Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λες να είναι αυτό????
Nαιαιαι! Αυτό είναι Σουλίτσα!!!!!!!!

Λαμπρινή, με το καλό να έρθεις στην πατρίδα!!! Ελπίζω, πραγματικά, να συναντηθούμε! Πώς κι είσαι σε cafe au lait; Φαντάζομαι θήλαζες, αλλά μη μου πεις ότι θηλάζεις ακόμα! Όπως καταλαβαίνεις ψάχνω καμιά συναδέρφισα. Ευτυχώς, είναι κι η Ηλιάνα, Ηλιανάκι μου σμουτς.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Η δική μας η νονα επειδή είναι και κολλητη μου δεν κραταμε τοσο τους τύπους.
Ακριβώς, κι εμείς τα ίδια, συνήθως της παραγγέλνω το είδος του δώρου, δηλ. παιχνίδι/παπούτσια/ρούχα ή κάτι άλλο που έχει ανάγκη η Ναταλία.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Γεια σας κοριτσούδια μου! Πόσο χαίρομαι όταν βλέπω να γράφετε! Έχω υλικό για ανάγνωση!χαχαχα! Εγώ εξακολουθώ να είμαι χάλια, από τη μία η δυσφορία, από την άλλη προσπαθώ να σηκωθώ για να ανακουφιστώ και πονάνε οοοοοολα μου τα κοκαλάκια(λογικό μετά από τόση ξάπλα...) παρολαυτά όμως το σημαντικο ειναι οτι αύριο μπαινω στον μηνα μου!!!!Και μου φαίνεται απίστευτο!

Κικίτσα μου καλή αρχή στην δουλίτσα σου! Φαντάζομαι θα είναι δυσκολο στην αρχή αλλά πιστεύω ότι θα μπεις σε μια σειρα και όλα θα είναι οκ! Ειδικά αν ξεπεταχτεί λίγο ακόμα και ο μικρός ποιος σε πιάνει!!!

Λαμπρινούκο με το καλό να έρθετε! Φιλάκια στη φακίτσα!

Φιλιά σε όλες!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Μαρίζα μου τι μεταμεσονυχτιες αναλαμπές ειναι αυτες??Μα καλά τι ωρα ξυπνας και τετοια ωρα ησουν στον Η/Υ?
Κοριτσούλη μου ξυπνώ 6:15-6:25, χτες κοιμήθηκα γύρω στις 22:30 ξύπνησα κατά τις 2 που σας έγραψα (κι έφαγα κάτι απομεινάρια από σουβλάκι που είχαμε παραγγείλει)κι ύστερα ξαναέπεσα για ύπνο.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Αύριο γιορτάζουμε δηλαδή! Αρμάκι μου μπαίνεις στο μήνα σου!!!!! Το πόσο χαίρομαι δε λέγετε γλυκιά μου άντε τώρα με το καλό να γεννηθεί υγιέστατος ο μπεμπούκος σου!

Μαρίζα τα ξημερώματα σε πιάνει η λιγούρα εσένα? Εγώ αυτό κορίτσια το πάθαινα τις πρώτες μέρες της εγκυμοσύνης μου στη Μαριαλένα, πριν μάθω ότι είμαι έγκυος! Κατά τις 3 το πρωί έψαχνα το ψυγείο!:shock:

Ξέχασα να σχολιάσω προηγουμένως την Πικουλίνα η οποία έχει περάσει σε άλλο στάδιο λέμε! Τάισες καλέ 3 παιδιά??? Είσαι πολύυυυυ μπροστά! Ειδικά αφού η ανηψούλα απ' ότι κατάλαβα δεν είναι και η πλέον φαγανή!

Κίκο μου επέστρεψες κι εσύ στη δουλειά ε? Υπομονή πού θα πάει θα βρούμε τη σειρά μας. Μη στενοχωριέσαι με τον Αναστασάκο θέλει λίγο χρόνο και μια χαρά θα συνηθίσει.

Πετρούλα ο δικός σου δεν κρατιέται να πάει! Μπράβο σας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Ο παππάς έδωσε κατά την γνώμη μου ηλίθεια εξήγηση στα παιδιά...το λευκό λέει είναι το πιό "αγνό" χρώμα και κάτι τέτοιες μπούρδες. Γιατί ρε κορίτσια, τί αμαρτίες μπορεί να έχει ένα παιδάκι; Έλεος δηλαδή!

!

