Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέραααααααααααααααααααααααααααα,

Καλό μήναααααα, τι κάνετε ζουζούνες μου γλυκές;

Σας μιλάω πλέον από το pc της εργασίας μου, ω ναι επέστρεψα δριμύτερη και δεν μου αρέσει καθόλου βρε κορίτσια, τα είχα ξεχάσει όλα αυτά και επίσης μετά στο σπίτι όταν επιστρέφω δεν προλαβαίνω ούτε να χ@#@ . Βαριά τελικά η καλογερική .χιχιχι

Τα δικά σας τα νέα προσπαθώ από το πρωί να διαβάσω τις άπειρες σελίδες που έχετε γράψει και κάτι κατάφερα, βλέπετε ακόμα δεν έχω πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και έτσι άρπαξα την ευκαιρία αυτή.

Αρμάκι τι γίνεται βρε κοπελιά , μέχρι πρότινος λέγαμε να κρατηθεί το αντράκι σου και τώρα θα μας κάνει ντροπές να δεις , αλλά δεν πειράζει , φάε με το καλό το αρνάκι και τα πασχαλινά αυγουλάκια και μετά όποτε αποφασίσει ας έρθει , διάβασα και το περιστατικό με το σουβλάκι και ειλικρινά τρόμαξα γιατί είχα ζήσει αντίστοιχο περιστατικό με εμένα πρωταγωνίστρια όμως και το μπαμπά μου να με έχει γυρίσει ανάποδα και να προσπαθεί με το νυχάκι του να μου βγάλει το ξύγκι όξω, τραυματική εμπειρία μπορώ να πω αν και από τότε τα σουβλάκια κατεβαίνουν πλέον δυό δυό .χιχιχι

Κυρία Φωτεινή πολύχρονη για τα χθεσινά σας γενέθλια , να είσαστε καλά και πάντα ευτυχισμένη με την όμορφη οικογένεια που έχετε δημιουργήσει.

Μαρινάκι πολύχρονη και σε ‘σένα για τα προπροχθεσινά σου γενέθλια , άντε και ευχή μου η επόμενη δήλωση για πιθανή σου εγκυμοσύνη να γίνει πραγματικότητα και όχι πρωταπριλιάτικο αστείο.χιχιχι

Σουλίτσα όλα καλά με τις εξετάσεις κοπέλα μου για τα νεφρά, θα στείλεις κανένα φαγητάκι και από’δω αν σου περίσσεψε γιατί εμείς πλέον τα τρώμε μπαγιάτικα.

Ντελενάκι όλα καλά να πάνε κοπέλα μου με τη θεραπεία και με το καλό να ταξιδέψετε στο Germany.

Λαμπρινή εσύ με το καλό να μας έρθεις κοπέλα μου.

Γιοβαννούλα πως τα πάει η Αλεξάνδρα , ηρέμησε τελείως με τη βρογχίτιδα; Σε εμένα πάντως στην ανιψιά μου που είχε πρόσφατα βρογχίτιδα με πυρετό της έδωσε αμέσως αντιβίωση ο γιατρός τους γιατί είχε και ακροαστικά .

Σαν Σαν συγχαρητήρια για το μπεμπέ και να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη.

ΚωνΚων πως τα πάτε εσείς με το νέο σύστημα αποφυγής πάνας , πάντως πλάκα πλάκα βρε κορίτσια με πιάνουν τα γέλια γιατί κάθε φορά που ανοίγουμε αυτό το θέμα όλο και μια (πιο έντονη) διαφωνία θα δημιουργηθεί μεταξύ μας και μετά άντε πάλι τα ίδια. Αφασία είμαστε τελικά.

Εγώ πάντως με βλέπω πιο πιθανόν μετά από 15 χρόνια να συνεχίζουμε να μιλάμε σε αυτό το καφέ και να συνεχίζουμε να λέμε τα κατορθώματα των παιδιών μας και εγώ να ψάχνω να βρω το σωστό τρόπο προκειμένου να βγάλω τη πάνα από το γιο μου, κάτι εγώ που το έχω ρίξει στη τρελή τώρα με το μωρό και το θυμάμαι όποτε μου καπνίσει κάτι αυτός με τη τεμπελιά του ,περνάει ο καιρός και ούτε που το καταλαβαίνουμε.

