Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα εβαλα τικερακι περαστικαααααααα σε ολλα ταμωρακια μουτσσσσσ στην αρμα μου

3 ΑΚΟΜΗ

3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗΗΗΗΗΗΗ ΜΟΥΤΣ ξεχωριστα ΕΡΧΕΤΕ Ο ΜΠΕΜΠΑΡΟΣ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ

ΚΑΙ ΕΝ ΜΟΥΤΣΣΣΣΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΞΕΡΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΜΟΥΤΣ ΜΑΡΙΝΑ ;);););)

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Με πήραν από τον παιδικό πριν λίγο.Εχουν γιορτή στις 24 και η μικρή μου εχει ποιημα.

Το θεμα ειναι οτι πρεπει να την ντυσω σουλιωτισα ή ελληνοπουλα και αντε τωρα να ψαχνω για στολη.

καλημέρα κι από μένα...

δεν ξεκινήσαμε αντιβίωση...δεν μας έδωσε η γιατρός...εφόσον λέει δεν τον πονάνε τα αυτιά δεν θα του δώσει. Θα την αποφύγουμε όσο γίνεται! Η βρογχίτιδα είναι ελαφριά κι ελπίζει με το σιρόπι να την παλέψουμε. Άντε να δούμε!

m57Zp2.png

Καλημερα!Ψιλοτρεχω σημερα.

Ελπιζω ολα τα παιδακια και οι μαμαδες να γιανουν εντελως και συντομα.

Μαρακι αντε με το καλο την επομενη φορα να αγκαλιασετε τον μικροζωηρουλη σας!!!

Ευχαριστω για τις πληροφοριες για το παρκο...χμμ μαλλον το ειχα ακουσει το παρκο τριτση παλαιοτερα αλλά η κοπελα που μου το θυμισε μου ειπε οτι ειναι πολυ ομορφα...μαλλον ολα σχετικα ειναι.Αν εχει καλο καιρο παντως, ισως παμε καμμια βολτα και εκει,σε τοσα και τοσα παμε ας το δουμε και αυτο.

Εμεις ειμαστε καλα !Καλη αναρρωση σε ολους!Φιλακια!

(Πανμαρ αν τελικα ερθετε παρε με!)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!Άντε τώρα τουλάχιστον ανοίγει ο καιρός και ελπίζω να ηρεμήσουν λίγο οι παλιοιώσεις!

Παιδιά κάποιος να πει στη Μαρία ότι αν θέλει να βγει απο το σπίτι μπορεί να πάει και κάπου αλλού εκτός απο το μαιευτήριο:rolleyes:...για καφέ ας πούμε...:D

Deleni για την arma, μπορει να μπηκε παλι μεσα αλλά σε άλλο μαιευτηριο αυτη τη φορα, έτσι για αλλαγη!:mrgreen:

Μαράκι μου εχεις εναλακτικες για τη διανυκτερευση σου!:mrgreen: Αντε με το καλό αυριο να εισαι σπιτάκι σου!

Πες το βρε Κωνκων ότι το κορίτσι ήθελε να δει και άλλα "μαγαζιά":lol::lol::lol::lol: δεν το κατάλαβα!:tongue:

Να σας πω ότι με αυτά τα ποστ καταφέρατε να με κάνετε ρεζίλι κοπελιές!!! Χτυπιόμουν από τα γέλια και εκείνη την ώρα μπήκε η τραπεζοκόμος μέσα και με κοίταγε καλά καλά! Όχι τίποτα άλλο ήμουν και μόνη στο δωμάτιο! Και δεν μπορούσα να α[αντήσω κιόλας γιατί δεν μου έκανε σύνδεση από εκεί!Να στε καλά πάντως με κάνατε και γέλασα πααρα πολύ!!!

Καλώς την , τη ταξιδιάρα!!! Σπα εκανες τελικα;;; Καλα μανα εισαι εσυ;;;

Εννοείτε ότι έκανα σπα..αλλά που να καταλάβεις εσύ..τι να κάνω, αυτά είναι η καθημερινότητα μου, δεν μπορώ να τα κόψω επειδή έγινα μάνα!:mrgreen:

Αρμάκιιι άντε τυχερούλα σου έφεξε πάλι! Στα όπα όπα σε έχει ο καλός σου από εκδρομή σε εκδρομή, και στα καλύτερα και πιο καινούρια ξενοδοχεία σε πάει! Αχάριστη!

Α, βέβαια! Όχι εντάξει δεν έχω παράπονο! Στα καλύτερα! Τώρα όμως το τελευταίο ήταν υπέρπολυτελείας, με τέλειο φαγητό και σε πολύ καλή τιμή! :lol:

Περαστικά σου κοριτσάκι μου, βάζε υπενθύμιση στο κινητό για τα φάρμακα να συνέλθεις γρήγορα. Μην το αμελήσεις!

