Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Έρχεται τριήμερο τραλαλά, τραλαλό :P:p:p

Άρμα 34 εβδομάδες !!!!! ..... εγώ μετράω αντίστροφα για εσένα τώρα :P:p:p Να μας πεις τα νέα από το γιατρό και το μπεμπάκι σου.

Ντελένι σιδερένιοι σας εύχομαι και μακριά από εσάς πια οι παλιοιώσεις. Εύχομαι μέσα στο τριήμερο να ξεκουραστείτε και να χαρείς και εσύ τα παιδάκια σου.

Σούλα καταλαβαίνω ότι περνάς δύσκολα. Και εγώ τα ίδια πέρασα περσι με την Αλεξάνδρα. Γινόταν καλά και στις 10 μέρες ήταν πάλι άρρωστη :(:( Λοιπόν, για να σε καθυσηχάσω θα σου πω ότι αυτά συμβαίνουν την πρώτη χρονιά στον παιδικό και η αλήθεια είναι ότι η καημενούλα η Ανδριάνα ξεκίνησε παιδικό το Γενάρη, δηλαδή έπεσε μέσα στις ιώσεις. Την έχει πάρει η μπάλα τώρα και δεν μπορέι να συνέλθει. Δεν σημαίνει αυτό ότι για όλα τα παιδάκια είναι το ίδιο, απλά κάποια είναι πιο ευαίσθητα. Μην αγχώνεσαι και μην στεναχωριέσαι. Αν θέλεις στείλε μου το τηλέφωνό σου να σε πάρω γιατί νώθω ότι είμαστε ίδιες αλλά και οι κόρες μας είναι ίδιες.

Νατάσα χάρηκα που είδα ποστ σου. Να μπάινεις να μας λες τα νέα σου συχνότερα. Φιλάκια στο Σωτήρη σου.

Πετρούλα σε έβλεπα στον ύπνο μου. Είχαμε πάει λέει για καφέ και τα ζουζουνάκια αλώνιζαν και κράταγα τον μπέμπη σου αγκαλιά. Φιλάκια.

Φιλάκι το περιστατικό που σας έγραψα μας το είπε η κοπέλα στον παιδικό σαν να το έζησε η ίδια. Μπορεί και να το έζησε δηλαδή, αλλά μπορεί και να μας είπε ψέμματα. Επειδή όμως δεν μου αρέσει να λέω ψέμματα εγώ, αν είναι έτσι ζητάω συγγνώμη.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μάλλον ξεχνάτε οτι και η Κάτια είναι 17 κιλά (βάσει της ζυγαριάς του γείτονα γιατί στη δικιά μας -την καλή - είναι 16.5) Δεν σας έχω πεί οτι στην 11η βδομάδα είχα "εικόνα σύσπασης" στον υπέρηχο και μου 'πανε τέρμα οι επαφές και όσο μπορώ ξάπλα... Εκεί να σας έβλεπα!

Αθηναίες τί κανονίζετε μέσω φβ? Το Σάββατο είμαστε ελεύθερες!

Σοφία είσαι ΤΡΕΛΑ! (Παρεπιπτόντως αρέσει και στη μικρή μου αυτό και μου ζητάει να βλέπει την υπογραφή σας)

Όσες πάτε εκκλησία να προσέχετε μη δώσετε φασολάκια στα μικρά σας !!

:D

μαμαλευτεράκη το ξεκούφανες το παιδί.. ακούει!!!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

καλημέρα σε όλες τις φίλες...πολλά αρρωστούλικα...περαστικά σε όλες!

Δεν θα σχολιάσω πολλά γιατι τρέχω, απλά ήθελα να ηρεμήσω λίγο την συμπεθέρα μου! Συμπεθέρα ο Αστέρης ξεκίνησε πρίν 3 εβδομάδες με μπούκωμα...μετά από 3 μέρες μου ανεβάζει πυρετό για 3 μέρες...περνάει, λέμε άντε τελείωσε....γελαστήκαμε. Τον έχω δυο μέρες απύρετο και ξεκινάει και πάλι ο πυρετός. Τρέχουμε στην παιδίατρο, βλέπει τα αυτιά του μου λέει πως είναι χάλια και γεμάτο υγρό, αλλά αφού δεν πονάει ΔΕΝ θα του δώσει αντιβίωση.

