Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον να σας εξηγησω. Επεσε ενα κομματακι γαλακτοφετα της Βαρβαρας κατω, το οποιο εγω δεν ειδα και το πατησα. Μολις ειδε τη γαλακτοφετα στη καλτσα επαθε πανικό. Ηθελε να φαει το κομματακι απο τη καλτσα μου!!!!!!! Εγω και ο παναγιωτης κλαιγαμε απο τα γελια και εκεινη εκλαιγε απο τη στεναχωρια που εχασε την απολαυση του κομματιου!!!

Καλα ακομα γελαω ρε τρελοκοριτσα!!!

Εδώ είμαι Γιοβάνα μου....

Χάλια είμαστε κορίτσια...ο πυρετός έπεσε μεν (έχει 37,2-38,2) αλλά ο καημένος είναι λάσπη.... δεν έχει κουράγιο για τίποτα.. τρώει μόνο γάλα και γενικά είναι πολύ καταβεβλημένος....ο βήχας χάλια...τώρα θα πάρω απο τον παιδίατρο τον νεφελοποιητή μήπως και βελτιωθούν τα πράγματα.....:(:(:(:( Να δούμε πως θα περάσουμε το βράδυ.....

Τον τσακισε τον καημενουλη. Περαστικά σας βρε Ελενη!!!

Κοριτσακια μου περαστικα σας!

pikoulini μου πολύ γελιο η Βαρβαρα σου!

Πετρουλα μου θα προλαβετε και με το παραπανω. Εμείς τα φτιάξαμε σε 1 μηνα.

Θέλω τη γνωμη σας αν εχετε χρονο για αυτα τα 2 κρεβατακια.

http://www.tsallos.gr/greek/products.php την 7η λεω με το πρασινο-φουξια

http://www.neoset.gr/node/577 και εδω τη 2η με την ανοιχτοχρωμη.

για τα χρωματα δεν εχω διαλεξει ακομα.

Βλέπω εγω κλεινω εγω ανοίγω....

Καλημερα καλημερα! Αντε ξυπνηστε, ξημερωσε!

Κλασικα απο τις 6 είμαστε επι ποδός.... Γιατι δεν καταλαβαινουν οτι τα πρωινα των ΣΚ είναι ιερά???:mrgreen: Δε ζηταω πολλά, να κοιμηθουμε μεχρι τις 7.30:rolleyes:.

Ο καιρός καλος φαίνεται...Οπότε καλες μας βολτες και ελπίζω οι αρρωστουληδες να ειναι ολοι καλυτερα!

Διαφημίσεις

Καλημερααααα

Υπεροχη μερα σημερα ....εχει ενα ηλιο ναααααα..

το μπεμπακι κλασσικα με βηχα και μπουκωμενο..να δουμε τι θα μας παει η γιατρεσσα την Δευτερα..ο Χρηστος εχει παει για μπασκετ με τον μπαμπα του ..

Ντινακι μου η κορη σου ολα τα λεφτα !!!της συνομοταξιας του χρηστου!!!μην χασει την μπουκια του!!

Ντινακι νο2 εμενα μου αρεσει η κουκετα του Τσαλλου καλυτερα .μου αρεσει το χρωμα στα δωματια!!!

Γιατρε μου περαστικα στο αγορακι σου..ω ρε το ερμο το ξεπατωσε η ιωση ..πολυ βαρβατη...πιστευω οτι σου το ειπε ο γιατρος οτι νεφελοποιητη μπορειτε να παρετε .τον καλυπτουν ολα τα ταμεια γιατι το κοστος του ειναι spicy αλλα για τα παιδακια με συχνα βροχικα και λαρυγγιτιδες ειναι ταμαμ...

Περαστικα και στα υπολοιπα αρρωστουλικα..

Πετρουλινι καλες ετοιμασιες και καλη αρχη ...Εγω παλι ως αχρηστη θα τα παρουμε ολα ετοιμα οταν ειναι να βαφτιστουμε ..

Καλο ΣΚ ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα!!!

