Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πικουλινακια και Μαρίνα, χαιρετισμους!!!

Ρίτα σε ευχαριστώ για τη συνταγη..όταν δεις το μνμ πες μου σε παρακαλώ, εσύ απο αυτα θα κάνεις φετος και αν ναι, θα βαλεις ψιλό σιμιγδάλι όπως αναφερεις;;

Το αλευρί πού κανει τη διαφορα;;Μηπως τα κάνει πιο σφιχτά;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Deleni πιστεύω πως όλα καλά θα πάνε με την αντιβίωση. Να προσέχεις τον εαυτό σου και το μπεμπάκι όμως και να ξεκουράζεσαι, όσο κλισέ και να ακούγεται, αυτή είναι η φυσιολογική κατάσταση για μία έγκυο..

Δείτε εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1421141#post1421141. όλα πήγανε καλά με μας!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

sunsun σημερα μας εστειλες το πιο αισιόδοξο μνμ..Οτι η μικρή σου χορεύει και τραγουδαει..Πραγματικα ευχομαι σε όλη της τη ζωή τα δακρυα που θα ρίξει να είναι μονο απο πείσμα!!

Να μας φιλήσεις την τσαχπινούλα σου και εσύ να συνέλθεις και να αφησεις πίσω τις ασχημες μέρες...

Αχ, ξεχάστηκα να πω στο Delenaki ότι όλοι σχεδόν οι γιατροί κάνουν παρόμοιες εξετάσεις στις εγκύους στο τέλος της εγκυμοσύνης και η συντριπτική πλειοψηφία βρίσκεται με κάποια μυκητίαση κατ' ελάχιστον οπότε η αντιβίωση είναι απαραίτητη για να μην κολλήσει το παιδί ειδικά αν δεν υπάρχουν ενδείξεις για Κ.Τ.! Μην αγχώνεσαι, το διαγνώσατε έγκαιρα και με την αντιβίωση θα περάσει γρήγορα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Η πεθερά μου 'λεγε σήμερα πως οι νονοί πρέπει στα πρώτα Χριστούγεννα των κοριτσιών/βαφτιστηριών να πάρουν λέει δώρο παπουτσάκια "καλά" (λουστρίνι μαύρο ανέφερε αλλά εγώ γελάω με αυτά). Το 'χετε ξανακούσει;

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Η πεθερά μου 'λεγε σήμερα πως οι νονοί πρέπει στα πρώτα Χριστούγεννα των κοριτσιών/βαφτιστηριών να πάρουν λέει δώρο παπουτσάκια "καλά" (λουστρίνι μαύρο ανέφερε αλλά εγώ γελάω με αυτά). Το 'χετε ξανακούσει;

Εμεις τα παπούτσια sunsun τα έχουμε για το Πάσχα, να πάει το παιδί στην Ανάσταση!

Εκτος των άλλων πριν μια εβδομαδα πήραμε τα βαφτιστικά και ακόμη δεν περπατάει.. αν την γεμίσω απο τώρα παπούτσια στα επόμενα γεννεθλια της πρέπει να πάρω και μια παπουτσοθήκη...χαχαχα

Καλημέρα κορίτισια!

delenaki μου όλα καλά θα πάνε. Μην στενοχωριέσαι καθόλου. Αφού το βρήκατε και θα πάρεις αντιβίωση δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Μόνο φρόντισε όσο μπορείς να ξεκουράζεσαι ;)

sunsun χαίρομαι πολύ πυ όλα πήγαν καλά και πάνω απ'όλα που η Κάτια είναι σαν να μην έχει συμβεί τίποτα! Τι σου είναι όμως ο παιδικός οργανισμός ε? Μπράβο στο κοριτσάκι μας! Να είναι σιδερένιο!

Ριτάκι αν μπορέσεις πες μου τα υλικά για να ψωνίσω και αν δεν την έχεις ανεβάσει μέχρι την Πέμπτη το απόγευμα που θα τους φτιάξουμε θα σε πάρω τηλ. να μου πεις την εκτέλεση.

