Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημεραααα..

Μια μουντη κυριακη σημερα ..αυριο επισημα η πρωτη μερα της ανοιξης αν και η θερμοκρασια μεχρι την Τεταρτη θα θυμιζει χειμωνα..

Εμεις χθες πηγαμε σε μια φιλη μου το βραδυ για ποτακι(ειμαι γυριστρω το ξερω..)και οταν γυρισαμε αρχισαν τα οργανα...ο χρηστος ξυπνησε κλαιγοντας πανω απο 5 φορες ..τελικα γυρω στις 3 καταφεραμε να τον κοιμησουμε ..γυρω στις 1 κλαιγαν και τα 2 μαζι ..και ημουν στο κατω οροφο και ακουγοταν λες και σφαζαν γυναικοπαιδα στον πανω οροφο..Ο μικρος απο βηχα ειναι καλυτερα αλλα απο μυξα αλλο πραγμα...δεν μπορουσε να κοιμηθει καλα απο το μπουκωμα ..Γυρισω στις 7 και κατι ξυπνησαν και τα 2 οποτε ενα αλησμονητο βραδυ εφτασε στο τελος του..

Σημερα το μπεμπακι φαινεται καλυτερα και ο Χρηστος μες στην τρελη χαρα...εχει παει για μπασκετ (ετσι διατηρουμε το φιδισιο το κορμι ...με αθλητισμο!!)

Ελενη μου μπορει να ηταν κουραστικο το ταξιδι αλλα ειδες ενα κομματι του ελληνισμου που θελουν να μας το θαψουν !!!

Γιοβαννα αληθεια με την ομοιοπαθητικη ειστε κλαυτερα ?γιατι βλεπω οτι απουσιαζει πια η Αλεξανδρα απο το ιατρικο δελτιο και χαιρομαι πολυ για αυτο!!

Μαρινα μου ,αυτο σκεφτομαι και εγω με την δουλεια..οτι δεν θα εχω καθολου χρονο να ασχοληθω μαζι τους ..Οσο για το πολωνακι...να γινουμε καλα και να βγουμε να γνωρισεις το μπεμπε μας!!

Κωνκων ωρε ζημια που εκανε ο σκατουλης....και εγω ακομη κλαιω το ζητα απο το νετμπουκ....

Γειτονακι μου φερε ενα πιατακι γιουβετσακι να φαει ο συζυξ γιατι εγω κυριακατικα μακαρονια με κιμα εφτιαξα...

Να εχετε μια υπεροχη κυριακη απο μενα και το ταβανοπαιδο!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας τσουπρες!!

Ελπιζω πια να εχουν αναρρωσει ολα τα παιδακια!

Εμεις ειμαστε καλα και εχθες περασαμε πολυ πολυ ομορφα.Σημερα μαζευτηκαμε σχετικα νωρις γιατι μας τη χαλασε ο καιρος αλλα κανα παιδοτοπο θα τον χτυπησουμε αργοτερα.

Το γεγονος της χθεσινης μερας ηταν μια ελευθερη πτωση σε...συντριβανι!ω ναι..καιρο ειχαμε... !Κωμικοτραγικο...ευτυχως ηταν ρηχο!

Πολλα φιλια σε ολες και ελπιζω να προλαβω απο βδομαδα να τα πουμε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Το γεγονος της χθεσινης μερας ηταν μια ελευθερη πτωση σε...συντριβανι!ω ναι..καιρο ειχαμε... !Κωμικοτραγικο...ευτυχως ηταν ρηχο!
Iιιιιιιχιχιχιχιχιχι! Το έκανε το θαύμα του πάλι!!!

Γιοβάνα, υπερβολική σε βρίσκω... κι εγώ να ήμουν στην παρέα, θα τα είχα τσακίσει τα κριτσινάκια, γιατί παιδί μπορεί να έχω αλλά έχω και μια ανεξέλεγχτη βουλιμία για τέτοια σνακ!!!!!!! Τέλοσπάντων, μη χαλιέσαι με τέτοια μικρά, σιγά.

Κορίτσια, τί να σας πω, καλησπέρα, καληνύχτα ή καλημέρα;;;!!!