σαρδελάκι και deleni πως είναι τα αγοράκια σας?

joa ελπιζω μέχρι την Δευτέρα να έχει συνέλθει το παιδί..Δεν μας είπες, πως ήταν η βόλτα σου εχτές? Ξεσάλωσες? :lol:

κωνκωνακι σαν σχεδιο μου αρέσει της νεοσέτ αλλά σαν χρώμα το άλλο. Σκέφτεσαι να πάρεις από τώρα κουκέτα?

Να έχετε ένα τέλειο σκ όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλως την μελλουσα μανα !!!

πηγα και σημερα βολτα !!!λαικη και σουπερ μαρκετ!!!αμε!!!!!μεγααααλη ζωη..

το μπεμπακι σημερα που ειχε πολυ ηλιο ,το εβγαλα στο μπαλκονι και μολις ειδε τον ηλιο εβαλε τα κλαμματα ..εχει μαθει μεσα ο καημενος ....αντε να παρουμε το οκ απο τον γιατρο να βγει το ερμο ...και μεταααα τρεμετε δρομοι!!!!

Κοριτσια αυτο το παιδι ειναι σαν να μην ειναι δικο μου!!!ειναι κατασπρο ξανθο με μπλε ματια!!!!η γιατρος το λεει πολωνακι!!!

Πολυλογω αλλα μονη μου σπιτι ,τι να κανω ???ο ταβανατος κλασσικααααα ταββανι....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

ΑΑΑΑΑΑΑ, κοπελιά μιλάμε για ξεσαλώματα τρελλά! χαχαχα! Ώστε πολωνάκι το μπεμπέ ε? Πω πω είναι τρέλλα τα ξανθά μωρά! Άντε να γίνει καλά να αρχίσετε τις τσάρκες!

Εγώ περιμένω το μεσημεριανό μου..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Κορίτσιαααααα γειά σας!

Μολις κατάφερα να σας ψιλοδιαβάσω. Πωπωπω τι έχετε γράψει βρε αθεόφοβες!!!!

Πολλά αρρωστούλικα διάβασα γμτ. Ελπίζω να υπάρχει ήδη κάποια βελτίωση. Περαστικά σε όλους!

Αrmaki πάλι έκανες τη βολτίτσα σου έμαθα :(

Πού θα πάει......Δεν θα βγει αυτό το άτιμο αντράκι? Ελπίζω να βγει κουρασμένο με τόση ζωηράδα και να μπορέσεις εσύ να ξεκουραστείς λιγάκι :tongue:

Kωνκωνάκι να σου ζήσει το ανηψάκι και με το καλό να το δεις κι από κοντά! Αλήθεια με την αλλεργία σας τι έγινε?

Αν με ρωτάς εμένα πάντως ανάμεσα στις 2 προτιμώ την πρώτη κουκέττα σαν πιο ασφαλή και με περισσότερους χώρους. Η 2η έχει λίγο επικίνδυνη σκαλίτσα.

Κικο μου απο Δευτέρα σχολείο κι εσείς? Αντε καλή αρχή και μακριά από ιώσεις!!!! Θα προλάβετε και την γιορτή της 25ης Μαρτίου!

Σούλα πάει η παλιοίωση για την Ανδρεάνα έτσι? Πήγατε σχολείο τελικά? Πήρατε το ποιήμα σας? Εσύ πως είσαι κούκλα?

Πετρούλα μου εσείς? Ολοι καλά? Πέρασε καλά στο pyjama party ο μικρός? χιχιχιχι

Ετοιμάζεστε για τη βάφτιση διαβάζω? Καλή ευκολία εύχομαι!

Pikoulina ζωηρή βγήκε η μικρή σου αλλά και καλοφαγού χαχα! Μα να κάνει φασαρία για το κομματάκι γαλακτοφέτας χαχαχα! Να μην πάει χαμένο χαχαχα!

Joa μου το ταβανάτο πολωνάκι σου τι κάνει???? Βλέπω κι εσύ ξεμακραίνεις σιγά-σιγά από το σπίτι! Ολο και μεγαλώνουν οι βολτίτσες σου!!! Αντε και στα μπουζούκια :) :)

Vatraxaki μου δικά σου νέα δεν διάβασα. Πώς είστε από υγεία? Με το σχολείο? Φαντάζομαι θα τρέχεις και δεν θα προλαβαίνεις τώρα που κοντοζυγώνει η μέρα της βάφτισης......

