Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!!!

Να ευχηθω πρωτα απο ολα περαστικα και γρηγορα σπιτακι του ο μικρος της ντελενη μας!!!Εγω ειχα μεινει οτι εκανε εξετασεις και ηταν καλυτερα...μα τι εγινε και μπηκαν μεσα?Περαστικα και στην κουκλα σου Ελενη μου!

Αληθεια Σουλα εσυ που εισαι?

Πανμαρ μεγαλες στιγμες εζησε η κουζινα σου!!!χαχα!!

Λοιπον αυτη την φουντουκοπιτα την εκανα και εγω γιατι αυτου του τυπου τα γλυκα ειναι τα αγαπημενα του ανδρα μου.

Αν σας αρεσε αυτη δοκιμαστε και αυτην εδω που σας λεω(μου την ειχε δωσει η γειτονισσα μου και ειναι της Αργυρως)

Κλασεις ανωτερη δεν το συζητω

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2498&Itemid=49

Εμεις καλα!! μας πηρε και μας σηκωσε το πρωι ο αερας...πω πω τι πραγμα ειναι αυτο?

Φιλακια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα ,

Κορίτσια μου εδω ειμαι απλα εχει παρα μα παρα πολύ δουλεια και ειλικρινα ουτε τουαλετα δεν προλαβαινω να παω.

Ειμαστε σχετικα καλα .Θα σας γραψω αναλυτικα οταν τα καταφερω.

Μαρακι μου συγνωμη που δεν απαντησα στο τηλ. αλλα ειμαι συνεχεια με ενα ακουστικο στο χερι.

Δεν ξερω τι επαθε ρε παιδια ο κοσμος εχει σαλταρει.Ολη μερα παραγγελιες παιρνουμε .

Θα σε παρω εγω να μιλησουμε κοριτσι μου

Φιλια

Καλημερα!!!

Πως ειστε;;κι εγω πριν λίγο εμαθα για τοω Γιαννακη μιας και απο το Σαββατο δεν μπήκακαθολου ουτε στο fb

Ελένη μου περαστικα σας και να ηταν το τελευταιο αυτο!

Κικη τι διαβαζω κι εσεις μαθητες απο Δευτερα;;Κι εμεις....!!!!!!!Το εχουν οι Αναστασηδες!!!Καλή αρχη στα παιδακακια μας και σε εσενα φυσικα Κικιτσα καλή ευκολία και ολα να ερθουν βολικα ευχομαι!

Οσο για τη συμπεριφορα του μικρου σου στον μεγαλο ειναι σαν να περιγραφεις τα παιδια μου ρε Κικη!!Ο μικρος συνεχως ψαχνει και γελαει με τον Ανασταση και ο Αν. πάλι ολο λέει πως τον αγαπαει και να σου οι αγκαλιες-κεφαλοκλειδωμα!!χαχαχα

Πάντως αρχισε και το μικρο να ορμαει (απο χαρα) και να θελει να τον δαγκοφιλησει (τον πιανει με τα χερακια του και τον τραβαει) και ο Αναστασης ειναι μες το παραπονο συνεχεια.."Μαμα ο μπέμπης θελει να με δαγκωωωωσει"

Ιωαννα μπραβο στο μπέμπη!!Μια χαρα το παλικαρακι σου!

Μα καλά τι εχεις κολλήσει στο ταβανι ρε παιδι μου;;;;Ο δικος μου γιατι δεν θελει καθολου ανασκελα;;Πήγαμε το Σαββατο στο εμπορικο και απο εκει για φαγητό σε μαγαζι φιλων στο Ρετζικι..Πήρα κι εγω μαζι το καρότσι που ειναι καθιστό και πέφτει η πλάτη.Ελα μου ντε που επι 6 ωρες (απο τις 5 ως τις 11 που επιστρεψαμε) δεν εκλεισε ματι ρε παιδια κι ας ηταν ψοφιος απο κουραση!!!!Ευτυχως δεν εκλαιγε....