δεν εινα μπουρδεσ:shock::shock::shock: κ δεν ειναι θεμα αμαρτιον του παιδιου το ολολευκο

θα το βρω στα κιταπια μου κ θα στο γραψω για ποιο λογο ολολευκο ;)

Οτι θα περναμε 10 και με τη φασολάδα...εεε αυτο δεν το περίμενα!!!χαχα

Ριτα τα κουλουρακια-παξιμαδακια εγιναν απίστευτα!!Το δε αμυγλαλο οταν το ξεφουρνισα ..πως κρατηθηκα και δεν το εφαγα ολο ενας Θεος ξερει!Ειναι πολύ νοστιμα και αρκετα τραγανα και τωρα που τα γευτηκα τα εχω ξαναφαει στην Κρητη!!Ειναι καποιες γευσεις και μυρωδιες που σου φερνουν κατευθειαν μνημε

ταπερακι για μασ ξηγηθηκεσ ?????????? η θα κανεισ αλλη δοση ????????

κουκλεσ τσουπρεσ αυτα διαβασα

δεν προλαβενω ν σχολιασω κατι αλο μουτσ αντληση τελοσσσσσσσσσσσσσ εφυγα καλημερα ;);););)

:tongue::tongue:

\

Φιλιά σε όλες!!!

καμαρι μου 36 νταν...................

......... νταν.......

νταν...........

νταν ................!!!!!!!

ε τωρα οποτε θελει ασ ερθει κ παω στοιχιμα πανω απο 3 κιλα θα δεισ ο παιδαρο μασ ζωη μου μικρη με το καλο

:tongue::tongue:

Καλημεραααααα

Αρμακι μπηκες στον μηνα σου!!!!!!αντε μπεμπη τωρα ανοιξαμε και σε περιμενουμε !!

Γειτονακι μου και λεω εγω τι μου επαθες και σε χασαμε !!!ποτε θα μας ερθετε ρε για καφεδακι ?κερναω και πορτοκαλοπιτα που εγινε πολυ καλη!!!

Πικουλινα και παιδοτοπο????σε λιγο θα τα πας και παιδοτοπο σαββατο απογευμα!!!βλεπω πως η μικρη εξελισσεται σε μεγαλο ταρζαν ..

Κικη μου μια χαρα ο γιος και οι αρνησεις στο προγραμμα..περαστικα στον μπεμπουλη..

ριτακι εισαι καλυτερα ?

Μαρινα, Φιλακι, πετρουλα ,σουλα ,γιοβαννα ,ντινα και λοιπες πολλα φιλακια!!!

Εμεις ειμαστε καλα !!!εμενα με ποναει λιγο ο λαιμος αλλα σε γενικες γραμμες καλα..ο μπεμπης στο παρκο του παιζει ,ο χρηστος στο σχολειο(εχει σχεδια να δειρει τον χριστοφορο σημερα....τζαμπα μιλαει η μαμα οτι δεν βαραμε τα παιδακια) και το απογευμα εχουμε ψωνια θα παμε να παρουμε παπουτσια με την νονα του χρηστου ...

Καλημεραααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημερα κουκλες:D

αρμακι μετρας αντιστροφα?? αντε με το καλο κοριτσι μου:D:D

να πω και παλι ενα μεγαλο ευχαριστω για τις ευχες σας και επισης στην Λαμπρινη, Κικη, Πανμαρ ...ξεχασα καμια??:confused:

Σαρδελακι 'λοξος' ο παπας??

η φωτεινη εχει συναχι και με τον ορο και το 'ρουφιγμα' τις μυξουλες δεν τα παμε καθολου καλα....φοβαμαι οτι θα τις βγαλω κανενα χερακι ετσι πως παλευουμε ... σκετο μαρτυριο ειναι...αλλα πρεπει

Κικη μου καλο ξεκινημα στην δουλεια....τον μπεμπης που τον αφηνεις?? ...εχασα επεισοδια

να εχετε μια υπεροχη μερα:):)2009530awhplm578l.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Μαράκι μου τσουκου τσουκου τα καταφερες μπηκες στο μηνα σου.;)

Αντε κοριτσάκι μου με το καλό !!!!Να δεις που στο τελος θα μας σκασει και δεν θα βγαινει το παληκαρι!!!

Κικιτσα μου καλή αρχη στη δουλεια !!!Δυσκολο ε???

Τοσο γρηγορα την «αρπαξε» μωρε ο μικρός σου???Περαστικα

Μαρινακι περαστικα στη μικρη σου.

Εχω την εντύπωση ότι και εγώ περναω μια ελαφρια γαστρεντεριτιδα γιατι εχω πολλες ενοχλησεις!!!!:-(

Πετρούλα επειδή χθες δεν είχα μαγείρεμα μια και εκανα ένα σωρο την προηγούμενη και μου περισευανε πολλα πορτοκαλια εκανα και εγω μια πορτοκαλοπιτα.