Delenaki νεότερα από το μέτωπο??? Τι κάνει ο μικρός?

Μαρίνα μου εσείς τι κάνετε? Εσύ πως είσαι καλή μου?

Τα δικά μας τώρα. Εμείς στο καπάκι σχεδόν από την λίμνη πήγαμε Κωνσταντινούπολη για μια ημερίδα. Φύγαμε λοιπόν με χιόνια και παγωνιά και μετά μας βρήκε η άνοιξη εκεί!!!! Ειδικά την Κυριακή ήταν χαρά Θεού!!!

Αφήσαμε τον μικρό πρώτη φορά στους παππούδες. Καλά πέρασε, έλεγαν και δεν έδιναν πολλές λεπτομέρειες! Ποιός ξέρει γιατί χαχα.

Εμείς από την άλλη κουραστήκαμε πάααααρα πολύ. Ολη μέρα ήμασταν στο λεωφορείο και πότε από εδώ πότε από εκεί, ούτε διάλειμμα για τσίσα είχαμε. Είδαμε όμως πολλά πράγματα, γνωρίσαμε Ρωμιούς της Πόλης, μάθαμε αρκετά πράγματα, φάγαμε και διάφορα.......

Πάντως κάθε βράδυ πέφταμε ξεροί από την κούραση......Αφού ακόμα αισθάνομαι την κούραση κορίτσια κι έχω την αίσθηση ότι βρίσκομαι στο πλοίο!

ΤΕΣΠΑ πάει κι αυτό και τα κεφάλια πάλι μέσα!

Εις άλλα με υγεία λέμε τώρα χαχαχα!!!

Σας ζάλισα όμως σήμερα με το μεγάλο μου μήνυμα, οπότε φτάνει ως εδώ! Κίκο σ' έφαγα σήμερααααα!!!

Φιλιά και σε όσες ξέχασα, αλλά δεν το έκανα επίτηδες και περαστικά και πάλι και καλό ΣΚ να έχουμε!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!Σημερα ηταν ημερα καθαριοτητας!!Πήρε ο μπαμπας τους γιους του και το σκυλο βολτα στο κτημα του παππου και εμεινα εγω σπίτι με μια σχετικη βοηθεια και καναμε τις δουλειες μας!Για το απογευμα εχουμε στο προγραμμα να πάμε στο εμπορικο μιας και αρχισε να βρεχει προ ολιγου...

Πετρουλα μου θα προλαβετε και με το παραπανω. Εμείς τα φτιάξαμε σε 1 μηνα.

:shock::shock:

Πότε βρε θηριο προλαβες με 2 παιδια να φτιαξεις και προσκλητηρια και μπομπονιερες και γλυκακια??????

Οσο για την κουκετα μου αρεσε η δευτερη, ειχαν την ιδια τα ανιψια μου οταν ειχαν κοινο δωματιο.Τα χρωματα ηταν πορτοκαλί και πρασινο.

Πικουλίνα τα εχεις δει ολα με αυτο το κοριτσι ε;;;;Τι παιδι.....τι παιδι!!!!!!!!!!

Ελένη αρκετα κουραστικη η εκδρομη σας εντελει!!Τωρα να χτυπησετε μια πενθημερη με το σχολειο για να θυμηθειτε τα νιατα σας και να βγειτε για άλλη μια φορα νοκ αουτ απο τα εφηβικα ξενυχτια!!

Ιωαννα ο Πολωνος σκέτη γλύκα διαβαζω...Μωρε λές αυτο το παιδι να σου μοιασει???

Εγω παλι ως αχρηστη θα τα παρουμε ολα ετοιμα οταν ειναι να βαφτιστουμε ..

Δεν εισαι αχρηστη παιδι μου...εγω ειμαι η μαζοχα, που δε μου φτανουν τα ξενυχτια κι ολα οσα εχω στο κεφαλι μου θελω και δημιουργίες!!Για να δουμε ομως γιατι ειμαι λίγο επιφυλακτικη ακομη......