Πετρούλα συγχαρητήρια για τον Αναστασούλη , τελικά τα παιδιά μας μοιάζουν αρκετά , να τα βάλουμε να κάνουν παρέα , μία ο γιος σου με την προσευχούλα απ’την άλλη ο δικός μου με το κύριε ελέησον τα βλέπω σε λίγα χρόνια σαν τη Λουκά στο αρσενικό τους όμως.

Ριτάκι πως πάει η αμυγδαλίτιδα, σε νιώθω γιατί και εγώ είμαι επιρρεπής στις πυώδης αμυγδαλές και δεν μπορώ ούτε να καταπιώ αν δεν πάρω αντιβίωση.

Βατραχάκι συγχαρητήρια και σε εσάς για τα περπατήματα όπως και της Μαρίνας επίσης.

Φιλάκι που είσαι εσύ με τις τρελές ανασκοπήσεις ;

ΠανΜαρ νυχτοπούλι ,τη κάνει η Big Sofo;

Ηλιάνα επανήλθες δριμύτερη βλέπω

Τα δικά μας τώρα.

Ο ενθουσιασμός του γιου μου κράτησε μόλις 2 μέρες για τον παιδικό μιας και από την προηγούμενη εβδομάδα κάθε πρωί για να ντυθούμε ζούμε ιστορικές στιγμές του τύπου: γιατί να πάω σχολείο , γιατί να πας εσύ στη δουλειά; Δεν θέλω να πάω σχολείο, δεν θέλω να πας εσύ στη δουλειά, δεν μου αρέσει το σχολείο και τα θλιμμένα ματάκια του όταν τον αφήνω που δεν ξέχνιουνται έτσι εύκολα. Τέσπα μου έφερε όμως την πρώτη κατασκευή του και κάπως ηρεμήσανε τα πράγματα, επίσης να πω πως την 3η μέρα μου ήρθε και μπουκωμένος και μαζί με αυτόν κόλλησε και ο μπέμπης που για το μπέμπη το μπούκωμα είναι ότι χειρότερο βρε παιδί μου , ούτε τρώμε ούτε κοιμόμαστε ούτε τίποτα.

Να πω επίσης σε όλες τις δευτερομανούλες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα βόλτας με τα καρότσια ότι εγώ βρήκα τη γιατρειά μου με ένα εξάρτημα που αγόρασα από τα Λητώ το οποίο το συναρμολογείς στο πίσω μέρος της ρόδας του καροτσίου (είναι κάτι δηλαδή σαν επέκταση) και ανεβαίνει πάνω ο δικός μου και του λέω και καλά ότι αυτός πλέον σπρώχνει το καρότσι , με αυτό τον τρόπο ξετρελαίνεται ιδιαίτερα και το έχει σαν παιχνίδι αλλά και δεν κατεβαίνει καθόλου από το καρότσι όσο βολτάρουμε , είναι δηλαδή ιδιαίτερα πρακτικό , σας το προτείνω ανεπιφύλακτα. Είναι δηλαδή ο Ιούλιος Καίσαρας πάνω στο άρμα και του λείπει το μαστίγιο προκειμένου να ρίξει καμία στο μωρό για να προχωρήσει πιο γρήγορα το καρότσι .

Οι υπόλοιπες μανούλες που είσαστε καλέ;

Φιλάκιαααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Οτι θα περναμε 10 και με τη φασολάδα...εεε αυτο δεν το περίμενα!!!χαχα

Ριτα τα κουλουρακια-παξιμαδακια εγιναν απίστευτα!!Το δε αμυγλαλο οταν το ξεφουρνισα ..πως κρατηθηκα και δεν το εφαγα ολο ενας Θεος ξερει!Ειναι πολύ νοστιμα και αρκετα τραγανα και τωρα που τα γευτηκα τα εχω ξαναφαει στην Κρητη!!Ειναι καποιες γευσεις και μυρωδιες που σου φερνουν κατευθειαν μνημες!!Τωρα μενει να δουμε αν θα τα φαει και ο Αν.