Από την joa είχαμε κανένα νέο? Την έχω στο μυαλό μου συνέχεια..

Βατραχάκι μου στον ΟΑΕΔ δεν έχει βγει τίποτα ακόμα για το επίδομα. Και μάλιστε έχουν κολλήσει παντού χαρτιά που λένε πως δεν γνωρίζουν για να μην τους ρωτάς! :lol:

όσο για τα δώρα στα βαφτιστήρια εμείς Χριστούγεννα πέρνουμε ρούχο και παιχνίδι και το Πάσχα παπούτσια και λαμπάδα.

Βικυ που είσαι??? Φωτεινή μου ξέρω ότι τρέχεις κι εσύ. Η Φωτεινούλα είναι καλά? Πείτε μας τα νέα σας όταν μπορέσετε.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Εμείς Χριστούγεννα κάνουμε στη μαμά μου και Πρωτοχρονιά στα πεθερικά μου μιας και ο πεθερός μου γιορτάζει κιόλας.

Όσο για τα χαρτιά παίζαμε παλιά και με τον καλό μου και με παρέα συνήθως αγωνία αλλά μετά κολλήσαμε με τα επιτραπέζια. Ρίχνουμε απίστευτο γέλιο. Εχτές το βράδυ μάλιστα ήρθε η αδερφή μου με τον γαμπρό μου και παίξαμε total mania. Μιλάε τρελλόοοο γέλιο! :-).

Άσχετο, τι αφρόλουτρο χρησιμοποιείται στα μικρά? Εγώ χρησιμοποιώ της A-DERMA αλλά σκέφτομαι να το αλλάξω σιγά σιγά μιας και δεν παρουσιάζει πλέον ερεθισμούς. Επίσης εχτές έφαγα μια φλασιά όταν την έλουζα. Κάνει να τα λούζουμε κάθε μέρα? Μήπως δεν είναι καλό για τα μαλλάκια τους, ή τα παιδικα σαμπουάν είναι πολύ ελαφριά και δεν υπάρχει πρόβλημα?:roll:

Καλημέρα

sunsun σιδερένιο το κοριτσάκι σου γλυκειά μου.

Deleni μου προσοχή ξεκούραση αντιβίωση και ολα θα πανε τελεια!!!!

Μαράκι εγώ εχω της proderm και καποιες φορές χρησιμοποιώ και fissan .

Τώρα για το λούσιμο τι να πω? Σιγουρα τα παιδικα σαμπουαν ειναι απαλα αλλα εγω της κανω τα μαλλακια μερα παρα μερα.Ενταξει δεν εχουν και τιποτα τα μωρουλακια μας.

Ιωάννα τι εγινε με το μικρό??

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο εμένα...

Αρμα πως είναι η Ευούλα;;Εμεις απο αφλόλουτροκαι σαμπουάν τώρα χρησιμοποιούμε της Frezyderm και της Fissan και κάνουμε μπάνιο καθε μερα..Κάποιες φορες που βγαίνουμε το απόγευμα και γυρμανε σπίτι αργά κάνουμε μονο ντουζ..Α στεγνωνω και τα μαλλακια του..Δεν εχω ακουσει οτυι υπάρχει πρόβλημα με το καθημερινό λούσιμο..Αντιθετως θα έλεγα..

Καλα με τον ΟΑΕΔ δεν βγαζεις ποτέ ακρη..Το πιο πιθανό είναι να πληρωθούν οι δικαιούχοι απο τους υπόλοιπους οργανισμους (τραπεζες, ταμεία) και ο ΟΑΕΔ να μη γνωρίζει ακόμη οτι ο Νομος ψηφίστηκε....:?

