Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!

Αρμα 36 εβδομαδες!!ΟΥΑΟΥ!Μπραβο σε σενα ,στο γιατρο σου ,σε ολους που σε βοηθησαν ολον αυτον τον καιρο να φτασεις μεχρι εδω και φυσικα στο παληκαρακι σας που θα γινει μεγαλο μουτρο!!Αντε τωρα σηκω και βουρ για κανα καφεδακι πονας -δεν πονας!!!;)

Φυγανε πολυ νωρις οι ανδρες μου σημερα.

Εγω δε μπορω να πω οτι βλεπω καμμια ιδιαιτερη διαφορα, ευτυχως ομως δεν ανεβαζω πια πυρετο...οι αμυγδαλες χαλια...

θα δουμε...

Γιοβαννα ωραιο ξυπνημα...χαχα!!!Τελικα γινεται του κοκκορα και της κοτας στους παιδκους αυτο το διαστημα...:tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Joa έτσι ξεκινάνε οι μεγάλες φιλίες......από μίσος:tongue::tongue: Το βλέπουν σαν παιχνίδι τα μικράκια μας.

Ρίτα μήπως να άλλαζες αντιβίωση; Ποια σου έδωσε; Λογικά θα έπρεπε να είσαι καλά μέχρι τώρα και να μην πονάς πια. όντως γίνεται του κόκκορα και της κότας στους παιδικούς........

giovanna μου ανοιξες την ορεξη με της τηγανιτες με μηλα....πως τις κανεις?

Καθαρίζω και κόβω τα μήλα σε ροδέλες, αφού βγάλω τα κουκούτσια, και τα ραντίζω με λίγο λεμόνι με κονιάκ και ζάχαρη. Φτιάχνω ένα χυλό από ένα αυγό, δύο φλυτζανάκια καφέ γάλα, μία βανίλια, λίγη ζάχαρη και αλαυρί όσο πάρει. Περνάω τα μήλα από το χυλό και τα τηγανίζω. Αν βάλετε μετά και άχνη ζάχαρη και κανέλα είναι λουκούμι.....

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα!!!!!

Άρμα επιτέλους!!!!!!!! Απο δω και πέρα ό,τι θέλει ας κάνει ο μάγκας!!!!!!:D:D:D:D

Γιοβάνα η συνταγή καταγράφηκε (είναι και μικρή και εύκολη βλέπεις :rolleyes::rolleyes::rolleyes:) και κάποια στιγμή θα γίνει!;)

ο χρηστος στο σχολειο(εχει σχεδια να δειρει τον χριστοφορο σημερα....τζαμπα μιλαει η μαμα οτι δεν βαραμε τα παιδακια)

Τρελαίνομαι λέμε!!!!!! Κανονικό αντράκι ο δικός σου!!!!!:D:D

Σούλα δίκιο έχει το παιδί!!!!! Και η δικιά μας τα ίδια λέει...:tongue::tongue:

Κική καλή αρχή στη δουλειά και...κουράγιο!!! Και εμείς έχουμε το σκαλοπάτι αλλά πλέον δεν το χρησιμοποιούμε γιατί η Α. "είναι μεγάλη..."!!!:D

Πικουλίνα να στείλω και τα δικά μου για τάισμα!!!!;)

Φωτεινή περαστικά στη μικρούλα....

Ρίτα ακόμα δεν είδες βελτίωση;;;

Μαρίνα στην γαστρεντερίτιδα βάλτε και εμάς.... η Α. χθες απο τις 9.30 ξεκίνησε με εμετούς οι οποίοι μετά τις 10.30 έγιναν ανα΄10 λεπτά.....:shock::shock::shock:μέχρι τις 2.30 πήγαμε έτσι αλλά ευτυχώς μετά ηρέμησε και μέχρι στιγμής είναι καλά...... και όπως πάντα τώρα τρέμω μην κολλήσει ο μικρός.....:-(

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημέραααααα!!!!

Αμάν με τα γλυκά σας πρωί πρωί...

Η μία με τις τηγανίτες μήλου, η άλλη με την πορτοκαλόπιτα...

Δεν ντρέπεστε καθόλου!

Γειτονάκι κατά τις 12 αν έρθω είναι καλά? Καφέ και πορτοκαλόπιτα θέλω!