Εστειλα κι ενα ταπερακι στο πεθερικο τωρα που εφυγε ο συζ.

Ιωαννα για πες για την πορτοκαλόπιτα..Αξιζει ή να κανουμε την πατσαβουροπιτα της Ριτας που ειναι δοκιμασμενη?

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

χαχαχαχα αρε Κικη!!!Εισαι ανεπαναληπτη λέμε...Εσυ , ο Καισαρας σου και ο μικρος διαδοχος, μες τους αυτοκρατορες εισαι!!

Πως σου φαινεται η επιστροφη?/Για πες μας να ετοιμαζομαστε κι εμεις σιγα σιγα..Οσο για τον μικρο μαθητη σου αστον να λέει..λέγε λέγε θα το παρει απόφαση!!Ενταξει ειστε καλά, δεν εχετε δραματα και τετοιες ιστοριες..το μπουρου μπουρου το εχουμε κι εμεις σε καποιες φασεις..κυριως το πρωί οταν φευγει ο μπαμπας του αλλα αν πω "παγουρινο, μπουφαν και φυγαμε!!" τρεχει να προλάβει...Hi hitler! χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μπηκε σημερα μεσα και μου λεει ''Μαμααα εφαγα τοσο'' και μου ριχνει μια μουτζα :tongue: εννοουσε 5 κουταλιες το διαβασα και στο τετραδιο.Απο το ολοτελα καλη και η παναγιωταινα...εφαγε εδω μετα του σκασμου.Μπιφτεκι,πατατες και 1 μεγαλο τριγωνο κομματι σπανακοπιτα.

(Καινουργιο ασμα σημερα με μια γιδα....)

Πετρουλα αμα δω 10 σε φασολαδα θα πεθανωωωωωωω!χαχα!

και εμενα το παξιμαδακι μου αρεσε πολυ!Απο εδω και περα θα κανω μισα παξιμαδια μισα κουλουρια για τον μικρο που τα προτιμαει καλυτερα.

Κικιτσα!Και αναρωτιομουν τι κανεις.Μωρε μυξωθηκε τοσο αμεσα ο Αν. και την πατησε ο μικρουλης σπιτι?Α πα πα...

Περαστικα και καλη προσαρμογη και σε δουλεια και σχολειο!

Ολα καλα θα πανε!

Εγω δυστηχως ή ευτυχως δεν ειχα ξαναπαθει ποτε πυωδη αμυγδαλιτιδα και δε μπορω να σου περιγραψω τι περναω...ελπιζω να δω βελτιωση αμεσα αλλιως θα ξαναπαω μπας και δε με πιανει το φαρμακο...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ριτα ακομα ρε παιδι μου;;;

Κική μου,καλή προσαρμογή.

Πετρουλα και εσυ κοροϊδευεις ε;;;;

Joa και εσυ σεφ σήμερα;;;

Η αληθεια εναι και τα δυο τρωνε ολα τα φαγητα. Τωρα εχω βαλει και σε σειρα την ανηψοβαφτιστηρα μου. Μενει απο κατω και αυτη την εδβομαδα την εχω ταϊσει σπανακορυζο και ψαροσουπα που με τη μανα της τα τρωει με χιλια ζορια και σπανια. Αυτο σημαινει οτι ταϊζω τρια παιδιά συχρονως.

Εχουμε ανακαλυψει ενα παιδοτοπο που τα πρωΙνα ειναι αδειος και ειναι τελεια. Σημερα τρελαθηκαν απο τη χαρα τους, που ειχαμε παρει και την ξαδελφουλα μαζι. Ειμαι σε θεση να πω οτι με τον Παναγιωτη δεν ασχολουμε καθολου στον παιδοτοπο (ειναι επιτευγμα , μη κοροϊδευτε) αλλα ρε κοριτσια το μικρο ταλιμπανακι δε μασαει πουθενα. Κρεμεται απο παντού. Η κυρια που εχει τον παιδοτοπο εχει τρελαθει μαζι της.

