Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ πάλι δεν έπαιξα ΠΟΤΕ κανένα άθλημα γιατί έπαιζα πιάνο και δεν με άφηναν για να μην τραυματιστώ! (τρομάρα μου!)

Αχ! Αρμάκι πώς το καταλαβαίνω αυτό! Κι εγώ μία από τα ίδια... μην κάνεις αυτό θα χαλάσεις τα δάχτυλά σου! μην κάνεις το άλλο, θα χαλάσεις τα δάχτυλά σου! Γι' αυτό κι εγώ στο γυμνάσιο παράτησα το πιάνο κι άρχισα το μπάσκετ! χαχαχα!

Γεια σας κι από εδώ! Καλό μεσημέρι!

Φάγαμε, κοιμηθήκαμε και τώρα η ώρα ηρεμίας της μαμάς!

Σε σχέση με τις πολεμικές τέχνες που λέγατε, ο καλός μου, ο οποίος είναι απόλυτος ότι η Σοφία θα πάει τάε κβο ντο και όχι μπαλέτο (και αηδίες, όπως λέει!) έχει ήδη ρωτήσει έναν φίλο του που έχει σχολή και του είπε πως μετα τα τρία μπορεί να ξεκινήσει, αλλά στην ουσία, όσο είναι μικρά δεν κάνουν τίποτα παραπάνω από γυμναστική και χοροπηδητά! Απλά να μπαίνουν στο κλίμα...

(έχει την ψευδαίσθηση, πως αν η Σοφία θέλει μπαλέτο, εκείνος θα την πείσει να κάνει ταε κβο ντο! χαχαχαχαχαχαχαχα!)

Τώρα το αν θα δέρνουν στο άσχετο θα συμφωνήσω με την Πετρούλα (αν δεν τα μπερδεύω νομίζω πως εκείνη το είπε) πως όσοι κάνουν μια πολεμική τέχνη με σωστό τρόπο και καθοδήγηση, το πρώτο πράγμα που μαθαίνουν είναι πως την χρησιμοποιούν μόνο σε σοβαρές περιπτώσεις αυτοάμυνας κι όχι για επίδειξη δύναμης!

Γιοβάννα μου, μην με κάλεις έτσι με "πονηρά" χαμόγελα και μου τάζεις καλούδια, γιατί θα σου εμφανιστώ από εκει που δεν με περιμένεις!

Γειτονάκι της μετεωρολογικής ε? Θα έχουμε καλό καιρό το Σ-Κ δηλαδή? Ωραία! Άντε να αρχίσουμε τις βόλτες! Θα οργανωθούμε σιγά σιγά!

Κικίτσα ωραίο πρόγραμμα μου έβγαλες.... Μ'αρέσει! Φτιάξ΄το όμως κάπως να περάσω μία και από Καβάλα να πάω σε μια βάφτιση! χαχαχαχα!

Έμαθες τελικά για τις Παρασκευές?

Πετρουλίνι, για δώρα στα βαφτιστήρια... δεν έχω ιδέα! Το Σάββατο θα πάρω τον μεγάλο μου (11 χρονών) να πάμε να του ψωνίσω ό,τι θέλει. Για τον μικρό μου, πρέπει να μιλήσω με την μαμά του για να μου πει! Παπούτσια θα του παρω σίγουρα και για τα υπόλοιπα θα μου πει η κουμπάρα!

Ρίτα, αποφάσισες να πειραματιστείς στις αντιβιώσεις για τις αμυγδαλές? χαχαχαχα!

Τι άλλο ήθελα να πω? Τι ξέχασα?

Θα μου έρθει και θα επιστρέψω!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τώρα το αν θα δέρνουν στο άσχετο θα συμφωνήσω με την Πετρούλα (αν δεν τα μπερδεύω νομίζω πως εκείνη το είπε) πως όσοι κάνουν μια πολεμική τέχνη με σωστό τρόπο και καθοδήγηση, το πρώτο πράγμα που μαθαίνουν είναι πως την χρησιμοποιούν μόνο σε σοβαρές περιπτώσεις αυτοάμυνας κι όχι για επίδειξη δύναμης!