Γιοβάννα μου, εσύ μου πέφτεις λίιιιιιγο μακρυά, αλλιώς, να είσαι σίγουρη ότι τον απογευματινό μου καφέ σε σένα θα τον έπινα!

Σουλίτσα τι του κάνατε βρε του κοριτσιού! Η Σοφία σε παρόμοιες καταστάσεις που "δεν έχει πού να πει τον πόνο της" γυρνάει και μας λέει "δεν σας μιλάω" και φεύγει!

Μαργαρίτα, τουλάχιστον δεν έχεις πυρετό... κάτι είναι κι αυτό! Τίποτα παραπάνω δεν μπορώ να σου πω γιατί από αμυγδαλές είμαι άσχετη! Περαστικά πάντως!

ΑΡΜΑΚΙ!!!!!!!!! Πάει ο γάιδαρος, πάει και η ουρά! Τελείωσε! Τώρα ότι "τρως" είναι επιδόρπιο!

Πολλά φιλιά και καλημέρα σε όλες!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααααα!!!!! Ναι κορίτσια μου, είναι αλήθεια! ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ!!!!!!215079g923g99vxm.gif

Αχ, μπορείτε να φανταστείτε πως αισθάνομαι ε???

Ηλιάνα σμουουουτςςς!!!

joa μου ελπίζω να μην έχει κάτι ο λαιμός σου! Καλά ψώνια το απόγευμα!

Φωτεινή μου περαστικά στη Φωτεινούλα..αναγκαίο κακό το ρούφηγμα αλλά είναι για καλό! Τι να κάνεις?

Σουλίτσα μου με έλιωσε η κόρη σου με την ατάκα που σου είπε! Φαντάζομαι εσένα! Αχ τα άτιμα!!!

giovanna μου ωραίο το πρωινό σας ξύπνημα!!! Και η Εύα παραμιλάει τον τελευταίο καιρό στον ύπνο της! Και ειδικά κι αυτή εκεί όταν είναι μισοκοιμισμένη λέει διάφορα πετυχημένα! :lol:

Ρίτα η αμυγδαλές(δυστυχώς τις έχω φάει στη μάπα) εκτός από ΣΩΣΤΗ αντιβίωση θέλει και γαργάρες! Αν δεις ότι και αύριο συνεχίζει ο πόνος να ξαναπάς.

Εμένα το κοριτσάκι μου εχτές στη βραδυνή μας συζήτηση πριν τον ύπνο το έπαιζε πάλι ''μπέμπα''. Της λέω λοιπόν ''Αν έχω δυο μπεμπάκια, ποιος θα μάθει στον μπέμπη να μιλάει?''

''Εγώ μαμά θα του μάθω να μιλάει..''

''...και ποιος θα μάθει στον μπέμπη να κάθεται να κάνει τσίσα στο γιο γιο?''

''Εγώ μαμά.''

''Μα εσύ δεν κάθεσαι, φοράς πάνα''

''ε, θα καθόμαστε με τα ρούχα!''

Την απάντηση στο ''τσεπάκι'' την είχε! :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Αντιβιωση πινω την Klaricid o ωρλ μου την εδωσε για 10 μερες.

Γαργαρες κανω ατελειωτες..και hexallen και αλατονερο που μου ειπες αρμα και σοδα με λεμονι....

Το θεμα περα απο τον πονο ειναι οτι δε βλεπω διαφορα στο πυον..αυτο αργει να υποχωρησει?Ξερει καμμια?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα!!!

Μαρια καλα λέει η Ριτα!!Σηκω ντυσου και πήγαινε καμια βολτιτσα!!Χωρις πλάκα κανε κι ενα τηλ στον γιατρο σε 3-4 μερες και ρωτησε τον αν μπορείς κα βγεις για εναν περιπατο και να παρεις τον αερα σου..

Πετρούλα ο δικός σου δεν κρατιέται να πάει! Μπράβο σας!

μμμ καλά δεν το βλέπει και στον υπνο του αλλα πλέον αφου ντυθει και τα σχετικα με ρωταει "θα παμε σχολειο μαμα, ε??"

Σημερα τον πήγε ο μπαμπας του..Κανω μοσχαροσουπα και ειχα τη χυτρα οποτε ηρθε ο μπαμπας του να τον πάει..Οπως εφευγαν λέει στο μπαμπα του "μπαμπα να πουμε την κυλία να μας φελει κι αλλο καλεκλακι, που θα κατσεις??" :rolleyes:

Ιωαννα τι τελειο κοκοροξυπνημα ηταν αυτο;;Βρε την Κερκυραια μας!!!Μπραβο της και ειχε και δυσκολες λέξεις παρακαλώ....

