Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!!

Ιωαννα καλα να περασετε!Θα παιξει σε δυσκολη πιστα η πεθερα!!χαχα!!Καλη ξεκουρασηηη!

Πανμαρ πεφτω κατω με τη Σοφια!Καθαρισε αυτη ε?χαχα

Σουλα τι γινετε?Καλυτερα η μικρη?Μηπως ακομα μωρε δεν εχει αναρρωσει πληρως και για αυτο δεν εχει ορεξη?Οσο για τη δουλεια...καλο ειναι που εχετε δουλεια μην μιλας καθολου...στην αγορα γινεται χαμος...η αδερφη μου απο το καλοκαιρι απληρωτη και δουλευει και σε καλοπληρωτη υποτιθεται επιχειρηματια...

Μαρινα ο γιωργος ακολουθει τα κοριτσια στο δρομο του Θεου!!χαχα!

Κων κων ακου τι θα κανεις, θα παρεις το μωρο και τον Κων. θα παρουν και οι αλλες τα παιδια τους και θα τα παρατησετε μεσα στο γραφειο του δημαρχου να σου πω εγω πως θα βρει λυση...αμαν πια...

Οσο για τα αγορια μας ,δεν πηγαινε αλλο και κανονισαμε τις συναντησεις σε καθημερινη βαση..παιδοτοπος ,παιδοτοπος, τι να κανουμε?Μεχρι να ανοιξει ο καιρος να τη βγαζουμε στις κουνιες

Αρμα καλη επιτυχια!Περιμενουμε νεα!

Με την Ντελενη τι εγινε?εχουμε κανα νεο απο τον Γιαννακη?

Πετρουλα και Κικο Καλη αρχη μια χαρα θα πανε τα παιδια.

Εμεις γραφτηκαμε ηδη και για του χρονου στον παιδικο.Παει και αυτο...

Το τριημερο θα εχει πολυυυυ καλο καιρο οποτε βουρ για εξορμησεις!

Παρτε και ψωμακι χωρις ζυμωμα!Τυφλα να εχουν οι αρτοπαρασκευαστες!

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5456&Itemid=49

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και η Κέρκυρα δηλώνει παρούσα :P:p:p:p Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Σανσαν πρέπει να έχουμε υπομονή γαϊδάρου κάποιες φορές. Λοιπόν θα σας πω ένα περιστατικό που έζησε η δασκάλα της Αλεξάνδρας σε ένα Σ/Μ. Εκεί που ψώνιζε βλέπει μια μαμά να είναι πεσμένη σε ένα διάδρομο και ένα παιδί από πάνω της. Στην αρχή νόμισε ότι κάτι έιχε πάθει, αλλά αυτή είχε ξαπλώσει κάτω για να δείξει στο μικρό της πόσο άσχημη είναι αυτή η συμπεριφορά. Εγώ βέβαια δεν νομίζω να το έκανα ποτέ αυτό αλλά μάλλον η γυναίκα είχε φτάσει στα όρια της.

Ρίτα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Η αδιαφορία αλλά και η υπομονή πολλές φορές βοηθάνε πολύ. Και όπως είπε και ένας φίλος μας, μπαμπάς, ''τα μεσημέρια χάνεται η υπομονή και νικάει η αδιαφορία''. :tongue::tongue:

Ιωάννα στο είπα και στο φβ, αλλά θα στο πω και εδώ. Είσαι μια κούκλα και το μπεμπάκι σου επίσης. Είναι φτυστό με το Χρήστο αλλά στο ξανθό του.

Σούλα δεν ντρέπεσαι να παραπονιεσαι που έχεις δουλειά; Μην τα λες αυτά εδώ γιατί μπορεί να στρέψεις κόσμο εναντίον σου.:tongue:

Ντελένι πώς είστε; Βγήκατε από το νοσοκομείο; Η Αναστασία σου πώς είναι;

Μαρίνα είσαι αρρωστούλα; Δεν το είχα καταλάβει :oops: Περαστικά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γιοβαννα εγω να ξαπλωνα κατω, δεν εχω θεμα ,αλλα πολυ φοβαμαι οτι ο Γρηγορης απλα θα με προσπερνουσε και μετα θα εψαχνα χερι να με σηκωσει να τον κυνηγησω...χαχα!!!

(Κατι σου χρωσταω αλλα δεν προλαβα ..δε σε ξεχασα)

Μαρινα εισαι αρρωστη?ουτε εγω το ηξερα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γιοβαννα εγω να ξαπλωνα κατω, δεν εχω θεμα ,αλλα πολυ φοβαμαι οτι ο Γρηγορης απλα θα με προσπερνουσε και μετα θα εψαχνα χερι να με σηκωσει να τον κυνηγησω...χαχα!!!

.

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

χμμμ..τωρα που το ξανασκεφτομαι μαλλον θα μου εφερνε κανα αντιηλιακο απο κανα ραφι να λιαστω με την ησυχια μου...(οπως ειναι και σε καλοκαιρινο mood ):tongue:

Εφυγαααα

φιλια!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα φίλες! Σήμερα τα ξημερώματα είχα πολύ έντονες συσπάσεις πάλι και με πολύ πόνο και χεσ@$%α λίγο πάνω μου..ευτυχώς τώρα είμαι καλύτερα! Ουφ!