Λοιπόν Ελένη ο Γρηγορης θα ακολουθησει η τα χναρια του μπαμπα με τη λατρεια του για τους αριθμούς ή της μαμας με τις ερωτησεις του για τα υλικά και την αρχιτεκτονικη!!!!:D

Μαρια τι Σαβ/κο ηταν αυτο????Εβγαλες καθολου την ποδια;;;εγω πάλι πήρα ρεπό, ειχαμε ντελιβερατσιονε!!!Καλέ τι ωραια που ειναι να σου΄ρχεται ετοιμο το φαγητό και να ειναι ο παγκος καθαρος....?????????

Ριτα δυσκολο καλοκαιρι προβλέπεται..αν ο Γρηγορης ξεκινησε απο τωρα τις βουτιες το καλοκαιρι μονο μες τη θαλασσα θα ειναι!!!!!Πωπω τι θα τραβηξουμε για να τα βγαζουμε........

Ντινα ξεκινησαν οι εξορμησεις στο εξοχικο ε;;;Αντε κι απο εδω και περα μονο καλό καιρό για βολτες...Μιαμ μιαμ κοψιδια και μεζεδες!!!!

Λαμπρινη θα εχω και την αδερφη μου που θα με βοηθησει με τις ετοιμασιες για τη βαφτιση..Τα ατομα θα ειναι αρκετα ομως, στου Ανασταση ηταν πάνω απο 350!!Τωρα λέμε να καλέσουμε λιγοτερα και τα υπολογιζουμε γυρω στα 250...

Ιωαννα μεγαλωσε η δεσποινις σου και θελει γυναικοσυζητηση!!Πάντως Ιωαννα φτου φτου κι απο μενα και νομιζω πως το τελευταιο τριμηνο ειστε οι μονοι που δεναρρωστησατε καθολου και ετσι να συνεχισετε για παρα πολύ καιρό!!!!

Μαρια αλήθεια δεν το εχεις ξανακουσει αυτο με τα μαλλακια;;Δλδ στον υπερηχο β' επιπεδου δεν φανηκε κτ ή δεν εδωσε σημασια ο γιατρός σε αυτό;;;

Μαρινα τα δικα σου τα νεα τα εμαθα..Περαστικα σου κι ας σταματησει εδω και το δικο σου το δρομολόγιο στα ιδιαιτερα!!!

Φιλακι εγω στο εχω ξαναπει μιας και ειδα την συμπεριφορα της Ναταλι απο κοντα πως και εσυ και ο Κων. κανατε εξαιρετικη δουλεια και χειριστηκατε αψογα το θεμα της μικρης..Δεν θα ξεχασω πως με ρωτουσε με σκερτσο "αυτο τωρα κανει να το φαω???να μη ρωτησω τη μαμα πάλι...."πολύ με συγκινησε!!!!!!Παρα πολύ συνεργασιμη, μα παρα πολύ ομως......

Κωνκων καθως διαβαζα το περιστατικο με τον πωπο του Κων/νου θυμηθηκα τον δικο μου που ειχαμε πάει στην εκκλησια (εγκυος εγω) και μουξεφυγε οποτε αρχισε να τρεχει προς τον παπα και εκει που σκέφτηκα πως θα αρχισω να τρεχω τωρα, ας βρεθει ενας χριστιανος να τον πιασει!!!!του πέφτει ξαφνικα το παντελόνι και σταματησε η ξεφρενη πορεία!!! χαχαχα

Αρχισε να γελαει όλο το ποιμνιο, μεχρι και οι ψαλτες δεν κρατηθηκαν....!!!!

Σας φιλω ολες και πάω να βαλω την ποδια κι εγω, τερμα τα ρεπό!!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

χαχχαχα ρε Σουλα μη λές τον κοσμο που δινει παραγγελίες τρελό!!!

Εδω παρακαλάμε να ανοιξει η δουλεια κι εσυ λές οτι εχουν σαλταρει???????

Μη σ'ακουσει το αφεντικό μονο....!!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ρίτα αυτή τη φουντουκόπιτα τη φτιάχνω και εγώ και είναι καταπλητκική. Το ΣΚ έφτιαξα και τη λαδένια της Μπαρμπαρίγου και επίσης ήταν τέλεια. Μου είπαν και μια συνταγή με κουνουπίδι και μακαρονάκι. Δεν το έχω φτιάξει ακόμα αλλά μου έχουν πει ότι είναι τέλειο.