Μαρακι ο δικος σου τι σας λέει ο γιατρος, εχει μαλλακια;;;Στον Ανασταση μου ελεγε αυτο το παιδι εχει πολλά μαλλια, κι οντως μου βγηκε ιδιος ο ακαλυπτος (τον θυμαστε???)Στο μπέμπη οσο και να ρωτουσα δεν μπορουσε να καταλάβει αλλα και πάλι τι να εβλεπε,αφου φαλακρο ηταν το παιδι μου....χαχαχα

Φιλακια κορες!!!Καλό Σαββατοκυριακο!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλησπέρα και από εμένα κορίτσια μου. Είστε όλες καλά;

Ντελένι πώς είναι το παιδί; Καλύτερα ελπίζω. Εύχομαι να σας βοηθήσει ο νεφελοποιητής.

Πικουλίνα όλα τα λεφτά η Βαρβάρα σου. :P:p:p:p:p Μα δεν ντρέπεσαι κακούργα μάνα να πατήσεις το φαί του παιδιού σου; :tongue::tongue::tongue::tongue:

Πετρούλα μου όλα θα τα καταφέρεις. Μην αγχώνεσαι. Θα σε βοηθήσει κανένας ή θα τα κάνεις όλα μόνη σου; Αλήθεια, πότε γυρίζεις στη δουλειά; Ο Αναστάσης σου καλά από ότι διάβασα.

Ηλιάνα μου πραγματικά δεν ξέρω τι έγινε με τα dvd. Τα είχες στείλει ως δέμα; Εγώ πήγα στο ταχυδρομείο και ρώτησα αν είχα κάποιο δέμα από εσένα, έψαξαν και μου είπαν όχι. Δεν επέμεινα κιόλας γιατί δεν ξέρω πώς τα έστειλες......Δεν μπορώ να φανταστώ που έγινε η πατάτα.

Joa μήπως αν έβγαινε καμία βόλτα ο μπεμπάκος καλυτέρευε και από το βήχα; Μήπως λέω......δεν είμαι γιατρός, αλλά νομίζω ότι ο καθαρός αέρας βοηθάει σε αυτά.

Μαελένη τέλεια η εκδρομή σας. Και εμείς υπάρχει μια περίπτωση να πάμε Κωνσταντινούπολη τον Ιούλιο, αλλά ακόμα δεν ξέρω με σιγουριά. Όσοι έχουν πάει πάντως μου έχουν πει τα καλύτερα.

Κωνκων και εμένα η κουκέτα από τον Τσάλο μου άρεσε καλύτερα. Ίσως και γιατί της Neoset τα έχω συνηθίσει. Σκέφτεσαι από τώρα για κουκέτα; Φαντάζομαι τη Χριστίνα δεν θα την βγάλεις ακόμα από την κούνια.

Εμείς σήμερα είχαμε ραντεβού με την ομοιοπαθητικό. Καλά τη βρήκε την Αλεξάνδρα, αν και το αριστερό αυτάκι είναι λίγο κόκκινο, αλλά δεν το λες ωτίτιδα. Πολύ ορό για να γλιτώσουμε. Μετά πήγαμε για το καθιερωμένο καφεδάκι μας και κατάφερα να τσαντιστώ. Καθήσαμε με κάτι φίλους μας, που να σημειώσω δεν έχουν παιδιά, και είχα αγοράσει κάτι κριτσίνια με σοκολάτα που αρέσουν πολύ και στην Αλεξάνδρα. Τεσπά, πρόσφερα και στους άλλους και μετά άφησα το σακουλάκι πάνω στο τραπέζι. Κάποια στιγμή μου ζητάει η Αλεξάνδρα και το σακουλάκι ήταν άδειο!!!! Τα είχαν φάει όλα και δεν το είχα πάρει χαμπάρι και κανένας τους δεν σκέφτηκε το παιδί!!! Και όχι μόνο αυτό, αλλά μια φιλενάδα γυρίζει και λέει στην Αλεξάνδρα ''έπαιξες και έχασες Αλεξάνδρα. Τα φάγαμε όλα'' και καλά της έκανε αστείο. :evil::evil::evil::evil: Τα νεύρα μου !!! Ευτυχώς την ξεγέλασα με ένα μπισκοτάκι :mad::-x:-x:-x

