Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα ,

Ντινα μου να σας ζήσει.Να ειναι γερο και καλοτυχο ευχομαι.

Ελενίτσα περαστικα στον Γιαννάκη.Αχ πολύ φοβάμαι οτι την ιδια ιωση με την δικια μου περναει.Το κακο ειναι οτι εχει πολυ πυρετο που κραταει μερες.

Ιωάννα μου τετοια εξοδο βρε παιδι?????Χαιρομαι που ειναι καλυτερα ο μικρούλης μας(σε ηλικια).

Μαρινακι μου περαστικά και σε σενα .Κοιτα περνε τα φαρμακακια σου κοριτσι.

giovanna μου περαστικα και σε σενα κουκλα μου.

Δυστυχως και εγω δεν ειμαι πολύ καλά .Το μπούκωμα χειροτερεψε .Εχω εναν χαζο πονοκεφαλο και ωρες ωρες με πιανει ενα ριγος λες και εχω 40 πυρετο αλλα δεν εχω.

Ευτυχως η μικρη μου ειναι καλυτερα.

Τελικα της βρηκα στολη απο την ανιψια μου και χθες τη δοκιμασαμε και ηταν ολο καμαρι!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα !!! Τι κανετε ?

Προσπάθησα στα βιαστικά να διαβάσω τις τελευταιες σελίδες με τα νεα σας .

Αρμάκι αντε κοριτσάκι μου τον εφαγες τον γαιδαρο ! Με το καλο και στην ωρα του να ρθει ο μπεμπάκος σου !!! Το Ευακι τι κανει ?

ΚωνΚων να σας ζήσει το ανηψάκι !!!

Ντελένι αντε ολα καλα , περαστικά στον μικρουλη σου και ξου ξου παλιοπυρετέ !

Μαρινα εγω πριν λιγο καιρο επαθα χοντρη βροχιτιδα . Τη διεγνωσα μονη μου φυσικά (χαχα) δεν εκανα τιποτα δεν πηγα στον γιατρο αλλα τετοιο πραγμα ειχα πανω απο 15 χρονια να παθω . Μου κανε φοβερη εντυπωση αυτο που εγραψες γιατι μολις συνήλθα λιγο τις επομενες μερες απο τις 10-11 το πρωι μεχρι αργα το απογευμα ειχα τρελες ημικρανιες !!!

Σουλα μου ειναι να εμπιστευεσαι τους αντρες για τετοια πράγματα ?! Αχ τρελα θα ναι η Αντρεάννα σαν σουλιωτοπουλα !!! Τι αστερι που ειναι , της εδωσαν και ποιημα τοσο μικρη?

Ιωαννα ελπιζω μεχρι τη Δευτερα να περασουν ολα απο τον μπεμπακο !

Σανσαν , αυτη τη φαση την ειχε περάσει και η Χριστιάννα . Δεν εχει καμια σχεση με το οτι δεν θελει να παει παιδικο , το βλεπεις και μονη σου οτι το κανει και σε αλλες περιπτωσεις . Εμενα την περασε πριν 5-6 μηνες και δυστυχως δεν το χειριστηκαμε καλα εξ αρχης . Μου φαινοταν περιεργο , αυτη που ντυνοταν ήδη μονη της , που πεταγε τη σκουφια της για εξω , να μου κανει τετοιον πανικο και αρνηση πρωι πρωι ή ακομα και σε αλλες στιγμες . Εκανα ολα αυτα που δεν θα θελα να κανω ... και την απειλησα , και την εβαλα με το ζορι να ντυθει και εκανα πως φευγω και δεν την περνω μαζι :(

Ωσπου κατάλαβα και χαλάρωσα ! Λιγο με χαζομαριτσες , λιγο να την αποσπω , λιγο να της δινω χρονο και αρμοδιότητες , ουτε κατάλαβα πως περασε αυτη η φαση . Θελει ηρεμια απο μερους μας και να μπορουμε να δουμε πιο περα απο το κοντοφθαλμο "κανει νουμερα , θελει να περασει το δικο της , ειναι κακομαθημενη κλπ"

Φιλια σε ολες και στα παιδακια σας !!!!

Καλημερα σας παιδια!Τρα λα λα!