Πετρούλα μου η αλήθεια είναι ότι απουσιάζουμε εμείς από το Ιατρίκό Δελτίο και ελπίζω έτσι να παραμείνουμε. :tongue::tongue:

Διάβασα και εγώ για την Ντελένι μας. Τους έχει πάρει από κάτω. Ελπίζω να συνέρθουν γρήγορα τα ζουζουνάκια για να ηρεμήσει και η Ελένη.

Την Αλεξάνδρα τις τελευταίες μέρς την έχιε πιάσει μια τρελή μαμακίαση. Τα πάντα κάνουμε μαζί σε σημείο που ο καλός μου νιώθει απόρριψη. Χτες του είπε ''Δεν ξέρεις τίποτα εσύ, μόνο η μαμά ξέρει''.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Μπραβο βρε Σουλιτσα που ειστε καλα, ανησυχησαμε!

Γιοβαννα και εγω εχω κατα νου να κανω λαδενια τις μερες νηστειας και κατι αλλα που εχω υποψιν μου αλλα δε ξερω τι θα προλαβω.

Εχω μπλεξει με κατι νεες επαγγελματικες ασχολιες και δε μου μενει χρονος.

Παντως προ ημερων, εκανα αυτοζυμο ψωμι χωρις ζυμωμα.Θα σας το δειξω οταν το γραψω, ειναι ολα τα λεφτα!!!Απιστευτο αποτελεσμα!Τρελαθηκαν ολοι.

Ο δε Γρηγορης ειναι σε τρελα κεφια και δεν παλευετε μεσα στο σπιτι, οποτε αρχισαμε συναντησεις παλι τα απογευματα με παιδια απο τη γειτονια οπως περισυ ειτε σε σπιτια ειτε σε παιδοτοπους.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πανμαρ μεγαλες στιγμες εζησε η κουζινα σου!!!χαχα!!

έφταιγε η πανσέληνος το Σ-Κ και η ισημερία χθες...

όταν ξανασυμβεί συνδιασμός αυτών των δύο, τότε θα ξαναζήσει η κουζίνα μου τις ίδιες στιγμές!

Σουλίτσα, φιλάκια!

Μαρινάκο πώς είσαι? Περαστικά!

Κωνκων, πού είσαι σήμερα?

Αρμάκι εσύ? Καλά?

Πάω για μεσημεριανή σιέστα... νυστάζω σήμερα...

mrdIp3.png

Μόλις κατάφερα να ηρεμήσω λίγο «τροπος του λέγειν» βεβαια.

Συγνωμη που δεν σας διάβασα και δεν σχολιαζω αλλα ευχομαι να τα καταφερω συντομα.

Να σας πω τα δικα μας νεα.

Λοιπόν η μικρη συνεχίζει να εχει βήχα αλλα σε γενικες γραμμες είναι καλα από υγεία.

Θα την ξαναπαμε βεβαια να την δει ο παιδιατρος και βλέπουμε.

Η συμπεριφορά της όμως μας εχει βγαλει εκτος εαυτού.Εχει πάθει πλήρη μεταλλαξη το παιδι μου.

Χθες πήγε στον παιδικο και επι μια ωρα παρακαλουσε τη δασκαλα της να φυγει.Δεν εκλαιγε απλα παρακαλουσε.Οπότε καποια στιγμη λυγισε η γυναικα και πηρε τηλ. Και την πηρε ο Ν.

Στο σπίτι η κατασταση απεριγραπτη.

Δεν ακουει κανεναν και τιποτα.

Δεν τρωει τιποτα και χθες καποια στιγμη της εδινα τραχανα το απόγευμα και η κυρια τον εφτυνε μεσα σε κατι παιχνίδια που ειχε διπλα της και αργησα να την καταλαβω.

Περιτο να σας πω ποσο φρικαρα.

Το ποιημα της προσπάθησα να της το μαθω και εγω ελεγα για σουλλιωτισες και αυτή μου ελεγε το «φεγγαρακι μου λαμπρό».

Τα νευρα μου τσαταλια.

Ως δια μαγειας όμως σημερα το πρωι που την ρωτησα μου το είπε ολο.Αβυσσος τι να πω???

Αυτά τα καλα του παιδιου μου.

Εγώ συνεχίζω να εχω βηχα και λιγο μπουκωμα αλλα το χειροτερο είναι ότι με επιασε παλι πονος στο χερι μου και ειμαι συνεχεια με το ναρθηκα .

