Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΑΡΜΑ ΜΟΥ 1Ο Κ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ......

ακομη 10 μερεσ πεσ του μαγκα κ μετα ασ γεννηθη,,,,!!!!!!!!!!!

ακουσ 10 μερεσ ακομη ?

ειμαι κατασυγκινημενη θυμμαι τα ποσα περασα μ τον μικρο μου

κ πωσ μετρουσα τα δευτερελεπτα τι αγωνιεσ θεε μου τι ανχωσ ΚΑΙ ΟΛΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΠΟΣΟ ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΛΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

μαρι πετρουλα εσει βρησκεισ τα παλια βαλτα ν τα διαβασω ξανα

ΜΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΜΑΡΑΚΙ

ΑΚΟΥΣ ΜΠΕΜΠΟΝΗ 10 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ 36 ΒΔΟΜΑΔΕΣ Ε ΒΓΕΣ ΜΕΤΑ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Ρίτα μου και να τον παρω τον Κων/νο μαζί μου στον δημαρχο το πιθανοτερο θα ειναι να κλεισει το δικο του παραρτημα:mrgreen:. Τεσπα κατι ψιλά που εχω μαθει ειναι οτι μειωνετε το προσωπικο και αυξανονται τα παιδακια. Δηλαδη κλεινει ενα σχολειο και μεταφερονται σε άλλο. Η ταξη του Κων/νου θα φτασει να εχει 28 παιδακια με 3 δασκαλες:shock:. Οπότε παει το διδακτικο μερος του σχολειου και μενει η φύλαξη. Ασε που και αυτο ειναι παρανομο, 1 κοπελα για 9 παιδακια γίνεται??? Απο Σεπτεμβρη βεβαια θα παρουν λιγοτερα παιδακια για να αναλογει στο υπαρχον προσωπικό.

Μαρινακι μου ΣΚ θα εχω κοσμο, για αυριο ομως κατι γινετε.... Που θα δειτε παρελαση?

deleni μου βγηκατε?

Μαρακι μου ελα ακομα λιιιιιγο! Ε Ε Ερχετε!:D

Καθε φορα που παει ο αντρας μου να με αγκαλιασει ερχετε ο Κωνσταντινος να με σωσει και παλευει και φωναζει και να λεει "ειναι δικια μου η μαμα", "μαμα σε εσωσα εισαι δικια μου" :mrgreen: και λιωωωωωμα η μαμα! Φοβερη ηλικία!:D

Καλημερα κορίτσια,

Εμείς κανονικα θα επρεπε να ειμαστε στη γιορτη του παιδικου κια να λεμε το ποιημα μας.

Δυστυχως ομως ειναι παλι αρρωστη και χεριοτερα απο την προηγουμενη φορα.

Μαλλον βρογχιολιτιδα εχουμε.Με μασκες ειμαστε απο χθες και πυρετο.

Ολη νύχτα παλι δεν κλεισαμε ματι αλλα νομιζω οτι μετα απο 2 μασκες που καναμε ο βηχας ειναι ηδη καλυτερα.

Εχει μαυρισει η ψυχή μου ρε κοριτσια.

Πανε 10 μέρες ++ που την ειχα αρρωστη και παλι απο την αρχη.

Συγνωμη και παλι που δεν σχολιαζω.

Ελπίζω να ειστε ολες καλα.

Ελπιζω σημερα να προλαβω να διαβασω αναλυτικα τα νεα σας

Καλημερα σας!!!

Κων κων τι να πω...καλη επιτυχια...28 παιδακια ειναι παρα πολλα ...οτι καλυτερο ευχομαι.Μακρι να βρεθει μια αλλη λυση.

Μαρινακι για πες ,εχεις κατι υποψιν σου για το σκ?

Βρε Σουλα μηπως δεν της ειχε καλοπερασει?Μου φαινεται απιθανο να ξανακολλησε κατι απο το σχολειο.Ποτε προλαβε?Δευτερα και τριτη πηγε σχολειο?και Προλαβε να εκδηλωθει κιολας?Εκτος και δεν ειχε αναρρωσει καλα.

Εντωμεταξυ δεν καταλαβαινω με τοσοοο βηχα, ο γιατρος γιατι περιμενε τωρα για να δωσει μασκες και τον προηγουμενο καιρο εδινε σιροπια?Τι να πω ..υπομονη ,θα περασει και αυτο κρατα την καμμια βδομαδουλα να παρει τα πανω της.