Και ναι λοιπον παμε και εμεις σε παιδοτοπο, αδειο μεν , αλλα τρομερη προοδος!!!!!!

Διαφημίσεις

Πικουλινα εχω ριξει το γελιο....θυμηθηκα το Γρηγορημια φορα ακριβως 15 μηνων σε κατι goodys....Ειχαμε ξαναπαει παιδοτοπο και πριν οταν ακομα μπουσουλουσε αλλα ηταν στο κομματι με μικρες κατασκευες...ε μια φορα λοιπον 15 μηνων βρεθηκαμε μετα απο ταξιδι σε γκουντις στην εθνικη που ειχε σχετικα μεγαλο παιδοτοπακι....καλα γελουσε το συμπαν με το τι εκανε...

Καπως ετσι και η μικρη σου φανταζομαι!!!!χαχα!!!

Οσο για το αδειος παιδοτοπος...τι να σου πω...παλι μια φορα πηγα τον μικρο πρωι σε παιδοτοπο και ετυχε να μην εχει παιδακια...ε ρε τι τραβηξα....τι τραβηξα!Μεσα σε ολες τις κατασκευες με ειχε χωσει για να κυνηγιομαστε....!!

Παντως ωραια φαση πινεις και ενα καφεδακι χαλαρη!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κορίτσια εμείς σχετικά με το θέμα του φαγητού στον παιδικό ευτυχώς έχουμε σημειώσει σημαντική πρόοδο , αν και στην αρχή δεν έτρωγε καθόλου ούτε κοιμόταν επίσης σύμφωνα με τα χαρτάκια που μας δίνουν κατά την επιστροφή των παιδιών αυτή τη βδομάδα μη τον ματιάσω τα τρώει όλα μέχρι και κοτόσουπα έφαγε που εμένα ούτε να τη φτύσει.

Πικουλίνα δεν μου τον είχες πει αυτό τον παιδότοπο προτού πάω στη δουλειά βρε κοπέλα μου να τον επισκεφθούμε και εμείς γιατί 5 μήνες τώρα με το μωρό ούτε μέχρι το περίπτερο που λέει ο λόγος δεν μας άφηνε ο μπαμπάς μας να πάμε.

Ριτάκι άστα με το που πήγε αμέσως μπούκωσε , το καλό είναι ότι ο μεγάλος το ξεπέρασε αμέσως το μπούκωμα ο μικρός μας είναι αυτός που παιδεύεται ιδιαίτερα.

χαχαααα Πικουλινα τωρα θα δεις τι σημαινει "κοριτσακι-ταλιμπανάκι" !!! Δικια μας ειναι η μικρη σου !!!

Καλα ο παπας εντελως υπερβολικος με τα ασπρα ρουχα ! Ειπαμε αλλα οχι και να μην εχουν τιποτα ! Ειπαμε και μενα μου αρεσει (οι συμβολισμοι) και ειμαι συμφωνη με εν μερη μ΄αυτο (οπως δεν θα πηγαινα με μπλε/κοκκινο νυφικό) αλλα οχι τοοοσο υπερβολη !

Κικη εισαι φοβερή ! Παρολο που δεν γραφω συχνά μου ελειψαν τα κατεβατά σου με το τρομερο χιουμορ και η ανασκοπηση που κανεις !

Για τις πανες ναι ειναι μεγάααααλο το θεμα ! χαχαααα

Ριτάκι εγω στη φακη δοκιμασα απο νωρις να "μαθει" το γιο γιο ή την τουαλέτα . Πριν τους 10 μηνες ειχα ήδη αγορασει γιο γιο . Στο δικο μου παιδι ομως δεν ταιριαζε αυτο (βεβαια λενε η εκπαιδευση να ξεκινησει απο λιγων μηνων) ήταν και ειναι τοοσο υπερκινητική που απλα δεν καθοταν σε ενα σημειο πανω απο 2 δευτερολεπτα . Θηλαζε κιολας , ειναι διαφορετικο αν πινει απο μπουκαλι , δεν υπήρχαν σταθερα γευματα οποτε απλα δεν γινοταν .