Τρομερα δυσκολο να γραφω με αυτό το πράγμα στο χερι.

Η δουλεια εχει αυξηθει 200% και τρεχουμε και δεν φτανουμε .

Αυτά με λιγα λογια τα νεα μας.

Φιλια

Γεια σας κοριτσάκια!

Τι έγινε ρε παιδιά με την deleni? Είναι ο μικρός στο νοσοκομείο? Κατάλαβα καλά? Είχατε κάποιο νέο?

Πανμαρ με τσάκισες εχτές με τη φουντουκόπιτα αλλά με αποτελείωσες με το παγωτό σήμερα! :lol: Ευτυχώς που στο σπίτι υπάρχει πάντα κάτι γλυκό!

Πετρούλα δεν μου είχε πει τίποτα στο β επιπέδου, σου λέω δεν το ήξερα καν ότι μπορούν να το δουν. Βέβαια δεν ήταν ο έγχρωμος. Αλλά και στην Εύα και τώρα πυο έκανα έγχρψμο κανένας από τους γιατρούς δεν μου είπε για μαλλί..οπότε θα σου πω για τα μαλλιά όταν με το καλό βγεί! :lol:

Kiko και Πετρούλα καλή αρχή στα καμάρια σας!

Κίκο κι εμείς φαν του Σπύρου! Κανουμε όλη την εκπομπή από το γκρέμισμα μέχρι το ''γυρίστε

να δείτε το σπίτι σας'' χαχαχαχαχα!!!!

giovanna περνάνε τις φάσεις τους τα παιδιά, σήμερα έχει μαμακίαση αύριο μπορεί να γίνει μπαμπακίαση. Η Εύα τον τελευταίο καιρό έχει κολλήσει με τον μπαμπά της..

Σουλίτσα πέρα από υπομονή δεν μπορώ να σου πω τίποτα άλλο. Περαστικά για το χέρι σου, να βάζεις και πάγο τώρα που είσαι σε έξαρση.

Μαελένη χαίρομαι πολύ που δίνεις το παρόν!!!

Βατραχάκι, Βίκυ Φωτεινή για περάστε κι από εδώ καμιά βόλτα!

Εμείς καλά, σήμερα πήγα για τις αιματολογικές του μήνα και την Πέμπτη πρώτα ο Θεός θα πάμε να δούμε το μπεμπέ!

Φιλιά σε όλες!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Λαμπρινή καλά τα λες. Ελπίζω να κρατήσει μόνο τόσο γιατί με βλέπω να χάνω 5 χρόνια από τη ζωή μου!! Το πρόβλημα είναι οτι χτυπιέται μερικές φορές και δεν μπορώ να την βάλω στο καθισματάκι του αυτοκινήτου ό,τι και να κάνω. Ακόμα και κιντερ αυγό της έταξα και δεν έκατσε που κανονικά δεν το κάνω και το θεωρούσα το τελευταίο οχυρό!

Της πήρα καινούργιο καθισματάκι μπουστερ αλλά από αυτό καταφέρνει και βγαίνει όταν χτυπιέται, δεν μπορείτε να φανταστείτε τί κάνει! Στο άλλο δεν μπορώ πια να τη σηκώσω να τη βάλω...

Επίσης όταν δεν έρχεται μαζί μου όταν τη φωνάζω πχ στο σουπερμαρκετ δεν μπορώ να την πάρω αγκαλιά να φύγουμε!

giovanna δεν είναι πάντα για τον παιδικό η κρίση.. και δεν είναι κάθε μέρα. πάντως βλέπω οτι όταν για οποιοδήποτε λόγο βιαζόμαστε τρελλαίνεται. αν είναι και κουρασμένη και κουρδισμένη από πολλά ερεθίσματα, ξεσπάει τελικά στο αυτοκίνητο. Στο σπίτι κάπως τα 'χουμε καταφέρει γιατί την αφήνουμε να ντύνεται και να γδύνεται χωρίς να τα παίρνω..