«πω πω και εσυ μαλώνεις?Εγώ που να παω τώρα ????σε ποιον να τα πω?»:shock:

Η αληθεια είναι ότι την λυπηθηκα !!!!!

χαχα πραγματι οταν λένε κατι τετοια ειναι για πολύ ζουπηγμα!!

κι ο δικος μου σε κτ τετοιες φασεις λέει "δεν εχω σπίτι εγω, ειμαι μονος μου..."

Περαστικα στην Αναστασία μας και στη Μαριαλένα μας!!Γρηγορα να συνελθουν απο τη γαστρεντεριτιδα που τις ταλαιπωρει

Ριτα πάλι καλά που υποχωρησε ο πυρετος!!Σημερα τα παξιμαδακια ειναι ακομη πιο σκληρα..το πρωί δεν τα ετρωγε ο Αναστασης!Τα κουλουρακια γινονται πιο αφρατα ετσι?

Μαρια με το πεθερικο τα ετσουζες βρε;;Νυφη προς μιμηση εισαι!!

Φιλακι απορω που το βαζεις το φαί κι εσυ ρε παιδι μου!!Μεταμεσονυκτιες εξορμησεις στο ψυγειο δεν εχω κανει ποτε παρα τα τοσα κ' τοσα ξενυχτια, αλλα ειναι να μη σου μπει η ιδεα!!Πιο πολύ στο μυαλο ειναι παρα πραγματικη πείνα νομίζω...

Ντινα πολύ καλή φαση ο πρωινός παιδότοπος!!Εδω δυστυχως τα πρωινα παραμενουν κλειστοί..Μονο στην εγκυμοσυνη το καλοκαιρακι -ο τελευταιος που ανοιξε - δουλευε καποια πρωινα και ηταν πολύ καλή ευκαιρια για χαλαρωση..επαιρνα και τα περιοδικα μου, επινα το καφεδακι μου και μεσα ο Αν. χτυπιοταν μαζι με την κοπέλα

joa ενα ειναι σιγουρο!!Με γιο καρατεριστα δεν εχεις να φοβασαι τπτ και κανεναν!!!Πάντως αν μεγαλώσει λίγο ακομη να τον γραψεις σε καποια σχολή πολεμικης τεχνης.Κι ο ανιψιος μου με τοση ενεργητικοτητα απο πολύ μικρος, μολις εκλεισε τα 4 ξεκινησε καρατε και εδω και 7 χρονια εχει παρει ποσες ζωνες και μεταλια,προσφατα πήρε και το χρυσο σε περιφερειακους αγωνες της Β.Ελλαδος

Φωτεινη πως τα πάτε με την μικρη;;Η Κ. πως περναει στο ταξιδακι της;;;

Κοριτσια τι δωρο λέτε για τα βαφτιστηρια φετος???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Τα κουλουρια ειναι κανονικο κουλουρακι.

Και ο Γρηγορης απλα τρωει πιο ευχαριστα το κουλουρι το μασουλαει πιο γρηγορα ...

Για τις πολεμικες τεχνες που λες...επειδη προσφατα ειχα μια συζητηση με εναν προπονητη φιλο του ανδρα μου μας ελεγε οτι ειναι πολυ λαθος να ξεκινουν τα παιδια απο πολυ νωρις αυτο το αθλημα γιατι αφενος ενα τραβηγμα,ενας μικρος τραυματισμος σε αυτη την ηλικια που ακομα το μυοσκελετικο συστημα δεν εχει αναπτυχθει πληρως θα ηταν καθοριστικος για το μελλον. Και αφαιτερου σε μικρες ηλικιες κατω των 8 ετων τα παιδια δεν μπορουν να διαχειριστουν σωστα αυτο που θα μαθουν.Δηλαδη δυσκολα θα καταλαβουν τη φιλοσοφια οτι δλδ χρησιμοποιειται το καρατε για αμυνα αλλά ευκολα μπορει να τους βγει σε επιθετικοτητα ή σε επιδειξη δυναμης προς αλλα παιδια.

Το καλυτερο λεει για αυτες τις ηλικιες ειναι η κολυμβηση και αργοτερα τα υπολοιπα αθληματα.

