Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγω πάλι επαιζα μπάσκετ και θελω παρα πολύ τα παιδια να ασχοληθουν με αυτο το αθλημα αλλα δεν θα τα επηρεασω καθολου!!Μονο μια μπασκετα εχω παραγγειλει και περιμενω να μας ερθει απο μερα σε μερα...αχαχαχαχαχ

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σιγουρα ειναι και πως τους εχει μεινει στο μυαλο απο εικονες...Ισως τελικα ειναι και καλύτερα οταν ξεκινανε τοσο μικρα με τη σωστη καθοδηγηση του δασκαλου που θα εξηγησει τη θεωρια του αθληματος ανεπηρεαστα απο οτιδηποτε αλλο...

Ακομη δεν εχουμε σκεφτει τι και πως αλλα του χρονου κτ θα ξεκινησει..Το παιδι δειχνει και μονο του τι θελει και τι το ευχαριστει!

Νομιζω πως στα ομαδικα αθλήματα δεν τα παιρνουν απο τοσο μικρα..

Απ'όσο ξερω, κολυμβηση, συγκεκριμενες πολεμικες τεχνες και χορο ειναι καταλληλα για τις μικροτερες ηλικιες

Ετσι ειναι οτι τα ευχαριστει ..σκοπος ειναι να ευχαριστιουνται αυτο που κανουν.

Ο ανδρας μου ειναι παθιασμενος με το μπασκετ.Και εμεις καθολου δεν τον εχουμε επηρεασει το Γρ. μονο μια μπασκετα απο περσυ εχουμε παρει....ουουου χαχαχα!

Απλα ο ανδρας μου θεωρει και συμφωνω καπου οτι η ενταξη σε ομαδα με προπονησεις κτλ κουραζουν τα παιδια με την εννοια οτι δεν παιζουν...για αυτο προτιμαει αν ειναι να ακολουθησει ο μικρος ομαδα (λεμε τωρα) να γινει αργοτερα.

Σιγουρα παιζουν ρολο τα βιωματα, ο ιδιος οταν εκανε πρωταθλητισμο σε ατομικο αθλημα προφανως κουραστηκε πολυ...προφανως ηταν σε μια ηλικια που ηθελε να ''παιξει'' και δεν επαιζε και προφανως του αρεσε καλυτερα και κατι ομαδικο οπως αποδειχτηκε στην πορεια.

(Εδω νομιζω υπαρχουν ομαδες για παιδια απο 4 ετων, για ποδοσφαιρο σιγουρα).

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα την τελευταία φορά που έπαθα αμυγδαλίτιδα (ήταν και η χειρότερη), άλλαξα 3 φορές αντιβίωση γιατί δεν έφευγε το πύον. Τελικά έφυγε με την τρίτη μέσα σε δυο μέρες. Γι'αυτό σου είπα αν και αύριο δεν δεις βελτίωση να ξαναπας. Το ότι δεν έχεις πυρετό βέβαια είναι κι αυτό σημάδι βελτίωσης.Το αλατόνερο πάντως με βοηθούσε πάντα περισσότερο απ'όλα.

Πετρούλα ο γιατρός μου είπε από την προηγούμενη βδομάδα να σηκώνομαι σιγά σιγά. Σήμερα θα πάω έτσι κι αλλιώς οπότε θα δούμε τι θα μου πει.

Για τις πολεμικές τέχνες δεν ξέρω, πάντως ο ανηψιός μου που είναι όλη μέρα και καλά να ''δέρνει'' επειδή τα έχουν παίξει οι γονείς του θα τον στείλουν. Είναι 4 1/2 τώρα. Το έψαξαν καιτους το πρότειναν πολύ ώστε να του φύγει αυτό το πράγμα.

Για το μπαλέτο κι εγώ έλεγα ότι θα την στείλω από τα 3 αλλά τελικά είναι για μετά τα 5. (αν θέλει φυσικα)Και σωματικά αλλά και γιατί το μπαλέτο έχει μία πολύ αυστηρή φιλοσοφία που δεν ταιριάζει στα 3χρονα.

