Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τσουυυυυπ! Να 'μαι κι εγώ! Καλά εννοείται ότι δε θυμάμαι ούτε τα βασικά, μόνο ότι και η Αναστασούλα μας ταλαιπωρείται από την παλιογαστρεντερίτιδα και της εύχομαι περαστικά!

Εμείς ακόμα τσιρλί μετά συγχωρήσεως βεβαίως βεβαίως και πολύ μου στοιχίζει που δε μπορώ να είμαι μαζί της, τώρα κοιμάται και ανυπομονώ να την ξυπνήσω να τη δω λίγο.

Κατά τα άλλο διάβαζα τις δύο Μαρίες που δεν τις άφηναν να ασχοληθούν με τα αθλήματα μην τυχόν και πάθουν τίποτα τα χεράκια τους που έπαιζαν θεικές μελωδίες και έλυσα λοιπόν ένα μεγάλο μυστήριο για μένα: γιατί οι γονείς μου μια χαρά με έτρεχαν σε στίβο, μπάσκετ, βόλευ, χορούς κλπ (το απαιτούσα όχι αστεία)! Το κάνανε μπας και πάθω τίποτα και σταματήσω αυτό το παλιοπιάνο που ήμουν τελείως ανεπίδεκτη μαθήσεως και τους έπαιρνα τα αυτιά με τις πρόβες!:tongue::tongue::tongue: και δεν έλεγα να το σταματήσω τρομάρα μου!

Για τη βαφτιστήρα μου λαμπαδίτσα, αυγουλάκι και ενώ σκεφτόμουνα για παπουτσάκια όπως κάθε χρόνο, η κουμπάρα μου μου είπε να της πάνω ένα καλό φορεματάκι καλύτερα γιατί έχουν κάτι υποχρεώσεις. Ένα ρουχαλάκι όμως και για την αδερφή της και ένα αυγό ακόμα θα τα πάρω και τέλος για φέτος γιατί έτσι όπως πάμε του χρόνου δεν ξέρουμε αν θα μπορούμε να πάρουμε κι αυτά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ Πικουλίνα μου όντως πότε μεγάλωσαν τα παιδάκια μας κι αυτές οι στιγμές που είναι τόσο τρυφερά μεταξύ τους αντισταθμίζουν και με το παραπάνω τους τσακωμούς! Ευτυχώς δηλαδή γιατί αλλιώς θα είχαμε σαλτάρει όλοι! Εγώ τρελαίνομαι τα πρωινά (όταν δε δουλεύω δηλαδή γιατί αλλιώς το χάνω) που πάντα ο Γιώργος σκαρφαλώνει στην κούνια της Μαριαλένας και φιλιούνται, αγκαλιάζονται και παίζουν! Αν από αύριο λοιπόν έχει κι ο Γιώργος γαστρεντερίτιδα δε θα πρέπει να εκπλαγώ καθόλου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αχ Πικουλίνα μου όντως πότε μεγάλωσαν τα παιδάκια μας κι αυτές οι στιγμές που είναι τόσο τρυφερά μεταξύ τους αντισταθμίζουν και με το παραπάνω τους τσακωμούς! Ευτυχώς δηλαδή γιατί αλλιώς θα είχαμε σαλτάρει όλοι! Εγώ τρελαίνομαι τα πρωινά (όταν δε δουλεύω δηλαδή γιατί αλλιώς το χάνω) που πάντα ο Γιώργος σκαρφαλώνει στην κούνια της Μαριαλένας και φιλιούνται, αγκαλιάζονται και παίζουν! Αν από αύριο λοιπόν έχει κι ο Γιώργος γαστρεντερίτιδα δε θα πρέπει να εκπλαγώ καθόλου!

Περαστικά σας Μαρίνα. Περαστικα και στην Αναστασια μας!!!

Αυτο το πρωΙνό φιλοκοπημα ειναι αλλο πραγμα. Τα δινουν μαζεμενα , φαινεται για να ξεκινησει καλα η μερα.

Κι άλλη αναλαμπή μου ήρθε τώρα που λέγατε για τα αθλήματα. Ο Γιώργος που πάει από μικρός κολύμβηση δεν έχει μάθει να κάνει τίποτα το πολύ ιδιαίτερο σε σχέση με άλλα παιδάκια της ηλικίας του, αλλά το σημαντικό για μας είναι ότι την ώρα που είναι στο κολυμβητήριο περνάει καλά και κυρίως το διασκεδάζει μαζί με το γονιό που τον συνοδεύει! Επίσης νομίζω ότι τον βοήθησε στο να υπακούει σε εντολές και να συνεργάζεται. Κατά τα άλλα για το καράτε που λέγατε, ο ανηψιός του άντρα μου 4 χρονών ιδιαιτέρως επιθετικό παιδάκι και μιμείται συνέχεια κινήσεις που βλέπει διαρκώς σε ταινίες τέτοιου είδους, όταν πριν λίγους μήνες επέμενε ο πατέρας του να τον πάει καράτε από το 1ο μάθημα δυσαρεστήθηκε και δεν ήθελε να ξαναπάει. Ο προπονητής του ξεκαθάρισε από την αρχή ότι εκεί δεν πηγαίνει για να χτυπάει άλλα παιδάκια και γενικώς είναι ένα άθλημα που θέλει πολύ πειθαρχία, υπομονή και επιμονή.

mGKop3.png60Jvp3.png

πολλά γράψατε φίλες....

