Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κων κων εγω τις κουκετες απο κατι περιστατικα που εχω μαθει τις φοβαμαι...με κατακορυφη σκαλα δεν θα επαιρναμε τιποτα...αν ηταν να παρω τετοιο πραγμα θα προτιμουσα εναν καναπε κρεβατι που βγαινει απο κατω συρομενο αλλο....

Δεν τις θελω καθολου.

Αν δεν εχεις χωρο ομως και θες οπωσδηποτε κουκετα παρε αυτη με τα σκαλοπατια για σιγουρια...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Χθες πηγαμε εκκλησία να κοινωνησουμε τα παιδιά. Ο αντρας μου κρατουσε αγκαλια τον μεγαλο και εγω τη μικρή. Με το που φτανουμε διπλα στον παπα λέει ο Κων/νος δυνατα "μπαμπάαααα με ποναει ο κώλος μου" :oops: ε σκάσαμε στα γέλια και εμείς και όλοι τριγυρω μας.:lol:

χαχαχαχα ωραιος ο Γρηγόρης που πειραζει και τα κοριτσακια...:mrgreen:

Ναι Ρίτα μου δεν εχω καθόλου χωρο. Είναι μικρό το δωματιο. Με τα βιας θα χωρεσει η κουκετα και το κρεβατακι της μικρής. Και αργοτερα εκεί που θα ειναι η κουνια θα μπουνε 2 στενα γραφειάκια. Για χρωματα και εγω προτιμω τα πιο απαλα και όπως λεει η Μαρίνα με τα σεντονακια ή παπλωματακια σε εντονα χρωματα αλλάζουν πολύ.

χαχαχα!Καλα ολα τα λεφτα ο Κωνσταντινος!!Αν το ειχε πει αυτο στην εκκλησια του πεθερου μου ο δικος μου θα ειχαν γελασει και οι εικονες!!Ειναι χαβαλεντζης και ο παππους μας ο παπας και θα ειχε πολυ πλακα.

Επισης ξεχασα...στα πλαισια του κωδικα επικοινωνιας των παιδιων που ελεγα πριν ενα αλλο σημαντικο θεμα ειναι οι καλτσες...ναι ναι οι καλτσες....

Τι καλτσες φορας εσυ?εγω buzz εχω και woody....

Tα βλεπεις ολα με τα μπατζακια ανεβασμενα και τις γαμπουλες εξω να δειχνουν τις καλτσες τους....χαχα!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να μαι παλι !!!

ειμαι χαρουμενη!!ηρθε η παιδιατρος και μας ειδε και βρηκε τον πολωνο ταβανατο τελειο!!!βεβαια εχουμε ακομη βηχαλακι αλλα σιγα σιγα παμε καλυτερα..Συνεχιζουμε για 5 μερες μονο αερολιν και πολυ ορο !!!!

Ριτακι μα σε συντριβανι ???χαχα ειναι απιθανα τα πιτσιρικια!!!

Κωνκων φοβερος ο Κωνσταντινος !!!!καγκελο ο πατερ..

Γιοβαννα στειλε μια σταλα ηλιο και απο εδω...βρετανια γιναμε....

Αρμακι μεγια τα φωτιστα παπουτσακια της ευας!!

Λαμπρινακι να μας ερχεσαι πιο συχνα !!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσαρες μου , τι κανετε; πως ειστε;

διαβαζω τα νεα σας αλλα δεν προλαβαινω να μπαινω συχνα και να σχολιαζω.