Ναι ετσι ειναι αλλα ο προπονητης μου ειπε οτι συμβαινει συχνα να μπερδευτουν γιατι σε ενα 4χρονο δυσκολο να αναλυσεις τη φιλοσοφια του αθληματος.

Εδω τωρα ο Γρηγορης που δε ξερω και αν εχει ποτε δει τι ειναι το καρατε ολη μερα ''α ου α ου'' και φιγουρες μας κανει ,το ελεγα και προχθες....

Δεν επιμενω φυσικα απλα ανεφερα μια συζητηση και ενα σκεπτικο που μου φανηκε λογικο.

Καπου στο παρεντς ειχα δει ενα αναλογο θεμα και εγραφε και μια κοπελα προπονητρια αλλα δε μπορω να ψαξω τωρα οσες ενδιαφερεστε ψαξτε το λιγο.

Ευχαριστουμε για το κοπλιμαν!χαχα!

Το ψωμακι καλο!Ενταξει ψεμματα..ηταν το ωραιοτερο ψωμακι που εχω φαει!κουκουβααα!χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαρία να μην ξεχνιόμαστε υπάρχει και μια ανοιχτή πρόσκληση απο δω ε??????

Δεν το ξεχνάω Σουλίτσα! Απλά για εσάς θα οργανωθούμε οικογενειακώς για να ανέβουμε! Θέλει να έρθει και ο μπαμπάς μας μαζί κι όχι απλά για έναν καφέ! χαχαχαχα!

Μαργαρίτα μου, ούτε κι εγώ έχω ψαχτεί καθόλου και επίσης το θεωρώ ότι είναι πολύ μικρή για να ασχοληθώ με τέτοια θέματα...

Τώρα για το αν θα "δέρνει" ένα παιδάκι, φαντάζομαι ότι πιο πολύ είναι θέμα του να το έχει μέσα του, παρά του αν κάνει κάποια πολεμική τέχνη ή όχι.

Από κει και πέρα, όσο και να το ψάξεις, θα βρεις ανθρώπους που θα σου πουν με πολύ λογικά επιχειρήματα ότι είναι καλό να ξεκινήσει κάτι τέτοιο από μικρό (γιατί θα εκτονώνεται, γιατί θα μάθει από την αρχή την φιλοσοφία της κάθε τέχνης γιατί... γιατί... γιατί...) και θα βρεις και άλλους τόσους να σου πουν τα αντίθετα και πάλι λογικά θα σου ακούγονται!

Οπότε, πού καταλήγουμε? Ότι ανάλογα με το παιδί και τον χαρακτήρα του, ο κάθε γονιός κρίνει πότε και τι είναι καλό να κάνει το παιδί του!!!!

Τι πρωτότυπο! χαχαχαχαχαχα!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Ναι καλε, κουβεντα να γινετε τωρα ετσι και αλλιως δεν πα να το τρεχεις σε 100 δραστηριοτητες αμα το παιδι δεν το εχει ,δεν γινετε τιποτα.Για να αλλαξουμε λιγο θεματολογια το αναλυσαμε.

Οριστε σας εδωσα και πασα για νεο θεμα!Περιμενω το επομενο απο τις υπολοιπες!

Θελετε να πουμε για πανες μηπως?χαχαχαχαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

οχι γιατι θα σηκωθει τσουναμι!!!χαχαχαχα

Εγω εδω περιμενω το μαστορα να μου περασει κτ περσιδες στο υπογειο...

Συμφωνω με οσα λέτε και οσα δε λέτε και υπονοειτε!!Σημερα θα ειμαι καλή!!:D:D:D

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ο Γρηγορης μια μερα θα σε ξεπερασει Ριτα,να εισαι σιγουρη γι'αυτο!!!!