1η διάγνωση: ωτίτιδα

2η διάγνωση: βρογχίτιδα

Ξεκινήσαμε θεραπεία για 10 μέρες αέριους για το μπούκωμα και σπρέι για την μύτη nasonex, το οποίο του έφερε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κατευθείαν καταρροή κι έτσι σώσαμε τα αυτάκια μας. Συγχρόνως ξεκινήσαμε ένα σιρόπι το οποίο δεν έκανε τίποτε για την βρογχιτιδα...οπότε πήγα προχθές στην γιατρό χωρίς να πάρω το παιδί μαζί και της ζήτησα απλά το φάρμακο για να ξεκινήσω μάσκες γιατι με τα παλιοσιρόπια τους δεν γίνεται τίποτε. Τώρα θα κάνουμε θεραπεία για 8 μέρες με τις μάσκες και βλέπουμε. Μην αγχώνεσαι...όλα θα πάνε καλά!

Επίσης να σου πω πως κι ο Αστέρης εδω και 3 εβδομάδες δεν τρώει σχεδόν τίποτε που είναι πολύ φαγανός έτσι; Είναι λογικό αυτό στα παιδάκια...μου έφτιαχνε συνέχεια εμμετό από τα φλέμματα με αποτέλεσμα να χάσει σχεδόν ενάμιση κιλό κι έτσι πήγα και της ζήτησα να ξεκινήσουμε μάσκες!

Μην ταράζεσαι τόσο, θα συνέρθει το κοριτσάκι σου....ήθελε να κάνει συμπαράσταση στον γιόκα μου καλέ!

Με τις μάσκες θα δείς γρήγορη βελτίωση...όταν την ξαναεξέτασε τί σου είπε; Έκανε διάγνωση βρογχίτιδας; Τί άλλα φάρμακα σας έδωσε;

m57Zp2.png

Sun sun οντως αυτα ειναι τα δυσκολα...τωρα πως εισαι?Ποσο εισαι?Να προσεχεις οσο μπορεις.

Σημερα στο σχολειο εχουν γιορτουλα.Τα μικρα μας δε συμμετεχουν αυτη τη φορα στα ποιηματα κτλ γιατι θεωρουν απο το σχολειο οτι δεν εχουν ακομα επιγνωση του τι λενε αυτα τα ποιηματα ουτε στην παρελαση που κανουν τα μεγαλα παιδακια γυρω γυρω το τετραγωνο.Τα δικα μας θα κρατανε σημαιουλες! .Ομως εχθες μου εφερε ενα...ωραιο...τσαρουχι!:shock:

Τελευταια λεξη της μοδας!:tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Περαστικα και σε εσας σαρδελακι και καλα εκανε και δε σας εδωσε αντιβιωση γιατι η εκκριτικη ωτιτιδα(υγρο στα αυτια) δε θελει αντιβιωση.Αντιβιωση(σε παιδια ανω των 2 ετων) θελει μονο η οξεια μεση ωτιτιδα.Δλδ πυρετος πανω απο 38,5 και πονος πανω απο 48 ωρες που επιμενει παρα τα παυσιπονα.

Τωρα για τα βροχικα δε ξερω και δεν μπορω να πω τιποτα.

Καλη αναρρωση και σε εσας.

Σημερα που ειμαι πιο χαλαρη ολο για αρρωστιες μιλαμε...:(

Μακαρι να αναρρωσουν ολα τα κουκλια γρηγορα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα φίλες μου! Δεν είμαι και στα καλύτερά μου, έχω πόνους χαμηλά, είχα και συσπάσεις που ευτυχώς τώρα πέρασαν λίγο..Θα δούμε το απόγευμα τι γίνεται.

Θα σας πω μόνο ότι με κατασυγκινήσατε που μετράτε μαζί μου τις βδομαδες και όλο αυτόν τον καιρό φυσικά που είστε δίπλα μου με κάθε τρόπο..να είστε καλά ρε κοριτσάκια μου..

Περαστικά στα αρρωστούλικα μας..

Σόρυ που πάλι δεν θα σχολιάσω..

Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Σημερα στο σχολειο εχουν γιορτουλα.Τα μικρα μας δε συμμετεχουν αυτη τη φορα στα ποιηματα κτλ γιατι θεωρουν απο το σχολειο οτι δεν εχουν ακομα επιγνωση του τι λενε αυτα τα ποιηματα ουτε στην παρελαση που κανουν τα μεγαλα παιδακια γυρω γυρω το τετραγωνο.

Τελικά οι παιδικοί μας είναι της ίδιας σχολής. Τα ίδια έλεγε χτες η υπεύθυνη του Σταθμού σε μια μαμά που ρωτούσε για γιορτούλα κλπ. Εμείς την άλλη εβδομάδα -1η Απριλίου - θα έχουμε γιορτή παραμυθιού. Θα διαβάσουν το απόγευμα οι δασκάλες παραμύθια σε μικρούς - μεγάλους :P:p:p:p

Κωνκων 28 παιδάκια και 3ις δασκάλες; Σαν πολλά δεν είναι; Από την άλλη αν δεν έχει και επιλογή τι να κάνεις; Τουλάχιστον μεγαλώνουν τα ζουζούνια και μπορούν να απασχολούνται και μόνα τους.

Πανμαρ πάλι θα πάρετε τα βουνά; Ελάτε και λίγο θάλασσα ;););)

Αρμάκι μου υπομόνή λίιιιιιιιγο ακόμα. Στην 34η εβδομάδα όμως δεν είναι φυσιολογικές αυτές οι συσπασούλες.

Να σε ρωτησω βρε γιοβαννα μιας και ειναι της ιδιας σχολης οι σταθμοι μας...χαχα μπας και κανατε και εσεις ηδη εγγραφη για του χρονου?

Εμεις καναμε την εγγραφη και πρεπει να πληρωσουμε και τα υλικα(150) συν 2 μηνιατικα μεσα στον Απριλη (για απριλη και τον Αυγουστο που θελουν να εχει εξοφληθει).Τα Χριστουγεννα ειχαμε προεξοφλησει και τον Ιουλιο.

Γενικα μας ειχαν πει οτι μεχρι Ιουνιο θελουν να εχει εξοφληθει η χρονια τους και ειχαμε συμφωνησει αλλα τωρα πιανουμε να δωσουμε ενα 1000αρικο μεσα σε ενα μηνα και μας επεσε βαρυ.

Αααα παντως λογω κρισης λεει δε θα προχωρησουν σε καμμια αυξηση...αυτο ελειπε δα...

Αρμα γερα!!!!!!!Αντε με το καλο να πας να δεις το θηριο!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Το ξέρω οτι ειναι δύσκολη η πρωτη χρονια στον παιδικο αλλα με στεναχωρεί πολύ να βλέπω το παιδακι μου τοσο χαλια κια για τοσο καιρο.

Μαράκι μου γλυκο εφτασε σιγα σιγα ο καιρος καρδούλα μου.Υπομονη.

Ιωάννα μου σου εστειλα πμ.

Να σε ρωτησω βρε γιοβαννα μιας και ειναι της ιδιας σχολης η σταθμοι μας...χαχα μπας και κανατε και εσεις ηδη εγγραφη για του χρονου?

Αααα παντως λογω κρισης λεει δε θα προχωρησουν σε καμμια αυξηση...αυτο ελειπε δα...

Όχι, εμείς δεν κάνουμε εγγραφή. Θεωρούν ότι όλα τα παιδάκια συνεχίζουν και τον επόμενο χρόνο αλλά αν κάποιο είναι να διακόψει τους ενημερώνουμε ένα μήνα πριν. Εμείς δεν πληρώνουμε τίποτα παραπάνω για υλικά και κλπ, αλλά πληρώνουμε όλους τους μήνες κανονικά. Λειτουργεί όμως ο Σταθμός και Αύγουστο.....δεν κλείνουν. Εγώ περιμένω μια αύξηση να σου πω γιατί φτιάχνουν τώρα και γυμναστήριο, πισίνα κλπ.....μάλλον θα την ακούσουμε την καμπάνα.

Σαρδελάκι περαστικά και στον Αστέρη σου. Εύχομαι να περάσει γρήγορα και να μην ταλαιπωρηθεί άλλο.

Διαφημίσεις

armaki μου ας κανει λιγη υπομονη ακομα ο μπεμπης! Με το καλό να τον δειτε σημερα!