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε sun sun ξερεις σε ποσες φασεις στο παρελθον(και ακομα που και που) ειχα σκεφτει αν ημουν τωρα εγκυος τι θα εκανα???Που με αγνοουσε εντελως και τον κυνηγουσα και τον επαιρνα σηκωτο...και δεν τον λες και ελαφρυ...και δε μιλαω για απλα καθημερινα σκερτσα αλλα για δυσκολες φασεις.

Σε παρα πολλες...σε καταλαβαινω ,εχεις δικιο να εχεις απηυδησει.

Ειναι δυσκολη η ηλικια τους.

Υπομονη και μην ταραζεσαι εισαι και εγκυουλα ,ειλικρινα πιστευω μια φαση ειναι και θα περασει.Εγω εχω δει τεραστια αλλαγη στο παιδι τον τελευταιο καιρο (φτου μας).

Εχουν βοηθησει πολλα (και το σχολειο παρααα πολυ) αλλα κυριως βοηθησε,η ψυχραιμια και η αδιαφορια ενιοτε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Eίδαμε και την παράσταση "Ο Ζυμαρούλης" στο θέατρο Περοκέ. Ήταν μεγάλη παράσταση όμως δεν ξέρω αν θα κάτσουν όλα τα παιδάκια. Τα περισσότερα ήταν μεγαλύτερα.. Πάντως η μικρή το καταδιασκέδασε αν και ήταν στα πόδια μου την περισσότερη ώρα για να βλέπει! Είχε πολύ ωραία κοστούμια και σκηνικά και μουσική. Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν που ορισμένες φορές ο ένας στον άλλον έδιναν π.χ. μια καρπαζιά ή κάτι τέτοιο. Τα παιδιά όμως γελούσαν. Έμαθα επίσης οτι ο Σεφερλής πηγαίνει στον ξενώνα της Φλόγας για τα παιδιά με καρκίνο και κάνει παραστάσεις αφιλοκερδώς.

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Καλημεραααα

Ελπιζω τα παιδακια τα αρρωστα να ειναι καλα σημερα!εμεις πλεον τελεια!!!το απογευμα αναχωρουμε για Λαμια για 3 μερες και το τι υπνους εχω να ριξω δεν περιγραφεται ...εχω ενημερωσει ηδη την πεθερα οτι αναλαμβανει πληρως τον μικρο !!!αλλα εχω να μαζεψω το συμπαν ..ελπιζω να μας χωρεσει το βουβου...

Σανσαν εγκυμοσυνη και μεγαλο παιδι ειναι δυσκολο ..εγω να σου πω την αληθεια τον σηκωνα κανονικα καθολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης και ηταν και 17 κιλα παιδι ..ευτυχως πηγαν ολα καλα...το ιδιο ευχομαι και σε σενα...

Σουλα παιδι μου φτυσε την εταιρεια σου που εχετε δουλεια .....ολοι λαχταρανε να δουν παραγγελια...

Πολλα φιλακιαααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέραααα!

(ο Δήμος Αχαρνών, δείνει και πάλι την πρωινή του παρουσία!)

καλημέρα γειτονάκι μου και καλά να περάσετε στην Λαμία!!!

Κι εμείς εδώ, είμαστε καλά! Σήμερα το πρόγραμμα έχει δουλίτσες το πρωί και το απόγευμα βόλτα στο λιμάνι για να επισκεφθούμε τον παππού μας στο καράβι!

Ντελενάκο πώς είστε σήμερα? Βγήκατε τελικά χθες?

Μαρινάκο εσύ πώς πας?

Σουλίτσα μου, περαστικά και σε σένα! Τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, μην παραπονιέσαι καθόλου που έχετε δουλειά! (και μάλιστα αυξημένη!!!!)

Αρμάκι μου, ζητάω συγνώμη γι αυτό που σου έκανα... Δεν θα επαναληφθεί! Το υπόσχομαι! χαχαχαχαχα!

Κωνκωνάκι πού χάθηκες?

Κορίτσια και η δικιά μου κόρη έχει μεταλλαχθεί τελείως αυτόν τον καιρό... Δεν ξέρω τι φάση περνάει! Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι δοκιμάζει την υπομονή μου και πολλές φορές καταφέρνει να την φτάσει στα όριά της!