Η καταβολή του επιδόματος γίνεται με πίστωση τραπεζικού λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος των δικαιούχων. Όσοι δικαιούχοι δεν έχουν δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό ΕΤΕ, παρακαλούνται να προσέλθουν άμεσα στις Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ και να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό, στον οποίο εμφανίζονται ως πρώτοι δικαιούχοι.

Το ύψος της ενίσχυσης κοινωνικής αλληλεγγύης ορίζεται σε 400 ευρώ ανά δικαιούχο και θα καταβληθεί σε δύο ισόποσες δόσεις των 200 ευρώ. Η πρώτη δόση θα έχει καταβληθεί μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2009, ενώ η δεύτερη μέχρι την 30η Ιουνίου 2010.

Για την ακριβή ημερομηνία έναρξης της πίστωσης των λογαριασμών των δικαιούχων θα υπάρξει νέα ενημέρωση μέσα στις επόμενες μέρες.

Σούλα πως είναι οι ασθενείς;;Υπάρχει βελτίωση στο συζ;;

Κορίτσια η μικρή είναι πολύ καλύτερα απλά κοιμάται σε περίεργες ώρες αλλά πιθανόν να φταίει και η αντιβίωση γιατι και εγώ οποτε παίρνω με "ρίχνει".

Την Παρασκευή θα πάμε πάλι στον γιατρό για να την εξετάσει και να δει πως παει.

Ο αντρας μου είναι και αυτός πολύ καλύτερα.

Με είχε πιάσει κατάθλιψη ότι δεν θα συνερθουμε ποτε.

Με είχε πιάσει κατάθλιψη ότι δεν θα συνερθουμε ποτε.

Σούλα μου όταν αρρωσταίνουμε το ίδιο ακριβώς παθαίνω κι εγώ. Νομίζω πως θα είμαστε για πάντα άρρωστοι! Μη στενοχωριέσαι, αυτό ήταν! Θα περάσετε υπέροχες γιορτές και όλα θα πάνε καλά!

stone μου κι εγώ τα στεγνώνω τα μαλλάκια της Εύας πάντα. Εγώ έχω ακούσει από κομμωτές ότι δεν κάνει να λούζεσαι κάθε μέρα, γι'αυτό έφαγα αυτή τη φλασιά..

Η Εύα είναι μια χαρά, ειδικά εχτές περάσαμε ένα τέλειο απόγευμα, παίζαμε ασταμάτητα και δεν την έπιασε καθόλου η βαρεμάρα του απογεύματος που θέλει κάθε ένα λεπτό να κάνει κάτι διαφορετικό. Ξύπνησε στις 4.30 το πρωί με γκρινίτσα όχι έντονη, την άφησα και τελικά στις 5 αφού δεν είχε ξανακοιμηθεί και συνέχιζε να γκρινιάζει της λέω ''μήπως πεινάς? θες γάλα?'' και αρχίζει να κάνει παλαμάκια και να φωνάζει ''ναιαιαιαιαιαιαιαιαι!!!!'' την έπιασε πείνα παρόλο που εχτές μετά από πάααααρα πολύ καιρό έφτασε να πιει 340γρ γάλα! Ήπιε γαλατάκι και ξύπνησε πριν από λίγο.

Ο Αναστάσης εντάξει με τον βήχα?

Α, δεν σας είπα για την παραμονή Πρωτοχρονιάς. Πέρυσι το Ευάκι ήταν άρρωστο(πάντα στις γιορτές αρρωσταίνουμε..). Ενώ γενικά δεν ξυπνούσε, ξύπνησε μόνη της 11.30 και την κρατήσαμε να αλλάξουμε μαζί χρονιά. Ήταν πολύ χαρούμενη και εμείς φυσικά που αλλάξαμε τον χρόνο αγκαλίτσα! :-). Φέτος σκέφτομαι μήπως την κρατήσω ξύπνια αν δω και αντέχει. Αν έχουμε κόσμο σίγουρα θα θέλει να καθήσει, αλλά ακόμα δεν ξέρω τι θα κάνουμε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...