Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

κουραμπιεδες

Υλικά

1/2 κιλό βουτυρο γάλακτος

250 γρ.φυτινη (εγω βαζω αυτη με προσθηκη φρεσκου βουτυρου)

1 ποτηρι κρασιου καλαμποκελαιο

1 φλιτζανι αχνη ζαχαρη

1/2 κ.γ σοδα

5 κ.γ baking

2 βανιλιες

1 φλιτζανακι κονιακ

1/2 κιλο αμυγδαλα καβουρντισμενα

Αλευρι περιπου 1 κιλο και κατι (οσο σηκωσει για να ειναι το μειγμα σχετικα σφικτο)

Αχνη για πασπάλισμα.

Εκτέλεση

Χτυπαμε στο μιξερ τη φυτινη,το βουτυρο και τη ζαχαρη πολυ καλα και προσθετουμε το καλαμποκελαιο.

Βαζουμε όλα τα αλλα υλικα και τη σοδα διαλυμενη στο κονιακ.

Προσθετουμε το καβουρντισμένο αμυγδαλο χοντροκομμενο.

Αφου ζυμωθουν αφηνουμε το μειγμα σε λεκανη να σταθει αρκετη ωρα και μετα αρχιζουμε να πλαθουμε κουραμπιεδες ειτε σε μπαλακια ειτε σε μισοφεγγαρα.

Ψηνουμε στους 160 βαθμους μεχρι να ροδισουν.

Τους αφηνουμε πανω σε σχαρα και οταν ειναι χλιαροι πασπαλιζουμε τη ζαχαρη.

Την επομενη μερα ξαναπασπαλιζουμε αχνη και ειναι ετοιμοι!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ο Αναστάσης συνερχεται, πολύ μυξα όμως και με το βηχα το ξεπερνάει..Στις 5.30 το πρωί αρχισε να βηχει μεσα στον ύπνο του..Τον αφησα λίγο να δω μηπως ηρεμήσει και μετα απο 10 λεπτά αφου δεν σταματούσε τον έβγαλα όπως μου είπαν και τα κορίτσια στο μπαλκόνι..Τον τυλιξα με μια κουβερτα και εκείνος γούρλωνε απο μεσα τα ματια του..Διαβασα τη σκέψη του "αυτη η μαμα του το'χασε τελείως!!" χαχα

Στην αρχή το έκανα με πολύ δισταγμό, καθησαμε 2-3 λεπτά εξω και όταν μπηκαμε μεσα ήμουν προετοιμασμένη οτι θα αρχισει το κλάμα και δεν θα κοιμάται..Κι όμως το παιδί μου κοιμηθηκε κατευθυειαν χωρις να βηξει μεχρι τις 8.30 που σηκώθηκε...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αντε πετρουλα ας ειναι το τελευταιο!Μια χαρα ..θα γιανει ο μικρουλης!!

Για τα μελομακαρονα που ρωτας εγω λεω να βαλω την ποσοτητα του σιμιγδαλιου αννακατεμενη χονδρο με ψιλο και να τα κανω οπως λεει η συνατγη οπως περισυ απλα να μην τα αφησω ολη νυχτα.

Που και που θα τα γυρναω τα πανω κατω.

Ειναι πολυ καλη συνταγη ομως.

Της μαμα μου με αλευρι ειναι μεν τραγανα αλλα αν βαλεις αρκετο σιροπι λασπωνουν λιγο στη γευση.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ριτάκι ευχαριστώ για τη συνταγούλα!!! όσο για τη μανιταρόπιτα φαίνεται τόσο λαχταριστή!!! Αν έτρωγα τα μανιτάρια θα την έφτιαχνα σίγουρα αλλά δεν μ'αρέσουν. Μπράβο λοιπόν στη μαμά της Νατάσας και φυσικά σε εσένα!

