Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

μπράβο κορίτσιαααααααααααααααααααααααα τα καταφέραμε με τα τικερακια!

Τα εισητήρια που έκλεισα λαζαρένια μου είναι για τους γονείς μου που θα έρθουν. Εμείς σκοπεύομαι να πάμε χριστούγεννα Γερμανία αλλά δυστυχώς είναι ακριβούτσικα τα εισητήρια!

με ποια εταιρεια βρισκεις φτηνα εισητηρια?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λαζαρενια, αν ψαξεις στο airtickets.gr θα βρεις οτι θες..Οσο πιο αργα θες να κανεις το ταξίδι πχ αν κλείσεις απο τώρα εισητηρια για Πάσχα τόσο πιο φθηνά θα τα βρεις..ΌΜΩΣ εαν κάνεις κράτηση για αυτο τον τυπο εισητηρίου (τον πιο οικονομικό)δεν θα μπορείς μετα να κάνεις ακυρωση και αν τελικα δεν ταξιδεψεις ο ναυλος δεν επιστρέφεται..

Είχα κλείσει τον Μάρτιο του 2009 ταξίδι στη Ρώμη για τον Αύγουστο του 2009.. Η Τιμή;; 200 € τα δυο άτομα μετ'επιστροφής..Σούπερ!!Με Alitalia, η οποία κατα καιρούς κάνει τρελές προσφορες και τις κραταει μονο για 15 ημερες (νομίζω)

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ νεοτερα απο το μετωπο τικερακια..

Οσες τα βλατε με insert signature picture εχουν μπει σαν εικονα και δεν θα προχωρανε οι μερες..

Απο οτι ειδα το φτιαξανε οι αντμις

Να μπειτε στην υπογραφη σας και στο μεγαλο παραθυρο να σβησετε τα [sigpic] στην αρχη και στο τελος διοτι δε θα δουλευουν θα ειναι μονο διακοσμητικα.

Εγω τα αφαιρεσα και μου δουλευει κανονικοτατα τωρα

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

stone σε ευχαριστω.δεν το ηξερα οτι μπορεις να βρεις τοσο φθηνα εισητηρια για εξωτερικο.αξιζει παντως.

ριτακι εγω πατησα σε εναν χαρακα πανω κ ετσι το εφτιαξα.

δεν εννοεις αυτο ετσι?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα Κουτσούνες!! Τι κανουν τα κουτσουνακια μας σήμερα;;

Elachl, δεν ήξερα οτι και τα πρακτορεία βρίσκουν ετσι τα εισητηρια..

Ρίτα, το έκανα όπως είπες και προχωράει κανονικα η μετρηση..

Φωτεινή, τι κανουν το Βικακι;; Έφτασαν καλά;;Τι σου είπε;;

Λαζαρενια κανονιζεις ταξιδακι;;Τι κανει η Λαζαρένια σου;;

794075ftwo6rq7vg.png

Επεξεργάστηκαν by Stone

καλημέρα φιλεναδούλες μου ...

λαζαρένια εγώ με την aegean έκλεισα τα εισητήρια για τους γονείς μου...επειδή έχω ταξιδέψει κι άλλες φορές μ΄αυτήν την εταιρεία μου στέλνουν στο μαιλ newsletter όποτε έχουν πολύ καλές προσφορές!

2546368z6h9l3ix03.gif

m57Zp2.png

Καλημέρα! Τα καταφέραμε με τα τίκερ! Ουφ! Κάτι γινόταν μάλλον από το δύκτιο γιατί σήμερα έκανα ότι ακριβώς και εχτές και το πήρε κατευθείαν..

Ρε κορίτσια έχει βγάλει καμιά έρπη στα χείλια? Σήμερα το άνω χείλος μου είναι σαν να έχω βάλει σιλικόνη και στο κέντρο βλέπω ένα κόκκινο σημαδάκι. Λέτε να είναι έρπης???

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια κ ομορφα παιδακια!

αρμα μην ΦΙΛΙΣΕΙς ΤΗΝ ΕΥΟΥΛΑ!αν εχεις ερπη να προσεχεις κ καλο να φορεσεις μασκα.

εγω βγαζω συν ερπη καθε φορα που αγχωνομαι ή στενοχωριεμαι ή περναω ιωση.αν κολλησει το μωρο ειναι πολυ σοβαρο.

δεν θελω να σε τρομαξω αλλα πρεπει να στο πω.

πηγαινε στο φαρμακειο κ παρε μια αλοιφη.θα την βαζεις συν επανω.θα σου πει οδηγιες κ ο φαρμακοποιος.

καλημερα κωνκων.καλωςηρθες.πως εισαι?

αα σαρδελακι καλο αυτο με το μαιλ.εχεις γινει μελος ας πουμε κ σου στελνουν?

stone σκεφτομαστε να παμε ενα ταξιδακι αναψυχης.το ψαχνω βεβαια.

η λαζαρενια μου ειναι καλα αλλα ολο πειναει.ολο μαμ λεει κ ειναι ανυπομονη.δεν ξερω τι επαθε.το θεμα ομως ειναι οτι δεν τρωει τα παντα.πχ αν της δωσω γιαουρτι δεν το θελει αλλα αν της δωσω αυγο μπορει να φαει κ 10!

1654096yn4fep17z7.gif

Ρε κορίτσια έχει βγάλει καμιά έρπη στα χείλια? Σήμερα το άνω χείλος μου είναι σαν να έχω βάλει σιλικόνη και στο κέντρο βλέπω ένα κόκκινο σημαδάκι. Λέτε να είναι έρπης???

Καλημερα Arma.. Για τον επιχείλιο έρπη πολύ αποτελεσματικό είναι το zovirax, 2-3 επαναλήψεις τη μέρα, τώρα όμως βάλε (αν εχεις) που είναι στην αρχη του.. Τα αυτοκολλητα δεν κάνουν σχεδόν τπτ..

Λαζαρενια το site καθε εταιρίας έχει πληροφορίες εγγραφης στο Newsletter..

Σ'ενα απο ταξίδια μας στην Ιταλία (συνοδευω το συζ. σε εκθέσεις επίπλου), μου εδωσαν και συμπλήρωσα ενα έντυπο πάνω στο αεροπλάνο..Απο τότε όταν βγαίνει μια καλή προσφορα με ενημερώνουν με e-mail ή τηλεφωνικώς.. Το ιδιο ισχύει για όλες τις εταιρίες..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...