Σαρδελάκι μου πως είναι ο Αστέρης?

Πανμαρ που είσαι?

Σουλίτσα μεγεια τον απορροφητήρα(έλα, θα τον συνηθίσεις!:tongue:). όσο για τη στολή λογικά θα ξέρουν στον σταθμό να σου πουν μαγαζί για να βρεις.

delenaki ελπίζω να αρχίζει να συνέρχεται από σήμερα ο Γιαννάκης. Ψήθηκε κι αυτός ο καημενούλης..:-(

joa μου τον κράτησε μέρες τον μπεμπούκο ε? Άντε περαστικά κι σε εσάς γρήγορα!

Ρίτα το πάρκο μη φανταστείς ότι είναι όπως στη φώτο! Είναι λίγο πιο εγκαταλελειμένο αλλά είναι πολύ ωραία! Πάντως κι εγώ μόνο δεν το ήξερα ότι έχει ζώα..

Λαζαρενια μου γλυκιά να μπαίνεις όποτε μπορείς να μας λες τα νέα σου!

Κωνκωνακι τι έγινε τελικά με την μικρή? Ξεφούντωσε?

Και ναι ποστάρω!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Μαρακι μας κάλυψες με το σεντονακι σου! Ωραιο φαϊ ειχαν ε? Πάλι καλα! Η μικρή ειναι μια χαρα απο την επομενη κιολας μερα. Το αταραξ το σταματησα στη δευτερη μερα δεν ηθελα να την πλακωνω με σιροπια. Και της βαζω την κρεμα της aderma μεχρι να μαλακωσει το δερματακι της παλι.

Ρίτα για ΣΚ λέει συννεφια και βροχουλες, παλι σε κανα mall θα τη βγαλουμε.

σαρδελακι μου περαστικα σας. Νομιζα οτι ανεβαζε πυρετο λογω των αυτιων. Αντε να του περασει με το σιροπακι και να γλιτωσετε την αντιβιωση.

Σούλα μου τί καλα που εχετε ποίημα! Για στολή ρωτα μαμαδες με μεγαλυτερα κοριτσακια, μπορεί να εχουν αυτες ή να σου πουνε που θα βρεις.

Αχ θελω κ εγω ποίημαααααα, οχι για μενα για τον Κων/νο:D. Αλλά εδω δεεεεεν παιζει κατι τετοιο, καημό το εχω να κανουν μια γιορτουλα να καμαρωσουμε τα παιδακια μας!

Είμαι σε αναμονή και εχω τρελό άγχος....2064190ba4lmx7zrj.gif

Μαρακι μας κάλυψες με το σεντονακι σου! Ωραιο φαϊ ειχαν ε? Πάλι καλα! Η μικρή ειναι μια χαρα απο την επομενη κιολας μερα. Το αταραξ το σταματησα στη δευτερη μερα δεν ηθελα να την πλακωνω με σιροπια. Και της βαζω την κρεμα της aderma μεχρι να μαλακωσει το δερματακι της παλι.

σαρδελακι μου περαστικα σας. Νομιζα οτι ανεβαζε πυρετο λογω των αυτιων. Αντε να του περασει με το σιροπακι και να γλιτωσετε την αντιβιωση.

Σούλα μου τί καλα που εχετε ποίημα! Για στολή ρωτα μαμαδες με μεγαλυτερα κοριτσακια, μπορεί να εχουν αυτες ή να σου πουνε που θα βρεις.

Αχ θελω κ εγω ποίημαααααα, οχι για μενα για τον Κων/νο:D. Αλλά εδω δεεεεεν παιζει κατι τετοιο, καημό το εχω να κανουν μια γιορτουλα να καμαρωσουμε τα παιδακια μας!

Τι αναμένεις κοριτσακι μου;;;

Ντινα μου αυτο εκανα ηδη.Εμενα με πηρε τηλ. η δασκλα μια και η μικρη δεν παει αυτες τις μερες παιδικο.

Τι εννοεις αναμονη ?????

Διαφημίσεις

Έμεινα και εγώ με το άγχος της αναμονής της Ντίνας μας!Τι έγινε καλέ? ΕΛπίζω κάτι ευχάριστο!

Μαράκι έφαγες καλά τουλάχιστον! :tongue:

Σούλα κάνε ότι δεν τον βλέπεις τον απορροφητήρα! Τη δουλειά του να κάνει! Κι επειδή συμπάσχω λέμε, εμάς κάτι έπαθε η κατάψυξη, ήρθε ο κυριούλης τσίμπησε 35 ευρώ για την επίσκεψη και καλά, αεροζολίθηκε στο 5' και κάτι είπε για μια πλακέτα που πρέπει να αλλαχτεί, πάνω από 150 την κόβω τη δουλειά!