Ερώτηση: Το μείγμα το χτυπάμε όλο στο μίξερ ή βάζουμε και ''χέρι''???

stone μου ακούγεται όντως τόσο περίεργο να βγαλεις το μωρό μέσα στο κρύο αλλά όντως είναι θαυματουργό! Εμένα μου το είχε πει και η παιδίατρος πέρυσι που η Εύα πέρασε κάτι τρελλά μπουκώματα και όντως έβλεπα διαφορά αμέσως! Άντε ελπίζω να του περάσει σύντομα τελείως!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Αρμα εγω απο τοτε με το υγρο στο αυτακι δεν τον λουζω καθε μερα πλεον κανουμε καθε μερα ντους αλλα μερα παρα μερα τα μαλλια καμμια φορα αν εχει πολυ κρυο και καθε 2 μερες η υγρασια επηρεαζει πολυ μου ειπε.

Αφρολουτρο περνω πλεον fissan εχω σταματησει τα fresyderm απο το καλοκαιρι

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ερώτηση: Το μείγμα το χτυπάμε όλο στο μίξερ ή βάζουμε και ''χέρι''???

Εγω το κανω μιξερ και να χρειστει λιγο στο τελος βαζω και το χερακι για λιγο ομως χαχαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα κοριτσια!!!

τι κανετε;

εδω βρεχει παρα πολυ σημερα!

εχθες περασαμε ωραια πηγαμε το απογευμα σουπερ μαρκετ και μετα για καφεδακι σε φιλους που εχουν ενα κοριτσακι ενα χρονο μεγαλυτερο απο εμας!

delenaki μου ολα θα πανε καλα μην στεναχωριεσαι αυτα ξεπερνιουνται ευκολα αν το καταλαβει ο γιατρος!

κι εμενα στην αρχη της εγκυμοσυνης μου βρηκε στο τεστ παπ κατι μυκητες αλλα καναμε αγωγη τωρα μου ειπε να ξανακανουμε ελεγχο να δουμε αν τους εξουδετερωσαμε.

Ευα μου θα πας σημερα στη δουλεια;ευχομαι να πανε ολα καλα σημερα!!!

Μαρινα μου περαστικα σας!

μηπως αφου ειχατε ιωσουλα να μην κανατε το εμβολιο;

joa που εισαι;

σαρδελακι μου κι εγω εχθες το βραδυ που επιστρεφαμε παγωσα πολυ κρυο χειμωνιασε αποτομα μπρρρρρρρρρρ....

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Δεν εχω ακουσει οτυι υπάρχει πρόβλημα με το καθημερινό λούσιμο..Αντιθετως θα έλεγα..

Αναφερόμουν στα μαλλιά γιατι αυτό ρωτάει η Αρμα..Εμεις ενώ παλια είχαμε πρόβλημα με το κεφαλι, δεν ήθελε να τρεχει το νερό, εδώ και λίγο καιρό έχουμε βρει κολπάκι γερνει το κεφαλι προς τα πίσω και κλείνει και τα ματακια...Επίσης, όταν κάνουμε μονο ντουζ και πάω να τον βγάλω γκρινιαζει και θελει και μαλλιά...Οταν οι συνθηκες δεν ευνοούν, πχ είναι μετα τις 9 ή εχει πολύ κρύο ή τον βλέπω κακοδιαθετο εννοείται πως δεν του τα κάνω...

Διαφημίσεις

armaki εμεις τωρα κανουμε μπανακι με το σαμπουαν -αφρολουτρο της weleda που πηρα απο το γλυκο μας σαρδελακι και ειναι τελειο!

επισης τυχαινει μερες που δεν κανουμε μπανακι πχ εχθες που ηρθαμε 10 ωρα δεν καναμε θα κανουμε σημερα ε πιστευω οτι απο εδω και περα αν κανουμε τα μαλακια μερα παρα μερα δεν υπαρχει θεμα μηπως που πανε και βρομιζουν;

καλημέρα κοριτσάκια και απο'μένα.

ελπίζω να είναι όλα τα ζουζούνια καλά.

sun sun μπράβο σας, μέχρι εκεί να ήταν οι ταλαιπωρίες σας.