Μπραβο του και εις ανωτερα λοιπόν!!Καλά που δε σε προλαβε με τα ζυμαρια γιατι κι εσυ προσφατα τα καταπιαστηκες...χαχαχα

Δεν το ξεχνάω Σουλίτσα! Απλά για εσάς θα οργανωθούμε οικογενειακώς για να ανέβουμε! Θέλει να έρθει και ο μπαμπάς μας μαζί κι όχι απλά για έναν καφέ! χαχαχαχα!

Εννοείται κοριτσαρα μου.

Αντε ειπαμε να ανοιξει ο καιρος και βουρρρρρρρρρρ

Δεν μπορούσα να μη σχολιάσω τη τέλεια φώτο του Γρηγόρη Παρλιάρου, καλέ πως μεγάλωσε έτσι ο ζουζούνος σου. Να το χαίρεσαι το αντράκι σου.

ΠανΜαρ ένα ένα μας τα βγάζεις τα σχέδια σου , αν θες συγκέντρωσε όλους τους προορισμούς που θέλεις να πας και εγώ θα σου φτιάξω μια ατζέντα με τις ώρες και τα σχετικά, θα σε φτιάξω άσχημα σήμερα μιλάμε, θα γίνω η προσωπική σου γραμματέας και αν θέλεις βάλε 10 φέτες ζαμπόν και τυρί παραπάνω για να με ανταμείψεις και λίγη μορταδέλα και καμιά τσικουλάτα.

Ιωάννα ωραία μαντάτα μας φέρνεις άντε να δούμε αν θα είναι όντως έτσι γιατί με την ενέργεια που έχω θα γυρίσω όλη την Ελλάδα αν με βοηθήσει ο καιρός το ΣΚ.

Γιοβάννα μου θες να με παιθάνεις σήμερα με τα γλυκά, άσε με και προσπαθώ να χάσω κανά κιλό απο την εγκυμοσύνη.

όσο για τις εξωπροσχολικές δραστηριότητες επειδή και ο δικός μας δεν κάθεται δευτερόλεπτο ήρεμος κάνουμε όνειρα ότι θα τον στείλουμε καράτε, ποδόσφαιρο , κολυμβητήριο, μουσική και ότι άλλο θελήσεις έτσι απλά για να λέμε ότι με αυτό τον τρόπο θα εκτονώνεται το καμάρι μας αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ψάξει τίποτα ακόμα γιατί θα πω και εγώ κάτι πρωτότυπο για να κλείσω την ομιλία μου , κάθε παιδί θα σε οδηγήσει μόνο του μιας και κάθε παιδί είναι ξεχωριστό και θέλει ειδικό χειρισμό.Σωστόςςς

Διαφημίσεις

Λοιπόν νεο θεμα..νονες και βαφτιστηρια!!

Εγω ελεγα φετος να τη βγαλω με παπουτσια και λαμπαδα και κανενα αυγο αλλα τελευταια στιγμη θα λακισω και θα εξαφανιστει πάλι ο μισθος με τα 3 βαφτιστηρια και τα αδερφια τους!!

Μαργαρίτα μου, ούτε κι εγώ έχω ψαχτεί καθόλου και επίσης το θεωρώ ότι είναι πολύ μικρή για να ασχοληθώ με τέτοια θέματα...

Εσεις προς το παρόν γυμναζετε το πνευμα σας με τα μαθηματα ωδειου!!

χαχα!Ε αφου απορριψατε το θεμα πανες ειπα να φυγω...χαχαχαχα!!

Οχι σοβαρα ,ετοιμαζομαι για να παω στο γιατρο να δω τι θα κανω τελικα με το θεμα μου....

Για τα βαφτιστηρια που λες νομιζω το εχω ξαναπει εισια υπερβολικη.

Παρε στα βαφτιστηρια λαμπαδα ,ενα αυγο(που και τα αυγα πανακριβα εγιναν πια και πρεπει να κοπουν) ,παπουτσακια ή ρουχαλακι οτι χρειαζονται και στα αδερφακια τους ενα πολυ μικρο συμβολικο δωρακι .Εγω ετσι θα εκανα αν και δεν εχω βαφτιστηρι.Ο ανδρας μου που εχει ομως ετσι κανει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...