Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε Ριτα καμια συνταγη για αυγο πασχαλινο δεν κυκλοφορει???Θα γινει εδω της ..σοκολατας!!!!!

Φετος η αλήθεια ειναι οτι θα ειμαι πιο φειδωλή με τα δωρα μου μιας και ο μισθος ειναι κουτσουρεμενος..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ΠανΜαρ ένα ένα μας τα βγάζεις τα σχέδια σου , αν θες συγκέντρωσε όλους τους προορισμούς που θέλεις να πας και εγώ θα σου φτιάξω μια ατζέντα με τις ώρες και τα σχετικά, θα σε φτιάξω άσχημα σήμερα μιλάμε, θα γίνω η προσωπική σου γραμματέας και αν θέλεις βάλε 10 φέτες ζαμπόν και τυρί παραπάνω για να με ανταμείψεις και λίγη μορταδέλα και καμιά τσικουλάτα.

Ιωάννα ωραία μαντάτα μας φέρνεις άντε να δούμε αν θα είναι όντως έτσι γιατί με την ενέργεια που έχω θα γυρίσω όλη την Ελλάδα αν με βοηθήσει ο καιρός το ΣΚ.

Μήπως Κικίτσα μου θέλεις να μου κάνεις πρόγραμμα για να το ακολουθήσεις εσύ τελικά?

'Οσο για την "ανταμοιβή" σου, αν καταφέρω να ακολουθήσω το πρόγραμμα που θα μου φτιάξεις, όχι ζαμπόν και μορταδέλα, φουαντρέ και προσούτο θα σου πάρω! Και σοκολάτες.... Ελβετικές, Βελγικες και ότι άλλο θέλεις! χαχαχα!

mrdIp3.png

Αυγο πασχαλινο φτιαχνεις ευκολα(θα σου πω) αν παραγγειλεις απο εξωτερικο φορμα(φτηνες ειναι)

ψαξε για chocolate egg mould.

http://www.cakescookiesandcraftsshop.co.uk/acatalog/Easter-Egg-Chocolate-Moulds.html

αν παρεις παρηγγειλε 2 και μια για μενα και θα τα βρουμε εμεις.χαχα!

Aλλα μια καλη ιδεα ειναι το κουνελακι το περσινο.Με 2 κεικ τους ξεμπερδεψες ολους στην ουσια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Πετρούλα μου έχω ζητήσει να μαζεύω τις ώρες και να τις παίρνω σε 1 day off ημερησίως αλλά μάλλον αυτούς τους 5 μήνες που λείπω πρέπει να έχουν πρόβλημα ολωνών τα αυτιά εδώ μέσα , θα πάθανε πολλές ωτίτιδες βλέπεις αυτό το χειμώνα και το αποτέλεσμα είναι να μη μου έχουν απαντήσει ακόμα τι να κάνω και όχι τίποτε άλλο αλλά έχω κανονίσει και για άυριο βολτίτσα. Με βλέπω να βολτάρω στη δουλειά πάλι.

Πανμαρ επιμένω στη μουρταδέλα και στο ζαμπόν , εγώ είμαι παιδί του λαού βλέπεις δεν ξέρω από φουντρές και προςτακεί.

Εγώ από του χρόνου θα έχω βαφτιστήρι αλλά μπορώ να πω πως μαζεύω ιδέες από τώρα από ‘σας.χιχι

χαχα!Ε αφου απορριψατε το θεμα πανες ειπα να φυγω...χαχαχαχα!!

Οχι σοβαρα ,ετοιμαζομαι για να παω στο γιατρο να δω τι θα κανω τελικα με το θεμα μου....

Για τα βαφτιστηρια που λες νομιζω το εχω ξαναπει εισια υπερβολικη.

Παρε στα βαφτιστηρια λαμπαδα ,ενα αυγο(που και τα αυγα πανακριβα εγιναν πια και πρεπει να κοπουν) ,παπουτσακια ή ρουχαλακι οτι χρειαζονται και στα αδερφακια τους ενα πολυ μικρο συμβολικο δωρακι .Εγω ετσι θα εκανα αν και δεν εχω βαφτιστηρι.Ο ανδρας μου που εχει ομως ετσι κανει.

Μαργαρίτα!!!! Πριν φύγεις!!!! Έχω ένα θέμα με την πάνα της Σοφίας!!!! Ελά να το κουβεντιάσουμε! :mrgreen::mrgreen:

Εμένα ο μεγάλος είναι εύκολος και οικονομικός! Παπούτσια δεν θέλει! Του τα παίρνω συνήθως τον Σεπτέμβριο, πριν αρχίσει το σχολείο...

Θα διαλέξει κάποια "αηδια" να του την δέσω στην λαμπάδα του και κάποιο παιχνίδι... Και αναλόγως πόσο θα κοστίζει το παιχνίδι του, μπορεί να του παρω και κανένα μπλουζάκι...