Ο Γιαννάκης μας ακόμα φούρνος? Άντε να αναρρώσει κι εκείνος και να μην έχουμε άλλα αρρωστούλια.

Η δικιά μου όντως φτηνά τη γλίτωσε! Εγώ μετά τη 2η δόση της αντιβίωσης ξεκίνησα επιτέλους μετά από πολλέεεες μέρες να μην έχω πονοκέφαλο, μπούκωμα βέβαια έχω τρελό, αλλά θα περάσει πιστεύω! Deleni, νιώθω από τη μία πλευρά που είναι και το πρόσωπό μου πρησμένο να είναι και τα ούλα!!! Παίζει αυτό ή είμαι κατά φαντασίαν ασθενής?

Στις 24 είπαν θα κάνουν και στο δικό μας σταθμό γιορτούλα και να τους φορέσουμε και καλά μπλε και άσπρο ή παραδοσιακή στολή, αν και τα μικρά δε θα πούνε ποίημα, δεν το κατάλαβα λοιπόν γιατί το ιδιαίτερο ντύσιμο, ισως συμμετέχουν με κανένα τραγουδάκι στη γιορτή! Πάντως οι γονείς των μικρώ πόρτα και πάλι για να μην αναστατωθούν, θα στείλουν λέει όμως φώτο!

Ηλιάνα μουτσ κι από μένα!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Τι περιμένουμε βρε κοριτσάκια; Η απορία μου έμεινε. :confused::confused::confused: Ήθελα από το πρωί να μπω να ξαναγράψω αλλά που χρόνος.

Μαρία 33 εβδομάδες ΓΙΟΥΠΙ!!!! 3ις εβδομάδες κάνε κουράγιο μόνο. Μέτρα αντίστροφα.

Σούλα μήπως έχουν από το βεστιάριο του Σταθμού να σας δώσουν στολή; Σε εμάς τουλάχιστον έτσι κάνουν. Δεν μας υποχρεώνουν να αγοράσουμε ή να νοικιάσουμε κάτι. Εντάξει η Ανδριάνα σου; Απυρέτησε; Παίζει να πέρασε και καμιά γουρουνογρίπη ή το κοιτάξατε αυτό;

Ντελένι πώς είναι ο Γιαννάκης;

Μαρίνα και εγώ έχω πονοκέφαλο και τρελό μπούκωμα και πάιζει να μου το γύρισε σε ιγμορίτιδα πάλι, αλλά σε γιατρό δεν πάω. Αφού δεν έχω πυρετό είμαι καλά. Κοίτα να πάρεις την αντιβίωσή σου σωστά για να συνέλθεις εσύ.

Σαρδελάκι περαστικά και στον Αστέρη σου.

Σανσαν σχετικά με την Κάτια και τη φασαρία που σου κάνει το πρωί πρίν φύγετε έχω να σου πω κάτι που είπαν σε εμάς στο σχολείο. Τα παιδιά είναι πολύ χειριστικά και γι΄αυτό εμείς πρέπει να μένουμε ήρεμοι και να εξηγούμε κάθε τι που κάνουμε. Η Κάτια κάνει έτσι τα πρωινά όχι γιατί δεν της αρέσει ο παιδικός αλλά γιατί θεωρεί ότι θα καταφέρει με αυτόν τον τρόπο να καθήσει σπίτι όπου είναι κυρά και αρχόντισσα. Σημαντικό είναι να μην τσαντίζεσαι εσύ, ο καλός σου κλπ και να της εξηγείτε σε ήρεμο τόνο ότι εσείς θα πάτε στη δουλειά και εκείνη θα πάει σχολείο γιατί δεν μπορεί να μείνει σπίτι μόνη της. Αυτό καλό είναι να της το λες συχνά μέχρι να το εμπεδώσει. Επίσης τα παιδιά μας σε αυτή την ηλικία δεν έχουν αίσθηση του χρόνου. Αν τους πεις σε 5' ή σε 1 ώρα φεύγουμε ή θα κάνουμε αυτό, εκείνο, το άλλο κλπ δεν θα το καταλάβουν. Μια καλή ιδέα είναι να τους βάζουμε ένα ξυπνητήρι και να λέμε ότι όταν χτυπήσει θα σηκωθείς, θα φύγουμε, θα σταματησει το dvd, θα πας για ύπνο, μπάνιο κλπ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γενναει η νυφη σου;;;;;;;;;

Γεια σου ρε Ντίνα.... Μας πιάνεις στον αερα!!!:D

Κρίμα μονο που δεν μπορω να παω να τους δω..... Στην Ορεστιαδα είναι και θα περιμενω μεχρι το Πασχα που θα βρεθουμε στο χωριο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...