Σήμερα πήγαμε σε παιδικό πάρτυ ναρκοπέδιο για τη Ναταλία, πλησιάσε τον μπουφέ και δεν υπήρχε τίποτα να φάει: ζήτησε να πάρει από τον μπουφέ ένα πιατάκι, ένα κουταλάκι, μια χαρτοπετσέτα κι ένα καπελάκι... Στο πιατάκι έβαλε τσιπς. Εγώ στεναχωρέθηκα αλλά εκείνη το πήρε πολύ κουλ που της είπα δεν μπορείς να φας τίποτα.

Την προηγούμενη εβδομάδα, μίλησα με την παιδοψυχολόγο του παιδικού σταθμού η οποία μου είπε ότι το έχουμε χειριστεί μια χαρά κι ότι η Ναταλία είναι μια χαρά και δεν χρειάζεται κάποια βοήθεια από ειδικό και μου επιβεβαίωσε ότι αν κάποιος στεναχωριέται είμαστε εμείς κι όχι εκείνη.

Σας φιλώ, καλή μας εβδομάδα!!!!!!!!!!!!!!!!! Σμουτς!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

καλημεραα

καλη εβδομαδαααα....moody μερα σημερα...

ο Χρηστακος σχολειο και ο ταβανατος κλασικα...ταβανι..θα ερθει κ η γιατρο να τον δει...

Φιλακι στο θεμα της Ναταλιας σου βγαζω το καπελο...μπραβο κ9οριτσαρα..

Να εχετε μια υπεροχη εβδομαδα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου. Σήμερα έχει μια ηλιόλουστη μέρα που είναι για καφέ και όχι για δουλειά ;););)

Γιοβάνα, υπερβολική σε βρίσκω... κι εγώ να ήμουν στην παρέα, θα τα είχα τσακίσει τα κριτσινάκια, γιατί παιδί μπορεί να έχω αλλά έχω και μια ανεξέλεγχτη βουλιμία για τέτοια σνακ!!!!!!! Τέλοσπάντων, μη χαλιέσαι με τέτοια μικρά, σιγά.

Μωρέ χαλάστηκα εκείνη την ώρα γιατί αυτά τα κριτσίνια, καλά είναι καταπληκτικά δεν το συζητώ, τα παίρνω ειδικά για την Αλεξάνδρα και η αγαπούλα μου δεν πρόλαβε να φάει ούτε μισό. Όλοι στην παρέα το ξέρουν αυτό και τσαντίστηκα που δεν σκέφτηκαν το παιδί.......Τεσπά, εντάξει δέν ήταν και για θάνατο απλά μου ήρθε κάπως........ Μπράβο για το Ναταλάκι. Άψογη η συμπεριφορά της. Έχει συνηθίσει και αυτή πια και δεν της κάνει εντύπωση μάλλον ότι δεν μπορεί να φάει.

Ρίτα ο Γρηγόρης άπαιχτος. :P:p:p Ελπίζω να είχες μια αλλαξιά ρούχα μαζί σου.

Joa εύχομαι ο γιατρός νας σας δώσει ΄σημερα το οκ για βολτούλες. Όσο για την ομοιπαθητική και την Αλεξάνδρα, δεν ξέρω αν μας βοήθησε αυτό ήτ οτ γεγονός ότι είναι 2η χροονιά στον παιδικό......μάλλον και τα δύο.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Καλημερα! Καλη εβδομαδα!

Πώς είστε? Ξεμπερδεψαμε με τις ιωσεις καθόλου?

Εμείς μιας και ο καιρός ήταν ψιλοχαλια πήγαμε την καθιερωμενη βολτα μας στο mall και συναντησαμε την Μαρινα με τα συζύγου και τέκνων! Είναι το στέκι μας τελικα:mrgreen:.

Στο φευγα ο μικρός κλασικα ετρεχε και κοιτουσε προς τα πισω και κοπάνησε σε μια κολονα, το καημενο το παιδακι μου, ακομα γελαω η άπονη μανα:lol::oops:, ευτυχως ηταν ελαφρύ το χτυπημα.

Το απογευμα ο Κων/νος και ο μπαμπας μας φτιάξαν τα μπισκοτα βουτυρου και μετα εφτιαξα εγω τυροπιτακια και νουτελοπιτακια:mrgreen: και εχουν μεινει τα μισα, τα τσακισαμε!

Ρίτα μου τί βουτιά ηταν αυτη?:lol: Ε ρε γλέντια!

Αυτη τη φορα τα μπισκοτα τα ψησαμε σε 2 δόσεις. Τέλεια? Πηραν μονα τους το στρογγυλο σχημα.

filaki μου μπραβο στο κοριτσακι σου!

