Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!!

Ριτα τελεια φαινεται η μανιταροπιτα! Την πετυχες μου φαινεται καλυτερα και απο τη μαμα μου! Θα σου γραψω σε λιγο και το χοιρινο. Μιλησες με την Ιωαννα?

Καλε Σουλα μην απελπιζεσαι! Τωρα ειστε στην αναρρωση. Λιγο υπομονη ακομα!

Πετρουλα, το μπαλκονι ειναι θαυματουργο, να το ξερεις! Τα ανακουφιζει απιστευτα οταν εχουν θεματα με το αναπνευστικο τους... Χρειαζονται οξυγονο εκεινη τη στιγμη... Αν πιστευεις οτι εχει πολυ κρυο εξω, μπορεις απλα να ανοιξεις την μπαλκονοπορτα τεντα. Κι αυτο θα κανει δουλεια!

Εμεις χθες ειχαμε παλι σοου, αλλα με το μπανιο αυτη τη φορα. Για πρωτη φορα στη ζωη του ο Σωτηρης δεν ηθελε να μπει στην μπανιερα. Ηταν και πολυ κουρασμενος και κακοδιαθετος, οποτε ξεκινησε ενα κλαμα απιστευτο. Τον καταφεραμε με τα πολλα, μπηκε στην μπανιερα και οταν βγηκε ξεκινησε καινουριο κλαμα να μην ντυθει. Σε σημειο που του κοπηκε η αναπνοη απο το πολυ κλαμα... Καλα μου κοπηκαν τα γονατα. Με τα πολλα συνηλθε, αλλα το προβλημα μου ειναι το εξης! Μηπως τον καταπιεζω πολυ με το θεμα μπανιο? Εδειχνε να του αρεσει παρα πολυ γι'αυτο τον εκανα και καθε μερα. Εννοειται και λουσιμο... Δεν ξερω, εχω προβληματιστει... Απο προιοντα εγω χρησιμοποιω της klorane ή της frezyderm...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

σαρδελινα μου στο www.mytoys.de λεει πουθενα να αλλαξω γλωσσα να κανω αγγλικα;γιατι δεν καταλαβαινω τιποτα;

όχι αγαπούλα δεν έχει κάπου να αλλάξεις την γλώσσα.

Όσο για τον μαστοράκο κι εγώ πήγα να τον δω και δεν μου άρεσε. Κι εκτός αυτού θεωρώ πως είναι μικρός ακόμη για τέτοιο παιχνίδι. Άδικα δεν γράφει και στο κουτί ηλικία 3+...κάποιες φορές ισχύουν κι αυτά!

m57Zp2.png

Καλημερούδια!!!!!!

Με τόσο που γράφετε δεν μπορώ να σας προλάβω, παρόλο που ανοίγω το lap top το πρωί, δεν προλαβαίνω πλέων να σας διαβάσω. Πολύ τρέξιμο με την μικροκαμωμένη εγγονούλα μου. Είχα ένα κρεβατάκι στο δωμάτιο της Βίκυς,,,, πριν παντρευτεί και νοικοκυρευτεί :):):),,,,,, αλλά της Φωτεινής δεν της άρεζε γιατί ήταν λίγο στρουμογμένα,:confused::confused: λοιπόν το κατέβασα στην αποθήκη και μέσα στο δωμάτιο έβαλα το παρκοκρεβατο που είχα στο σαλόνι στο οποίο έχω και ανατομικό στρώμα,,,, με αποτέλεσμα να κάνω βόλτες πέρα δωθε για να επιβλέπω μην τυχών πέσει η μικρή ,,, γιατί μπορεί να είναι μικροκαμωμένη αλλά έχει ταπεραμέντο και διεκδικεί.:):)

Τώρα την έχω στο σαλόνι και κοιμάται, εγώ κάνω την δουλεία μου και έχω και το κεφάλι μου ήσυχο.

Η Βίκυ ως συνήθως θα σώσει το δημόσιο και δεν μπορεί να σήκωση κεφάλι, κατά τα αλλά ήμαστε καλά, ααααα !!!!!ξεχασα να σας πω ότι χτες έφαγε ψαράκι και το τσάκισε,,, άντε να πάρουμε μπρος με τα κιλακία μας

Επεξεργάστηκαν by fotinipap

Χοιρινο με δαμασκηνα και πορτοκαλια

Παιρνουμε απο τον χασαπη ενα ρολο χοιρινο (σε διχτακι). Το βαζουμε οπως ειναι μεσα σε μια κατσαρολα (χυτρα) και το τσιγαριζουμε με λαδι. Μολις τσιγαριστει ριχνουμε μεσα χυμο απο 5 πορτοκαλια, 2 πορτοκαλια ολοκληρα ξεφλουδισμενα και 15 δαμασκηνα αποξηραμενα. Κλεινουμε τη χυτρα και το αφηνουμε να βρασει για 20 λεπτα. Το ανοιγουμε, αφαιρουμε το κρεας και το κοβουμε σε φετες. Περναμε τα πορτοκαλια και τα δαμασκηνα απο το μιξερ να γινουν αλοιφη. Τα ξαναβαζουμε στην κατσαρολα, μαζι με το κρεας και προσθετουμε μισο μπουκαλι ημιγλυκο κρασι. Τα αφηνουμε να βρασουν ολα μαζι, μεχρι να δεσει η σαλτσα και να μαλακωσει το κρεας. Σερβιρουμε ιδανικα με ρυζι!