Η διαθεση ειναι στα υψη!Ελπιζω να φτιαξει και η δικη σας συντομα!

Να γιανουν ολα τα μωρακια με το καλο και ολα να πανε καλα!

Κων κων μου να σας ζησει γερο και καλοτυχο να ειναι το μωρακι παντα!

Καλο σκ!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα φιλενάδες!!!

Delenaki χάρηκα πάρα πολύ με τα νέα σας! Άντε να φύγει και ο παλιοπυρετός να ηρεμήσει το παιδί κι εσείς!

Μαρινάκι μην διανοηθείς να κόψεις την αντιβίωση! Θυμάσαι που στο τσακ είχα γλιτώσει το χειρουργείο στα ιγμόρια? Ε, όλο το άφηνα, το άφηνα και τελικά την γλίτωσα στο τσακ.Πάρτην να καθαρίσεις και να τεέιώνεις.

Πανμαρ αυτό ήταν το μόνο μειον! Δεν έβλεπα θάλασσσα! :lol: :lol: :lol: Καλό τρέξιμο!

joa μου βλέπω κι εσύ σήμερα έχεις σούπερ έξοδο! Άντε καλά να περάσεις!!!:mrgreen: όσο για μένα..ε, αυτά κάνουν τα σπα! χαχαχαχα!

Σουλίτσα περαστικά!

Λαμπρινούκο μου!!! Ναι, φτάνει η ώρα! Το Ευάκι μια χαρά! Εσείς πως περνάτε?

Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια μου. Τι κάνετε; Είναι καλύτερα τα αρρωστούλικά μας;

Ντελένι ψήθηκε μωρέ το μικράκι σου. Τουλάχιστον ξέρεις ότι δεν είναι κάτι σημαντικό και θα περάσει. Άντε εύχομαι σήμερα να είναι η τελευταία μέρα πυρετού και να συνέλθετε.

Σούλα τι έγινε; Κόλλησες από την κούκλα σου; Μακάρι να περάσει γρήγορα και να μην ταλαιπωρηθείς.

Μαρίνα πώς είσαι σήμερα; Εγώ είχα ταλάιπωρηθεί πέρσι με την ιγμορίτιδα. Τώρα νιώθω ένα σφυρί να μου χτυπάει το κεφάλι ανάμεσα από τα μάτια και έχω και πολύ μπούκωμα. Είμαι σίγουρη ότι κάτι υπάρχει πάλι, αλλά επειδή το σφυρί είναι ακόμα ''σφυράκι'' και όχι ''βαριοπούλα'' το αγνοώ. :tongue::tongue: Την παλεύω με καλό καθαρισμό και κανένα ντεπόν και ελπίζω να τη γλιτώσω.

Ρίτα χαίρομαι που σε ακούω ανεβασμένη. Πάντα τέτοια....

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Ciao Ant1!!!!!! Ο Γιώργος Μαρίνος και οι τσαούσες του!

Αχ.....από κάτι τέτοια φαίνεται η ηλικία μας :tongue::tongue::tongue:

Γειά σας φίλες μου...ας αρχίσω σιγά σιγά να απαντάω...

Ντελενάκι μου πολύ χάρηκα που όλα είναι οκ με το παιδάκι σου...οπότε λίγη υπομονή ακόμη και θα στρώσετε ;)

Κωνκωνάκι μου να σας ζήσει το νέο μέλος της οικογένειας. Γερό και καλότυχο και με το καλό να πας και να τους δείς το Πάσχα!

Αρμάκι μου άντε πες στον παίδαρό σου λίγη υπομονή ακόμη και θα βγεί κι αυτός στον κόσμο...αμάν πιά βιασύνη! Δεν θα φύγουν οι γκόμενες...θα τον περιμένουν! :cool:

Τελικά σας είπα ότι δεν μας έδωσε αντιβίωση έτσι; Παρότι τα αυτιά του λέει είναι χάλια, εφόσον δεν τον πονάνε θα προσπαθήσουμε να την παλέψουμε διαορετικά. Με πολύ ορό, φυσιομέρ και ένα σπρέι (nasonex) πρωί και βράδυ αυτό και αέριους. Πρέπει να πω ότι το συγκεκριμένο σπρέι με τον πρώτο κιόλας ψεκασμό έφερε κατευθείαν καταρροή. Ενώ 8 μέρες είχαμε μπούκωμα, δεν έβγαινε τίποτε γιαυτό φυσικά πάθαμε και ωτίτιδα. Για την βρογχίτιδα πίνουμε ένα σιρόπι.