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Τι μου κάνετε κοριτσάκια μου όμορφα? Πολύ ωραία μέρα η σημερινή και την εκμεταλλευτήκαμε δεόντως με βόλτα στις κούνιες και στο πάρκο όλο το πρωινό, το απόγευμα στο σπιτάκι μας ευχαριστήθηκα πολύ τα παιδάκια μου που ολες τις εργάσιμες μου λείπουν πολύ και ακόμα και τις απογευματινές ώρες είμαι αρκετά αγχωμένη να τα προλάβω όλα και δεν τα ευχαριστιέμαι!

Ο Γιαννάκης μας ακόμα ταλαιπωρείτε διαβάζω! Αυτή η παλιοίωση τα τσάκισε τα παιδάκια μας, νομίζω ότι το ίδιο είχε και η δικιά μου με πυρετό 6 μέρες και η μικρή της Σούλας. Άντε γρήγορα να το αφήσετε κι εσείς πίσω σας!

Ντίνα εμένα η 1η κουκέτα μου άρεσε περισσότερο, ίσως βέβαια παρασύρθηκα και από το χρώμα, το πράσινο μου φάνηκε πολύ έντονο, ειδικά αφού είναι κρεβατάκια που θα τα κρατήσουν μέχρι την εφηβεία τους. Νομίζω ότι τα πολύ έντονα χρώματα τα βαριέσαι γρηγορότερα, τα ουδέτερα, αλλάζοντας κλινοσκεπάσματα αλλάζουν τελείως!

Πετρούλα ξεκινάς ετοιμασίες? Χαρά στο κουράγιο σου κοπελάρα μου που με 2 παιδιά θα τα κάνεις όλα μόνη σου! Εγώ σαν την Ιωάννα μας όλα έτοιμα η τεμπέλα!

Αλήθεια Ιωαννάκι και ο μπεμπούκος μας ακόμα με τον παλιοβήχα ρε γμτ, άντε να μας πεις αύριο ότι είναι πολύ καλύτερα! Παρόλα αυτά διαβάζω είναι ένα ξανθό κουκλί και ανυπομονώ να το γνωρίσουμε από κοντά! Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι αν έχει καλό καιρό, ο ήλιος και ο καθαρός αέρας μόνο καλό θα του κάνει.

Πικουλίνα έριξα πολύυυ γέλιο με την κόρη σου λέμε! Άκαρδη μάνα πάτησες το φαί του παιδιού σου!!!!

Γιοβανάκι πολύ χάρηκα που η ομοιοπαθητικός βρήκε το κοριτσάκι σου καλά! Ένα κόκκινο αυτάκι είναι πταίσμα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα!

Πώς ειστε?

Για την κουκετα σκεφτομαστε να την παρουμε απο τωρα που θα βαψουμε το δωματιο. Θα βαλουμε και τη Χριστίνα στο παιδικο, επιτελους με το κρεβατακι της φυσικά. Ο Κωνσταντίνος θα κοιμαται στο κατω κρεβατι. Σαν σχεδιο μου αρεσε η πρωτη, τα σκαλια ειναι πιο ασφαλεις απο την απλη σκαλιτσα. Εχει και αποθηκευτικους χωρους η ραφιερα απο πισω. Στα χρωματα ακομα δε ξερω, λογικα κατι πιο απαλο. Θα ρωτησω ομως και αλλου γιατι η τιμή ειναι λιγο τσιμπημενη.

Πετρουλα μου εγω ειχα κανει τις προσκλησεις και τις μπομπο των παιδιων. Η μία κουνιαδα μου εκανε τα βαζακια με το μελι (3 μερες πριν τη βαφτιση τα εφτιαξε) και η άλλη κουνιαδα μου που ηταν και η νονα μας εφτιαξε τις μπομπονιερες (σε εμας τις κανει ο κουμπαρος τις μπομπονιερες) και τον στολισμο με τα μπαλονια πηγαν παλι οι κοινιαδες μου μιά ωρα νωριτερα στην εκκλησία και τα εφτιαξαν. Ελπίζω να εχεις βοηθεια γιατι τελειως μονη ειναι λιγακι μανίκι.