Καλη επιτυχια!!!

t7fQp3.png

όχι αγαπούλα δεν έχει κάπου να αλλάξεις την γλώσσα.

Όσο για τον μαστοράκο κι εγώ πήγα να τον δω και δεν μου άρεσε. Κι εκτός αυτού θεωρώ πως είναι μικρός ακόμη για τέτοιο παιχνίδι. Άδικα δεν γράφει και στο κουτί ηλικία 3+...κάποιες φορές ισχύουν κι αυτά!

δεν πειραζει γλυκια μου σ'ευχαριστω πανυως το συγκεκριμενο σαιτ ειναι πολυ καλο εχω παρει δυο καρεκλακια αυτοκινητου και τωρα σκεφτομαι να παραγγειλω καποια πραγματακια παλι!

οσο για τον μαστορακο οπως τα λες ειναι!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Μηπως τον καταπιεζω πολυ με το θεμα μπανιο? Εδειχνε να του αρεσει παρα πολυ γι'αυτο τον εκανα και καθε μερα. Εννοειται και λουσιμο... Δεν ξερω, εχω προβληματιστει... Απο προιοντα εγω χρησιμοποιω της klorane ή της frezyderm...

Νατασακι σίγουρα τα παιδια μας έχουν δερματακι βελούδο και μοσχοβολούν!!Πέρα απο την τακτική καθαριοτητα της περιοχής της πάνας πιστεύω οτι και 10 μέρες να τα αφησουμε άλουστα δεν θα βρομισουν όπως τα δικα μας σώματα..Το μπανακι εγώ το θεωρω πολύ σημαντικό στο παιδί μου γιατί βλέπω οτι το θελει παρα πολύ..Δλδ αν του πώ πάμε για μπάνιο, αρχίζει και χοροπηδάει και κανει σαν τρελό, σκαρφαλώνει και στην μπανιέρα..όσο λοιπόν εχει αυτη την αντίδραση εγω δεν θα του στερήσω την απόλαυση του..όπως όμως προανεφερα, αν δεν είναι σε φάση το παιδί, δλδ κακοδιαθετο, νυσταγμένο ή γκρινιαρικο, θα κν τα βασικα με την καθαριότητα του..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

α επισης εχει ωραιες φορμες του σκι σκεφτομαι να παρω για τον μικρο μιας κι ομπαμπας μας μ'εχει φαει να τον παει για σκι τι να πω τι νουμερο λετε να παρω για να το βαλει και του χρονου;92 η 98;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

αρμάκι μου εγώ χρησιμοποιώ weleda για τον Αστέρη και για μας χεχε...πλέον τον κάνω κάθε δεύτερη μέρα μπάνιο εκτός κι αν είναι κόκκινο το κολαράκι από πολλά κακά. Όσο για το λούσιμο στο κεφάλι του βάζω 2-3 φορές σαμπουάν την εβδομάδα, αλλιώς του ρίχνω μόνο νεράκι. Νομίζω πως δεν είναι ανάγκη να τα λούζουμε καθημερινώς!

Καλημερα κοριτσια

Ειπα να κανω ενα διαλλειμα απο τη δουλεια. Εγω σαν υστερω συνεχιζω να τον κανω μπανιο και να τον λουζω καθημερινα. Μεχρι να μαθει να πλενει χερια και μουτρα δεν βλεπω να το κοβω...

Θελω και εγω συνταγη για γεμιστο κοτοπουλο για τα Χριστουγεννα

Ελπιζω να ειστε ολες καλα. Περιμενω το μειλ της συναντησης

Νατασακι σίγουρα τα παιδια μας έχουν δερματακι βελούδο και μοσχοβολούν!!Πέρα απο την τακτική καθαριοτητα της περιοχής της πάνας πιστεύω οτι και 10 μέρες να τα αφησουμε άλουστα δεν θα βρομισουν όπως τα δικα μας σώματα..Το μπανακι εγώ το θεωρω πολύ σημαντικό στο παιδί μου γιατί βλέπω οτι το θελει παρα πολύ..Δλδ αν του πώ πάμε για μπάνιο, αρχίζει και χοροπηδάει και κανει σαν τρελό, σκαρφαλώνει και στην μπανιέρα..όσο λοιπόν εχει αυτη την αντίδραση εγω δεν θα του στερήσω την απόλαυση του..όπως όμως προανεφερα, αν δεν είναι σε φάση το παιδί, δλδ κακοδιαθετο, νυσταγμένο ή γκρινιαρικο, θα κν τα βασικα με την καθαριότητα του..

