα και λιγο καβουρτισμενο αμυγδαλο απο πανω:D:D:D

Κι εγώ Φωτεινή, δεν είμαι του κουραμπιέ (μη μας πουν και κουραμπιέ..χαχα), είμαι του μελομακάρονου..Πολύ μου αρεσει αυτη η ιδιαίτερη γευση του που σου θυμιζει καθαρα τα Χριστούγεννα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νατασσα ευχαριστω πολυ για τη συνταγη!!!!Τελεια ειναι !!!

Βατραχακι ποιο μαστορακο εχεις δει?

Εννοεις την τσαντα με τα εργαλειακια μεσα?Σιγα δε λεει τιποτα το ειδα απο κοντα.

Εγω επιμενω σε παγκ οεργασιας με εργαλεια κτλ

Ο δικος μου τρελεναιτε.Ειδα ενα παγκο τελικα κορτισια εχει το elc της bosch αλλα σιγουρα εχει και το τζαμπο του μπομπ του μαστορα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλημέρα!!!!

Η μεγάλη μέρα έφτασε!!!!!!! Έχω αγωνία!!!!!!Αλλά ξέρω οτι όλα θα πάνε καλά.Να σας πω όμως την αλήθεια σήμερα δεν σηκώθηκα και πολύ καλά....με το ζόρι που κρατιέμαι όρθια και δεν ξέρω γιατί.

Σαρδελάκι μου δυστηχώς κουκλίτσα μου δεν θα μπορέσω να περάσω σήμερα γιατί θα παω τροχάδην σπίτι να ετοιμαστώ γιατί το ραντεβού μας είναι σχετικά νωρίς και καταλαβαίνεις.Αυριο και μεθάυριο δεν θα καταίβω στην δουλειά λόγω της εξέτασης οπότε ο κόβω κατα την Παρασκευή να έρχομαι να πάρω την οδοντόκρεμα της μικρής.

Deleni μου τι διάβασα βρε κορίτσι μου??? Δεν πειράζει όμως με την αντιβίωση θα περάσει αμέσως θα δεις.... και συ όμως θα πρέπει να ξεκουράζεσαι.

Stone μου διάβασα για την συνάντηση, καλύτερα για την άλλη εβδομάδα γιατί και εγώ πρέπει να κάτσω σπίτι αυτές τις μέρες μετά την εξέταση.

Σας φιλώ όλες και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Σεφταλια

Υλικά:

1 κιλό άπαχος Κιμάς Αρνίσιος

1 ψιλοκομμένο Κρεμμύδι(α)

2 κουτ. Λάδι

3 σκελίδες λιωμένες Σκόρδο

1 κουτ. Ξερός Δυόσμος

1 κουτ. Ψιλοκομμένος Μαϊντανός

1 κουτ. Γλυκού Ρίγανη

3 κουτ. γαλέτα

1 Αυγό(ά)

1 αρνίσια(ες) σκέπη(ες)(ΜΠΟΛΙΑ)

3 λεμόνια Χυμός λεμονιού

Τρόπος παρασκευής

Σε μπολ βάζετε όλα τα υλικά εκτός από τη σκέπη και το λεμόνι.

Ζυμώνετε για 5 λεπτά. Ξεπλένετε τη σκέπη.

Αφαιρείτε τα χοντρά κομμάτια λίπους, τη βάζετε σε μπολ με νερό και χυμό λεμόνι, να ασπρίσει και να φύγει η "βαριά" μυρωδιά της.

Απλώνετε σε καθαρή επιφάνεια και κόβετε σε μακρόστενα κομμάτια.

Πλάθετε τον κιμά σε μπαλάκι και βάζετε στην άκρη του κάθε κομματιού της σκέπης.

Τυλίγετε να περιστραφεί γύρω από τον κιμά η σκέπη 1-2 φορές.

Ψήνετε στο γκριλ για 8-10 λεπτά την κάθε πλευρά.

Σερβίρετε με φρέσκια πράσινη σαλάτα και ντομάτες.

Δεν την εχω κανει.Εγω δεν πολυπαω την μπολια αλλιως θα την εκανα τη συνταγη

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κοριτσια τα νευρα μου καηκε το μπλεντερ μου παλι ειναι το τριτο που μου καιγετε ειναι και μαρκα παναθεμα το το μουλτι ΙΖΖΥ ειχα για πειτε κανενα αλλο καλο να παρω να τα πολτοποιει καλα ομως!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Γιατι ρε συ βατραχακι?

Εγω το εχω 4 χρονια με τρελη χρηση ακι δεν εχει παθει τιποτα..

Εχω και ενα δευτερο με διπλο καδο που το πηρα απο το τηλεμαρκετινγκ για ριξε μια ματια..πολυ καλο!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ευα Καλη επιτυχία!ολα θα ειναι τελεια!

Σουλιτσα που εισαι να μας πεις για την κουκλα?Πως ειναι?

Sun sun σιδερενια καλη μου η κουκλιτσα σου!Πολλα φιλια και ολα καλα να πανε απ οεδω και περα!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

εχω να διαβασω απο την 128 σελ. ελπιζω να ειστε καλα

να σας πω οτι η φιλη μου και συναδελφος(που λειπει με αδεια εγκυμοσυνης που σας ελεγα οτι απο τοτε που εφυγε εχω ξεσκιστει εγω)γεννησε το πρωι εναν κουκλο 3410 φυσιολογικα και με πηρε αμεσως και μου το ειπε.απο τοτε εχω ενα χαμογελο μονιμο.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

δεν ξερω βρε ριτα και δεν το δουλευω και τρελα μονο τα φρουτα που κανω και το φαγητο που αλεθα ειναι το τριτο που μου κανει το ιδιο προβλημα ζεστενεται και αυτο σημερα μου εβγαλε και φωτια!

σαρδελινα μου κανε μου μια χαρη εδω εχει ολο το παρκοκρεβατο 19,90;

http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.br01.27.07/1779038

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

μπράβο ρε Βικάκι...είσαι μεγάλη ψυχή γλυκιά μου...

Εύα μου σου έστειλα πμ...κι εγώ δεν θα μπορέσω σήμερα...παρασκευή θα λείπω αν θέλεις θα την αφήσω στην θεία που μένει από κάτω να περάσεις να την πάρεις γιατι μεσολαβούν και γιορτές και θα λείπω απο το σπίτι και έπειτα φεύγουμε Γερμανία!

m57Zp2.png

vatraxaki είπε:
δεν ξερω βρε ριτα και δεν το δουλευω και τρελα μονο τα φρουτα που κανω και το φαγητο που αλεθα ειναι το τριτο που μου κανει το ιδιο προβλημα ζεστενεται και αυτο σημερα μου εβγαλε και φωτια!

σαρδελινα μου κανε μου μια χαρη εδω εχει ολο το παρκοκρεβατο 19,90;

http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.br01.27.07/1779038

όχι...είναι αυτό που βάζεις και είναι ψηλά το μωρό για άλλαγμα και τέτοια!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...