Ας ελπίσουμε να συνέρθουμε σύντομα γιατι με έχει βγάλει off ο μικρός!

Άλλα αρρωστούλικα έχουμε; Ελπίζω πως όχι...τα φιλιά μου σε όλες!

m57Zp2.png

Τι περονόσπορος είναι αυτός που έχει πέσει σήμερα; Που είστε όλες;

Εδώ είμαι Γιοβάνα μου....

Χάλια είμαστε κορίτσια...ο πυρετός έπεσε μεν (έχει 37,2-38,2) αλλά ο καημένος είναι λάσπη.... δεν έχει κουράγιο για τίποτα.. τρώει μόνο γάλα και γενικά είναι πολύ καταβεβλημένος....ο βήχας χάλια...τώρα θα πάρω απο τον παιδίατρο τον νεφελοποιητή μήπως και βελτιωθούν τα πράγματα.....:(:(:(:( Να δούμε πως θα περάσουμε το βράδυ.....

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Ο νεφελοποιητής είναι το μηχάνημα που κάνει υδρατμούς και βάζεις μέσα αερολίν, φλιξοτιντ κλπ....για να κάνει εισπνοές το παιδί.... πήρα μου είπε ότι είναι λογικό να είναι καταβεβλημένος μετά απο τόσες μέρες πυρετό, ότι είναι θετικό το ότι πέφτει ο πυρετός και να δούμε πως θα είναι το βράδυ...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλησπέρα καλησπέρα!!!

Καιρό είχα να μπώ αλλα τα διαβαζα τα νεα σας και μαθατε κι εσεις τα δικα μας..

Ειμαστε ομως καλά, δόξα Τω Θεω και χτες ηταν και σε pyjama party το αγορι μου στης γιαγιας με τα ξαδερφακια του!

Ελένη περαστικα στον μικρουλη..Γρηγορα θα γινει καλά αφου ο πυρετος του αρχισε να πέφτει..ο καημενουλης μωρε

Αλεξανδρα πάει τελειωσε, αφου δεν τον πονεσαν τα αυτακια του μεχρι τωρα δεν θα εχετε θεμα!!Να γινει τελειως καλά τωρα...

Κωνκων να σας ζησει το ανηψακι!!Γερό και καλότυχο!

Σούλα περαστικα και σε σενα!Αντε να γινεις γρηγορα καλά γιατι εχετε να μαθετε και ποιημα..να κανετε και προβες!!πωπω θυμηθηκα τωρα αυτες τις στιγμες που τις ζουσα με τα ανιψια μου και ηρθε και η ωρα να τα βιωσουμε και εμεις!!

Ιωαννα αντε να τελειωνει και το μπουκωμα του μπεμπακου, φτανει τον ταλαιπωρησε!

Μαρινα πως εισαι εσυ??Αντε Σαβ/κο ερχεται να αναρρωσεις και να ξεκουραστείς..

Μαρακι εμεις μολις τα ειπαμε...Απο εδω και περα ξεκιναει το γλυκο το αγχος του τοκετού που θα σε συνοδευει μεχρι το τελος...Αντε κοριτσακι και ο μαγκας ερχεται!!

Ντινα που ειναι η γαλακτοφετα οεο???????:D:D:D

Λαμπρινη τι κανετε;;Δε μας ειπες τα νεα της μικρης σου!!

Εχω φαει τρελο αγχος με τα της βαφτισης..Εχουμε αποφασισει να τα φτιαξουμε μόνοι μας και αναρωτιεμαι αν θα προλαβουμε σε 3 μηνες να τα τελειωσουμε ολα!!Προσπαθω να καταλήξω σε θεμα και χρωματισμούς...

Το Σαβ/κο θα αποφασίσω τα τελικα,ουτως ωστε απο βδομαδα να ξεκινησω παραγγελειες υλικών να ξεκινησουμε τα προσκλητηρια σε πρωτη φαση/

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...