Πετρουλα κι εμενα μεχρι χθες ετσι εκανε, γι'αυτο κι εγω δεν του το ειχα στερησει. Αυτο το χθεσινο ηταν ανευ προηγουμενου... Θα δοκιμασω και σημερα και θα δω. Αν ζοριζεται θα τον αφησω. Το καημενακι μου μωρε, πλανταξε στο κλαμα...:(

t7fQp3.png

Χοιρινο με δαμασκηνα και πορτοκαλια

Παιρνουμε απο τον χασαπη ενα ρολο χοιρινο (σε διχτακι). Το βαζουμε οπως ειναι μεσα σε μια κατσαρολα (χυτρα) και το τσιγαριζουμε με λαδι. Μολις τσιγαριστει ριχνουμε μεσα χυμο απο 5 πορτοκαλια, 2 πορτοκαλια ολοκληρα ξεφλουδισμενα και 15 δαμασκηνα αποξηραμενα. Κλεινουμε τη χυτρα και το αφηνουμε να βρασει για 20 λεπτα. Το ανοιγουμε, αφαιρουμε το κρεας και το κοβουμε σε φετες. Περναμε τα πορτοκαλια και τα δαμασκηνα απο το μιξερ να γινουν αλοιφη. Τα ξαναβαζουμε στην κατσαρολα, μαζι με το κρεας και προσθετουμε μισο μπουκαλι ημιγλυκο κρασι. Τα αφηνουμε να βρασουν ολα μαζι, μεχρι να δεσει η σαλτσα και να μαλακωσει το κρεας. Σερβιρουμε ιδανικα με ρυζι!

Καλη επιτυχια!!!

Τι είν'τουτο βρε Νατασα;;;Πω-πω χειρότερη απο τις εγκυες εχω γίνει..Τα σάλια μου τρεξανε...

Ρίτα μιλησες με την Ιωάννα;;;

Διαφημίσεις

Ριτακι ωραία η συνταγή για της κουραμπιέδες,

θα σας πω και εγώ που είμαι γλυκαντζού, η κουραμπιέδες είναι το χειρότερο μου ΑΛΛΑ αν έχω μπροστά μου της Νέας Καρβάλης κουραμπιεδες το βατραχάκι ξέρει καλυτερα και θα σας πει,,,, η της Βεφας Αλεξιαδου η συνταγή είμαι ικανή να τσακίσω όλο το ταψί ειναι τελειες και λιωνουν στο στομα ειδικα η παραλαγη με επικαλυψη σοκολατα και λιγο καβουρτισμενο αμυγδαλο απο πανω:D:D:D

Αχ ανυπομονώ να έρθει η επόμενη βδομάδα γιατί μετά θα κάτσω μια βδομαδούλα , πώ πω τι ωραία με τον σκατούλη μου στο σπίτι θα είναι τέλεια...

Κρατα ορεξη φιλενάδα..και εγώ απο σημερα αδειούχα είμαι..Αλλη αίσθηση όμως.

Να δούμε στο τελος αν θα παραμιλάμε..χαχαχα

Τι είν'τουτο βρε Νατασα;;;Πω-πω χειρότερη απο τις εγκυες εχω γίνει..Τα σάλια μου τρεξανε...

Πετρουλα ειναι ονειρο, πραγματικα!

Εγω τελευταια μερα στη δουλεια 24/12 και επιστρεφω στις 4/1! Το περιμενω πως και πως!!!

t7fQp3.png

Θελω και εγω συνταγη για γεμιστο κοτοπουλο για τα Χριστουγεννα

Πω-πω το κν η μανούλα μου τέλειο!!Μια φορα που προσπάθησα μου λάσπωσε το ρυζι:-(:-(

Περιμενω το μειλ της συναντησης

Ναι Νίκη μου θα σου στείλουμε πμ για τη συναντηση..Λίγο να αναθαρέψει και ο ζουζουνος μου και η Ευα με την εξέταση..Κατα την άλλη εβδομαδα, να είμαστε καλά....

Εγω τελευταια μερα στη δουλεια 24/12 και επιστρεφω στις 4/1! Το περιμενω πως και πως!!!

Και εσύ αδειούχα!!Πολύ ωραία..

Βρε κορίτσια αυτη την Αθήνα τα Χριστούγεννα την έχω μεγάλο μερακι..Να δω πότε θα την επισκεφτουμε αυτες τις μερες...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...