Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ντινάκι ΠΑΙΔΑΡΟΣ ο ανηψιός!!!! Να σας ζήσει κοριτσάκι μου, να είναι πάντα γερός κι ευτυχισμένος!

Ελένη μου εύχομαι όλα να πάνε καλά! Όλη η θετική μας ενέργεια μαζί σας! Θα περιμένουμε νέα σου!

giovanna εγώ με την ιγμορίτιδα ποτέ δεν κάνω πυρετό. Η αντιβίωση όμως όταν έχει πολύ ''πράμα'' μέσα είναι απαραίτητη. Μην το αμελήσεις!

Για τις τρεις βδομάδες και για πολύ παραπάνω έχω υπομονή..ο μπεμπάκος δεν ξέρω αν έχει..:rolleyes: χαχαχαχα!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Να σας ζήσει!!!!!

Εμείς κορίτσια συνεχίζουμε το ίδιο μοτίβο οπότε μόλις τελειώσω θα πάμε μια βόλτα απο το νοσοκομείο.....:(:(:( χρειάζομαι θετική ενέργεια....

περαστικά κοριτσακι μου!!!!!!

ΕΓΙΝΑ ΘΕΙΑ!!!!1317309lsk5aj07xu.gif

Γεννηθηκε το 1ο μου ανήψι! Ενα αγορακι 3.700. 221882cb0gkyh7q4.gif

Αχ ειμαι πολύ χαρουμενη!!!

Να ειναι καλοτυχος κ ευτυχισμενος!!!

Να σας ζήσει. Γερός και γελαστός να είναι πάντα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εμείς κορίτσια συνεχίζουμε το ίδιο μοτίβο οπότε μόλις τελειώσω θα πάμε μια βόλτα απο το νοσοκομείο.....:(:(:( χρειάζομαι θετική ενέργεια....

Τα καλύτερα σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Καλά αποτελέσματα να έχετε.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Σας ευχαριστω πολύ για τις ευχες σας!

Ειμαι πολύ χαρουμενη που ο αδερφουλης μου εγινε μπαμπας!

Τόσο χάλια ρε γμτ? Ελενη μου καλα αποτελεσματα και περαστικα σας!

Εγώ μετά τη 2η δόση της αντιβίωσης ξεκίνησα επιτέλους μετά από πολλέεεες μέρες να μην έχω πονοκέφαλο, μπούκωμα βέβαια έχω τρελό, αλλά θα περάσει πιστεύω!

Ρε Μαρίνα μου τόσο χαλια είσαι? Τί παλιοίωση ήταν αυτη πια! Περαστικα σου!

Giovanna μου κ εσύ? Περαστικα.

Καλό βραδυ!

Να σας ζήσει το νέο μέλος της οικογένειας Ντίνα μου! Άντε με το καλό το Πάσχα να βρεθείτε όλοι μαζί και να το δείτε κι από κοντά το κουκλάκι σας!

Ελένη πολύ θετική ενέργεια και σε σας! Όλα να πάνε καλά περιμένουμε νέα σας!

Γιοβάννα εγώ πήγα τελικά γιατρό γιατί είχα τρελό πονοκέφαλο ειδικά από τις 11 και μετά το πρωί μέχρι τις 4-5 το απόγευμα έδινα ρέστα! Νόμιζα ότι κάτι μας ποτίζουν στη δουλειά! Μπουχαχαχα! Εντομεταξύ νιώθω λίγο καλύτερα και στο τσακ είμαι να παρατήσω τη θεραπεία, εντάξει ξέρω βλακεία, αλλά πολύ βαρετό να κουβαλάω και τα φάρμακα το πρωί μαζί μου. Με φόβισε όμως το Delenaki κι άλλη μια φίλη για το τι μπορεί να συμβεί οπότε κρατάω ακόμα! Νομίζω αν νιώθεις ότι είναι από αυτό καλύτερα να πας να το δεις κι εσύ κοριτσάκι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέραααααα!