Ζηλεψα ναι το παραδεχομαι.:tongue:

Λοιπόν εγινε τελεια και μοσχοβολησε ολο το σπιτι.

Τα υπολοιπα νεα μας καλα.

Βεβαια η μικρη μου εχει γινει παρα μα παρα πολύ ζωηρη.Δεν ακουει κανεναν και μας βγαζει και μια τρελη γλωσσα άλλο πραγμα.

Χθες τη μαλωσε ο μπαμπας της και ηρθε να παραπονεθει αλλα επειδη την ψιλομαλωσα και εγω λεει

«πω πω και εσυ μαλώνεις?Εγώ που να παω τώρα ????

σε ποιον να τα πω?»:shock:

Η αληθεια είναι ότι την λυπηθηκα !!!!!

Ιωάννα μου χθες με πονουσε και μενα λαιμος μου και ψιλοφοβηθηκα αλλα σημερα ειμαι πολυ καλυτερα.

Οσο για τον Χρηστακο αλλη μια φορα δεν ειχες πει οτι ξεκινησε με ορεξη για τον παιδικο γιατι θα εδερνε καποιο παιδακι.Μιλαμε το ειχα πει στον αντρα μου και ειχαμε ριξει το γελιο.

Φωτεινη περαστικα στην μικρουλα !!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου. :P:p:p:p:p

''Η μέρα εξημέρωσε/ ο κόκκορας ξυπνά/ αρχίζει και τρέχει, τρέχει μακριά -κικιρίκου/ που πας κοκκορά μου και φεύγεις μακρία;/ οι κότες σου σε ψάχνουνε μέσα στη φωλιά/ κανένας δεν με θέλει για κόκκορά άλλο πια/ σούπα θα με κάνουνε μου το 'πε η κυρά''........ με αυτό το τραγουδάκι ξυπνήσαμε πρωί - πρωί.......με την Αλεξάνδρα να το τράγουδάει κοιμισμένη ακόμα.......τελικά αυτό το παιδί παραμιλάει στον ύπνο του :confused::confused:

Άρμα 36 εβδομάδες !!!!!! :D:D:D:D:D τα δύσκολα πέρασαν, και ο μπέμπης έεεεεεερχεταιιιιιιιιιι.

Σαρδελάκι καλά πολύ υπερβολικός μου ακούγεται ο παππάς. Αυτό που κολλάνε στους τύπους είναι εκνευριστικό.

Μαρίνα μου περαστικά στη Μαριαλένα. ΉΘελα να σου πω να μην περιμένεις να δεις από τη Μαριαλένα ότι είδες από το Γιώργο. Κάθε παιδί έχει δικούς του ρυθμούς. Και η Αλεξάνδρα, ένώ είχε ξεκινήσει να κάνει βηματάκια με χεράκι από 12 μηνών, περπάτησε ουσιαστικά, δηλαδή να σηκωθεί μόνη από ένα σημείο και να πάει κάπου αλλού, 14 μηνών + .

Λοιπόν χτες έφτιαξα τηγανίτες με μήλα και η καλή μου τις κατασπάραξε. Τις έφτιαχνα όταν ήμουν φοιτήτρια και από τότε δεν τα είχα ξανακάνει. Πώς μου θυμήθηκαν χτες ούτε που ξέρω. Αφού είδα όμως ότι αρέσουν στην Αλεξάνδρα θα κ'άνω συχνότερα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Σούλα δεν είχε σε ποιον να πει τον πόνο του το παιδί :tongue::tongue: Η Αλεξάνδρα αυτό που κάνει τελευταία είναι να έρχεται π.χ. να ρωταέι κάτι εμένα και μετά να πηγαίνει στον μπαμπά της και να λέει.... '' η μαμά είπε.......''

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Σουλιτσα ζηλιαρογαταααααααα...την ιδια πορτοκαλοπιτα λες να καναμε ??εμας παντως το μισω πυρεξ αδειασε!!!

Σουλα ναι εχουμε ξυπνησει ξανα με ορεξη να δειρουμε και παντα δερνουμε τον χριστοφορο..αλλα μην νομιζεις τις τρωει και ο χρηστος απο τον χριστοφορο ...ασπονδοι φιλοι!!!

Γιοβαννακι η αλεξανδρα παιδι μου καλλιτεχνικο παιδι ...

Ωχ φευγω σκουζει το μικρο ..πεινασε...καλε κλαιει το μωρο!!!!πρωτοφανες!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...