Δεν θα σχολιάσω τίποτα προς το παρόν γιατί ο ''ποδοσφαιριστής΄΄ με έχει τσακίσει τώρα που είμαι στο πλάι.

Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα φιλεναδες!!!

Ιωαννα καλα να περασετε στη βόλτα σας!!!Να ξεκουραστεις φιλεναδα και

να γεμισεις μπαταρίες!!

Sunsun κι εγω οπως και η Ιωαννα τον σηκωνα τον Αν. καθόλη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης κι ηταν και 15 κιλά (παρα κατι).Οσοι με εβλεπαν με μαλωναν αλλα πραγματι πολλες φορες δε γινοταν διαφορετικά.Με τη μικρη δοκιμασες την ωρα που σου κανει αυτα τα κολπα να την αφησεις και να συνεχισεις τη δουλεια σου;;;πχ αν δεν ανεβαινει στο αυτοκινητο δοκιμασε να της πεις "ωραια, αφου δε συνεργαζεσαι σε αφηνω και φευγω", να μπεις μεσα στο συτοκινητο, να βαλεις μπρος τη μηχανη και να δεις την αντιδραση της...Σε εμας πιανει αυτο και μαλιστα αμεσα.

Μιλησα με την Ελένη και το παιδι ειναι πολύ καλά, απύρετο απο την Κυριακή..σημερα μαλλον θα βγουν.Εχουν μπλέξει με μια υποχονδρια παιδιατρο και δε μπορουν να βγαλουν ακρη για το ποτε θα βγουν.Με την πρωτη ευκαιρια θα μπει να μας τα πει.

Μαρινα πως εισαι σημερα;;;Συνηλθες?

Λοιπον μιας και λέτε για μεταλλαξη να σας πω κι εγω για τη δικη μας...Το παιδι μου εχει παθει μαμακιαση, επιτελους!!!χαχαχα

Σε τετοιο σημειο που εκει που αγανακτισμενος καμια φορα του ελεγε ο μπαμπας του "αμαν ρε παιδι μου,πες και μια φορα "μαμα!"!" εδω και 3-4 μερες του λέει "Ανασταση θα ερθεις στο μπαμπα????" χαχαχαχα

Αφηστε τα λόγια που μου λέει "μαμακα μου σε λατευω!!" "ειμαι το μεγαλο παλικαλακι σου" "μαμα μου εισαι η πιο ομοφη μανουλα, εισαι η πιγκιπισσα μου!"..τι να σας πω, μέλι το στόμα του!!!!

Βαλτε κι εμας στους βοηθους του Σπυρου Σούλη!!Φτιαχνουμε σπιτακια με τα lego και μετα τα δινουμε μια και παρτα ολα κατω!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μαρία απο εδω και περα νομιζω θα ξεκινησουν και οι προπαρασκευαστικες συσπάσεις, τι σου εχει πει ο γιατρος γι'αυτο..???

Αυριο που θα δεις το αντρακι σου θα ηρεμησεις..:P:p

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημεραααα

Ελπιζω τα παιδακια τα αρρωστα να ειναι καλα σημερα!εμεις πλεον τελεια!!!το απογευμα αναχωρουμε για Λαμια για 3 μερες και το τι υπνους εχω να ριξω δεν περιγραφεται ...εχω ενημερωσει ηδη την πεθερα οτι αναλαμβανει πληρως τον μικρο !!!αλλα εχω να μαζεψω το συμπαν ..ελπιζω να μας χωρεσει το βουβου...

Σανσαν εγκυμοσυνη και μεγαλο παιδι ειναι δυσκολο ..εγω να σου πω την αληθεια τον σηκωνα κανονικα καθολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης και ηταν και 17 κιλα παιδι ..ευτυχως πηγαν ολα καλα...το ιδιο ευχομαι και σε σενα...

Καλό ταξιδι κοριτσακι μου!!! Καλά να περασετε!!

Κανε μου μια χαρα βρε Ιωαννα μου, την επομενη φορα που θα ξαναμιλησεις για κιλά πες το λιγο πιο ομαλα. 17 κιλαααααααααααα :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Μου στραβωσε το στομα. Και οπως μου ειπε ενας παλιος μου συμμαθητης που ειδε τον Παναγ. να μη στεναχωριεμαι γιατι εει σωμα αθλητη!!! Λές να οφείλεται εκεί η σιλουέτα;;;;

:D:D:D:D:D:D:D:D Πολύ γελασα!!!

Μαρινάκι τι έπαθες;;;

Δεν τις μπορω τις Τεταρτες που εχουμε γυναικα και μετακομιζουμε στη μαμα μου. Μου βγαινει το λαδι. Και ενω ελεγα οτι σημερα ηταν καλά τελικά τα επαιξα στο τελος.

Γεια σας φιλενάδες μου! Μετά απο μια αρκετά δύσκολη μέρα με εμετούς και πυρετό σήμερα είχα μόνο δέκατα και πόνο στην κοιλιά οπότε πήγα στη δουλειά, μιας και από Δευτέρα τελικά θα γίνουν οι αναμενόμενες αλλαγές!

