Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγω πάλι δεν μπορώ να πιστεψω αυτους του υπερήχους που υπολογίζουν το βαρος του εμβρύου..Και σ'έμενα είχε πέσει πολύ εξω, δεν θυμαμαι νουμερα αλλά και ο γιατρός μου ελεγε οτι υπολογίζει κατα προσεγγιση και με μεγαλη απόκλιση στην πλειοψηφία των περιπτώσεων...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πότε σταματάς τη δουλειά για να ξεκουραστείς; Να πάρεις την αντιβίωσή σου και να προσέχεις. Όλα θα πάνε καλά.:P:p:p:p:p

Ρίτα βάλε μου το λινκ για το σπιτάκι please. Πήρα τις σοκολάτες και είμαι έτοιμη να δημιουργήσω :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Στο δίνω εγώ Ιωάννα μιας και το εχω ανοιχτό το site...

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4125&Itemid=49&limit=1&limitstart=1

Να μας βάλεις και τη δικη σου φωτο..Εχει δωρακι μετα...( ε Ρίτα;;;) χαχαχαχα

Καλα εσύ δεν χόρτασες κουζινομαγειρέματα απο Παρασκευή και Σάββατο;;;;

Επεξεργάστηκαν by Stone

Ηρθα!

Εκανα κουραμπιεδες!!

Αρμα να στους γραψω ή θα περιμενεις 2 μερουλες να ανεβασω τη συνταγη?

Οτι θες πες μου..

Γιοβαννα εννοειται πως θα τραβηξεις φωτο και θα την βαλουμε στο μασα ναι?Καλη επιτυχία!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

μπααα Ρίτα, μάλλον δεν θα ήρθαν ακόμη...

Θα πάτε να τους ευχηθείτε ε;;Καλά να περάσετε..Θα περιμενουμε την κουραμπιεδοσυνταγή..Μελομακαρονα θα κάνεις;;Θελω να κν κι εγώ, αλλά θελω να γινουν τραγανα και οχι λαπαδιασμενα απο το σιρόπι..

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2470&Itemid=49

Εχει και δικια μου φωτο στα σχολια απλα εγω δεν τα αφησα στο σιροπι ολη νυχτα οπως λεει τα αφησα για κανα διωρο και τα εβγαλα και γινανε σουπερ τραγανα με το σιμιγδαλι .

Η μανα μου κανει με αλευρι και ειναι πιο μαλακα..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γεια σας κοριτσια,

Deleni μονο σκεψου οτι σε λιγο καιρο θα εχουν τελειωσει ολες αυτες οι ανησυχειες. Εγω καθε φορά εβαζα αυτο στο μυαλο μου και επαιρνα δυναμη. Οπως ξερεις αλλωστε, οι γιατροί μερικες φορες εισαστε λιγο υπερβολικοί και οι γυναικολογοι παραπανω. Και καλά κανουν για να ειμαστε και λιγο πιο προσεκτικοί!! Εγω συμφωνω γενικά με αυτη τη τακτική. Και ο δικός μου ο γυναικολογος ετσι ακριβως ηταν.

Κ αλλά εχω δελεαστεί τοσο με το δεντρακι σου ριτα που θα το φτιαξω ακομα και εγω!!!!!

Διαφημίσεις

Στο δίνω εγώ Ιωάννα μιας και το εχω ανοιχτό το site...

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4125&Itemid=49&limit=1&limitstart=1

Να μας βάλεις και τη δικη σου φωτο..Εχει δωρακι μετα...( ε Ρίτα;;;) χαχαχαχα

Καλα εσύ δεν χόρτασες κουζινομαγειρέματα απο Παρασκευή και Σάββατο;;;;

Ευχαριστώ. Θα το φτιάξω τις επόμενες μέρες και θα σας πω. Θα βάλω και φώτο.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Επίσης ευχαριστώ

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλώς το Πικουλινάκι! Τι κάνετε? Πώς είναι τα ζουζούνια σου?

Είχα πάει στη γιατρό μας, κάναμε το MMR παρόλο που βρήκε κάπως ερεθισμένους τους λεμφαδένες του μικρού και το λαιμό του, περνάει πάλι ιωσούλα (Joa τι σου είπα?)! Μας είπε ότι το χειρότερο είναι ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο ρίχνει το ανοσοποιητικό έτσι κι αλλιώς οπότε μπορεί η υπάρχουσα ίωση να μας κάνει πυρετό σε 2-3 μέρες ενώ σε 8-10 μέρες περιμένουμε και πυρετό από το εμβόλιο! Αυτά τα ωραία!

Πάντως κορίτσια, χωρίς παρεξήγηση, είναι εύκολο να λέτε να μην το στείλει σταθμό αλλά στην πράξη τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα! Ειδικά στο πρακτικό μέρος, οι περισσότεροι εργαζόμενοι δικαιούμαστε γύρω στις 20 μέρες άδεια, 5 μέρες να έχεις πάρει το Καλοκαίρι και λίγες ενδιάμεσα, με τις αρρώστιες των παιδιών πάνε μερικές ακόμα, πώς να καταφέρεις να σταματήσεις από τη δουλειά 15 μέρες και να κρατήσεις το παιδί σπίτι? Αν δεν είναι δική σου η δουλειά, δε γίνεται αυτό (που και τότε δηλαδή τα πράγματα είναι το ίδιο ή και πειρσσότερο δύσκολα). Όσο για τις γιαγιάδες δεν ξέρω τι ισχύει σε κάθε περίπτωση αλλά για να μην μπορούν να το κρατάνε όλο το διάστημα, κάποιος λόγος θα υπάρχει!;) Επίσης, και να το σταματήσεις το παιδί για αυτό το διάστημα με το που θα γυρίσει στο σταθμό πάλι η ίδια ιστορία δυστυχώς! Τον πρώτο χρόνο στο σταθμό έτσι είναι, απλά από κάποια στιγμή και μετά το παίρνεις απόφαση!

Άντε κοριτσάκια φιλάκια για απόψε και τα ξαναλέμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...