Μαράκι μου πολύ χαίρομαι που μπήκες στον μήνα σου!

Μαρινάκι και Ντελενάκι περαστικά στα παιδάκια σας!

Κάπου έπιασε το μάτι μου για πολεμικές τέχνες. Ο Αστέρης (δεν ξέρω αν σας το έχω ξαναπεί ) μου ζητάει απεγνωσμένα και συνέχεια εδώ και κάτι μήνες να τον πάω να μάθει taekwondo. Έχω πάρει αρκετές πληροφορίες ότι αφορά τις πολεμικές τέχνες (ασχολιόταν κι ο κουνιάδος μου πάνω από 15 χρόνια) και θα δούμε τι θα κάνουμε. Μου είπε πάντως προπονητής πως τα παίρνουν από 4 χρονών και φυσικά τα πρώτα χρόνια μαθαίνουν απλά πράγματα και δεν παίρνουν μέρος σε αγώνες και τέτοια. Τέσπα θα δούμε.

Γιοβάννα μου στείλε μου καλέ με μήνυμα στο φβ την συνταγή που έγραψες...να την κάνω κάποια στιγμή η ανοικοκύρευτη χαχαχα

Φιλιά σε όλες...περιμένω φίλη μου για βαπτιστικά!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Ασχετο ρε κοριτσια, αλλα νομιζω οτι καθε μερα νιωθω ολο και περισσοτερο ευτυχισμενη. Τα παιδακια μου παιζουν πια τελεια , οταν ειναι να παιξουν. Γιατι εννοειται οτι τσακωνονται και αρκετα. Εχουν αρχισει να κανουν κομμα και οταν τα μαλωνω αγκαλιαζονται και με αντιμετωπιζουν σαν ενα. Οταν χτυπαει το ενα τρεχει στο αλλο για αγκαλια. Ακομα και τωρα ειναι πολλες οι φορες που δεν πιστευω , οτι τελικα τα καταφεραμε και αποκτησαμε τα παιδακια μας. Ασχετο το θεμα μου, αλλα σημερα ειμαι πολυ φορτισμενη ψυχολογικα.

Παμε παρακατω.

mia agklalia kai apo emena yperoxes eikones gia ta matia mias manas :o:D:D:D:D:D:D

:tongue::tongue:

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ που ευτηχοσ δεν ειναι οι πανεσ :tongue::tongue::tongue: δοξα το θεο δοξα το θεο

για το θεμα τισ ημερασ ...............

να πω πωσ εδω δνε εχουμε και πολλα για την ηλικια κατω των 5 οποτε τοτε θα ξεκινησω ψαξιμο φετοσ τηλ σε οδειο σε κολυμβητιριο σ εχορευτικα κτλ πουθενα δνε περναν μικρουλακια :(:(:(:( ενα καλητεχνικο εργαστηρη εχουμε μονο και εχουμε παει 2-3 φορεσ του αρεσε αλαλ ειναι μακρια

μαρινα εισαι αρωστη ? περαστικα

ρητα και εσυ εχεισ προβλημα με τισ αμυγδαλεσ ? η κουνιαδα μου εχει προβλημα να δω τι πηρε γιατι εκεινη ηταν για χειρουργιο κ στο τσακ το γλυτοσε με κατι σκονακια κ αντιβιοση θα την ρωτησω κ θα σου γραψω

αααααααα για τα βαφτιστηρια εγ=μεισ φετοσ θα τον ντυσουμε τον μεγαλο και τελος εσεισ ποτεντυνετε οριστικα τα βαφτιστηρια ?

οσο για δωρα περνω λαμπαδα +παπουτσια η ρουχο + παιχνιδι τσουρεκια αυγα σοκολατεσ δνε παιρνω κατι σοκολατοιδεσ αλαλ μικρο κ οικονομικο στα αδερφια τουσ ΔΕΝ περνω τιποτα να τα παρουν οι νουνεσ τουσ .......... ;);););)

αααααααα για τα βαφτιστηρια εγ=μεισ φετοσ θα τον ντυσουμε τον μεγαλο και τελος εσεισ ποτε ντυνετε οριστικα τα βαφτιστηρια ?

οσο για δωρα περνω λαμπαδα +παπουτσια η ρουχο + παιχνιδι τσουρεκια αυγα σοκολατεσ δεν παιρνω.. κατι σοκολατοειδεσ μονο αλα μικρο κ οικονομικο στα αδερφια τουσ ΔΕΝ περνω τιποτα να τα παρουν οι νουνεσ τουσ .......... ;);););)

νομιζω πωσ τα εγραψα σωστα .................... ο ναι ..............

Κορίτσια μου μπήκα να σας πω τα νέα μου και πάω να συνεχίσω το παιχνίδι με το κοριτσάκι μου! Ναι ναι! Δεν είμαι ξαπλωμένη!!!