Εμεις ειμαστε καλα , αναμενουμε να ερθει η 28η Μαρτιου για το μεγαλο ξεκινημα του Ανασταση και η 4η Απριλιου για την επανοδο της μαμας στη δουλεια.Ο μπεμπακος ειναι μια χαρα, μεγαλωνει και σε λιγο θα ξεκινησουμε και φαγητο (φρουτοκρεμα και ρυζαλευρο). Τρελενεται μολις βλεπει τον μεγαλο και λυνεται στα γελια παρολη την κακοποιηση που τραβαει ο καημενουλης απο δαυτον. Η θα μου βγει μαζοχας μεγαλος η που γελαει τοσο μαζι του γιατι θα λεει απο μεσα του (δεν θα μεγαλωσω βρε σκατο, θα φας το ξυλο της χρονια σου μολις παρω τα πανω μου). Ο δε μεγαλος μου εχει γινει τρελο καραγκιοζακι βρε κοριτσια , μιλαμε λυνομαι στα γελια μαζι του , του πηρα τις προαλλες ενα τρυπανακι με τα γυαλια που φορανε τα μαστορια και ολη μερα τριγυρναει μεσα στο σπιτι φορωντας και μια σφυριχτρα και φωναζει ¨¨ ενα , ζιο,τια γκεμιστε ατο το σπιτι τοοοοοααα", αφου τελειωσει με αυτο το ρεπερτοριο πιανει αλλο στη συνεχεια, παιρνει ενα κουτι απο τα τουβλακια του , το βαζει στο κεφαλι του, κραταει μια μικρη ατζεντα που εχει βρει και το φορτιστη απο ενα κινητο και κανει το παππα" κυριε ελεησον, κυριε ελεησον, αλληλουια, παμε διπλα για καφε μετα τη λειτουργια (το λεει αυτο γιατι ετυχε σε ενα μνημοσυνο τις προαλλες που ειχε παει να κοινωνησει και ο παππας μετα το μυστηριο εστελνε το κοσμο για καφε)" οπως καταλαβατε μετα απο ολα αυτα το παιδι μου νομιζω οτι τωρα πλεον ειναι ετοιμο για παιδικο , ολα τα σημαδια δειχνουν πως πληττει τρελα μεσα στο σπιτι με την παρεα μας:tongue:

Ριτα τρομερος ο Γρηγορης μιλαμε, βουτια σε συντριβανι ποιος θα του το λεγε του παιδιου , γεματο εμπειριες ειναι αυτο το παιδι , παραπονο δεν θα εχει αργοτερα που θα μεγαλωσει.χιχι

Λαμπρινουλα καλα τα λες εσυ για τα φρουτα και τα λαχανικα αλλα δυστυχως δεν επικρατει ιδιαιτερα αυτη η νοοτροπια και ειναι κριμα γιατι τωρα που ειναι μικρα μπορουμε εμεις να δωσουμε τις βασεις της υγιεινης διατροφης και θα εχουν καιρο μετα για να φανε τα σνακς και τα γλυκισματα.

Κωνκων και εγω ψηφιζω κουκετα με τα σκαλοπατακια δαγκωτο , τη σκεφτομαι και εγω πολυ αργοτερα που θα μεγαλωσουν παρολο που υπαρχει και 2ο παιδικο δωματιο. Οτι και να διαλεξεις με το καλο να τη παρετε και να ξετρελαθουν τα ζουζουνια.

Γιοβαννουλα νομιζω αρκετα της ξεφυγες της Αλεξανδρας , ηρθε η ωρα να την αντιμετωπισεις ως ενηλικη πλεον:P, παντως πλακα πλακα σε 10 χρονια απο τωρα τι θα ακουνε τα αυτακια μας;;;

Ιωαννα, ηρθε η γιατρος ; τι σας ειπε; παντως και εμεις καναμε μασκουλα μια βδομαδα τοτε που ειχε αρρωστησει ο μπεμπης και ευτυχως συνηλθαμε γρηγορα απο το βηχα και τον πυρετο. Να βαζεις αρκετο ορο και περαστικα σας γρηγορα.

Αρμακι μεγεια τα παπουτσακια της Ευουλας , δεν προλαβα να τα δω αλλα εφοσον εχουν φωτακια θεωρω πως ειναι οτι πιο ζουζουνιαρικο για τα πιτσιρικια μας που εντυπωσιαζονται με κατι τετοια.