Κικίτσα μου μπράβο που είστε καλύτερα! Ελπίζω να σου πουν ότι θα κάθεσαι τις Παρασκευές!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγώ αυτό που πιστεύω πως κουράζει πολύ και δεν ευχαριστεί είναι ο πρωταθλητισμός. Ο καλός μου που ήταν σε ομάδα καθώς και οι αδερφές του θυμούνται τα καλύτερα. Εγώ πάλι δεν έπαιξα ΠΟΤΕ κανένα άθλημα γιατί έπαιζα πιάνο και δεν με άφηναν για να μην τραυματιστώ! (τρομάρα μου!)

(Εδω νομιζω υπαρχουν ομαδες για παιδια απο 4 ετων, για ποδοσφαιρο σιγουρα).

Ξεχνας κτ βασικό, εκει ειναι Αθηνα!!!Μιλούσα για τα δικα μας δεδομενα γιατι και κολυμβητηριο που λειτουργει τους καλοκαιρινους μηνες πάνω απο 3 ετων τα παιρνουν...

Αρμα εγω παντως απο το μπαλετο οταν ξεκινησα (το πιο μικρο ημουν)εχω να θυμαμαι τα καλυτερα!!Περνουσαμε τοσο ωραια!!!Αχ θα σας βαλω καποια στιγμη φωτο μου 3 ετων στη σχολη !!!Νομιζω αν υπαρχει τμημα σε καποια σχολη να τη στειλεις να δοκιμασει.Θα της αρεσει πολυ!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα όχι το αποφάσισα μιας και ήμουν κι εγώ στον χώρο(όχι του μπαλέτου, του χορού), μπαλέτο θα το αποφύγω μέχρι τα 5. Χορό ή κάτι άλλο παρόμοιο ναι, αλλά μπαλέτο όχι κυρίως για το σώμα της.Πάντως μια κλίση στα καλλιτεχνικα΄την έχει! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΚΟΥΚΟΥΒΑΑΑΑ!!!

Διαφημίσεις

έχω πήξει στη δουλειά και εσε΄ςι σουρλουλούδες έχετε οργιάσει.......

Ρίτα η αδερφή μου έχει θέμα με τις αμυγδαλίτιδες και πάντα την πιάνει η OSPEN. Εύχομαι να συνέλθεις γρήγορα.

Κικίτσα μου έχει μείνει ένα βαζάκι κουμ - κουάτ, να στο στείλω; Είναι ωραία και αν τα βουτήξεις μετά στη σοκολάτα και μπλέκεται έτσι το πικρό και με το γλυκό........ γιάμι, γιάμι.

Πανμάρ έλα εσύ για καφέ και όλα τα καλύδια θα σου έχω....μην ανησυχείς καθόλου ;);););)

Ντελένι περαστικά στην Αναστασία σου. Ταλαίπωρήθηκε και αυτή

Όσο για τα αθλήματα που λέτε, νομίζω ότι σε αυτές τις μικρές ηλικίες, τα βλέπουν λίγο σαν παιχνίδι. Ο πρωταθλητισμός σίγουρα κουράζει πάρα πολύ. Και εμείς πάντως ένα μπαλέτο θα το πάμε και ίσαως κοιτάξω από φέτος. Τριών χρονών τα παίρνουν έτσι αλλιώς.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ρίτα η αδερφή μου έχει θέμα με τις αμυγδαλίτιδες και πάντα την πιάνει η OSPEN. Εύχομαι να συνέλθεις γρήγορα.

Μπράβο η ospen ήταν αυτή που με έκανε καλά κι εμένα. Ρώτα τον γιατρό σου Ρίτα. Εκτός αν είσαι αλλεργική στην πενικιλλίνη οπότε δεν κάνει.

Θα του πω και αυτουνου τιποτα σημερα...εχω κατι νευρα που δεν εχει αποτελεσμα...αντε στα γερματα τωρα με τις αμυγδαλες...και αμα αρχισει λεει ξαναγινεται ε?πω πω...