Εμεις καλα,ευτυχως !Εγω εβγαλα ενα κριθαρακι στο ματι και με εχει πεθανει στον πονο.Ξερετε κανα κολλυριο καταλληλο?Βαζω tobrex προς το παρον που μου βρισκοταν ευκαιρο(απο τοτε που ειχα το Γρηγορη βρεφος. φρεσκοτατο, το φαρμακο λεμε χαχα).

φιλακια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαργαρίτα μου δεν ξέρω τι να πω.

Πιθανον να μην ειχε αναρρωσει καλα οπως λες.Αυτο ειπε και ο παιδιατρος.Τωρα γιατι δεν της εδωσε μασκα απο την αρχη δεν ξερω.

Πολυ ταλαιπωρια το παιδακι μου αυτο ξερω μονο.

Εχει λιωσει .Εχει κοψει το φαγητο και το γαλα και παιρνει ενα σωρο φαρμακα.

Για το κριθαρακι σου δεν ξερω καποιο φαρμακο.Η μαμα μου πανωτς διαβαζει κατι αν ευχη και περναει αμεσως .

αν δεις οτι δεν περναει παρε με τηλ. το παόγευμα να στο διαβασει

Διαφημίσεις

Τηλεξεματιαμα κυριολεκτικο??????ουαου!!!ΧΑΧΑ!Ευχαριστω Σουλιτσα!!

Να σου πω παντως κατι...εχεις αλλη επιλογη σε παιδιατρο στην περιοχη?Αν ναι κοιτα και κανεναν αλλον.Ξερεις οταν εψαχνα για παιδικους και ειχα τρελο αγχος και ελεγα σε ολους οτι θα αρρωσταινουμε πολυ ολοι μου ειχαν πει το ιδιο, οτι παιζει μεγαλο ρολο η παιδιατρος να ειναι ''γατα'' ,να προλαβαινει πραγματα και να μη μοιραζει αντιβιωσεις αβερτα.Τι να σου πω τωρα...εμπειρια ιδιαιτερη δεν μπορω να πω οτι εχω ουτε εχω τσεκαρει ιδιατερα την παιδιατρο μας αλλά εχω φιλες που εχουν περασει τα παιδακια τους αρκετα και ειδικα μιας φιλης που σας εχω ξαναπει πνευμονιες κτλ απο βρεφος και μου εχει πει οτι θελει καλη ετοιμοτητα ο γιατρος.Ελεγα μηπως να κοιταζεις και για κανεναν αλλον,να περνεις μια γνωμη οταν τη βλεπεις χαλια ή εστω να σου δωσει οδηγιες με μασκουλες και δε ξερω τι αλλο δινουν σε βηχα για να το προλαβαινεις.Ξερω πολλους που το κανουν αυτο ειδικα με τις μασκες,θα μας πουν εδω οι τσουπρες νομιζω η Μαρινα ξερει και η Ιωαννα σιγουρα..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέραααα!

Βρε Σουλίτσα μου... πάλι? Το καημενάκι... πολύ ταλαιπωρείται... Περαστικά σας!

Μαργαρίτα μου, περαστικά και για σένα για το κριθαράκι σου. Δεν έχω ιδέα, όμως, επί του θέματος, οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω!

Αρμάκι, έφαγες τον γάιδαρο κι έμεινε η ουρά! Λίγο υπομονή ακόμα! Πάει πέρασε ο καιρός!

Κωνκωνάκι, τι ταλαιπωρία πια μ' αυτόν τον παιδικό!

Ντελενάκο, μαζευτήκατε επιτέλους! Μπράβο! Άντε να ηρεμήσετε τώρα...

Αθηναίες, εμείς μάλλον θα φύγουμε αύριο πρωί (έτσι λέμε τουλάχιστον!) οπότε μάλλον δεν θα μπορούμε να σας ακολουθήσουμε. Αν, όμως κάτι αλλάξει, θα τηλεφωνηθούμε!

Δεν θυμάμαι τι άλλο ήθελα να γράψω... Πάλι με άφησε η κορούλα μου να κοιμηθώ πολύ σήμερα και έχω ξυπνήσει σαν κοτόπουλο...

Πολλα φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Καλημέραααα!!!!!