Χθες ήθελα να σιδερώσω κι εκείνη δεν με άφηνε. Της λέω, λοιπόν, κάποια στιγμή ότι δεν θα έχει ο μπαμπάς ρούχα να φορέσει αν δεν σιδερώσω και θα με μαλώσει και μου απαντάει με ύφος αδιαπραγμάτευτο: "όταν γυρίσει από την δουλειά, πες του να έρθει να μιλήσει μαζί μου!"

Ο καιρός δείχνει καλύτερος σήμερα... Μακάρι να συνεχίσει έτσι!

Πολλά φιλιά σε όλες!!!

mrdIp3.png

Καλημερα!

Κορίτσια τί εγινε με τη deleni? Ο Γιαννακης είναι καλά? Γνωρίζει καποια να μας πεί?

kiko μου καλη αρχη στο σχολειο! Καλα εχω σκασει στα γελια με τον Ανασταση σου και το Κυριε ελέησον!:shock::lol:

pikoulini μου εγω 1η φορα κοιμηθηκα σε κουκετα οταν εμενα στην εστία στη σχολη και αργοτερα στη δουλεια. Και χωρις σκαλες οι κουκετες, σκαρφαλωναμε απο το πλάι.:mrgreen: Πού να δοκιμασεις και την 3πλη κουκετα, να εχεις τον κώλο του απο πάνω σου μεσα στη μουρη σου, χάλιαααααα:mrgreen:. Παντως πιστευω οτι θα του αρεσει του Κων/νου και θα την εχει για παιχνιδι.

maeleni μου, μου αρεσουν οι απορείες του γιού σου!:mrgreen:

Μαρίνα μου απιστευτος ο Γιωργακης με τα ρασα των παπαδων. χαχαχαχα ποιός ξερει πού το άκουσε....:rolleyes:

Πετρουλα μου θα εχεις πολύ κοσμο στη βαφτιση. Εμ εχεις δίκιο που αγχωνεσαι απο τωρα. Καλη αρχη και στο σχολειο τη Δευτερα.

Σούλα μου περαστικα σου. Και με τετοια δουλειά άντε να ξεκουρασεις το πονεμενο σου χερι.... Κουραγιο! Μπραβο στην Ανδρεάνα σου που έμαθε το ποίημα! Φοβερη μνήμη....:shock:

αρμακι μου αντε με το καλό αυριο να πας να δεις τον μπεμπακο σου! Κοντευεις!;)

sunsun υπομονη. Ελπίζω να τη περασει γρηγορα αυτο το πείσμα... Κ' εγω σηκωνα τον Κων/νο, αλλά οσο μπορουσα το απεφευγα. Στο αυτοκινητο ανεβαινε μονος του στο καρεκλακι του και δεν ειχα θεμα εκεί.

Ιωάννα μου μπραβο που ο μικρός ειναι μια χαρα.

πανμαρ μη φοβασαι τίποτα και κανεναν. Απο εδω και περα "καθαρίζει" η Σοφία για πάρτι σου!:mrgreen:

Ρίτα και ο δικός μου δείχνει να μην τον χωραει ο τοπος μεσα στο σπιτι. Αντε να φτιαξει ο καιρός να τα βγαζω απεναντι στις κουνιες.

Χθες ηρθαν 2 παιδακια επισκεψη στην ηλικία των δικων μας. Το τί έκαναν δεν περιγραφεται... Μεχρι ξηρωσαν τα αυτοκολλητα τοίχου που ειχα στο παιδικό....Βεβαια το ξεκινησε το δικό μου το καμαρι:mrgreen:.

Η μικρή μου εμφανησε παλι κοκκινηλες στο πηγουνι και στο λαιμο:confused:, εστιαζω ή στη γυρη απο τα δέντρα ή στο γιαουρτακι:(. Τωρα θα κοψω πάλι το γιαουρτάκι ωστε απο βδομαδα να παμε δερματολογο.

Αυριο εχουμε συναντηση οι γονεις με τον δημαρχο. Ωχ ωχ... Τελειωσε η παραταση που ειχε δωσει στους συμβασιούχους και τωρα θα μας πει ποιά τμηματα θα κλεισουν.:mad: Κουραστηκα πιά άνοιξε-κλεισε τα σχολεια. Ελπίζω μεχρι τον Σεπτεμβρη να βρεθεί λύση...

Sorry αν ξεχασα κάποια.... Την καλημερα μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...