Ιωάννα μου τί ωραια βραδια ηταν η προχθεσινη! Απαπαπα. Ελπίζω σημερα να ειστε καλυτερα.

πανμαρ σε ευχαριστω για το λινκ. Δεν τον ηξερα τον Βασιλιαδη, θα ριξουμε και εκεί μια ματια.

Πώς ηταν το κατσικακι γιουβετσι? Μου τρεχουν τα σαλια!!!

Καλημέρα!!!!

Άνοιξη και επίσημα από σήμερα (κι όπως λέει και το γειτονάκι μου, μόνο άνοιξη δεν θυμίζει ο καιρός...)

Πώς είμαστε σήμερα?

Φιλάκι το Ναταλάκι σου είναι άψογο! Ίσως τελικά εσείς να στενοχωριέστε πιο πολύ παρά εκείνη...

Γειτονάκι μου, άντε να σας πει καλά νέα η γιατρός σήμερα!

Κωνκων και Μαρίνα κάθε Κυριακή στο mall ε?

Αυτά τα νουτελοπιτάκια πρωί πρωί κάτι μου κάνουν... έχουν περισσέψει τα μισά είπες ε? Να σου φέρω λίγο κατσικάκι να μου δώσεις κανένα?

Εγώ πάλι, γιατί κατάλαβα ότι εσύ έπεσες στο συντριβάνι και όχι ο Γρηγόρης? :tongue::tongue::tongue:

Χθες το τίμησα το "μασα"... και το κατσικάκι το μεσημέρι και πιτσούλα το βράδυ... σούπερ και τα δύο!

Γιοβάννα μου καλημέρα και σε σένα!

Σήμερα η κόρη μου, μου έκανε φοβερή έκπληξη... κοιμόταν (και κατά συνέπεια κι εγώ...) μέχρι τις 9 το πρωί!!!

Άντε να ξυπνάμε και να μαζευόμαστε σιγά σιγά....

Δευτέρα σήμερα!!! Καλή εβδομάδα σε όλες!!!!

mrdIp3.png

Καλημέρα φίλες και καλή εβδομάδα! Εμείς είμαστε καλά. Η Εύα πήγε με τον μπαμπά της για παπούτσια την Παρασκευή και πήρε κάτι puma γκρι με ένα φούξια πούμα στο πλάι που ανάβει φωτάκι! http://patiniotis-sport.gr/components/com_virtuemart/shop_image/product/NEW_COLLECTION_P_4c70f070bcb4c.jpg

Ήθελε εξ αρχής παπούτσια με φωτάκια αλλά αυτά τα ερωτεύτηκε! Έχει μεγάλη χαρά! Επίσης εχτές είχε δώσει ρεσιτάλ ατάκας και μέσα σε όλα το βράδυ που είχαμε ξαπλώσει γυρίζει και μου λέει: Αναρωτιέμαι.. πως θα πίνει ο μπέμπης γάλα από το βυζί??? Ντόινκ!

Μολις κατάφερα να σας ψιλοδιαβάσω. Πωπωπω τι έχετε γράψει βρε αθεόφοβες!!!!

Αrmaki πάλι έκανες τη βολτίτσα σου έμαθα :(

Πού θα πάει......Δεν θα βγει αυτό το άτιμο αντράκι? Ελπίζω να βγει κουρασμένο με τόση ζωηράδα και να μπορέσεις εσύ να ξεκουραστείς λιγάκι :tongue:

Άντε ρε κοριτσάκι μου, να μπαίνεις πιο συχνά να μας προλαβαίνεις! :tongue: Όσο για μένα, ναι την έκανα την βολτίτσα μου και ελπίζω η επόμενη να είναι τουλάχιστον σε 3 βδομάδες..

Εσείς τι κάνετε?

Μαρακι ο δικος σου τι σας λέει ο γιατρος, εχει μαλλακια;;;Στον Ανασταση μου ελεγε αυτο το παιδι εχει πολλά μαλλια, κι οντως μου βγηκε ιδιος ο ακαλυπτος (τον θυμαστε???)Στο μπέμπη οσο και να ρωτουσα δεν μπορουσε να καταλάβει αλλα και πάλι τι να εβλεπε,αφου φαλακρο ηταν το παιδι μου....χαχαχα

Πετρούλα πρώτη φορά ακούω ότι ο γιατρός μπορεί να σου πει για μαλλιά! Δεν μου έχει πει ούτε τώρα ούτε στην Εύα. Η Εύα πάντως είχε αρκετό μαλλάκι όταν γεννήθηκέ και μαύρο.