Σουλα μου περαστικα στην Ανδρεανα σου! Τωρα με τις μασκες πιστευω οτι θα στρωσει. Αχ κριμα που εχασε τη γιορτουλα.

πανμαρ ταλαιπωρία αστα να πανε. Δυστυχως δεν υπαρχει δυνατοτητα για ιδιωτικο σχολειο, αλλιως θα τον ειχα αλλαξει απο περσι ακομα.

Ρίτα περαστικα για το κριθαρακι.

Deleni μου καλως ηρθατε! Σιδερενιος ο Γιαννακης!

Κωνκων 28 παιδάκια και 3ις δασκάλες; Σαν πολλά δεν είναι; Από την άλλη αν δεν έχει και επιλογή τι να κάνεις; Τουλάχιστον μεγαλώνουν τα ζουζούνια και μπορούν να απασχολούνται και μόνα τους.

Θα το κανουν μονο και μονο για εξυπηρετηση των γονιων. Θα ειναι παρανομο. Το καλο ειναι αυτο που λες οτι εχουν μεγαλωσει και παιζουν μεταξυ τους, τρωνε μονα τους και οποιος νυσταζει τη πεφτει για υπνο. Απο του χρονου θα παρουν τα μισα παιδακια, άλλο ζορι κ αυτό...να δω τί θα τα κανω και τα 2.:(

Deleni σιδερενιο το αγορακι σου!!!!

Σουλα μου περαστικα. Οπως σου ειπα τη προηγουμενη φορα, ο Παν. 2 εβδομαδες τον Φεβρουαριο εκει που τελειωνε το ενα κολλαγε κατι διαφορετικο και χωρις να πηγαινει σταθμό. Οσο για τους γιατρους και εγω ειμαι απολυτα ευχαριστημενη. Κατεληξα εκει μετα απο 3 . Αντιβιωση μας εχει δωσει μονο μια φορα. Τη φορα που ειχαμε παει στο νοσοκομειο. Ειναι παντα εκει οταν τη χρειαζομαι και ερχεται σπιτι οποτε της το ζητησω!!!!

Περαστικα σε ολα τα παιδακια!!

Εχει μαυρισει η ψυχή μου ρε κοριτσια.

Πανε 10 μέρες ++ που την ειχα αρρωστη και παλι απο την αρχη.

Σούλα, κουράγιο. Έτσι ακριβώς την είχα όλο το χειμώνα, μέχρι που ανησύχησα κι είπα στον παιδίατρο ότι κάθε 20 μέρες είναι άρρωστη κι μήπως κάτι δεν πάει καλά και μου είπε πού να δεις άλλα που είναι κάθε 5 μέρες άρρωστα.............. Τώρα με το σχολείο θα τα έχει αυτά... κάποια στιγμή θα στρώσει και θα δυναμώσει. Σας φιλώ, περαστικά.

Καλησπέρα!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Εγω εβγαλα ενα κριθαρακι στο ματι και με εχει πεθανει στον πονο.Ξερετε κανα κολλυριο καταλληλο?
Ρίτα, κάποτε, μικρή, είχα ταλαιπωρηθεί πολύ με κριθαράκια που έβγαζα απανωτα, αφού κόλλαγε το ένα το άλλο. Μέχρι που... έβαλα κάτι, μια παραδοσιακή συνταγή, μόνο που δεν θυμάμαι τί:... ουγκ.... κρεμμύδι ή σκόρδο ήταν. Θα ρωτήσω τη μαμά μου και θα σου πω. Αμέσως πέρασε.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Τωρα γιατι δεν της εδωσε μασκα απο την αρχη δεν ξερω.
Κορίτσια, εμένα, ασχετα από τον παιδίατρο, η αλλεργιολόγος, που μου την πρότεινε ο παιδίατρος και που την έχει για μεγάλη επιστήμονα, μου έχει πει μόλις ακούω βήχα να ξεκινώ ένα ελαφρύ σχηματάκι με τις μάσκες, αερολίν-flixotide. Βέβαια, η κόρη μου, είναι περίπτωση γιατί τα βρογχικά της έχουν άμεση σχέση με τα αλλεργικά της, για να καταλάβετε, flixotide, κάνει πάντα, πρωί-βράδυ ως προφύλαξη αλλεργικής και βρογχικής αντίδρασης.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...