Φευγουμε για γυμναστική !!!!

Ναι μωρε κικη μου αυτο ειναι το προβλημα οι ιωσεις και τα μωρα...γιατι για τα μεγαλα μας σου λεω σιγουρα οτι απλη μυξα = τιποτα

εμας το θεμα εξ αρχης με το φαι στο σχολειο ειναι η παραξενια του, οχι οτι δεν ηθελε να φαει εκει...οτι του αρεσε ετρωγε....κατι παστιτσια,κατι γεμιστα τα τσακιζε και τοτε.. ο μικροπαραξενος.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αχ τα ξερω Λαμπρινη μου....εγω μονο ξερω τι περασα και τι σκαρφιστηκα για να τον καθισω....χαχα!Πλακα ειχε..!!

Σιγουρα ομως εχεις δικιο και με το θηλασμο που ηταν ανευ προγραμματος δεν ηταν ευκολο κατι τετοιο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Παντως ωραια φαση πινεις και ενα καφεδακι χαλαρη!

Δεν ειπια κανεναν καφε , παιδακι μου, ετρεχα πανω -κατω με το μικρο ταλιμπανακι. Καποια στιγμη , λεω παει θα μεινω , εχω και μια μικρη κλειστοφοβια.

Πικουλίνα δεν μου τον είχες πει αυτό τον παιδότοπο προτού πάω στη δουλειά βρε κοπέλα μου να τον επισκεφθούμε και εμείς γιατί 5 μήνες τώρα με το μωρό ούτε μέχρι το περίπτερο που λέει ο λόγος δεν μας άφηνε ο μπαμπάς μας να πάμε.

.

και εγω τωρα τον ανακαλυψα.Τι κριμα. Παρε καμμια αδεια , να ερθετε.

Καλε κατσε και πιες καφε και μην κυνηγας στον παιδοτοπο.Ακουσε με! τιποτα δεν παθαινουν!Τιποτα απολυτως!

Οσο για την κλειστοφοβια χαχα....αχ ...αντε με το καλο και στον παιδοτοπο στο Athens heart που ειχε σφηνωσει ο μικρος και δεν ηταν κοπελα πανω και ανεβηκα εγω....α πα πα...αξεχαστο το θεαμα για τους θαμωνες.... :tongue::tongue::tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα!

Μου έχουν σπάσει τα νεύρα... μια αναβάθμιση δικτύου είπαν ότι θα μας κάνανε και μισή μέρα έχω δίκτυο και μετά για τρεις μέρες καθόλου....

Πόσα έχετε γράψει? Τι να σχολιάσω? Έχω πιει και τα κρασάκια μου το μεσημέρι με τον πεθερούλη μου και είμαι και λίγο κουδούνι...

Κα Φωτεινή μου, έστω και καθυστερημένα, Χρόνια Πολλά!!!! Με υγεία και να χαίρεστε τον άντρα σας, τα κορίτσια σας, την εγγονούλα σας και τα επόμενα που θα έρθουν!!!

Γειτονάκι, ναι, έχουμε κόκκινο μπουφάν! Άντε τώρα που φτιάχνει ο καιρός και που είναι καλύτερα και ο Πολωνός να αρχίσουμε καμιά βολτίτσα...

Πικουλίνα, πού είναι αυτός ο παιδότοπος που ανακαλύψατε? Πες μου αν θέλεις να κανονίσουμε μια μέρα να βρεθούμε, γιατί κι εμείς τα πρωινά... καθόμαστε!

Αρμάκι λες τώρα να το μετάνοιωσε ο μάγκας σου? Να δεις που σας το πάει για Πάσχα!

Σουλίτσα κι εμείς με τις χειροτεχνίες δεν το έχουμε... Όποτε καθόμαστε να κάνουμε κάτι, εγώ τα κάνω κι η Σοφία με βλέπει και μου δίνει οδηγίες!