επιτέλους απο χθες το μεσημέρι είμαστε σπιτάκι μας!!!!!!

Μετά απο την "εμπύρετη βρογχιολίτιδα" και την ωτίτιδα και την επιπεφυκίτιδα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: τα καταφέραμε να πάρουμε το εξιτήριο...(εννοείται ότι υπογράψαμε να φύγουμε γιατί ήθελαν να μας κρατήσουν μέχρι την παρασκευή και αν....:mad: Τα λόγια είναι περιττά νομίζω....:twisted::twisted::twisted:

Ο Γιαννάκης μου αλωνίζει όλο το σπίτι απο χθες, ο καημενούλης έχει αδυνατίσει αλλά απο διάθεση σκίζει!!!!! Η αναστασία είναι καλά, την έχει φάει λίγο η γκρίνια και έχει και εκείνη επιπεφυκίτιδα!!!!!!:tongue::tongue::tongue: Τι είναι αυτό φέτος με τις ιώσεις δεν ξέρω....Τεσπα τέλος καλό όλα καλά...:cool:

Σουλίτσα περαστικά σας...:(:( Μάλλον δεν το είχε ξεπεράσει ακόμα η Ανδρεάννα...

Ρίτα θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά απο την άλλη σκέψου ότι εμείς κάναμε 4 μέρες μάσκες και τελικά δεν τη γλυτώσαμε...:-(

Άρμα κράτα γερά!!!!!!

Ιωάννα καλά να περάσετε!!!! Καλούς ύπνους!

Σανσαν και εγώ την Αναστασία την σήκωνα μέχρι το τέλος αλλά ήταν και 10 κιλά (που 17 κιλά καλέεεε:P)...

Φιλάκι εγώ το κρέας το "πασάρω" στον άντρα μου για μαγείρεμα.... αφού δεν το "έχω" γιατί να παιδεύομαι;;;:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κωνκων καλή επιτυχία στη συνάντηση...;)

Πανμαρ που θα πάτε καλέεεεε;;;;:D

Πετρούλα, Μαελένη, Μαρίνα, Γιοβάνα, Μαμαλευτεράκι, Κικο, Βατραχάκι, Πικουλίνα, Νατάσα, Βίκυ, Φωτεινή (και όποια άλλη ξεχνάω ας μου το συγχωρέσει:oops::oops::oops:) πως είστε;;;;;

Αυτά προς το παρόν τσούπρες... όπως καταλαβαίνετα δεν διάβασα τίποτα παρά μόνο την τελευταία σελίδα οπότε θέλω ενημέρωσηηηηη:D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Kαλημερα κοριτσαρες!!!

Σούλα κριμα ρε γμτ το μωρό, ταλαιπωρηθηκε αρκετα,εχασε και τη γιορτούλα..Δεν πειραζει ομως, ας γινει καλά -γιατι αυτο προέχε- και γιορτες παααρα πολλές!!Αν ειχε εξαρχης βρογχιολίτιδα πιστευω θα το καταλαβαινε ο γιατρος...Περαστικα σας

Ριτα για το κριθαρακι ξερω οτι αν σου δωσει καποιος μια στο ματι χωρις να το περιμενεις, σε αιφνιδιασει δλδ, σου περναει...:tongue:

Τωρα για τους παιδιατρους που λέτε, πιστευω οτι δεν υπαρχει ο ιδανικος παιδιατρος..ολοι λίγο πολύ μπορει να πέσουν εξω κι αυτο για μενα ειναι λογικό, αρκει τα λάθη και οι παραλείψεις να μην ειναι σοβαρα και σε στειλουν στο νοσοκομείο.....Μην ειμαστε απόλυτοι και ακυρωνουμε και τους επιστημονες, για να δωσει ο παιδιατρος αντιβιωση κτ θα ειδε, κτ θα ακουσε..

Και για να γελάσουμε και λίγο, παιδιατρο-γατα δεν ειδα ακομη, αν δειτε εσεις κρατηστε και για μας ενα γατάκι!!χαχαχα

Μαρινα επιτελους ελευθερωθηκες απο τα δεινα της γαστρεντερίτιδας!!!

Στη δουλεια επιστρεφω τελος Ιουνιου (γιατι ρωτας???)

Ελένη βγηκατε??Πως ειστε?