Για τα κοριτσακια πολυ καλο κανει το μπαλετο (οχι ενοργανη) ακομα και απο 3 ετων.

Εγω εκανα μπαλετο απο 3 ετων εως 12...ξερω δε μου φαινεται....χαχαχαχαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ενα αλλο κουλουρακι που ο γρηγορης κοβει φλεβα.Να φανταστεις σε μια μερα εφαγε 12.. και μετα αργησα να τα ξανακανω γιατι ειχε κολλησει

ειναι αυτο.

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5122&Itemid=49

εγω απλα τα πλαθω σε λεπτα στρογγυλα κυκλακια και ειναι σε εμφανιση οπως αυτα που βλεπεις στο φουρνο με το καροτο κτλ.

Ειναι ισως το καλυτερο κουλουρι που εχω φτιαξει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες. Τι σκ@#@#@ είναι αυτός καλέ, το πρωί το κοίταζα το παλτό , με κοίταζε και αυτό λέω να το βάλω να μη το βάλω, μιλάμε για κρύο και πάλι. Πώς να μην συνεχίζουμε να αρρωσταίνουμε βρε παιδάκι μου.

Ιωαννίτσα μετερωρολόγε έχεις καμιά 3ημερή πρόβλεψη ή τα ίδια θα έχουμε και το ΣΚ, μάλλον ο μπεμπάκος που βλέπει το ταβάνι συνέχεια άσπρο άσπρο του θύμισε το γαλάτακι και σου λέει επι τη ευκαιρία κάτσε να πιούμε και ένα γαλατάκι και μετά να απολαύσουμε τη θέα εκεί ψηλά. Για το λαιμό κάνε γαργάρες συνέχεια με αλατόνερο να προλάβεις την κατάσταση.

Αρμάκι συγχαρητήρια , με ένα πόνο από εδώ και στο εξής κοπέλα μου εύχομαι, τελικά ο ζουζούνος μας την έκανε τη χάρη και έμεινε όσο έπρεπε στη κοιλίτσα άντε τώρα να δούμε πότε θα μας τιμήσει με την παρουσία του.

Γιοβάννα μιαμ μιαμ πρωί πρωί που διάβασα οι τηγανίτες σου , μου τρέξανε τα σάλια , ωραία συνταγή.

Ντελενάκι δηλαδή χαίρομαι προσωρινά για το σκαλοπατάκι στο καρότσι ; λες σε λίγο που θα το βαρεθεί να μου το πετάξει στο κεφάλι;

Σουλίτσα φοβερή η κόρη σου με την ατάκα της , εμένα πάλι όταν τον μαλώνω δεν έχει γλυκόλογα και τέτοια , μου πετάει ξερά ένα «φύγε ζε σε σέλω καθόλου» και έρχομαι στα ίσια η μάνα, αλλά τώρα του λέω καλά δεν πειράζει θα πάω στο μπέμπη να τον αγκαλιάσω και μιλάμε για πότε πετάγεται από το δωμάτιο του να έρθει να με βρει δεν λέγεται , τον βλέπω σε λίγα χρόνια spreader να τον καμαρώνω από την τηλεόραση με πάνα όμως βέβαια παρέα έτσι για να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους.

Ριτάκι δεν περνάει έτσι εύκολα η αμυγδαλίτιδα, και εσύ κάνε γαργάρες με αλατόνερο , βοηθάει αρκετά να ξέρεις.

Κυρία Φωτεινή πως είναι η μικρή Φωτεινούλα;

Πετρούλα όντως ο Καίσαρας μου καμαρώνει εκεί ψηλά αλλά του τη σπάει που βλέπει φάτσα κάρτα τον αδερφό του και του κόβει τη θέα, έχουν τρελό γέλιο μιλάμε όσο για τον Αναστάση το μανάρι μου πολύ καλύτερα τον βλέπω στις αντιδράσεις από ‘μας και έτσι να συνεχίσει.

Μαρινάκι περαστικά στη Μαριαλένα αλλά και στην Αναστασίτσα.

Πικουλινάκι ΣΚ κάτι μπορούμε να κάνουμε για τον παιδότοπο.