Αρμάκι πώς είσαι? Ελπίζω εσύ να μην βολτάρεις πάλι!!!!

Όχι όχι ευτυχώς! Σπιτάκι μου, στο κλουβάκι μου! :lol:

giovanna όντως δεν είναι κάτι τραγικό αυτό με τα κριτσίνια αλλά οκ θα μπορούσαν να της αφήσουν κι αυτοί ένα και πάνω απ'όλα να μην της το υπενθυμίσουν ότι της τα εφαγαν όλα!

Ρίτα πως έγινε καλέ κι έπεσε μέσα αστο συντριβάνι ο Γρηγόρης???

κωνκωνακι το ρίξατε στη μαγειρική ε??? Μιαμ μιαμ!

joa ελπίζω να έχουμε ευχάριστα από τον γιατρό!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα και καλη εβδομάδα !!!

Ευχομαι ολα τα παιδακια και οι μανουλες να ναι υγιή και δραστήρια !!!

Οτι θυμαμαι και διαβασα τελευταια θα γραψω ...

Καλα λε Ριτα πως επεσε στο συντριβάνι ??χαχαααα Απαιχτος !

Πετρουλα θα προλαβεις με την βαφτιση μην αγχωνεσαι . Ολα μονη μου τα εκανα και γω αλλα δεν ειχαμε παρα πολλα ατομα 150 περιππου .

Πανμαρια εμενα ποτε θα μου κανει αυτο το θαυμα??? Σταθερα το πολυ 6:30 ειμαστε στο ποδι ...

Κωνκων ειδα τις κουκετες , εμενα με αγχωνουν αυτα τα συρταρια απο διπλα . Δεν ξερω δεν θα θελα να κοιμαμαι και να χω πραγματα διπλα μου .

Γιοβάννα μια χαρά η Αλεξάνδρα ! Αντε περασε ο χειμώνας επιτελους να τελειωσουν και οι ιωσεις .

Ιωάννα μια χαρά θα ναι ο μπεμπακος αντε να αρχισετε εξορμήσεις !

Φιλακι μπράβο στο Ναταλάκι ! Αλλα λε παιδι μου και οι γονεις που κανουν παρτυ γενεθλιων και εχουν παιδακια δεν μπορουν να κανουν μια φρουτοσαλάτα , μερικα στικς λαχανικων , κατι πιο "υγιεινο" τελος παντων ?

Εδω σημερα πραγματικά μπηκε η Ανοιξη , εχει υπέροχο ηλιο ! Ξεκιναμε εξορμηση σε λιγο ... Ποδηλατο , κρανος και βουρ για βολτα και παιδική χαρα !

Να εχετε μια ομορφη μερα !!!

Διαφημίσεις

Κωνκων ειδα τις κουκετες , εμενα με αγχωνουν αυτα τα συρταρια απο διπλα . Δεν ξερω δεν θα θελα να κοιμαμαι και να χω πραγματα διπλα μου .

Γιατί; Τι θα μπορούσε να συμβεί; Εμένα μου άρεσαν που είχαν αποθηκευτικούς χώρους.

Καλημερα σας παιδια!!!

Για το συντριβανι..χμμ αφηστε τα μην τα ρωτατε....

Αρχικα ηθελα να πιστεψω οτι επεσε κατα λαθος...χαχα

Αμ δε...

Τεσπα ο γιος μου τον τελευταιο καιρο βλεπει παντου θαλασσες,πειρατες,μπρατσακια,ζηταει παγωτα και αναπολει τις διακοπες...

Χμμμ πως το λενε αυτο?πως το λενε....''τον επιασε η Ανοιξη'' μηπως?χαχα!

Ομως περα απο αυτο εκει που ημασταν εμπλεξε με ενα παιδακι τρεις χειροτερο απο το δικο μου...(παντα υπαρχει ενα χειροτερο ειπαμε)το οποιο πραγματικα μονο που δεν ανεβαινε πανω σε δεντρα....