Ηλιανα να στα βρω βρε αλλα ηταν στεναχωρα εκεινα, τι θες να τα σκαλίζουμε??Ειδα και την κλήση σου χτες αλλα ειχαμε στη διαπασων το ραδιοφωνο και δεν ακουσα..μεσημερι αντιληφθηκα την κλήση , θα σε πάρω!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!!!!!!!!

Σας διαβαζω αλλα τρεχω και δεν προκαμω λεμε!

Αρμακι πολυ χαιρομαι που κοντευεις! Λιγη υπομονη ακομα και ερχεται ο αντρας! Και τι αντρας ε? Ζορικος, ζορικος, απο την κοιλια φανηκε!

Σουλα μου περαστικα. Σε καταλαβαινω απολυτα. Συμφωνω ομως και με τη Μαργαριτα... Μασκες γιατι σας ξαναεδωσε? Το εξετασε το παιδι? Το ακροαστηκε? Τι διαγνωση εκανε?

Εγω εχω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενη με τον παιδιατρο μου. Την προηγουμενη εβδομαδα τον ειχα αρρωστο τον μικρο με αμυγδαλιτιδα και 39,7 ακατεβατο επι 24 ωρες συνεχεια. Ηρθε σπιτι στις 9 το βραδυ της ιδιας μερας, αφου ειχαμε μιλησει και 5 φορες στο τηλ. τον εξετασε, εκανε τη διαγνωση και ηρεμησα κι εγω. Τον ρωτησα για αντιβιωση παλι και με αγριοκοιταξε. Σε αυτο του βγαζω το καπελο. Εχει αρρωστησει ο μικρος γυρω στις 10 φορες με αμυγδαλιτιδες βαρβατες και πυρετο ατελειωτο και προτιμαει να ερχεται καθε μερα να τον εξεταζει και να μιλαμε στο τηλ. παρα να δωσει αντιβιωση. Μου ελεγε παντως οτι η κατασταση στην Ελλαδα εχει ξεφυγει με τις αντιβιωσεις... Σε σημειο που δινουν οι γιατροι τοσο συχνα (ακομα και για συναχι) που καταληγουμε στο να μην τα πιανουν τα παιδια οι αντιβιωσεις... Ελεος δλδ!

Κατι διαβασα για συναντησεις μεσα στο 3μερο! Ειμαι μεσα, παρτε με τηλ! Ειμαι ανευ συζυγου, καθως εχει φυγει για επαγγελματικο ταξιδι, οποτε ειμαι πολυ ευελικτη! Σκεφτομουν για παιδικο θεατρακι την Κυριακη το πρωι... Ειναι καμια μεσα???

Φιλια σε ολες!!!

t7fQp3.png

Ελένη καλώς ηρθατε σπιτι σας!!!Ξεσαλώνει ο Γιάννης ε;;;Του ελειψαν τα παιχνιδια του μωρε...Για το βαρος του μην ανησυχεις, εδω και 10 μερες ο Αναστασης εχει τρελή ορεξη!!Θελει συνεχως να τρωει!!!!Απεριγραπτη κατασταση!

Μαρια καλά να περασετε!!!περιμενουμε εντυπωσεις και φωτο!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ντελενη μου!!!!!!σιδερενιοι!!!Ολα καλα απο εδω και περα!!!!

Εγω κουκλες ειδικα δεν ακυρωνω κανεναν γιατρο ισα ισα ακολουθω παντα τις οδηγιες.Απλα θεωρω οτι ειδικα οι παιδιατροι πρεπει να ειναι λιγο πιο προσεκτικοι και λιγο πιο σιγουροι κατα την συνταγογραφηση και τιποτα παραπανω.

Γεια σου ρε Νατασσακο χαμενο!Ηταν αρρωστος ο μικρος δεν το ξερα...περαστικα σας βρε κοπελια!

Θα σε παρω να τα πουμε ναι???????

(Τι κανετε σημερα?λες να τα πουμε?)

Φιλακια μου ελειψες!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Παρε με ριτακι μου να οργανωθουμε!

Σημερα αδυνατο, εχω κανονισει κομμωτηριο, εχει φτασει η ριζα στο αυτι και το βραδυ εχω εξοδο με γυναικοπαρεα!

Απο αυριο ομως ειμαι ελευθερη!

Πολλα φιλια!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...