Αρμάκι πάλι ο τζούνιορ σε ζόρισε χτες? Φτάσαμε όμως τις 34 και πια αρχίζεις να έχεις το πάνω χέρι εσύ!

Πικουλίνα μου κι ο δικός σου κι ο δικός μου για αθληταράδες πάνε, στην κατηγορία φτερού όμως!:tongue:

Ιωάννα μου να περάσετε τέλεια και όχι μόνο ύπνο ε? Να κάνετε και καμιά βολτούλα!

Η Deleni μας ακόμα μέσα είναι? Αμάν αυτή η γιατρός τι τους ταλαιπωρεί τζάμπα τώρα?

Ρίτα το ρίξατε στις βόλτες στους παιδότοπους? Καλά κάνετε, τώρα ειδικά που μεγαλώνει η μέρα και ζεσταίνει κι ο καιρός, θα περνάμε καλύτερα όλοι μας!

Κάτια μου υπομονή, η Ελίζα σου ίσως σου κάνει ζόρια γιατί αρχίζει να καταλαβαίνει ότι δε μπορείς κι εσύ να της κάνεις ό,τι και πριν λόγω της κατάστασης! Πάντως τώρα που έχουν γίνει ολόκληρα παιδιά είναι πολύ πιο εύκολο να τους εξηγήσεις ότι δε μπορείς να τα έχεις αγκαλιά και δεν πρέπει να σηκώνεις όντως τόσο βάρος. Εγώ το Γιώργο το σήκωνα σε όλη τη διάρκεια της 2ης εγκυμοσύνης, όμως το 1ο τρίμηνο που είναι και το πιο επικίνδυνο, μόλις που άρχιζε να περπατάει δεν είχα και άλλη επιλογή, αν ήμουν τώρα έγκυος στο 2ο σίγουρα τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα!

Πετρουλίνι τι γλυκας ρε ο γιος σου!!! Τον είδα κι από κοντά, όλο μέλι είναι αυτό το παιδί! Άσχετο εσύ στη δουλειά πότε επιστρέφεις τελικά?

Μαρίιιι άντε να πάρετε τα βουνά και τα λαγκάδια κι εσείς τώρα που έχει καλό καιρό, να ξεδώσει και το Σοφάκι που μάλλον βαρέθηκε λίγο σπίτι και σου κάνει τσαλιμάκια! Πολύ μ' αρέσει όμως που είναι φεμινίστρια!!!

Ντινάκι μακάρι να βρεθεί μια λύση στη συνάντηση με το δήμαρχο γιατί δεν πάει άλλο η κατάσταση! Ωραία η λύση που σου προτείνει η Ρίτα! ΓΙα να δει όλα τα πιτσιρικάκια μαζεμένα ο δήμαρχος να σου πω εγώ αν θα καταργήσει τμήματα!

Κατά τα άλλα μήπως οι Αθηναίες να κανονίσουμε να βρεθούμε μέσα στο Σκ να παίξουν και τα παιδάκια μας μιας και θα έχει καλό καιρό?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

χμμμμμ....... Μαρινάκο.... μήπως κάτι μπέρδεψες?

τα βάφεις έτσι? πες αλήθεια! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα! Έχω πέσει κάτω από τα γέλια λέμε, τα έχω κάψει όοοολα! Ισχύει όμως κι αυτό!!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κατά τα άλλα μήπως οι Αθηναίες να κανονίσουμε να βρεθούμε μέσα στο Σκ να παίξουν και τα παιδάκια μας μιας και θα έχει καλό καιρό?
Να βρεθούμε βρε αγάπη μου γιατί να μη βρεθούμε! Τη μια λέμε κι εμείς να φύγουμε για χωριό, την άλλη βαριόμαστε..., τί θα κάνουμε τελικά; Δεν ξέρω, καθόλου αποφασιστικοί.

Καλησπέρα κορίτσια μου. Σας έχασα. Ε, προσπαθώ να νοικοκυρευτώ λίγο... Χτες προσπάθησα να φτιάξω μοσχάρι με πατάτες κοκκινιστά στην κατσαρόλα, αποτυχία... νερομπλούμ το αποτέλεσμα μου... Τέλος πάντων.

Αρμάκι μου, τσούκου-τσούκου, πώς πέρασε ο καιρός........ απίστευτο. Αυτός ο μπέμπης σου έχει βγάλει το λάδι, έτσι όταν με το καλό θα έρθει στον κόσμο, θα δεις πως θα είναι το καλύτερο μωράκι όοοοοολου του κόσμου.

Γιοβάνα, καλέ αυτό που περιγράφεις το έχω δει στο internet σε αυτά τα βιντεάκια που κυκλοφορούν από e-mail σε e-mail. Πάντως, στο βίντεο που είδα, το παιδί μένει σύξυλο βλέποντας τη μαμά του να γίνεται χειρότερη από αυτό!!!!!!!

Σας φιλώ, ελπίζω να τα πούμε αργότερα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...