και εσείς Πετρούλα εύχομαι να είναι μέχρι εκεί.

deleni μου και εγώ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ανακαλύψαμε ότι είχα κάποια μορφή κολπίτιδας και μου έδωσε κολπική κρέμα για κάποιες μέρες. στην αρχή πανικοβλήθηκα αλλά μετά με καθησύχασε ο γιατρός ότι είναι κοινό φαινόμενο και να μην ανησυχώ.

Επομένως όλα καλά θα πάνε, πάρε την αντιβιωσούλα και όλα θα γιάνουν γιατί και εγώ φοβόμουν για πρόωρο τοκετό.

Νατάσα και εμείς από κινέζικα άλλο τίποτα, χθες ειδικά είχε μπει μια γαιδουρόμυγα μέσα στο σπίτι και προσπαθούσαμε με τον άντρα μου να την εξαφανίσουμε, είχαμε και τον Αναστάση που είχε πάρει μια πετσέτα και αυτός και μιλάμε μίλαγε τόσο έντονα που λέμε τώρα θα ρίχνει το βρίσιμο της ζωής του, στο τέλος κόλαγε και με νεύρα το άντεεεε για να ολοκληρώσει την πρόταση. φαντάζεστε τι μπορεί να έλεγε;;;

εμείς εξακολουθούμε να τον κάνουμε μπανάκι με penaten σαμπουάν και αφρόλουτρο αλλά τώρα κάνουμε μέρα παρά μέρα , το κόψαμε το καθημερινό.

Αχ ανυπομονώ να έρθει η επόμενη βδομάδα γιατί μετά θα κάτσω μια βδομαδούλα , πώ πω τι ωραία με τον σκατούλη μου στο σπίτι θα είναι τέλεια...

φέτος λέω και εγώ να φτιάξω κανένα γλυκάκι γιατί μέχρι πρότινος τα είχε αναλάβει όλα η μανούλα μου.

Μαργαριτούλα είναι ωραίοι οι κουραμπιέδες για να σας προτιμήσω;;

sunsun μου ολο ξεχναω να γραψω ευχομαι να ειναι η τελευταια ταλαιπορια που περασατε με το ζουζουνακι σας!!!!

ρε κοριτσια αποφασησατε για το δωρο των μικρων σας;εγω εχω μπερδευτει δεν ξερω ειδα και τον μαστορακο μουφα ειναι και μια σταλια!

σαρδελινα μου στο www.mytoys.de λεει πουθενα να αλλαξω γλωσσα να κανω αγγλικα;γιατι δεν καταλαβαινω τιποτα;

Vatraxaki και εσύ δεν εχεις αποφασίσει,ε...

Εγώ σκεφτομαι κατι αναμεσα σε αυτες τις δυο επιλογές ή οτι άλλο σχετικό βρώ...

http://www.toys-shop.gr/popup_image.php?pID=6390&osCsid=80aokfq9i8g4om5fgdbc1c4gq3

http://www.playcity.gr/images/3094.jpg?osCsid=080de934b00c4e47fc71e0f17c481aea

καλημέρα κοριτσάρες τί κάνετε;

Δεν είχα ίντερνετ το πρωί και τώρα μπόρεσα να μπω...θα βάλω κι εγώ στο μάσα συνταγή από μελομακάρονα και κουραμπιέδες...είναι της κολλητής της μανούλας μου που είναι και πολύ χρυσοχέρα χεχε...

αρμάκι μου εγώ χρησιμοποιώ weleda για τον Αστέρη και για μας χεχε...πλέον τον κάνω κάθε δεύτερη μέρα μπάνιο εκτός κι αν είναι κόκκινο το κολαράκι από πολλά κακά. Όσο για το λούσιμο στο κεφάλι του βάζω 2-3 φορές σαμπουάν την εβδομάδα, αλλιώς του ρίχνω μόνο νεράκι. Νομίζω πως δεν είναι ανάγκη να τα λούζουμε καθημερινώς!

ριτάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι καμιά εύκολη συνταγή για σεφταλιά παίζει; Έβγαλα σεφταλιές σήμερα από την κατάψυξη!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...