Μαρίνα προς τα πού θα πατε σημερα?

Giovanna μου μπραβο που η Αλεξανδρα ειναι μια χαρα. Οσο για τους φιλους στο καφε σας....τί να πω:mad:. Δυστυχως οταν δεν εχεις παιδιά ειναι πολύ δυσκολο να καταλαβεις τον άλλον!

maeleni μου αχ θελω κ εγω τετοια εκδρομουλα, αλλα για να παω προς τα εκεί έχω πολλή χαρτουρα. Για την αλλεργια, της εφυγαν τα εξανθηματα απο τη 2η μερα ακομα. Της εκοψα αρκετα και της βαζω παλι σταδιακα τις τροφες. Μεχρι τωρα ολα καλα με το πορτοκαλι που δοκιμασα, θα συνεχισω και με τα υπολοιπα.

Ιωάννα μου πολύ γελασα με τον ταβανατο ασπρουλιαρη! χαχαχαχα. Εμενα μου αρεσουν τα ξανθουλικα μωρακια:D.

armaki μου πώς εισαι σημερα?

Προχθες πηρε ο Κων/νος το φυσιομερ και αδιασε ολο πανω στην οθόνη του υπολογιστη.:mad: Εχει καεί σε 2 σημεία :-(. Αντε και αλλη ζημια....

Καλημέρα!!!!

Τι κάνετε? Τα αρρωστούλικά μας?

Γιατρέ πώς είναι ο Γιαννάκης?

Γειτονάκι ο Πολωνός σου? χαχαχα! άκου Πολωνός το παιδί!

Κωνκωνάκι, για τις κουκέτες που έβαλες κι εμένα μ'αρέσει η πρώτη σαν σχέδιο, αλλά συμφωνώ και με την Μαρίνα για τα έντονα χρώματα. Να σε ρωτήσω, στον Βασιλειάδη έχετε κοιτάξει? Εγώ δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, για την ώρα, με έπιπλα της Σοφίας (γιατί μέχρι στιγμής χρησιμοποιούμε της ξαδερφούλας μου) αλλά από φίλους, γνωστούς και συγγενείς που ξέρω, οι περισσότεροι έχουν βρει πολύ ωραία πράγματα εδώ, τα οποία και προσαρμόζονται πολύ ωραία, όσο μεγαλώνουν τα παιδιά... αν δεν το ξέρεις ρίξε μια ματιά... http://www.vasiliadis.gr/index2.html δεν χάνεις τίποτα!

Πικουλίνα, πέθανα στο γέλιο με την κόρη σου! Κάτι μου θυμίζει αυτή η "λαιμαργία"... όπως το είπε και το γειτονάκι μου... "συνομοταξία Χρήστου"... και η Σοφία δεν πάει πίσω... ούτε ψίχουλο να μην πάει χαμένο!!!

Πετρουλίνι μου, μόνη σου θα κάνεις και του junior τα βαφτιστικά? Μπράβο!!!! Κι εγώ στην Σοφία μόνη μου τα είχα κάνει, αλλά στο δεύτερο δεν έχω κουράγιο!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!!

Γιοβάννα μου, τι της κάναν της καημένης της Αλεξάνδρας... μα να φάνε όλα τα κριτσίνια του παιδιού!!!!!! Θα γίνουν κι αυτοί γονείς και θα καταλάβουν!

Οι υπόλοιπες καλά? Βολτάρετε?

Αρμάκι πώς είσαι? Ελπίζω εσύ να μην βολτάρεις πάλι!!!!

Εμείς εδώ ήσυχα... Ο μπαμπάς μας έχει πάει βόλτα στο βουνό (με την "γκόμενα" που λέγαμε Μαρίνα) και εγώ εδώ μαγειρεύω κατσικάκι γιουβέτσι... (ελπίζω να βγει ωραίο γιατί δεν το έχω ξαναφτιάξει...)

Πολλά φιλιά σε όλες!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...