Πετρουλα θα τα κανεις ολα μονη σου βρε θηριο , χαρας το κουραγιο σου παντως, εγω σκεφτομαι σοβαρα να υλοποιησω την ιδεα της Μαρινας με τη μπομπο γλαστρακι για τους μεγαλους και εγω απλα να κανω το δεσιμο με τα κουφετα και για τους μικρους ακομα ειμαι υπο σκεψη. Για τα προσκλητηρια και εγω θελω να τα φτιαξω παλι εγω αλλα δυστυχως δεν εχω επιλογες στο θεμα μιας η νονα μας τα βαφτιστικα που διαλεξε ειναι στην αποχρωση του γκρι σιελ με μια μικρη κορωνιτσα στο σχεδιο ενω εγω ηθελα να κανω κατι σε ζωα του δασους με αλλα χρωματα και ετσι θα κινηθω σε παλ αποχρωσεις.

ΠανΜαρ παει χαλασε και η κορη σου διαβαζω , μα καλα 9 η ωρα που παει , το μεροκαματο το εχασε τετοια ωρα :tongue:

Φιλακι πολλα μπραβο για το Ναταλακι σου, παιζει μεγαλο ρολο οταν το παιδι απο πολυ μικρο μαθαινει να ειναι εγκρατης και ο γονιος του το μεταδιδει αυτο οσο το δυνατον πιο ευχαριστα. Εφοσον ειναι καλα το παιδι , ξεπεραστε το και εσεις και να δειτε που μετα δεν θα δινετε καμια σημασια μετα αν και ειμαι σιγουρη πως σε λιγο καιρο θα το ξεπερασει τελειως και η Ναταλιτσα.

ΜαΕλενιτσα διαβαζω εκδρομουλα στη Κωνσταντινουπολη, τελεια μπραβο σας και χαλαλι η κουραση νομιζω με αυτα που ειδατε απο κοντα και εμενα ειναι απωθημενο μου και μακαρι να καταφερουμε να παμε καποια στιγμη.

Πικουλινα φοβερο το σκηνικο με τη γαλακτοφετα , ζουζουνα μεγαλη η κορουλα σου.

Ντελενακι ο Γιαννακης πως ειναι ;

Σουλιτσα συνηλθε η Ανδρεαννα ;

Μαρινακι τα ζουζουνια σου τι κανουν; αν δεν σου ειναι κοπος πες μου παλι το φυτο που ειχες στη μπομπο γιατι δεν το θυμαμαι;

Κυρια Φωτεινη τι κανετε ; πως ειστε ; η Βικουλα τι κανει; πως τα παει με τις τουρτιτσες;

Ελπιζω να ξαναμπω συντομα. Τα φιλια μου σε οσες ξεχασα.

Να μαι παλι !!!

ειμαι χαρουμενη!!ηρθε η παιδιατρος και μας ειδε και βρηκε τον πολωνο ταβανατο τελειο!!!βεβαια εχουμε ακομη βηχαλακι αλλα σιγα σιγα παμε καλυτερα..Συνεχιζουμε για 5 μερες μονο αερολιν και πολυ ορο !!!!

Μπραβοοοοοοοοο Ιωαννα. Αντε θα φτιαξει ο καιρος και θα ξεκινησει και τις βολτίτσες του το Πολωνακι!!!!! Αληθεια με ποια γλωσσα θα ξεκινησει να μιλάει;;

Ναι Ρίτα μου δεν εχω καθόλου χωρο. Είναι μικρό το δωματιο. Με τα βιας θα χωρεσει η κουκετα και το κρεβατακι της μικρής. Και αργοτερα εκεί που θα ειναι η κουνια θα μπουνε 2 στενα γραφειάκια. Για χρωματα και εγω προτιμω τα πιο απαλα και όπως λεει η Μαρίνα με τα σεντονακια ή παπλωματακια σε εντονα χρωματα αλλάζουν πολύ.

Εμενα μου αρεσε η πρωτη. Αρα ρε Ντινακι τις τρεμω τις κουκετες απο παιδι . Δεν εχει τυχει να κοιμηθω ποτε, αλλατις φοβαμαι.Και εμεις εχουμε ενα παιδικό και πραγματικα δεν ξερω καθολου τι θα κανουμε.Στρωματσαδα τα βλεπω και τα δυο. μεχρι τα χωρανε ανετα με τα κρεβατακια της κουνιας μετα .......