Στον μικρό, λαμπάδα (επιλογής μου - ακόμα) παπουτσάκια, παιχνίδι κι ένα παιχνιδάκι για την αδερφή του!

Με τα αυγά δεν τα πάω καλά και ποτέ δεν τους παίρνω! Με εκνευρίζει να παίρνω δώρο σε ένα παιδί τόση σοκολάτα! χαχαχαχαχα!

Και στους νονούς της Σοφίας τους έχω πει να μην της πάρουν ποτέ αυγό!

mrdIp3.png

Πετρούλα μου έχω ζητήσει να μαζεύω τις ώρες και να τις παίρνω σε 1 dayoff ημερησίως

Βρε πως τα λέω έτσι η άτιμη σήμερα, πάντως όποια θέλει δουλειά να ξέρει ότι προσλαμβάνουμε συνέχεια στην εταιρεία μου με αυτό το σύστημα, ένα ρεπό δηλαδή τις καθημερινές και ΣΚ αργία.

μμμμμμμ.... δεν μπορούσες να μην το πετάξεις!

χαχα τι να κανω!Οτι σκεφτομαι το λέω....:tongue:

Κικη ωραια το κανονισες, φτανει τωρα να συμφωνησει και το boss!!!χαχαχα

Ο Λάμπρος αν θυμαμαι καλά εκλεψε περυσι την παρασταση...

Το θεμα μου και τοτε ηταν το ινδοκαρυδο, μου ειχες δωσει εναλλακτικες βεβαια..Θα δω!

Διαφημίσεις

Μεχρι να φτασω στο τελος ,εχω ξεχάσει τα πρωτα. Το αλτσχαιμερ κοντοζυγωνει.

Giovanna υπεροχο το πρωινό ξυπνημα.

Οσο για τα βαφτιστηρια η μεγαλη μου, γενναει απο μερα σε μερα πια. Οποτε αυτην την εχει αναλάβει η μανα μου. Οσο για τη μικρή , που μενει και απο κατω μας, παντα παπουτσια , παιχνιδι , λαμπαδα, τοσυρεκι και αυγό.

Ο σεφ-γρηγορης πολύ ωραιος.

Δεν θυμαμαι τιποτα αλλο.

Ασχετο ρε κοριτσια, αλλα νομιζω οτι καθε μερα νιωθω ολο και περισσοτερο ευτυχισμενη. Τα παιδακια μου παιζουν πια τελεια , οταν ειναι να παιξουν. Γιατι εννοειται οτι τσακωνονται και αρκετα. Εχουν αρχισει να κανουν κομμα και οταν τα μαλωνω αγκαλιαζονται και με αντιμετωπιζουν σαν ενα. Οταν χτυπαει το ενα τρεχει στο αλλο για αγκαλια. Ακομα και τωρα ειναι πολλες οι φορες που δεν πιστευω , οτι τελικα τα καταφεραμε και αποκτησαμε τα παιδακια μας. Ασχετο το θεμα μου, αλλα σημερα ειμαι πολυ φορτισμενη ψυχολογικα.

Παμε παρακατω.

Πες κι άλλα τέτοια Πικουλίνα και θα με πείσεις να κάνω και δεύτερο!!!!

Σου εύχομαι να είναι πάντα έτσι αγαπημένα κι εσύ τόσο κι άλλο τόσο ευτυχισμένη!

(άσχετο, αλλά εγώ με τα αδέρφια μου γιατί δεν ήμουν ποτέ έτσι? χαχαχαχα!)

mrdIp3.png

Καλώς την Ντίνα!!

Ειναι πολλες φορες που απορω κι εγω ποτε ηρθαν και τα 2 παιδια και γεμισαν ετσι την αγκαλια μας και τη ζωη μας!!Περνανε πολύ γρηγορα οι στιγμές...Να ειμαστε καλά να χαιρόμαστε τις μερες μας με τα πιτσιρικια!

Σας αφηνω, ξυπναει η ζουγκλα!!Πάμε μια βολτα στον μπαμπα μας..

Φιλια και καλό απόγευμα!!

Μαρια περιμενουμε τα νεα σας!

Πες κι άλλα τέτοια Πικουλίνα και θα με πείσεις να κάνω και δεύτερο!!!!

Σου εύχομαι να είναι πάντα έτσι αγαπημένα κι εσύ τόσο κι άλλο τόσο ευτυχισμένη!

(άσχετο, αλλά εγώ με τα αδέρφια μου γιατί δεν ήμουν ποτέ έτσι? χαχαχαχα!)

Οι ωρες της μαχης ειναι πιο πολλες απο τις ωρες αγαπης. Απλα οι ωρες αγαπης ειναι τρομερα τρυφερες και συγκινιτικες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...