Κωνκων παρούσα!!! Μια μέρα πήρα απουσία, αλλά δικαιολογημένη, κυρία! Θα έρθει και η μαμά μου να την δικαιολογήσει...

Θεία! Να σας ζήσει ο ανηψιός! Υγεία και κάθε ευτυχία στη ζωή του!

Ντελενάκο μου, πώς είναι ο Γιαννάκης? Όλα καλά? Τι έγινε? Πήγατε νοσοκομείο? Περαστικά σας και γρήγορα!

Γειτονάκι μου εσείς? Ο μπεμπάκος πώς πάει? Θα φέρετε γιατρό τελικά?

Σαρδελάκι, ο Αστέρης πώς είναι?

Σουλίτσα εσείς συνεχίζετε καλύτερα? Για τον απορροφητήρα... τι να σου πω... τα 'θελες και τα ΄παθες! χαχαχα! Μα αφήνουν τον σύζυγο να αποφασίσει για τέτοια θέματα?

Μαρίνα και Γιοβάννα εσείς είστε καλύτερα ή τα ίδια με χθες?

Αρμάκι, μας είπες για το φαγητό, τα σπα και την εξυπηρέτηση στο ξενοδοχείο, αλλά έχω και μια ακόμη απορία: από το δωμάτιό σου είχες θέα στην θάλασσα?

Μαργαρίτα, όπως θα κατάλαβες, χθες δεν σε πήρα! Η Σοφία είχε εγκατασταθεί στο σπίτι του αδερφού μου να παίζει με τον ξάδερφό της κι εγώ βρήκα ευκαιρεία να κάνω ένα σωρό δουλειές που τις άφηνα από τον Νοέμβριο!

Είμαι σίγουρη ότι κάτι θα ξέχασα να σχολιάσω, αλλά έχετε γράψει κι εσείς ένα σωρό πράγματα...

Εμείς καλά... σήμερα πάλι έχω τρέξιμο όλο το πρωί...

Πολλά φιλιά σε όλες!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Μπήκα στα γρήγορα να σας πω τα νέα μας... πήγαμε χθες ευτυχώς όλα είναι καθαρά :D:D:D αλλά ο πυρετός...πυρετός!:rolleyes: Τουλάχιστον το βράδυ κοιμηθήκαμε καλά (με 37!) αλλά τώρα το πρωί και πάλι 38,3! :cool:

Επανέρχομαι!!!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημερααααα

Τσαουσες πολλα γραψατε!!!

Αρμακι γυρισαμε βλεπω ορεξατες ορεξατες και λαλιστατες...αυτα κανουν τα σπα και τα υπερπολυτελη...αντε κοριτσακι τον φαγαμε τον γαιδαρο....

Ντινακι μου να σας ζησει το ανηψακι!!!!

Γιατρε μου περαστικα στο μπεμπε μας!!!τον ερμο τον γιαννακη ψηθηκε...

Μαρινακι τοσο χαλια βρε ??περαστικα ..

Πετρουλα , Αστερη, Ανδρεαννα ελπιζω να ειστε καλα...

Εμας το μπεμπακι ειναι ελαφρως καλυτερα και την Δευτερα θα φερουμε την γιατρο για επανεξεταση .Ο Χρηστακος ευτυχως ειναι καλα !!!εγω εδω σημερα εχω εξοδο!!!!θα παω στο ΙΚΑ!!!!ουαου!!!!

Μακιααααααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα!

Σας ευχαριστω φιλεναδες μου για τις ευχές σας, να είστε καλα!:D

Ιωαννα μου ουαου καλη εξοδο!;) Μπραβο που ειστε καλυτερα!

deleni μου χαιρομαι που ο Γιαννακης ειναι καλυτερα. Αντε να φυγει και αυτος ο πυρετος.

πανμαρ αφου θα ερθει η μαμα σου να δικαιλογήσει οκ.:mrgreen:

Μαρινα κουραγιο θα περασει!

Την καλημερα μου σε όλες.436227peh2tec0ns.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...