Αααα να σας πω και ένα καλό. Το πρωί έρχεται η Αλεξάνδρα και μου λέει

''Μαμά για να πούμε δυο κουβέντες τώρα σαν γυναίκες'' :confused::confused:

Για να δουμε οταν θα μεγαλωσει και θα θελεις εσυ Ιωαννα να πειτε δυο κουβεντες θα στις λέει;;; Θεα η Αλεξανδρα!!!

Το γεγονος της χθεσινης μερας ηταν μια ελευθερη πτωση σε...συντριβανι!ω ναι..καιρο ειχαμε... !Κωμικοτραγικο...ευτυχως ηταν ρηχο!

Νατος ο Γρηγορης, βιαζετε να μας φερει το καλοκαιρι. Στο δικόμας το συντριβανι προχθες ειχε πεσει ενα ποδηλατακι μεσα και το χαζευαν ολοι. Φαντασου να εβλεπαν τον Γρηγορη μεσα τιθα έκαναν!!!!!!!!!

Κικο φιλια πολλαααααααα.

Εμεις Σαββατοκυριακο πηγαμε στο εξοχικο ,ξεφυγαμε λιγο,ψησαμε τα παϊδακια μας και περασαμε πολυ ωραια.

Φιλια

Μόλις έβγαλα από τον φούρνο την "υγρη φουντουκόπιτα με σοκολάτα" του Παρλιάρου. Δεν ξέρω πώς βγήκε, αλλά μου έχει σπάσει την μύτη!

Γεια σου βρε Κίκο με τα ωραία σου! Εν αναμονή της 28ης Μαρτίου λοιπόν...

Γειτονάκι μια χαρά ο Πολωνός! Θα φτιάξει κι ο καιρός και θα αρχίσετε τις τσάρκες σας!

Πικουλίνα, εγώ από μικρή έχω τρέλα με τις κουκέτες. Είχαμε και με την αδερφή μου κουκέτα στο δωμάτιό μας (λίγο διαφορετική από αυτές, δεν ήταν παράλληλα τα δύο κρεβάτια το ένα πάνω από το άλλο, αλλά σαν "Γ") και το τι παιχνίδια έκανα δεν φαντάζεσαι! Τούμπες, σκαρφαλώματα.... το βασικό σε μία κουκέτα είναι να είναι γερή κατασκευή!!!!!!

Αρμάκι με γεια τα παπούτσια σας! Καλοφόρετα! Αυτά παλιά κι άλλα καινούρια (που έλεγε και η γιαγιά μου!)

Όσο για τις ατάκες των παιδιών μας... κέφι και υπομονή να έχουμε και το τι έχουν ν'ακούσουν τ'αυτάκια μας.... ούτε που το φανταζόμαστε!

Σας αφήνω... ήρθε ο καλός μου και πάω να φάω... (για να κόψουμε και μετά την φουντουκόπιτα!!!!!!)

mrdIp3.png

Καλησπέρα μαμάδες και παιδάκια του καφέ!

Ελπίζω να έχουμε βελτίωση στα αρρωστούλικα επιτέλους!

Ρίτα χα super ο Γρηγοράκος! Βιάζεται να έρθει το καλοκαίρι και να κυνηγάει τα κορίτσια χαχα!

Giovanna και η δική σου η σουρπουίτσα όμως να θέλει να μιλήσετε γυναικεία!

Ο δικός μου πάλι όλο απορίες έχει τι είναι το ένα, τι είναι το άλλο, τι γράφει εδώ, τι γράφει εκεί....μέχρι και για το πατοσίφωνο του μπάνιου ζητάει να δώσω εξηγήσεις και για τα διαφορετικά μάρμαρα που έχω στην ποδιά του τζακιού! Μα απορίες που έχει ο κόσμος χαχα!

Κωνκωνάκι σε κουκέτα μεγάλωσα και μάλιστα χωρίς προστατευτικό! Ευτυχώς δεν έπεσα ούτε μια φορούλα......μου άρεσε πάντως εκεί στα ψηλά!