Λοιπόν το άλλο Σάββατο πρώτα ο Θεός(αν δεν έχω μπει νωρίτερα), θα μπω για πρόκληση γιατί ο μπέμπης έχει οριακή ταχυπαλμία λόγω της φλέβας μου που πιέζεται και ο πλακούντας είναι πια τελείως ώριμος οπότε ο γιατρός δεν θέλει να με αφήσει άλλο.Μετρήσεις κλπ θα κάνουμε την άλλη Πέμπτη, σήμερα ακούσαμε μόνο καρδούλα.

Αυτά! Θα τα πούμε το πρωί! Σας φιλώ!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Μπραβο Αρμα!!!Τελεια παιξε πολυ τωρα!!!!

Και δινε παρουσια!

Μαρινα περαστικα στη μικρουλα που ταλαιπωρειται.

Ντελενη ξεχασα πριν.Περαστικα στην Αναστασια...την εχουν τσακισει οι γαστρεντεριτιδες ρε παιδι μου...μπας και την πειραζει κατι συγκεκριμενο?

Εγω πηγα γιατρο και αυτος λεει βλεπει βελτιωση και μεχρι Σαββατο λεει θα εχουν καθαρισει οι αμυγδαλες οποτε καλυτερα να μην επιβαρυνθω τζαμπα με αλλη αντιβιωση.Αλλιως θα με ξαναδει.Αντε να δουμε.Πηρα ομως τον αερα μου και νιωθω καλυτερα.

Ηλιανα σε ευχαριστω αλλα πρωτη φορα στη ζωη μου, μου ετυχε αμυγδαλιτιδα...πιστευω να ηταν απλα τυχαιο και να περασει.

Καλο βραδυ!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Arma μπράβο. Τέλεια τα νέα σου. Θα έχεις γεννήσει νωρίτερα από το Σάββατο πάντως και δεν θα χρειαστείς πρόκληση. Σούπερ, όλα είναι καλά. Είδατε το βάρος του μικρούλη;

Μαργαρίτα μακάρι να είσαι μέχρι το Σάββατο καλά και να μην χρειαστείς κάτι άλλο. Καταπληκτική η φωτογραφία του μικρού μάγειρα. :P:p:p:p:p

Πικουλίνα με συγκίνησες. Μόνο τα κλάμματα δεν έβαλα με το σκηνικό που περιγράφεις. Κουκλάκια τα μικρά σου και τα δύο.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Πικουλίνα με συγκίνησες. Μόνο τα κλάμματα δεν έβαλα με το σκηνικό που περιγράφεις. Κουκλάκια τα μικρά σου και τα δύο.

Giovanna μου, μπορεί να είναι υπερβολικα τα λόγια μου. Αλλα ειμαι μια μανούλα, που με τοσα που μου ετυχαν, πιστεψα αρκετές φορές οτι μπορεί και να μη γινω ποτέ μανούλα. Και τωρα δυο παιδακια παιζουν, αγαπιουνται , φωναζουν , μαλωνουν στο σαλονι μας. Και εγω, ολη μα ολη τη μερα, οσο περναει ο καιρος και περισσοτερο, να τα χαζευω και να τα καμαρωνω.

Σημερα ο γιος μου, πηγε με τον μπαμπα σουπερ και με πηρε τηλ. να με ρωτησει αν θελω να μου παρει κατι. Τρελαθηκα.

Αρμάκι μου 10 μερούλες δηλαδή το μέγιστο για τη μεγάλη συνάντηση? Ε ότι θα έφτανες στο σημείο να μπεις και με πρόκληση, αυτό κι αν δεν το περίμενα!:D

Ρίτα μου λίγο υπομονή και θα γειάνουν οι αμυγδαλές θέλει και τις μέρες της η αντιβίωση να δράσει ειδικά στους ενήλικες! Ξέχασα να σχολιάσω και τον μικρό σου μάγειρα, το έχει λέμε, πήρε από τη μαμά!

Ρε Πικουλίνα στα όπα όπα σε έχει ο γιος σου! Τι να μη λιώνεις?

Εμείς πήγαμε αγορά να ψωνίσω για τη βαφτιστήρα μου και γύρισα με άδεια χέρια! Δεν είδα τίποτα που να με ενθουσίασε, παρά μόνο ένα φορεματάκι στα allouete που όμως είχε 100 ευράκια! Και η λαμπάδα άλλα 20! Η έρευνα θα συνεχιστεί μπας και βρω τίποτα πιο οικονομικό!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ντινα ειναι πολυ συγκινητικο ολο αυτο .Εχεις δικιο δε νομιζω οτι υπερβαλεις.Τα ιδια λεει και η ξαδερφη μου που η ιστορια της και η πορεια της μεχρι να αποκτησει τα δυο της παιδια ειναι τρομερη.

Τα παιδακια ειναι ευτυχια για ολους μας ποσο μαλλον για γονεις που εχουν περασει και καποιες δυσκολιες παραπανω.

Με το καλο και το τριτο οταν ερθει η ωρα :tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...