Λοιπον τα ''προτυπα'' αυτα παιδιων (χοχοχοχο) επαιζαν με τις δαγκωνοαρπαχτρες τους...τις ξερετε τις δαγκωνοαρπαχτρες?ειναι μια βλακεια που κυκλοφορει με το περιοδικο του Μπομπ και καλα αρπαζει πραγματα στο στομα του...σαν μανταλακι κατι.

Ε εκει που επαιζαν και ετρεχαν καποια στιγμη ειδα το Γρηγορη μεσα στο συντριβανι(ορθιος ευτυχως) και στο στομα της δαγκωνοαρπαχτρας ενα χαρτι...ο δε Γρηγορης αντι να διαταραχτει φωναζε στο αλλο ταλιμπανακι ''ελα Νικολαααα το επιασααααααα''.

Ρουχα... αν και ολο λεω να σερνω κανα τσαντικο μαζι μου ολο το αμελω κ δεν ειχα αμεσα αλλα ευτυχως ειμασταν με το αυτοκινητο και εχουμε μια αλλαξια μονιμα εκει και ετσι αλλαξαμε παντελονι και καλτσες και μετα λιασαμε λιγη ωρα τα παπουτσια μας και τα φορεσαμε.

Κατα τα αλλα ηταν ενα πολυ ωραιο παρκο.....!

Λαμπρινη μου εχεις δικιο για τα λαχανικα και τα φρουτα...θα επρεπε να ενταχθουν σε ολα τα παιδικα παρτακια και συναντησεις....

Εγω λαχανικα του δινω αρκετα και παρα την παραξενια του ευτυχως τα τρωει ωμα αλλά τις προαλλες ειχαν θεμα στο σχολειο υγιεινη διατροφη.Εγραφαν λοιπον στο τετραδιο οτι εστρωσαν ενα υγιεινο τραπεζι με πολλα φρουτα και λαχανικα...

Οταν ρωτησα τον Γρηγορη για το τραπεζι ειχε κολλησει η βελονα και μου ελεγε οτι δεν ηταν φαγητο αυτο αλλά λαικη....''λαικη παιζαμε μαμα..'' χαχα

Ωρε που παμε???????

Παρολα αυτα εχει κατι μερες τωρα που μασουλαει καροτα για σνακ,καλο του εκανε....Ετοιμαζεται φαινεται για βαθυ μαυρισμα φετος!!!:tongue:

Κατι αλλο που ηθελα να πω.. ειναι εντυπωσιακος ο κωδικας επικοινωνιας που εχουν τα παιδια μεταξυ τους.Μενω αναυδη.

Εδω και λιγο καιρο ο Γρηγορης οποτε συμπαθει ενα παιδι και θελει να του δειξει την αγαπη του, του λεει ''φιλοι'' και κανει ''φιλοι'' με τον αντιχειρα του...καπως σαν το ''μου αρεσει ''στο fb.

Η πλακα ειναι οτι αυτο το ξερουν ολα σχεδον τα παιδια που συνανταμε και απαντουν αυτοματα με τον ιδιο τροπο!Λεγοντας ''φιλοι'' και το δαχτυλακι.

Λογικα ειναι κατι που κυκλοφορει στα σχολεια και το εχουν μαθει ολα.Μα ποσο πιοσω ειμαι η μανα....χαχα!!

Κων κων η κουκετα με τα σκαλοπατια μου αρεσε εμενα, ισως σε λιγο πιο παλ αποχρωσεις.

Γιοβαννα σουπερ η μικρη ε?Λοιπον περα απο τη δευτερη χρονια στον παιδικο πιστευω ειλικρινα οτι παιζει ρολο οτι μεγαλωσαν κιολας και ευτυχως τα περισσοτερα τα περνουν στο ποδι.Σιγουρα παιζει ρολο και η ηλικια.

Οσο για το κριτσινι αλλη φορα μην τα βγαζεις σε κοινη θεα.Ειναι προκληση!χαχα

Ιωαννα πως ειναι το μπεμπακι τελικα?

Αρμα εσυ πως εισαι?Καλα η Ευα εχει απολυτο δικιο το παιδι..εδω κατι θειτσες και κοσμος γενικως ακομα αναρωτιουνται πως μεγαλωνουν τα παιδια με βυζι ...:rolleyes: η μικρη ειναι δικαιολογημενη!Εγραψε παλι!

Μαρια εσεις τι κανετε?Το Σοφακι με το μπουκωματακι του?Μεγαλουργησες στην κουζινα ε?Μπραβο!