Μαρινάκο, μη μου πεις? Περπάτησε επιτέλους η χρυσομαλλούσα σου? Αν μας την άφηνες λίγο παραπάνω, από αρχές Μαρτίου θα είχε περπατήσει! χαχαχαχα! Περαστικά της!

Μαργαρίτα εσύ πώς είσαι?

Κικίτσα με την αυτοκρατορική οικογένεια, ξεκίνησες δουλειά πάλι? Σου κακοφάνηκε?

Πετρουλίνι, μια χαρά ο Αν. στο σταθμό ε? Και καλοφαγάς! Μακάρι να συνεχίσει έτσι...

Ωωωωχ! Ξυπνησε το τερατάκι μου...

Πάω... ελπίζω να επιστρέψω αργότερα!

Πολλά φιλιά και σε όλες όσες δεν αναφέρθηκα...

mrdIp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Τι μου κάνετε?

Εγώ τσακώνομαι με το Γιώργο που θέλει να φάει και δεν του δίνω :shock::shock::shock:! Ω ναι μας συνέβη και αυτό! Θα πάνε σε καμιά ώρα κολυμβητήριο και δεν κάνει να φάει και τώρα τον έπιασε η πείνα! Αναποδιά όμως! Η μικρή μου τελικά περνάει ίωση, δεν ήταν από το εμβόλιο, μάλλον γαστρεντερίτιδα γιατί κάνει συνέχεια διάρροια. Άντε να περάσει κι αυτό! Παρεπιμπτόντως, στην τσάντα του Γιώργου σήμερα ήταν μια πρόσκληση για παιδικό πάρτυ για την Κυριακή σε παιδότοπο από κάποιο συμμαθητή του και δεν ξέρω τι να κάνουμε. Κολλάω να πάω μόνη μου μεταξύ αγνώστων.

Για φαγητά λέτε? Πια κορίτσια και κοτόπουλο με πατάτες να κάνω μου φαίνεται κατόρθωμα, τι οξεία τεμπελίτιδα είναι αυτή, συνεχώς κουρασμένη νιώθω.

Πικουλίνα τα πρωινά οι παιδότοποι είναι ό,τι πρέπει, καθόλου δε θα φοβάσαι για ιώσεις, εκτός κι αν βαριούνται τα πιτσιρικάκια σου, γιατί ο δικός μου αν δεν έχει παρέα δεν περνάει καλά και όλο το σκάει προς τα έξω!

Λαμπρινούλα μου το έχω υπόψη μου για τη συνάντηση, είδα ήδη και το χάρτη για το πού είναι, ελπίζω ότι θα καταφέρουμε μετά από τόσα χρόνια να τα πούμε κι από κοντά! Κι επειδή είμαι κι εγώ Γιαννιώτισσα, θυμήθηκε που με είχε "φωτίσει" κι εμένα και καλά η νονά μου κάπου 7-8 χρονών, δε θα ξεχάσω που με πήγε σε ένα μαγαζί που είχε κάτι καλάθια έξω και μου λέει από εδώ διάλεξε όποια φουστίτσα θέλεις και πάρτην! Αυτό ήταν όλο κι όλο που θυμάμαι από εκείνη και μετά την ξανάδα στο γάμο μου!:(

Μαρίιι πού είσαι εσύ? Άσε ρε η μικρή μας έβγαλε το λάδι από τότε κάναμε τις άπειρες προσπάθειες καθημερινά αλλά εκείνη τίποτα ένα ένα βηματάκι τη φορά επιπλέον! Πριν μια εβδομάδα που την είδε η γιατρός μου λέει σε 10 μέρες θα έχει περπατήσει, ναι καλά της λέω εδώ και τόσο καιρό το κάνει αυτό και ακόμα δεν έχει αφεθεί, μου απάντησε ότι τώρα είχαν δυναμώσει οι μυς της, τι να πω κι εγώ, ευτυχώς πήρε μπρος!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...