Αλλος πάλι κι ο γιός σου με τους πόνους του την κατάλληλη στιγμή! Ο παπάς άραγε έπαθε πλάκα που τον άκουσε? χιχιχιχι!!!!

Αρμακι προχωράνε οι μερούλες! Αντε υπομονή ακόμα λίιιιγο.....και είπαμε ξεκουράσου τώρα που σε παίρνει!

Μαρία βάλθηκες να παχύνεις την οικογένεια και πιάστηκες με συνταγές βαρβάτες βλέπω! Οχι κατσικάκια, όχι φουντουκόπιτες, όχι πίτσες χαχαχα μη συνεχισεις έτσι κοπελιά θα χάσεις τη γραμμή σου!

Pikoulina έγραψες κι εσύ! Χαχα τι ατάκα κι αυτή! Τι γλώσσα θα μιλάει το Πολωνάκι χαχαχα!

Βλέπω ΣΚ το κάψατε κι εσείς το πελεκούδι!!!! Αλήθεια έφαγε παϊδάκια η μικρή ή της ξέφυγαν?????

Κικο μου νόμιζα θα ξεκινούσε σήμερα το σχολείο για σας! Αντε ακόμα λίγες μερούλες και για σας! Αλλά σπάω πλάκα και με τα δικά σας τα κατορθώματα!

Τέλεια τα παιδάκια μας κορίτσια! Είναι σε μια περίοδο μέσα στην τρέλα τους!!!!

Οι υπόλοιπες που είστε βρε κορίτσια?

Σούλα, Πετρούλα, Φιλιώ, Νατάσα, Μαρίνα, Φιλάκι τι κάνουν τα παιδάκια σας? Εσείς?

Φιλιά και σε όσες δεν αναφέρθηκα κορίτσια, αλλά πάω να ξυπνήσω τον μικρό τύραννο!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας φιλεναδούλες!!!

Ο Γρηγοράκος έφερε νωρίς νωρίς την Άνοιξη και το Καλοκαίρι διαβάζω Ρίτα! Πολύ γέλλασα! Εσύ φαντάζομαι όχι και τόσο!:D:D:D

Κίκο μου ετοιμάζεστε για σχολείο σιγά σιγά? Έτοιμο είναι το παληκαράκι σου, καλή προσαρμογή να κάνετε!

Τι ατάκες λένε τα παιδάκια μας ρε κορίτσια όντως μας στέλνουν! Εγώ αρχίζω να σκέφτομαι μήπως αντί για συνηθισμένο σχολείο τον στέλνω στις..."Ουρσουλίνες"! Προχτές μου λέει με στόμφο και με τις σχετικές κινήσεις:"Όοοολοι οι άθωποι είμαθτε μια μεγάαααλη κογένεια!" Ζντόιγκ!!! Και συνεχίζει μετά από κάποιες ώρες αφού είχαμε κάνει μπάνιο και τον είχα με μια μεγάλη πετσέτα :" Αυτά τα φολάνε παπάδεθ ....και όταν πάνε θπίτι τουθ τα βγάζουν" Εεεεε??? Ποιός ήρθε??? Και συνεχίζει σήμερα ¨Θε λίγεθ μέλεθ είναι Πάθχα (κάπου εκεί λέω, πάει πρέπει να αλλάξουμε σχολείο!!! αλλά το έσωσε στη συνέχεια) και εγώ γιοτάζω το Πάθχα και η γιαγιά θα μου πάλει ποδήλατο!

Με το Κωνκωνάκι πια δε χρειάζεται να δίνουμε ραντεβού, αναλόγως καιρού βρισκόμαστε είτε στο άλσος, είτε στα εμπορικά έτσι κι αλλιώς!

Πλάκα έχει!

Ιωάννα μου πολύ χαίρομαι που ο μπεμπούλης μας πάει πολύ καλύτερα! Το Χρήστο τον βλέπω να γίνεται μεγάλος μπασκεμπολίστας!

Μαρίιιι εσύ είσαι???? Μεταλλάχτηκες ή γράφει κανένας άλλος για λογαριασμό σου?