Ευχαριστω κοριτσια θα ρωτησω.

Δε θυμαμαι να ειμαι αλλεργικη στην πενικιλιννη μονο σε μια αντιβιωση εχω αλλεργια(erythrocin),θα την αναφερω και βλεπουμε...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να μαι παλι ...

Να ξεκινησω πρωτα με την προγνωση καιρου ..ο καιρος θα τα "σπαει" το ΣΚ ..κοινως βαλτε το γυαλι ,ανετα παπουτσακια και αντιηλιακο και ετοιμαστειτε για καφεδια κατω απο τον ηλιο !!!η θερμοκρασια θα φτασει μεχρι και 25 βαθμους...

Για αθληματα ..εμεις μια και ο χρηστος ειναι ενα υπερκινητικο παιδι του χρονου που θα ειναι 4 θα τον γραψουμε ποδοσφαιρο..Καθε ΣΚ που παει με τον φωτη στην προπονηση του μπασκετ τρελενεται αλλα στο μπασκετ ξεκινανε απο τα 6 ..(εμεις μπασκετα θα παρουμε το Σαββατο)

Μαργαριτα τα τμηματα σε αυτες τις ηλικιες δεν ειναι κανονικη προπονηση απλα βαρανε σουτακια και παιζουν με τις μπαλες ..τραυματισμος μπορει να γινει και οπως κατεβαινουν απο ενα φραχτη ή απο καπου που εχουν σκαρφαλωσει..Πιστευω οτι θα του κανει καλο η εκτονωση..και σαφως δεν μιλαω για πρωταθλητισμο στην ηλικια των 4!!!

Οσο για το καρατε ..μας το ξαναειπαν για τον χρηστο να τον στειλουμε!!!γιατι αραγε ???

Γειτονακι ποτε θα μας ερθετε ??????αντε κανονισε ..ειμαστε οοοολοι καλα!!!

τα φημισμενα φασολακια μου ειναι ετοιμα !!!κοπιαστε καλε να φατε!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Για τους τραυματισμος ιωαννα αναφερθηκα στο καρατε, με προπονητη πολεμικων τεχνων μιλουσα .Αν με ενδιεφερε το θεμα θα το εψαχνα λιγο παραπανω φυσικα.

Τεσπα υπαρχουν διαφορες αποψεις , ακριβως αυτη η χλιαρη απασχοληση με μπαλες και σουτακια υπο επιβλεψη και καθοδηγηση πριν καλα- καλα αντιληφθουν τι ειναι πχ.το μπασκετ ,ειναι που θεωρει ο ανδρας μου οτι κανει τα παιδια να το βαριουνται και να χανουν το ενδιαφερον τους επειτα.

Εγω απο την αλλη αυτα τα θεματα δεν τα γνωριζω και τα εχω αφησει πανω του, ετσι και αλλιως απο 15 μηνων τον πηγαινει για μπασκετ ο ιδιος και πλεον εχουν βρει και αλλους μπαμπαδες με παιδακια στο γηπεδο και περνανε καλα.Ειναι δεδομενο οτι απο Σεπτεμβρη ισως και νωριτερα(αν βρω κατι..) θα παει καπου ο Γρ.το πιθανοτερο ειναι το κολυμβητηριο ισως και σε ανοιχτη πισινα γιατι κανει καλο για πολλους λογους.

Για τα υπολοιπα εχουμε καιρο και θα δουμε στο μελλον.

Εγω παλι εχω δωσει αλλες βασεις στο παιδι...:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μαστερ σεφ junior o Γρηγορης :D

DSC_0437.jpg

(Εδω ο καλος φουρναρης!!Σημερα ηταν τελικα το φουρνισμα, μου εφερε και το ψωμακι του και μου ειπε και το τραγουδακι του)

Με αλατακι και αλευρακι

εφτιαξα γλυκο ψωμακι

Ζυμωσα με τη μαγια και ενιωσα διπλη χαρα

εβαλα και το νερακι για να δεσει το αλευρακι

Δοκιμαστε Νοστιμια!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...