Σαρδελάκι δεν έχω πολυκαταλάβει το θέμα με τα ρουχαλάκια, θα βαφτίσεις εσύ και θέλεις να είναι όλα λευκά ή πελάτισσά σου;

ΠανΜαρ εγώ θα έλεγα να περάσεις μία από το γειτονάκι για καφέ και πορτοκαλόπιτα , στη συνέχεια από Ρίτα μιας και είναι σπίτι άρρωστη και όλο κάτι καλό θα ετοιμάζει για μεσημεριανό φαγητό , τσιμπάς και τα κουλουράκια τα σπέσιαλ και ΣΚ στη Γιοβάννα για τηγανίτες με μήλα και κουμκουάτ.

Εμείς είμαστε καλύτερα μπορώ να πω , έχει μειωθεί αρκετά η μύξα από τον μπέμπη και εγώ αναμένω απάντηση από τη δουλειά αν θα κάθομαι τις Παρασκευές για να πετάξω τη σκούφια μου πρωί πρωί.

Ριτα με την ιδια λογικη ενα παιδι που πάει ποδοσφαιρο, θα μαθει να κλωτσαει, στο μπασκετ να σπρωχνει κοκ..:tongue:

Οταν ειναι τοσο μικροι οι μαθητες,φυσικα και δεν ξεκινανε με εκπαιδευση σε ασκήσεις και χτυπήματα..Σε ολα πιστευω χρειαζεται σωστη καθοδηγηση η οποια ξεκιναει απο το δασκαλο και μετα απο την οικογενεια.Να μαθει αρχικα το παιδι πως αυτα που θα διδαχθει δεν θα χρησιμοποιηθουν χωρις σοβαρο λόγο..Ξεχασα να πω πως μαζι με το καρατε ξεκινησε και μπασκετ και στιβο (στα 6) αλλα τελικα μονος του πριν απο 3 χρονια επελεξε να σταματησει απο ολα τα αλλα και να μεινει στο καρατε.Επίσης δεν τον εχω δει ποτε να χτυπαέι κανενα παιδι, αντιθετως ειναι πολύ ευαισθητος και ψυχοπονιαρης..Για να μου κανει μια φιγουρα πρεπει να του ταξω κτ..Δεν το κανει για επιδειξη δυναμης και κύριως γνωσης, ουτε και εχει αλαζονικη συμπεριφορα.Να φανταστεις μονο στους αγωνες βλέπουμε τις τεχνικες που εχει μαθει ..

Ας μην ξεχναμε λοιπόν πως ειναι και στον χαρακτηρα του παιδιου...

Ξεχασα να πως πως ποτε εδω και τοσα χρονια δεν εχει τραυματιστει, ειναι και αυτο στα συν του αθλήματος καθως μαθαινουν πως να αποφευγουν τους τραυματισμους!!Οταν πηγαινε ποδοσφαιρο (ενα φεγγαρι) συνεχως με χτυπημενα γονατα και αγκωνες γυρνουσε..

Αν μου το ζητησουν ταπαιδια μου φυσικα και θα τα στειλω, οχι οπως ο αντρας μου "τα παιδια θα πάνε ποδοσφαιρο!!!" επειδη ειναι δικο του απωθημενο που δεν επαιξε οσο ηθελε..εκει να δεις τραυματισμους!!!!Ολοκληρη επέμβαση εκανε και μυαλο δεν εβαλε!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ο προπονητης δε μας ειπε οτι αντιδρουν ετσι ολα τα παιδια ουτε οτι τραυματιζονται ολα...αλλα οτι υπαρχει και αυτο το ενδεχομενο.

Δεν ειναι και λιγα τα παιδακια (εγω θυμαμαι καποια στο σχολειο)που εκαναν ολη μερα τον Μπρους λη χαχα!

Ηταν και η εποχη καρατε κιντ ταινιων τοτε και ηταν πολυ της μοδας.

Εμενα ο ανδρας μου παλι δε συμφωνει καθολου στο να γραφονται τα παιδια σε ομαδες απο μικρα.Επειδη ο ιδιος ηταν σε ομαδες και εκανε και πρωταθλητισμο σε αλλο αθλημα,θεωρει οτι ειναι πολυ καταπιεστικο αυτο.Καλυτερα τα παιδια να παιζουν ελευθερα,να πηγαινουν με τους μπαμπαδες τους(για αυτη την ηλικια μιλαω εως 7-8 ετων) και οταν καταληξουν ποιο αθλημα τους αρεσει και τους κανει τοτε να πανε, αν θελουν σε ομαδα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...