Αυτά θυμάμαι να σχολιάσω η ξεκουτιασμένη! Φιλιά σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερααααα

Μπρρρρ κρυο ....

το μπεμπακι ειναι καλυτερα και κοιμηθηκε καλα,ο Χρηστος στο σχολειο και η μανα αρακτη στο νετμπουκ!!

Πικουλινι το παιδι μου ειναι ιντερνατιοναλ θα μιλαει και τις 2 γλωσσες ..Στην ευρωπαικη ενωση και η πολωνια..παμε για διεθνη καριερα..

Κικο μου με το υπερδιπλο !!!καλη αρχη στον Ανασταση ....

Μαρινακι μου θρησκος ο υιος!!!!χαχαχα και εμεις αγαπαμε την εκκλησια αλλα γιατι εχει φαι(αλοιμονο!! φαι = κοινωνια +ψωμακι)

Για σημερα δεν εχει βολτες , πηγα και μεχρι τον καδο ...τα κεφαλια μεσα!!

Μακιαααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Σήμερα και εδώ η μέρα, ενώ ξεκίνησε με ήλιο - και έχω βγάλει και τα παπλώματα έξω τρομάρα μου -:mad::-x, τώρ αέχει συννεφιά.

Joa μπράβο στο μπεμπάκι που είναι πολύ καλύτερα. Άντε να φτιάξει και λίγο παραπάνω ο καιρός να τον πας και μια βόλτα το μικρούλη σου. Μπράβο και στο Χρήστο, που από ότι διαβάζω, πάει για καριέρα μπασκετμπολίστα.

Κίκο καλή αρχή στον Αναστάση σου στο σχολείο. Να δεις που θα του αρέσει και θα περνάει περίφημα.

Μαρίνα το Μαριαλενάκι πώς τα πάει στο σχολείο; Συνήθισε; Τι διαβάζω; Και ο Γιώργος παιδί της εκκλησίας; :-P:razz:

Μαελένη γεμάτος απορίες ο Γρηγόρης σου!!!! :tongue::tongue: Και η Αλεξάνδρα με ρωτάει μερικές φορές κάτι περίεργα αλλά τις περισσότερες φορές δίνει τις απαντήσεις μόνη της.

Πανμαρ είδα και εγώ τη συνταγή για τη φουντουκόπιτα και σκέφτομαι να τη φτιάξω, αλλά και η αμυγδαλόπιτα μου φάνηκε καλή. Σας έμεινε κανένα κομματάκι;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα!!!!

Τι αέρας είναι αυτός????????

Ντελενάκο μου, περαστικά σας κοπέλα μου!!!!! Σας έχουν τσακίσει μωρέ, αυτές οι ιώσεις... Άντε να ηρεμήσετε πια!

Μαελένη... ποια γραμμή μου θα χάσω? Εδώ και πολλά χρόνια η "γραμμή" μου, έχει γίνει μια μεγάααααλη καμπύλη!

Μαρινάκο, εγώ είμαι! Η Μαρία που ήξερες! Τι διαβάζω? Κι ο Γιωργάκης της εκκλησίας? Θα έρθει κι εκείνος στην παρέα μας, με την Σοφία και την Αναστασία!

Γιοβάννα μου, έχει περισσέψει το μισό γλυκό... Αν και είναι "μικρό στο μάτι" είναι πολύ χορταστικό! Βάλε και το παγωτάκι με το οποίο το συνοδέψαμε... Δεν έλεγε να το φάμε όλο με την μία! Τώρα για την αμυγδαλόπιτα... δεν ξέρω... δεν είμαι και πολύ φαν του αμυγδάλου...

Γειτονάκι μου, εσύ μια χαρά! Το πρόγραμμά σου σταθερό... Ο Πολωνός... ταβάνι, εσύ την βόλτα σου μέχρι τον κάδο και τώρα διαδύκτιο!

Σουλίτσα μου, εσύ πού χάθηκες? Όλα καλά?

Πολλά φιλιά σε όλες!!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...