Πετρουλα καλη ευκολια με τις ετοιμασιες!Χαλαρα και ολα θα γινουν και εγω μονη τα εκανα με λιγη βοηθεια στο δεσιμο απο τη μανουλα μου.Κανα μηνα μας πηρε και εργαζομασταν νυχτα.Τα υλικα ηταν κουραστικο να τα συγκεντρωσω...με ειχε βοηθησει και η Ιωαννα μια μερα στο κουβαλημα.Θυμασαι φιλεναδα?...πω πω.. ποσος καιρος περασε...

Αν παλι δεν προλαβαινεις που λογικο ειναι με 2 παιδια μην τρελαινεσαι παρτα ετοιμα να τελειωνεις μην τα φτυσεις κιολας απο την κουραση.

Μαρινα τι κανουν τα βλασταρια σου?Εσυ πως εισαι?

Λαμπρινουλα ποτε ειπαμε ερχεσαι?Μη μας ξεχασεις ναι?

Ντελενη πως ειναι ο μικρος?

Πικουλινα η μικρη ειναι φοβερη!!ΕΣΚΑΣΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ!

Φιλακι σε θαυμαζω για το τροπο που εχεις χειριστει το θεμα με την αλλεργια...εγω ειλικρινα δε ξερω πως θα το χειριζομουν...μπραβο σας!!

Μαελενη εμεις τα λεμε αλλα σας εχω χασει τελευταια...θα σε ''βρω'' να τα πουμε.μουτσς!

Επανερχομαι...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αααα να σας πω και ένα καλό. Το πρωί έρχεται η Αλεξάνδρα και μου λέει

''Μαμά για να πούμε δυο κουβέντες τώρα σαν γυναίκες'' :confused::confused:

Μα που το άκουσε τώρα αυτό;;;;

Και το άλλο, χτες που είχαμε κατέβει βόλτα συναντάμε κάτι αγοράκια από το σχολείο, τέσσερα, και είχαν όλα ποδήλατα και βάραγαν τις κόρνες. Πλησίασαν την Αλεξάνδρα για να παέι μαζί τους, αλλά η δικιά μου τίποτα. Όταν τη ρώτησα γιατί δεν πάει μου απαντάει: ''Δεν μπορώ, κάνουν πολλή φασαρία τα αγόρια του σχολείου''

Ώρες - ώρες νομίζω ότι μιλάω με πεντάχρονο......

Κι όμως αυτα τα συρταρακια σε σκαλοπατια ειναι πολύ πιο ασφαλη σε σχεση με την κατακορυφη σκαλιτσα. Εκτος αυτου θα μπορω να ανεβαινω κ εγω για το στρωνω. Τα ραφια που θα ειναι στο κατω κρεβατι προς το παρον θα εχουν μαλακα αρκουδακια και προς το μέλλον θα βαλουν οτι θελουν τα παιδια. Για τις κατακορυφες σκαλιτσες μου ειπαν οτι ειναι για ηλικιες 6 ετων και πανω. Αν μου την κανουν αλλου φθηνοτερα θα την προτιμησω.

giovanna μου τί είπε παλι η Αλεξάνδρα σου?:shock: χαχαχαχαχα σε λιγο θα μιλατε για γκόμενους;):lol::lol: Φοβερη!!!

αρμακι μου εχουμε τα ιδια παπουτσια! Τα δικα μας ειναι μαυρα με πράσινο πούμα.:D

πανμαρ δεχομαι την ανταλλαγη!!! Ελα τωραααααα!:D

Ρίτα εχω λιωσει με τον Γρηγόρη!:lol:

χαχα Γιοβαννα...τρομερη!

Και παντως αν εξαιρεσεις της φασεις παρανοιας ωρες ωρες νομιζω οτι μιλαω με μεγαλο αγορι...

Ας πουμε τις προαλλες.. εφευγε βιαστικος.. που πας Γρηγορη????''Παω να πειραξουμε κοριτσια με τους φιλους μου'' χαχαχα!!!!!!!!!!!ε ρε γλεντια!Εχω ενα σχετικο βιντεο επ αυτου οταν βρω χρονο θα σας το βαλω...εχει πολυ γελιο...δεν εκαναν κατι κακο αλλα ειχε πλακα πως πηγαιναν στις μυτες σιγα σιγα και καλα, να πειραξουν τα κοριτσακια....χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...